Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άχ αυτός ο Διάβολος της τεχνολογίας...!

Παιδιά το αρχικό λινκ που μου έδωσε o athanaso77 κατέβαζε corrupt αρχείο και το Winzip δεν μου το έλεγε!

Το ξανακατέβασα απο xda και όλα ΟΚ.

Το μόνο κακό είναι οτι τα εικονιδια της ΕΝΤΑΣΗΣ (απο τα πλαινα πλήκτρα) είναι τεράστια! Αυτό πώς διορθώνεται;

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλημέρα. Στη σελίδα 663 αρ. post #9936# έγραψα κάποιες απορίες για κάποια προγραμματάκια. Δεν πήρα απάντηση. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάτι από αυτά που ζητάω ή απλά δεν είδε κανείς το post μου. Συγνώμη που το επαναφέρω αλλά θέλω να ξέρω για να μην ψάχνω χωρίς λόγο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Άχ αυτός ο Διάβολος της τεχνολογίας...!

Παιδιά το αρχικό λινκ που μου έδωσε o athanaso77 κατέβαζε corrupt αρχείο και το Winzip δεν μου το έλεγε!

Το ξανακατέβασα απο xda και όλα ΟΚ.

Το μόνο κακό είναι οτι τα εικονιδια της ΕΝΤΑΣΗΣ (απο τα πλαινα πλήκτρα) είναι τεράστια! Αυτό πώς διορθώνεται;

Kάνουμε copy paste Τo HTCVolumeControl.dll στον φάκελλο των windows με τον resco explorer.

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Kάνουμε copy paste Τo HTCVolumeControl.dll στον φάκελλο των windows με τον resco explorer.

Ωραίος...!!! :D

Το μόνο που δεν φαίνεται τώρα είναι το επάνω βελάκι που αλλάζει το System Volume με το Ring Volume... :confused:

edit

Όπα λύθηκε το θέμα. Αντικατέστησα και το ΗΤCVolumeControl.png και ΟΛΑ ΟΚ :p

Ωραίος...!!! :D

Το μόνο που δεν φαίνεται τώρα είναι το επάνω βελάκι που αλλάζει το System Volume με το Ring Volumε... :confused:

Σε εμένα δουλεύει άψογα. Κάνε soft-reset και αν δεν φτοιάξει ξανακάντο copy-paste. Με το Resco explorer το κάνεις ε;

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

παιδες σκεφτομαι να παρω το συγκεκριμενο κινητο,μπορειτε οι κατοχοι του να μου πειτε σοβαρα μειονεκτηματα τα οποια τυχον να με ''χαλασουν''?

δυστυχως δεν εχω τον χρονο να διαβασω 666(τυχαιο?) σελιδες,help asap

Όλα special με την taskbar. Πολύ όμορφη θα έλεγα... :p

Τώρα δώστε και ένα link για έγχρωμα οικονίδια στο manila (τα κάτω εικονίδια). Άν μπορούν να είναι και με διάφανο φόντο ακόμα καλύτερα...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλη την βοήθεια... :shifty:

• Administrators
παιδες σκεφτομαι να παρω το συγκεκριμενο κινητο,μπορειτε οι κατοχοι του να μου πειτε σοβαρα μειονεκτηματα τα οποια τυχον να με ''χαλασουν''?

Δεν έχει μειονεκτήματα... εκτός από την σχετικά μικρή του μπαταρία που περιορίζει την αυτονομία της συσκευής.

Modpic.gif

• Administrators
Τώρα δώστε και ένα link για έγχρωμα οικονίδια στο manila (τα κάτω εικονίδια). Άν μπορούν να είναι και με διάφανο φόντο ακόμα καλύτερα...

Υπάρχουν πολλές επιλογές. Δες αυτά εάν σου κάνουν.

Modpic.gif

Καλημερα ,

Θα ηθελα να ρωτησω κατι .

Πηγα στο HTC Download Center κατεβασα κανονικα την Rom την εγκατεστησα και ολα ΟΚ.

Πηγα να κατεβασω τα ελληνικα αλλα το αρχειο ειναι Unknown και δεν εχει καμια καταληξη , στο PC μου με συνεπεια να εχω μεινει με τα αγγλικα μηπως γνωριζει κανενας τιποτα?

Μηπως μπορω να τα βρω απο αλλου και να μου πειτε πως να το κανω?

Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν έχει μειονεκτήματα... εκτός από την σχετικά μικρή του μπαταρία που περιορίζει την αυτονομία της συσκευής.

με αρκετη χρηση του κινητου(wifi Κυριως) ποση ωρα κραταει φιλε μου?εχει βγει μπαταρια μεγαλυτερης χωρητικοτητας?

• Administrators
με αρκετη χρηση του κινητου(wifi Κυριως) ποση ωρα κραταει φιλε μου?εχει βγει μπαταρια μεγαλυτερης χωρητικοτητας?

Είναι λίγο σχετικό το πόσο κρατάει γιατί επηρεάζεται από τη γενικότερη χρήση. Με φειδωλή χρήση το καλύτερο είναι να σου βγάλει 2 μέρες.

Υπάρχει και μπαταρία μεγαλύτερη σε χωρητικότητα αλλά και όγκο που την συνοδεύει και το κατάλληλο πίσω καπάκι.

Modpic.gif

Μερικές ακόμη απορίες. Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός αλλά είναι η πρώτη φορά που έχω στα χέρια μου κινητό με τόσες δυνατότητες. 1ον Ποίους χάρτες θα βάλω με Destinator 7 και που μπορώ να τους βρω. 2ον Υπάρχει ξυπνητήρι που να δουλεύει όταν η συσκευή είναι κλειστή. 3ον υπάρχει προγραμματάκι η κάποιο θέμα που να μου αλλάξει την αρχική οθόνη από το άσπρο-κόκκινο της Vodafone στο απίστευτο μαύρο της HTC. 4ον Μπορώ να βάλω κάτι για κλείδωμα-ξεκλείδωμα με Slide Bar? Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά!

Παραθέτω το αρχικό μου μήνυμα μήπως κάποιος μπορέσει να με βοηθήσει. Σας παρακαλώ. Αν όχι όλα τουλάχιστον κάποια από αυτα???

Όλα special με την taskbar. Πολύ όμορφη θα έλεγα... :p

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όλη την βοήθεια... :shifty:

Εγώ χρησιμοποιώ αυτά. Δεν είναι έγχρωμα αλλα μου αρέσουν πολύ.!

• Administrators
Μερικές ακόμη απορίες. Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός αλλά είναι η πρώτη φορά που έχω στα χέρια μου κινητό με τόσες δυνατότητες. 1ον Ποίους χάρτες θα βάλω με Destinator 7 και που μπορώ να τους βρω. 2ον Υπάρχει ξυπνητήρι που να δουλεύει όταν η συσκευή είναι κλειστή. 3ον υπάρχει προγραμματάκι η κάποιο θέμα που να μου αλλάξει την αρχική οθόνη από το άσπρο-κόκκινο της Vodafone στο απίστευτο μαύρο της HTC. 4ον Μπορώ να βάλω κάτι για κλείδωμα-ξεκλείδωμα με Slide Bar? Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά!

1. 2008.Q4.115

2. Κανένα ξυπνητήρι δεν ανοίγει το PPC. Φαντάσου το σαν να κλείνεις τον υπολογιστής σου.

3. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=430174 ή για περισσότερες επιλογές http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2784134&postcount=2

4. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=429867&

Modpic.gif

Καλά ε...

Με έγχρωμη taskbar και έγχρωμα εικονίδια manila, το περιβάλλον γίνεται πολύ ωραίο...

Ε ναι ρε παιδιά...! Έχει πέσει πολύ μαύρο! Το original Tf3d δεν αφήνει την 640x480 οθόνη να δείξει τις δυνατότητές της...!

Τέλοσπάντων...

Ερώτηση. Έχω βάλει στα εικονίδια του manila διαφανές φόντο. Έχω βάλει και μια εικόνα για desktop. Μένει μια μαύρη λωρίδα πάνω (που έχει τα εικονίδια της taskbar) και μία κάτω (που έχει το Phones και το Programmes π.χ). Αυτές οι δύο λωρίδες μπορούν να γίνουν διαφανείς;

Καλά ε...

Με έγχρωμη taskbar και έγχρωμα εικονίδια manila, το περιβάλλον γίνεται πολύ ωραίο...

Ε ναι ρε παιδιά...! Έχει πέσει πολύ μαύρο! Το original Tf3d δεν αφήνει την 640x480 οθόνη να δείξει τις δυνατότητές της...!

Πού μπορώ να βρω καμία φωτο με το πώς έχει γίνει το διαμάντι σου πλέον;

Ευχαριστώ.

• Administrators
μια ερωτηση παιδες,η ace hellas επισκευαζει κινητα τα οποια εχουν αγοραστει απο expansys?τι ισχυει?

Κανονικά, αρκεί η συσκευή να είναι ευρωπαϊκή (γιατί το expansys μας έχει πουλήσει και ασιατικές). Σε αυτή τη περίπτωση σε καλύπτει πλήρως η εγγύηση σε θέματα hardware.

Modpic.gif

Πού μπορώ να βρω καμία φωτο με το πώς έχει γίνει το διαμάντι σου πλέον;

Ευχαριστώ.

δειτε και εδω παιδια http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=11625&highlight=%E5%E9%EA%EF%ED%E1+tabs

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

Απο τη συγκεκριμενη φωτο το μονο που θελω να κανω ειναι η top bar με τα συγκεκριμενα εικονιδια... Πως θα το κανω? Εχω την 2.03 WWE και δεν εχω πειραξει τιποτα αλλο...

http://img150.imageshack.us/img150/5071/1toodayns4.png

s21 ultra 256

Απο τη συγκεκριμενη φωτο το μονο που θελω να κανω ειναι η top bar με τα συγκεκριμενα εικονιδια... Πως θα το κανω? Εχω την 2.03 WWE και δεν εχω πειραξει τιποτα αλλο...

http://rapidshare.com/files/197380274/Colored_Top_Bar.rar

Έχω και οδηγίες μέσα βήμα-βήμα.;)

http://rapidshare.com/files/197380274/Colored_Top_Bar.rar

Έχω και οδηγίες μέσα βήμα-βήμα.;)

1000 ευχαριστω!!! :D μια τελευταια χαρη (αν δεν σε κουραζω): πως θα κρατησω μια εικονα σταθερη σε ολα τα tabs του tf3d?

s21 ultra 256

• Administrators

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3221376&postcount=1698

Βάλε πρώτα αυτό.

Modpic.gif