Jump to content

JoVi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

JoVi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. συμφωνω ! αν και δεν ειναι και τοοοσο απογοητευτικες !
  2. παιδια στον φακελο «CapsOn-Off.zip» δεν υπαρχουν τα αρχεια για fp2 : «CapsOff.sisx» και «CapsOn.sisx». υπαρχουν μονο για pre-fp1 kai fp1
  3. προβλημα! ξεχασα ποιον κωδικο ασφαλειας εβαλα και τωρα μπορω και το ανοιγω μονο με μια sim ! τι λυσεις εχουμε ??
  4. kai αυτο πως το ελεγχουμε?(th ROM) επισης το SPL ti ειναι και πως το ελεγχω??
  5. Παίδες χαιρετω! Θα παω αυριο να δω ενα "διαμαντι" μεταχ/νο. Τι μου προτεινετε να ελεγξω πριν το παρω??Ειναι κατι που πρεπει να προσεξω ιδιαιτερο????
  6. h synexeia se pm mh fame kamia kitrini!
  7. το βρηκες και με καλυψες πληρως!! ευχαριστω πολυ!!
  8. Πως το δικαιολογεις αυτο macknick? Mπραβο σου παντως για την πολυ καλη δουλεια σου και για το ενδιαφερον που διχνεις. Λοιπον πες οτι το εμποδιο του wi-fi το ξεπερναω...αυτο που θα με κανει να το παρω ειναι : αν ανοιξεις ενα word file και ενα pdf και κλεισεις το καπακι μετα μπορεις να δεις τα αρχεια με κλειστο το καπακι(να διαβασεις τι λενε μεσα) ή πρεπει να το εχεις ανοιχτο? (αν σας φαινεται χαζο κριτηριο μπορω να σας εξηγησω γιατι ρωταω):X Thnx!
  9. χαιτετω! παιδια εχω ψηθει για το κινητο αυτο αλλα το μονο που με κραταει μακρια του ειναι οτι δεν εχει wi-fi . kati αντιστοιχω με wi-fi eχετε να μου προτεινετε και στα ιδια λεφτα πανω κατω?? ευχαριστω! (κοιταω και το Ε65)
  10. Oι αναβαθμισεις ειναι δωρεαν; Με ποιο τροπο γινονται; Μετα την αναβαθμιση εχει καλυτερη χαρτογραφηση ΚΑΙ εκτος Αττικης; Καμια απαντηση??? Δεν εχει κανει κανεις update? Tελικα το googlemap δουλεψε καλα ή καθολου?
  11. des edw http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000272&PHPSESSID=515khgts21gn
  12. οπως λεει και εδω http://www.myphone.gr/devices/preview-223.html δεν ειναι dv αλλα RS-MMC αυτη που εχει μεσα το κουτι.Οι dv ειναι 3V?
  13. να ρωτησω κατι...αγορασα ενα Ν72 και ειχε μεσα στο κουτι του μια ΜΜC 128 η οποια ειναι μεν Dual Voltage αλλα 3V και οχι 3.3V ! την εβαλα στο Ν72 και την δουλεψε κανονικα αλλα στο 6230ι το εκανε να σερνεται απελπιστικά μολις προσπαθουσα να την ανοιξω...εχει κανεις ιδεα γιατι εγινε αυτο?
×
×
  • Create New...