Jump to content

nick_the_greek87

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nick_the_greek87

  1. Για μένα καλή εφαρμογή είναι και το MissedCallOpening (repo BigBoss) όπου αν έχεις κάποια αναπάντητη και πατήσεις το εικονίδιο του τηλεφώνου θα σου ανοίξει αυτόματα την καρτέλα με τις πρόσφατες κλήσεις. Επίσης το Recent/CallLog Delete (repo BigBoss) όπου μπορείς να σβήσεις κλήσεις από το tab ¨Πρόσφατα¨. Τώρα αν κάποιος θέλει twitter ή (και) facebook τότε το qTweeter (repo xsellize) είναι η εφαρμογή του!!Μπορείς με ένα απλό slide στην status bar(παρόμοιο slide με του SBSettings) να κάνεις update το προφίλ σου!!Είτε μήνυμα είτε link είτε video από youTube. Επιπλέον το UnlimTones (repo BigBoss) όπου έχει ¨άπειρα¨ ringtones,με κατηγορίες, με search και με top 10 όπως επίσης να φτιάξεις το δικό σου ringtone και να το αποθηκεύσεις!!!Απλά ότι καλύτερο σε θέμα ringtone πιστεύω! Φυσικά και το iFile που πιστεύω πως δεν χρειάζεται κάποια εξήγηση... Αυτά.......
  2. Λοιπόν μάλλον θα αποκτήσω νέο κινητό!!! :yahoo: Καλή μου τύχη!!!
  3. γεια σας,εχω το Sony Ericson Z770i και θελω να βαλω internet.μπορειτε να μου πειτε τις σωστες ρυθμισεις.εβαλα το f2g με τα GB δωρεαν και θελω να τα χρησιμοποιησω.δεν wap :thanks:
  4. Ευχαριστώ και πάλι...Καλό πρόγραμμα,κάνει δουλειά!!
  5. Ευχαριστώ πολύ...Από ότι είδα κάνει πολύ καλή δουλειά.... Επίσης αντιμετωπίζω ένα ακόμα πρόβλημα...Όταν χτυπάει το κινητό και πάω να το βγάλω από την θήκη τότε πατιούνται τα touch πλήκτρα της οθόνης και έτσι είτε απορρίπτω είτε δέχομαι την κλήση...Ξέρεις κανεις αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να "καταργεί" αυτά τα πλήκτρα???
  6. Παιδιά έκανα ενεργοποιήση του λογαριασμού e-mail μου στο diamond μεσω wi-fi αλλά μετά από 3μέρες δεν γίνεται ανανέωση για να δω τα νέα mail μου.Βέβαια όταν πατάω την επιλογή αποστολή/λήψη τότε ενεργοποιήται το δίκτυο 3G...Μέσω wi-fi υπάρχει τρόπος να γίνει update??
  7. Παιδιά ψάχνωντας σήμερα στο skroutz.gr για το HTC Touch HD βρήκα αυτόhttp://www.pda4u.gr/view_product.php?product=HTCTOUCHD απλά για να πάρουμε μια γεύση από την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή του!!Λίγο τσουχτερό δεν είναι:(?!
×
×
  • Create New...