pavlidisc Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Άχ αυτός ο Διάβολος της τεχνολογίας...! Παιδιά το αρχικό λινκ που μου έδωσε o athanaso77 κατέβαζε corrupt αρχείο και το Winzip δεν μου το έλεγε! Το ξανακατέβασα απο xda και όλα ΟΚ. Το μόνο κακό είναι οτι τα εικονιδια της ΕΝΤΑΣΗΣ (απο τα πλαινα πλήκτρα) είναι τεράστια! Αυτό πώς διορθώνεται; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaskyris Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Παιδιά καλημέρα. Στη σελίδα 663 αρ. post #9936# έγραψα κάποιες απορίες για κάποια προγραμματάκια. Δεν πήρα απάντηση. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάτι από αυτά που ζητάω ή απλά δεν είδε κανείς το post μου. Συγνώμη που το επαναφέρω αλλά θέλω να ξέρω για να μην ψάχνω χωρίς λόγο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Άχ αυτός ο Διάβολος της τεχνολογίας...! Παιδιά το αρχικό λινκ που μου έδωσε o athanaso77 κατέβαζε corrupt αρχείο και το Winzip δεν μου το έλεγε! Το ξανακατέβασα απο xda και όλα ΟΚ. Το μόνο κακό είναι οτι τα εικονιδια της ΕΝΤΑΣΗΣ (απο τα πλαινα πλήκτρα) είναι τεράστια! Αυτό πώς διορθώνεται; Kάνουμε copy paste Τo HTCVolumeControl.dll στον φάκελλο των windows με τον resco explorer. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Kάνουμε copy paste Τo HTCVolumeControl.dll στον φάκελλο των windows με τον resco explorer. Ωραίος...!!! :D Το μόνο που δεν φαίνεται τώρα είναι το επάνω βελάκι που αλλάζει το System Volume με το Ring Volume... :confused: edit Όπα λύθηκε το θέμα. Αντικατέστησα και το ΗΤCVolumeControl.png και ΟΛΑ ΟΚ :p Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Ωραίος...!!! :D Το μόνο που δεν φαίνεται τώρα είναι το επάνω βελάκι που αλλάζει το System Volume με το Ring Volumε... :confused: Σε εμένα δουλεύει άψογα. Κάνε soft-reset και αν δεν φτοιάξει ξανακάντο copy-paste. Με το Resco explorer το κάνεις ε; Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkin Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 παιδες σκεφτομαι να παρω το συγκεκριμενο κινητο,μπορειτε οι κατοχοι του να μου πειτε σοβαρα μειονεκτηματα τα οποια τυχον να με ''χαλασουν''? δυστυχως δεν εχω τον χρονο να διαβασω 666(τυχαιο?) σελιδες,help asap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Όλα special με την taskbar. Πολύ όμορφη θα έλεγα... :p Τώρα δώστε και ένα link για έγχρωμα οικονίδια στο manila (τα κάτω εικονίδια). Άν μπορούν να είναι και με διάφανο φόντο ακόμα καλύτερα... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλη την βοήθεια... :shifty: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 παιδες σκεφτομαι να παρω το συγκεκριμενο κινητο,μπορειτε οι κατοχοι του να μου πειτε σοβαρα μειονεκτηματα τα οποια τυχον να με ''χαλασουν''? Δεν έχει μειονεκτήματα... εκτός από την σχετικά μικρή του μπαταρία που περιορίζει την αυτονομία της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Τώρα δώστε και ένα link για έγχρωμα οικονίδια στο manila (τα κάτω εικονίδια). Άν μπορούν να είναι και με διάφανο φόντο ακόμα καλύτερα... Υπάρχουν πολλές επιλογές. Δες αυτά εάν σου κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CASH Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Καλημερα , Θα ηθελα να ρωτησω κατι . Πηγα στο HTC Download Center κατεβασα κανονικα την Rom την εγκατεστησα και ολα ΟΚ. Πηγα να κατεβασω τα ελληνικα αλλα το αρχειο ειναι Unknown και δεν εχει καμια καταληξη , στο PC μου με συνεπεια να εχω μεινει με τα αγγλικα μηπως γνωριζει κανενας τιποτα? Μηπως μπορω να τα βρω απο αλλου και να μου πειτε πως να το κανω? Παράθεση Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkin Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Δεν έχει μειονεκτήματα... εκτός από την σχετικά μικρή του μπαταρία που περιορίζει την αυτονομία της συσκευής. με αρκετη χρηση του κινητου(wifi Κυριως) ποση ωρα κραταει φιλε μου?εχει βγει μπαταρια μεγαλυτερης χωρητικοτητας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 με αρκετη χρηση του κινητου(wifi Κυριως) ποση ωρα κραταει φιλε μου?εχει βγει μπαταρια μεγαλυτερης χωρητικοτητας? Είναι λίγο σχετικό το πόσο κρατάει γιατί επηρεάζεται από τη γενικότερη χρήση. Με φειδωλή χρήση το καλύτερο είναι να σου βγάλει 2 μέρες. Υπάρχει και μπαταρία μεγαλύτερη σε χωρητικότητα αλλά και όγκο που την συνοδεύει και το κατάλληλο πίσω καπάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkin Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 thnx φιλε,το παιρνω και βλεπουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaskyris Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Μερικές ακόμη απορίες. Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός αλλά είναι η πρώτη φορά που έχω στα χέρια μου κινητό με τόσες δυνατότητες. 1ον Ποίους χάρτες θα βάλω με Destinator 7 και που μπορώ να τους βρω. 2ον Υπάρχει ξυπνητήρι που να δουλεύει όταν η συσκευή είναι κλειστή. 3ον υπάρχει προγραμματάκι η κάποιο θέμα που να μου αλλάξει την αρχική οθόνη από το άσπρο-κόκκινο της Vodafone στο απίστευτο μαύρο της HTC. 4ον Μπορώ να βάλω κάτι για κλείδωμα-ξεκλείδωμα με Slide Bar? Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά! Παραθέτω το αρχικό μου μήνυμα μήπως κάποιος μπορέσει να με βοηθήσει. Σας παρακαλώ. Αν όχι όλα τουλάχιστον κάποια από αυτα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Όλα special με την taskbar. Πολύ όμορφη θα έλεγα... :p Τώρα δώστε και ένα link για έγχρωμα οικονίδια στο manila (τα κάτω εικονίδια). Άν μπορούν να είναι και με διάφανο φόντο ακόμα καλύτερα... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλη την βοήθεια... :shifty: Εγώ χρησιμοποιώ αυτά. Δεν είναι έγχρωμα αλλα μου αρέσουν πολύ.! Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Μερικές ακόμη απορίες. Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός αλλά είναι η πρώτη φορά που έχω στα χέρια μου κινητό με τόσες δυνατότητες. 1ον Ποίους χάρτες θα βάλω με Destinator 7 και που μπορώ να τους βρω. 2ον Υπάρχει ξυπνητήρι που να δουλεύει όταν η συσκευή είναι κλειστή. 3ον υπάρχει προγραμματάκι η κάποιο θέμα που να μου αλλάξει την αρχική οθόνη από το άσπρο-κόκκινο της Vodafone στο απίστευτο μαύρο της HTC. 4ον Μπορώ να βάλω κάτι για κλείδωμα-ξεκλείδωμα με Slide Bar? Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά! 1. 2008.Q4.115 2. Κανένα ξυπνητήρι δεν ανοίγει το PPC. Φαντάσου το σαν να κλείνεις τον υπολογιστής σου. 3. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=430174 ή για περισσότερες επιλογές http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2784134&postcount=2 4. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=429867& Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkin Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 μια ερωτηση παιδες,η ace hellas επισκευαζει κινητα τα οποια εχουν αγοραστει απο expansys?τι ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Καλά ε... Με έγχρωμη taskbar και έγχρωμα εικονίδια manila, το περιβάλλον γίνεται πολύ ωραίο... Ε ναι ρε παιδιά...! Έχει πέσει πολύ μαύρο! Το original Tf3d δεν αφήνει την 640x480 οθόνη να δείξει τις δυνατότητές της...! Τέλοσπάντων... Ερώτηση. Έχω βάλει στα εικονίδια του manila διαφανές φόντο. Έχω βάλει και μια εικόνα για desktop. Μένει μια μαύρη λωρίδα πάνω (που έχει τα εικονίδια της taskbar) και μία κάτω (που έχει το Phones και το Programmes π.χ). Αυτές οι δύο λωρίδες μπορούν να γίνουν διαφανείς; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Καλά ε... Με έγχρωμη taskbar και έγχρωμα εικονίδια manila, το περιβάλλον γίνεται πολύ ωραίο... Ε ναι ρε παιδιά...! Έχει πέσει πολύ μαύρο! Το original Tf3d δεν αφήνει την 640x480 οθόνη να δείξει τις δυνατότητές της...! Πού μπορώ να βρω καμία φωτο με το πώς έχει γίνει το διαμάντι σου πλέον; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 μια ερωτηση παιδες,η ace hellas επισκευαζει κινητα τα οποια εχουν αγοραστει απο expansys?τι ισχυει? Κανονικά, αρκεί η συσκευή να είναι ευρωπαϊκή (γιατί το expansys μας έχει πουλήσει και ασιατικές). Σε αυτή τη περίπτωση σε καλύπτει πλήρως η εγγύηση σε θέματα hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Πού μπορώ να βρω καμία φωτο με το πώς έχει γίνει το διαμάντι σου πλέον; Ευχαριστώ. δειτε και εδω παιδια http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=11625&highlight=%E5%E9%EA%EF%ED%E1+tabs Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Απο τη συγκεκριμενη φωτο το μονο που θελω να κανω ειναι η top bar με τα συγκεκριμενα εικονιδια... Πως θα το κανω? Εχω την 2.03 WWE και δεν εχω πειραξει τιποτα αλλο... http://img150.imageshack.us/img150/5071/1toodayns4.png Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Απο τη συγκεκριμενη φωτο το μονο που θελω να κανω ειναι η top bar με τα συγκεκριμενα εικονιδια... Πως θα το κανω? Εχω την 2.03 WWE και δεν εχω πειραξει τιποτα αλλο... http://img150.imageshack.us/img150/5071/1toodayns4.png http://rapidshare.com/files/197380274/Colored_Top_Bar.rar Έχω και οδηγίες μέσα βήμα-βήμα.;) Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 http://rapidshare.com/files/197380274/Colored_Top_Bar.rar Έχω και οδηγίες μέσα βήμα-βήμα.;) 1000 ευχαριστω!!! :D μια τελευταια χαρη (αν δεν σε κουραζω): πως θα κρατησω μια εικονα σταθερη σε ολα τα tabs του tf3d? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Απο τη συγκεκριμενη φωτο το μονο που θελω να κανω ειναι η top bar με τα συγκεκριμενα εικονιδια... Πως θα το κανω? Εχω την 2.03 WWE και δεν εχω πειραξει τιποτα αλλο... http://img150.imageshack.us/img150/5071/1toodayns4.png http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3221376&postcount=1698 Βάλε πρώτα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts