NLS Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 αν το 1/3 των μηνυμάτων έχει σχέση με το diamond, είναι ζήτημα αν επίσης από το σύνολο των μηνυμάτων το 1/10 δεν έχουν ξανασυζητηθεί μέσα στο ΙΔΙΟ thread, είναι επίσης ζήτημα ώωωωχ μανούλα 'μ ...και ένα επίκαιρο άρθρο: http://nulusios.blogspot.com/2008/10/blog-post.html Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Υπάρχει και το File Explorer Extension που δείχνει thumb στην φώτο που είσαι αν για κάποιο λόγο θες να χρησιμοποιείς τον File Explorer :) Δεν συγκρίνεται με τον Resco Photo Viewer, αλλά για δωρεάν είναι καλό. http://tinyurl.com/3mt2gh Ευχαριστώ! Μαθαίνω σιγά σιγά. Αν καταφέρω να εγκαταστήσω και το Activesync.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να αποθηκεύονται τα αρχεία που μας αποστέλονται με Bluetooh στην Internal Storage απ'ευθείας και όχι στην μνήμη της συσκευής με κάποιο προγραμματάκι ή ίσως με κάποια αλλαγή στην registry.Ευχαριστώ! Dokimase afto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πως ενεργοποιώ το geotagging στις φωτογραφίες γιατί όσο και αν έψαξα στις ρυθμίσεις τις φωτογραφικής δεν βρήκα τίποτα. Υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει η επιλογή στο ελληνικό software της ACE-Hellas???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πως ενεργοποιώ το geotagging στις φωτογραφίες γιατί όσο και αν έψαξα στις ρυθμίσεις τις φωτογραφικής δεν βρήκα τίποτα. Υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει η επιλογή στο ελληνικό software της ACE-Hellas???? Enable GPS photo: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\HTC\Camera\P10 -> change the value "enabled" from 0 to 1 Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Παιδια μια ερωτηση. Εχω συσκευη απο ACE Hellas. Οταν παω να γραψω μηνυμα με Τ9 μου αλλαζει μηνυμα καθε 60 χαρακτηρες. Αν το γραψω χωρις Τ9 μου αλλαζει κανονικα καθε 180. Πως μπορω να γραφω με Τ9 και να μη με χρεωνει καινουριο μηνυμα καθε 60 χαρακτηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Παιδια μια ερωτηση. Εχω συσκευη απο ACE Hellas. Οταν παω να γραψω μηνυμα με Τ9 μου αλλαζει μηνυμα καθε 60 χαρακτηρες. Αν το γραψω χωρις Τ9 μου αλλαζει κανονικα καθε 180. Πως μπορω να γραφω με Τ9 και να μη με χρεωνει καινουριο μηνυμα καθε 60 χαρακτηρες? Δεν είναι θέμα Τ9.Με ελληνικό κείμενο και μικρά γράμματα δεν γίνεται.Με κεφαλαία μπορείς Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Εννοεις 160 και οχι 180. Νομιζω αυτο παιζει με τα κεφαλαια κ μικρα γραμματα. Δοκιμασε να τα κανεις κεφαλαια κ να γραψεις η κανε μια επανεκκινηση την συσκευη και θα γινει λογικα.... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Καλησπέρα παιδιά. Έχει κάνει εγκατάσταση κανείς το iGO8? Μπορεί να βοηθήσει κάποιος με τα βήματα που χρειάζονται? Ευχαριστώ. Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisXP Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 An kai me mperdepses ligo me to spiti tis kopelas sou... i fortisi apo to USB kanei kalytero sti mpataria apo oti o taxyfortistis tis mprizas o opoios logo aftis tis idiotitas tou fthirei tin apodosi tis mpatarias grigorotera. a ok euxaristw, mia xara diladi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Εννοεις 160 και οχι 180. Νομιζω αυτο παιζει με τα κεφαλαια κ μικρα γραμματα. Δοκιμασε να τα κανεις κεφαλαια κ να γραψεις η κανε μια επανεκκινηση την συσκευη και θα γινει λογικα.... Το εχω δοκιμασει ηδη αυτο αλλα με το Τ9 βαζει τονους και στα κεφαλαια γραμματα και καθε 70 χαρακτηρες αλλαζει μηνυμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Καλησπέρα παιδιά. Έχει κάνει εγκατάσταση κανείς το iGO8? Μπορεί να βοηθήσει κάποιος με τα βήματα που χρειάζονται? Ευχαριστώ. Mετα την εγκατασταση: Open SYS.TXT file located in your IGO8 directory and add the following section to it: Code: [folders] app="Internal Storage/iGO8" Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nihil Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 ActiveSync does not run on Windows Vista Μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 ActiveSync does not run on Windows Vista Μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό; Windows Mobile Device Center Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nihil Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 To είχα βρει, αλλά δε μου λειτουργουσε... Τελικά, έπρεπε απλά με ένα Ctrl+Alt+Del να το σβήσω γιατί ακόμα έτρεχε στο background... Ευχαριστώ παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nihil Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Κάτι άλλο... Υπάρχει τρόπος να αλλάζεις γραμμή σε 2in1 SIM, χωρίς κάθε φορά να χρειάζεται να ξαναπληκτρολογήσεις το ΡΙΝ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Ναι βγαζεις τον κωδικο ΡΙΝ απο τις καρτες :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Και πιο συγκεκριμένα Start -> Settings -> Phone -> PIN/PIN2 (tab) -> και απενεργοποιείς το "Require PIN when phone is used". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_the_greek87 Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Παιδιά έκανα ενεργοποιήση του λογαριασμού e-mail μου στο diamond μεσω wi-fi αλλά μετά από 3μέρες δεν γίνεται ανανέωση για να δω τα νέα mail μου.Βέβαια όταν πατάω την επιλογή αποστολή/λήψη τότε ενεργοποιήται το δίκτυο 3G...Μέσω wi-fi υπάρχει τρόπος να γίνει update?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Παιδιά έκανα ενεργοποιήση του λογαριασμού e-mail μου στο diamond μεσω wi-fi αλλά μετά από 3μέρες δεν γίνεται ανανέωση για να δω τα νέα mail μου.Βέβαια όταν πατάω την επιλογή αποστολή/λήψη τότε ενεργοποιήται το δίκτυο 3G...Μέσω wi-fi υπάρχει τρόπος να γίνει update?? Απενεργοποίησε το GPRS με το No Data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoVi Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Παίδες χαιρετω! Θα παω αυριο να δω ενα "διαμαντι" μεταχ/νο. Τι μου προτεινετε να ελεγξω πριν το παρω??Ειναι κατι που πρεπει να προσεξω ιδιαιτερο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Παίδες χαιρετω! Θα παω αυριο να δω ενα "διαμαντι" μεταχ/νο. Τι μου προτεινετε να ελεγξω πριν το παρω??Ειναι κατι που πρεπει να προσεξω ιδιαιτερο???? 1. Να μην έχει εξωτερικά χτυπήματα. 2. Να φοράει screen protector και εάν δεν φοράει να μην έχει γρατσουνιές η οθόνη. 3. Να μην έχει καμμένα Pixel (ούτε ένα). 4. Να φροντίσεις να δεις την οθόνη σε λευκό φόντο για να σιγουρευτείς ότι δεν κάνει κάποια παράξενη κιτρινίλα στο κάτω μέρος. 5. Να είναι πλήρως λειτουργικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Παίδες χαιρετω! Θα παω αυριο να δω ενα "διαμαντι" μεταχ/νο. Τι μου προτεινετε να ελεγξω πριν το παρω??Ειναι κατι που πρεπει να προσεξω ιδιαιτερο???? Αν ειναι Ελληνικο, ειναι απο την ΑCE; την ROM που φοραει, και το SPL. Μετα προσεξε για καμενα πιξελ και κιτρινιλα στην οθονη. Ενοειτε Ποσοχη για γρατζουνιες στην οθονη και γενικα κακομεταχειριση. Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 την ROM που φοραει, και το SPL. Αυτά δεν θα τα έθετα σε πρώτη προτεραιότητα μιας και επανέρχονται στα official εύκολα. Αλλά συμφωνώ στο εάν πουληθεί σαν ελληνική συσκευή... να έχει τη ROM της ACE και μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Με προλαβε ο Athanaso:) Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts