Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 ναι αλλα μενουν καταλειπα και δεν εγκαθησταται οπως την πρωτη φορα.εχεις κατι υπ οψην σου εστω και καπως παρακινδυνευμενο; SKTools, MemMaid, Pocket Mechanic. με το προβλημα με το destinator που δεν περισρεφεται η οθονη ετσι ωστε ο προορισμος να ειναι στο πανω μερος της οθονης,ξερεις κατι; εχω δοκιμασει τα παντα (την πυξιδα στην οθονη,τις ρυθμισεις του χαρτη,ακομα εχω δοκιμασει την εκδοση 6,7,8 αλλα το προβλημα συνεχιζει Δεν είμαι σίγουρος εάν κατάλαβα τι εννοείς! Έχεις το σωστό skin; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Δεν είμαι σίγουρος εάν κατάλαβα τι εννοείς! Έχεις το σωστό skin; το προβλημα ειναι οτι σε μερικους δρομους ο προορισμος αωτι να βρισκεται προς το πανω μερος της οθονης βρισκεται κατω η πλαγια.εχω δοκιμασει πολλα διαφορετικα skin αλλα δεν λυνεται το προβλημα με το pocket mechanic ξερεις πως μπορω να αφαιρεσω καθε ιχνος; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Έχεις δοκιμάσει και το Diamond skin από εδώ; Κανονικά με αυτό (ή με κάποιο από τα υπόλοιπα) δεν πρέπει να έχεις τέτοιο πρόβλημα. Το Pocket mechanic δεν το έχω δουλέψει τόσο. Γενικώς όπως σου είπα τέτοιες διαδικασίες δεν τις συνιστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Έχεις δοκιμάσει και το Diamond skin από εδώ; Κανονικά με αυτό (ή με κάποιο από τα υπόλοιπα) δεν πρέπει να έχεις τέτοιο πρόβλημα. Το Pocket mechanic δεν το έχω δουλέψει τόσο. Γενικώς όπως σου είπα τέτοιες διαδικασίες δεν τις συνιστώ. εχω δοκιμασει καποια απο αυτα αλλα ματαια Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 εχω δοκιμασει καποια απο αυτα αλλα ματαια Eisai sigouros oti exeis tin ekdosi v7.0.0.588.11 ? Mou akougetai san problima palaioteris (beta) ekdosis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskobo Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Εάν δεν μπαίνει η καινούργια ROM (είσαι σίγουρος ............... When the process is complete (it will say UPDATE SUCCESS) then reset[/i] Τελικα το αναγνωρισε και την ξαναπερασα κανονικα. Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell μόνο ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 παιδια πως μπορω να αλλαξω το ρολοι της οθονης με καποιο αλλο???επισης μπορω να αυξησω την ενταση του ηχου κλησης με καποιο προγραμμα αν υπαρχει Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 παιδια πως μπορω να αλλαξω το ρολοι της οθονης με καποιο αλλο??? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2784137&postcount=3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2784137&postcount=3 Eυχαριστω φιλε.αλλα ειμαι ασχετος και δεν ξερω πως γινεται η αλλαγη μηπως μπορει να βοηθησεις? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Ρε παιδια να ρωτησω κατι? Με την καινουρια ρομ υπαρχει αυτοματα η μπαρα με τα γραμματα στο πλαι των επαφων για γρηγορη ευρεση η εγκαθιστουμε καποιο προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Ρε παιδια να ρωτησω κατι? Με την καινουρια ρομ υπαρχει αυτοματα η μπαρα με τα γραμματα στο πλαι των επαφων για γρηγορη ευρεση η εγκαθιστουμε καποιο προγραμμα? Contacts>menu>options>βγάλε το τικ απο το Show alphabetical index Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Ευχαριστω.. Πολυ γρηγορος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Ευχαριστω.. Πολυ γρηγορος!! Δεν κάνει τίποτα my friend!:) Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Eυχαριστω φιλε.αλλα ειμαι ασχετος και δεν ξερω πως γινεται η αλλαγη μηπως μπορει να βοηθησεις? Πρώτα κατεβάζεις αυτό που θέλεις. Μετά αν είναι cab αρχείο το περνάς στην συσκευή και το κάνεις εγκατάσταση στην βασική μνήμη. Αν είναι κάποια αρχεία μαζί *_manila (To * είναι αριθμοί. π.χ. 265544782_manila), τότε τα βάζεις στον φάκελο των windows. Πρώτα όμως απενεργοποιάς το TouchFLO (και αν είναι .cab πάλι το απενεργοποιάς). Ακόμα καλύτερα να χρησιμοποιείς Reso Explorer, αυτό συστήνουν στο XDA για να περνάς τα manila files στον φάκελο των windows. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Contacts>menu>options>βγάλε το τικ απο το Show alphabetical index Φιλε μου τωρα το δοκιμασα γιατι δεν ειχα μπροστα μου το τηλεφωνο. Εβγαλα το τικ απο το εμφανιση αλφαβητικου ευρετηριου αλλα τπτ.. Εκανα και soft reset αλλα καμια διαφορα. Το τηλεφωνο ειναι απο ACE με την τελευταια επισημη ρομ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Φιλε μου τωρα το δοκιμασα γιατι δεν ειχα μπροστα μου το τηλεφωνο. Εβγαλα το τικ απο το εμφανιση αλφαβητικου ευρετηριου αλλα τπτ.. Εκανα και soft reset αλλα καμια διαφορα. Το τηλεφωνο ειναι απο ACE με την τελευταια επισημη ρομ.. To δικό μου είναι απο Ace Hellas και του φοράω την αγγλικη ρομ 2,03 και το κάνει. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 παιδια κανεις με ελληνικη ρομ που να δουλευει η γρηγορη αναζητηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakosv Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Χαίρεται. Καταρχάς γιατί κτυπάει το τηλέφωνο (ανάβει η οθόνη) και μετά από 6-7 δευτερα ακούγεται ήχος; Μπορώ στις επαφές μου να αλλάξω απο το να εμφανίζεται radio telephone να το κάνω what's up ασπούμε; Τις επαφές μου μπορώ να τις αποθηκεύσω στον υπολογιστή και να τις χειρίζομαι και από εκεί (διαγραφή,προσθήκη κτλ); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Τις επαφές μου μπορώ να τις αποθηκεύσω στον υπολογιστή και να τις χειρίζομαι και από εκεί (διαγραφή,προσθήκη κτλ); Nai, mesw activesync sto Outlook tis suitas tou Microsoft Office. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Ποιος θεωρείται ο καλύτερος browser; Mini Opera; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Ρε παιδια στο Diamond στα alarms εχει ενα ring Που ειναι ενας κοκορας που κακαριζει.Αν μπορει καποιος να μου το δωσει θα το εκτιμουσα. Δεν θυμαμαι πως λεγεται το ring ειναι πανω πανω στα ξυπνητηρια . Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Ποιος θεωρείται ο καλύτερος browser; Mini Opera; Ελαφρύτερος είναι σίγουρα σε σχέση με τον Opera. Εμένα μου αρέσει και ο Netfront. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 παιδια κανεις με ελληνικη ρομ που να δουλευει η γρηγορη αναζητηση? Κανενας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Αν εννοείς το RandomAccess δεν παίζει ακόμα με ελληνική ρομ. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 οκ, ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts