Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Η μπαταρία του είναι πολύ χάλια τόσο που θα θέλεις 3 φορές την ημέρα φοίτηση αν μπορείς να το κανείς το κρατάς H syskevi prepei na doulevei oli tin imera astamatita gia na thelei 3 fores tin imera fortisi. Mipws eisai ligo yperbolikos? Sigoura i mpataria den einai to dynato tou simeio alla oxi se afta ta epipeda pou perigrafeis. O filos milaei gia ti xrisi tou GPS pou outws i allws einai energobora kai epibaletai i xrisi fortisti aftokinitou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 H syskevi prepei na doulevei oli tin imera astamatita gia na thelei 3 fores tin imera fortisi. Mipws eisai ligo yperbolikos? Sigoura i mpataria den einai to dynato tou simeio alla oxi se afta ta epipeda pou perigrafeis. O filos milaei gia ti xrisi tou GPS pou outws i allws einai energobora kai epibaletai i xrisi fortisti aftokinitou. Τα είπα παραπάνω δεν τα ξαναλέω....Αν το έχεις ως τηλέφωνο μόνο και τίποτε αλλό κουτσοβγάζεις μέρα. Αν κάνεις κάτι παραπάνω δυστυχώς δεν κρατάει! Φυσικά δοκιμασμένο σε περισσοτερα απο 1 diamond. Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι κρατάει το δικό σου περισσότερο με 3G HSDPA open push mail και λίγο πολυ λίγο gps και 20 με 30 λεπτά ομιλίας... μάλλον θα μιλαμε για διαφορετική συσκευή... :) Εγώ πάντος είμαι προσωρινός σε ΝΟΚΙΑ Ε71 και περιμένω το adroid σε λίγες μέρες... πιστός στην HTC.. αλλά όχι ποιά στα wm..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 περιμένω το adroid σε λίγες μέρες... πιστός στην HTC.. αλλά όχι ποιά στα wm..... Exei pesei kai afto sta xeria mou... perimenw kai tis dikes sou entypwseis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Exei pesei kai afto sta xeria mou... perimenw kai tis dikes sou entypwseis. Για να δούμε....θα σταθεροποιηθούμε κάπου......:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Για να δούμε....θα σταθεροποιηθούμε κάπου......:D San leitourgiko pantws... einai polla yposxomeno alla thelei doulitsa akoma gia na thewrithei antagwnistiko. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Αν και αναμένω ορισμένες απαντήσεις απο ειδήμονες που έχουν καιρό το κινητό κοντά τους, θα ήθελα να προσθέσω και κάτι άλλο. Στην wind έχω εδώ και χρόνια τις υπηρεσίες wind plus αλλά απο την σελίδα της εταιρείας δεν υπάρχουν αυτόματες επιλογές για το HTC Diamond παρά μόνο για τις περισσότερες συσκευές. Μήπως υπάρχει πουθενά ρύθμιση για να περαστεί στο κινητό? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Αν και αναμένω ορισμένες απαντήσεις απο ειδήμονες που έχουν καιρό το κινητό κοντά τους, θα ήθελα να προσθέσω και κάτι άλλο. Στην wind έχω εδώ και χρόνια τις υπηρεσίες wind plus αλλά απο την σελίδα της εταιρείας δεν υπάρχουν αυτόματες επιλογές για το HTC Diamond παρά μόνο για τις περισσότερες συσκευές. Μήπως υπάρχει πουθενά ρύθμιση για να περαστεί στο κινητό? Βασικά δεν νομίζω να βρεις τςι ρυθμίσεις αυτόματες. Να ξέρεις οτι το Wind plus έχει όριο ποιά...40ΜΒ εγώ το έχω κόψει και έχω βάλει ADSM 120 με 8 euro... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Μου έστειλε ρυθμισεις ένας καλος φιλος και θα τις περάσω μολις δω οτι λειτουργούν σωστά, το όρι οτων 40ΜΒ ήταν για τον Οπερα ωστόσο δεν ισχύει αφού πλέον η εταιρεία δεν χρεώνει παραπάνω πλέον και με χρεώνει όπως παλια με 3,49 ευρώ το μήνα.. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasarinis_mark Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 καλησπερα παιδια...εχω ενα μεγαλο προβλημα και χρειαζομαι την βοηθεια σας.εκανα σημερα στην wind το 2 σε 1.δηλαδη 2 αριθμους σε 1 καρτα sim...απο το τμημα εξυπηρετησης πελατων μου ειπαν οτι ειναι συμβατο το κινητο με την νεα καρτα.για να κανω την εναλλαγη απο τον εναν αριθμο στον αλλο πρεπει να παω στα προγραμματα και στο μενου της sim TIM ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...το συγκεκριμενο μενου δεν μου ανοιγει καθολου...ουτε με αυτη την καρτα αλλα ουτε με αλλη που δοκιμασα...εχετε εσεις καποιο τετοιο προβλημα??ειναι αδυναμια του κινητου ή εχω καποια δυσλειτουργια στη δικη μου συσκευη??μηπως βρισκεται πουθενα αλλου αυτο το μενου?? καμια βοηθεια??κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss24 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 παιδια μια βοηθεια,πηγα εκδρομη καπου τραβιξα αρκετες φωτο κ βιντεο με το διαμαντι,κ καταλαθος εκανα φορματ κ σβηστικαν ολα...ξερει κανεις αν μπορω να τα επαναφερω,ισως με καποιο προγραμμα?παρακαλω καθε βοηθεια δεχτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 παιδια μια βοηθεια,πηγα εκδρομη καπου τραβιξα αρκετες φωτο κ βιντεο με το διαμαντι,κ καταλαθος εκανα φορματ κ σβηστικαν ολα...ξερει κανεις αν μπορω να τα επαναφερω,ισως με καποιο προγραμμα?παρακαλω καθε βοηθεια δεχτη... Εάν έκανες format στην Internal Storage... δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badboy72 Δημ. December 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Καταρχην καλησπερα στην παρεα. :happy::happy: Ειμαι κατοχος ενος htc diamond και δεν μπορω να βρω λυση στο προβλημα μου. Στην αρχικη σελιδα το φοντο ειναι ασπρο.. οπως και στο: προσωπα, μηνυματα, αλληλογραφια, εφαρμοφες, φωτο,μουσικη, internet, καιρο, ρυθμισεις. (Σ'ολες δηλαδη τις ενοτητες του Touch Flo) Πως γινεται να φυγει αυτο το ασπρο φοντο και να μπει ενα αλλο χρωμα?:( Οταν αλλαζω το θεμα (Εναρξη, Ρυθμισεις, Σημερα) τα χρωματα πανω και κατω τις οθονης αλλαζουν (αναλογα με το θεμα) ενω το ασπρο στην μεση παραμενει. Οταν απενεργοποιω το Touch flo (Εναρξη, Ρυθμισεις, Σημερα, Στοιχεια) το θεμα φαινεται κανονικα ΑΛΛΑ δεν εχω την μπαρα κυλισης (το Touch Flo ). Υπαρχει λυση στο προβλημα μου η ειναι κατι το τοσο απλο που δεν εχω ακομα ανακαλυψει. Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα οποιον και αν εχω ρωτησει δεν εχω βρει απαντηση και σας ευχαριστω εκ των προτερων.:bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2008 Πως γινεται να φυγει αυτο το ασπρο φοντο και να μπει ενα αλλο χρωμα?:( Εάν πας στο tab settings του TF3D και από εκεί επιλέξεις wallparer για να αλλάξεις το φόντο με αυτό της επιλογής σου δεν αλλάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 ρε παιδια εχετε βρει τελικα ενα χρονομετρητη κλησεων που να συνεργαζεται με το touch flo?????????????????????????????????????? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregmits Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Παιδιά είχα δει μέσα στο θέμα παλιότερα κάποιες προτάσεις για προστατευτικό οθόνης αλλά δεν μπορω να τις βρω τώρα. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Παιδιά είχα δει μέσα στο θέμα παλιότερα κάποιες προτάσεις για προστατευτικό οθόνης αλλά δεν μπορω να τις βρω τώρα. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ Όλοι λένε ότι αυτή είναι η καλύτερη ζελατίνα: http://shop.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=02596&dept_id=&cat_id=0018 Καλημέρα, 1.Υπάρχει τρόπος να βάλω κάπου το Destinator όπου να το βρίσκω αμέσως αντί να πηγαίνω μέσα από την "διαχείριση αρχείων"; 2.Ο Core player πάιζει τα πάντα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 @gregmits: Einai alitheia oti tis Brando einai apo tis kalyteres! 1.Υπάρχει τρόπος να βάλω κάπου το Destinator όπου να το βρίσκω αμέσως αντί να πηγαίνω μέσα από την "διαχείριση αρχείων"; Pigaine me ton file explorer sou sto Destinator.exe kai me paratetameno patima epelekse copy sto pop-up menu. Meta pas sto fakelo /Windows/Start_Menu/Programs kai me paratetameno patima se keno xwro epilegeis paste-shortcut sto pop-up menu. Meta tha mporeis na to deis kanonika sta programmata sou. 2.Ο Core player πάιζει τα πάντα; Paizei ta perissotera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Athanaso, Όπως πάντα, γρήγορος και σαφής!!! Σ' ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Επιτελους καταφερα να δω τι κωδικοποιηση εχω οταν μιλαω απο το diamond. Στην περιοχη μου και cosmote και vodafone ελεγε D/L: EFR & U/L: EFR Επισης εαν καταλαβα καλα η Cosmote εχει 3 καναλια 3G ... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Μερικές φορές βγάζω μια φωτό και ενώ την ώρα που βγαίνει φαίνεται μια χαρά, μετά αν παω να την δω από το άλμπουμ φαίνεται σαν αρνητικό φιλμ ή παρόμοια. Δεν έχω βάλει κάποιο εφέ και δεν γίνεται πάντα. Το έχει παράτηρήσει κανένας? :worry: Το dell που μπήκε σε λινκ, είναι interface σαν το touch flo? Το έχει δοκιμάσει κανένας? Γρήγορο μου φάνηκε! (είναι τραγικό μια συσκευή με δυνατότητες σαν το diamond να έχει τόσο αργό interface :mad:) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Μερικές φορές βγάζω μια φωτό και ενώ την ώρα που βγαίνει φαίνεται μια χαρά, μετά αν παω να την δω από το άλμπουμ φαίνεται σαν αρνητικό φιλμ ή παρόμοια. Δεν έχω βάλει κάποιο εφέ και δεν γίνεται πάντα. Το έχει παράτηρήσει κανένας? :worry: Nomizw oti den to glytwneis to hard reset! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 ΤΟ ξυπνητήρι δουλέυει με την συσκευή απενεργοποιημένη? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 ΤΟ ξυπνητήρι δουλέυει με την συσκευή απενεργοποιημένη? Δυστυχώς όχι! Nomizw oti den to glytwneis to hard reset! λέω να περιμένω να περάσω 1α τη νέα ρομ που θα βγει... :worry: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 λέω να περιμένω να περάσω 1α τη νέα ρομ που θα βγει... :worry: Giati... pote tha bgei? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouzounagr Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Γεια σας! Ξερω οτι η ενημερωση στον καιρο ειναι με χρεωση! Υπαρχει καποιος τροπος να γινεται ενημερωση χωρις χρεωση; Και αν ναι pliz καντε το μου λιγο κατανοητο οσο γινεται! Ευχαριστω! :bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts