elpa02 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 λυπαμαι που θατο πω αλλα μεχρι στιγμης δεν ειμαι ευχαρiστημενος απο το diamond. To X600 με μια μαγειρεμενη ROM πεταγε. Δε σκαλωνε, αμεση αποκριση τα κανε ολα. Μονο η μνημη του ηταν ενα θεμα αντε και η QVGA οθονη. Κατα τ΄αλλα μια χαρα. Ελπίζω να με διαψευσει το diamond ισως με μια αλλη rom να βελτιωθουν και οι επιδοσεις του. Περιμενα περισσοτερα απο μια σημαντικα ακριβοτερη συσκευη Ευχαριστη εκπληξη ηταν το GPS του!! τωρα το χω με την τελευταια επισημη Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Με cooked ROMs είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα (είχα βάλει μια κάποτε που αν και έτρωγε πάρα πολύ μνήμη ήταν ταχύτατη). Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και ένα touchFLO στην μέση που το κάνει ακόμα πιο αργό ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 λυπαμαι που θατο πω αλλα μεχρι στιγμης δεν ειμαι ευχαρiστημενος απο το diamond. To X600 με μια μαγειρεμενη ROM πεταγε. Δε σκαλωνε, αμεση αποκριση τα κανε ολα. Μονο η μνημη του ηταν ενα θεμα αντε και η QVGA οθονη. Κατα τ΄αλλα μια χαρα. Ελπίζω να με διαψευσει το diamond ισως με μια αλλη rom να βελτιωθουν και οι επιδοσεις του. Περιμενα περισσοτερα απο μια σημαντικα ακριβοτερη συσκευη Ευχαριστη εκπληξη ηταν το GPS του!! τωρα το χω με την τελευταια επισημη Εγω το χρησιμοποιώ εδω και καποιους μήνες με cooked rom και πεταξα το touchflo3d και το αντικατέστησα με το SPB Shell το οποίο μου φαίνεται ταχυτερο και καταναλώνει την ίδια μνήμη(ίσως και λιγότερη).Το αποτελεσμα είναι πως έχει ανέβει σε πολυ καλά επίπεδα η ταχύτητα απόκρισης και η μπαταρία κρατάει πολύ παραπάνω.Αν δεν είσαι ικανοποιημένος νομιζω πως δεν χανεις τιποτα με το να δοκιμάσεις κάποια αλλη rom ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 το TF3D μ αρεσει. Cooked ROM πολυ ευχαριστως να δοκιμάσω αλλα οτι δοκίμασα μεχρι στιγμης δε μου κανε. Η μια πηγαινε αργα η άλλη δεν εκανε videoκληση η παραπερα ξεχναγε το G sensor. Μια ολοκληρωμενη με εμφαση στην ταχυτητα δεν υπαρχει ? και με 6,1 χ****κα :X για το titanium των 6,5. Απ την αλλη το SPB ειναι ενδιαφερον αλλα δε καλυπτει. ΤΟ πιο ενοχλητικο δε ήταν που αν θυμαμαι καλα κατω αριστερα ειχε το κουμπι για να αλλαξεις θεση στα εικονίδια? πατιωτανε συνεχεια... Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Εγω έχω καταργήσει το TF3D και την έχω καταβρεί με το spb mobile shel. Για να πώ όμως όλη την αλήθεια το TF3D δεν το πολυδούλεψα για να δω όλες τις δυνατότητές του. Αν κάποιος τα έχει συγκρίνει αναλυτικά ας γράψει δυο κουβέντες με τα υπέρ και τα κατά τους ώστε να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του. Θα μου πειτε γιατί δεν τα δοκιμάζεις μόνος σου, ε τώρα στήνω το diamond 2 και δεν έχω χρόνο Ευχαριστώ Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Mαλλον ο φιλος μας κανει πλακα με το x600 γιατι και εγω αυτο ειχα,και ηταν σε ολα χειροτερο με πολλα προβληματα.Και σαν τηλεφωνο πολυ αθλιο,και σαν hardware,και σε ολα.Ιδικα στο θεμα με την μπαταρια μου εμενε στα χερια συνεχεια ,αφου την μια εδειχνε 77% και μετα απο 5 λεπτα 27%.. Εγω δεν δουλεψα το TFLO καθολου ,αλλα εβαλα το spb3.πολυ απλα εχεις ολλες τις συντομευσεις στα δαχτυλα.. το tflo μπορω να το απεγκαταστησω,για να κερδισω μνημη ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Mαλλον ο φιλος μας κανει πλακα με το x600 γιατι και εγω αυτο ειχα,και ηταν σε ολα χειροτερο με πολλα προβληματα.Και σαν τηλεφωνο πολυ αθλιο,και σαν hardware,και σε ολα.Ιδικα στο θεμα με την μπαταρια μου εμενε στα χερια συνεχεια ,αφου την μια εδειχνε 77% και μετα απο 5 λεπτα 27%.. Εγω δεν δουλεψα το TFLO καθολου ,αλλα εβαλα το spb3.πολυ απλα εχεις ολλες τις συντομευσεις στα δαχτυλα.. το tflo μπορω να το απεγκαταστησω,για να κερδισω μνημη ?? Για απεγκατάσταση δεν το νομίζω αλλα μπορείς να το απενεργοποιήσεις ωστε να μην τρέχει στο παρασκήνιο και σου τρώει μνήμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Εγώ έχω απενεργοποιήσει και το skin dialer της HTC , κρατώντας το κλασσικό των WM αφού δεν κάνω βιντεοκλήσεις αλλάζοντάς το απλά σε μαύρο χρώμα και τώρα ξεκινάει μετά από soft reset με 61,50mb ελεύθερη μνήμη . Χωρίς καθόλου friendly προγράμματα , μόνο με το WM5Newmenu και το AEButton plus κάνω ότι θέλω , με το περισσότερο τρία κλικ (τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα τα έχω στο start . Το κινητό φυσάει και είχα στις διακοπές με 12 μέρες αδιάκοπης λειτουργίας (δίχως soft reset) 41,00mb ελεύθερα για προγράμματα , τρέχοντας μόνο κάπου κάπου το free up ram του sktools . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Mαλλον ο φιλος μας κανει πλακα με το x600 γιατι και εγω αυτο ειχα,και ηταν σε ολα χειροτερο με πολλα προβληματα.Και σαν τηλεφωνο πολυ αθλιο,και σαν hardware,και σε ολα.Ιδικα στο θεμα με την μπαταρια μου εμενε στα χερια συνεχεια ,αφου την μια εδειχνε 77% και μετα απο 5 λεπτα 27%.. Εγω δεν δουλεψα το TFLO καθολου ,αλλα εβαλα το spb3.πολυ απλα εχεις ολλες τις συντομευσεις στα δαχτυλα.. το tflo μπορω να το απεγκαταστησω,για να κερδισω μνημη ?? νομίζω δε παρελειψα να γραψω οτι το χρησιμοποιόυσα με cooked ROM που ολα τα προβληματα που αναφερεις ειναι λυμενα. Με τις official πραγματι ηταν αχρηστη η συσκευη. Αλλα φυσικα αυτο εδω δεν ειναι το καταληλοτερο thread να αναλυσουμε τα του Χ600. Οσον αφορα το TF αν θες περνα μια ROM τελειως clean και light που δε θα το χει καν και θα απαλλαγεις οριστικα. Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 φιλε elpa δεν ειχα βαλει cooked ROM,απλα με ειχε αγανακτησει και σαν τηλεφωνο πολυ χαλια ηχο στης κλησεις... Για τις ρομ που λες μπορεις να μου δωσεις κατι συγκεκριμενο να βαλω χωρις το tf.. γιατι στο κατω κατω μου ειναι αχρηστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 φιλε elpa δεν ειχα βαλει cooked ROM,απλα με ειχε αγανακτησει και σαν τηλεφωνο πολυ χαλια ηχο στης κλησεις... Για τις ρομ που λες μπορεις να μου δωσεις κατι συγκεκριμενο να βαλω χωρις το tf.. γιατι στο κατω κατω μου ειναι αχρηστο. Δες τις παρακάτω.Νομίζω πως θα σε καλυψουν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=506533 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=513311 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=517300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Καλημέρα σε όλους, Μια ερώτηση θέλω να κάνω....μου ήρθε ο λογαριασμός της voda και μέσα με έχει χρεώσει 10 ευρώ για περιήγηση στο internet.... εγώ στο internet έχω μπεί μόνο μέσω ασύρματης σύνδεσης. Μου είπαν ότι όταν χάνει την ασύρματη δεν σε βγάζει εκτός αλλά συνεχίζεις μέσω voda....ξέρει κανείς απο πού αλλάζει αυτή η ρίθμιση και όταν χάνει την ασύρματη να μετάει έξω και να μην συνδέεται μέσω voda???? Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Βαζεις το nodata και ξενοιαζεις απο τις χρεωσεις GPRS:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 αααα ευχαριστώ για την άμεση απάντηση....:D Πρέπει και τις 3 επιλογές να κάνω disable???? 1) Push Services 2) Vf MMS 3) Vodafone Web Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userkkk Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 αααα ευχαριστώ για την άμεση απάντηση....:D Πρέπει και τις 3 επιλογές να κάνω disable???? 1) Push Services 2) Vf MMS 3) Vodafone Web ασε μονο τα mms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Παιδια καλησπερα μετα απο ενα χρονο κατοχης στο d1 ειπα πια να ξεπερασω την φοβια μου και να πειραματιστω με ''μαγειρεμενες ρομ'' θα ηθελα αν ηταν ευκολο να μου δωσετε οδηγιες η ενα λινκ με οσο πιο απλα λογια γινεται :) Α και κατι αλλο εχω το dest 7 στο διαμαντι ξερετε αν εχει βγει κανας νεος χαρτης αν ειναι σε λαθος θεμα μεταφερεται με . Ευχαριστω προκαταβολικα :) Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpa02 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Παιδια καλησπερα μετα απο ενα χρονο κατοχης στο d1 ειπα πια να ξεπερασω την φοβια μου και να πειραματιστω με ''μαγειρεμενες ρομ'' θα ηθελα αν ηταν ευκολο να μου δωσετε οδηγιες η ενα λινκ με οσο πιο απλα λογια γινεται :) Α και κατι αλλο εχω το dest 7 στο διαμαντι ξερετε αν εχει βγει κανας νεος χαρτης αν ειναι σε λαθος θεμα μεταφερεται με . Ευχαριστω προκαταβολικα :) http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=430 Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_tdm Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Παιδια μια γρηγορη ερωτηση. Εχω παρει γραμμη wireless internet απο την cosmote και μου ειπαν οτι θελει ρυθμισεις για να το χρησημοποιησω Ισχυει αυτο ? δλδ θα πρεπει να βαλω αλλες ρυθμισεις στο diamond για να συνδεεται με αλλο τροπο στο internet? Η ισχυουν οι ηδη υπαρχων που ειχε απο ace το diamond? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Παιδια μια γρηγορη ερωτηση. Εχω παρει γραμμη wireless internet απο την cosmote και μου ειπαν οτι θελει ρυθμισεις για να το χρησημοποιησω Ισχυει αυτο ? δλδ θα πρεπει να βαλω αλλες ρυθμισεις στο diamond για να συνδεεται με αλλο τροπο στο internet? Η ισχυουν οι ηδη υπαρχων που ειχε απο ace το diamond? Ενεργοποιησε το wifi στο διαμαντι, θα σου βγαλει μηνυμα ποια δικτυα ειναι διαθεσιμα, επελεξε το δικο σου, λογικα connex, θα σου ζητησει κωδικο , μαλλον wpa (καλο ειναι να τον αλλαξει γιατι θα σε κλεβει η γειτονια), βαλε τον κωδικο και εισαι οκ. wireless internet απο την cosmote ? με μπλοκαρες. Γινε ποιο σαφης γιατι γραφω ******** τσαμπα. Εβαλες στην σιμ που εχεις στην συσκεη καποιο πακετο για νετ? Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Μια ερώτηση για το διαμάντι. Εχω βάλει το spb shell3 και ειναι αψογο, ειδά στο touch2 το νέο look απο το touchFLO3D και ηθελα να το δοκιμασω, μπορω να το βρω πουθενα και να το εγκταστησω αφου απο την εφαρμογη του κατασκευαστη πουθενα δεν εχει λινκ για αναβαθμιση της... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Μόνο αν ασχοληθεί κάποιος στους xda σοβαρά γιατί το Touch2 έχει άλλη ανάλυση. Γενικά πάντως η HTC δεν διαθέτει τις νεότερες εκδόσεις του Touchflow σε παλιά μοντέλα. Όπως και στο HD δεν είδαμε το Touchflow των diamond 2 και Pro2. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Όπως και στο HD δεν είδαμε το Touchflow των diamond 2 και Pro2. Επίσημα τουλάχιστον, γιατί ανεπίσημα κατάφεραν και έκαναν port στο HD το TouchFLO 3D του Diamond2 και Pro2. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Προφανώς λόγω διαφορετικής αναλυσης δεν κανει για το κινητο αν και το spb shell ειναι τελειο και μαλιστα θεωρω παρα πολυ καλυτερο απο την εκδοση του touch Flo που ειχε το κινητο και το εχω απενεργοποιησει... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitse4 Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Εχεις δικιο το spb ειναι πολυ καλυτερο,εγω ανοιξα και το ηχειο οπως δειχνει στο youtube,και εχω μια χαρα ηχο πλεον. Τωρα εαν μπορουσαμε να βρουμε και μια μπαταρια στα 1100 (στο ιδιο μεγεθος με την μαμα)δεν θα ζητουσα κατι αλλο ,ειναι τελειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 εγω ανοιξα και το ηχειο οπως δειχνει στο youtube, Καλησπέρα σας! Έχω χάσει κάποιο επεισόδιο,ή μου φαίνετε? Για δώσε μου αν θέλεις κάποιες πληροφορίες! Σ'ευχαριστώ! Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts