Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρέπει ναι κατεβάσεις την έκδοση για ppc και όχι για smartphone.

Mα την έκδοση για ppc έχω κατεβάσει και μάλιστα και απευθείας στο διαμάντι και μέσω pc αλλα τίποτα

Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τις τελευταιες ημερες ενω βρισκομαι σε μερη με ασυρματα δικτυα "μη ασφαλη" δεν μου κανει ενημερωση καιρου, ειχα ακολουθησει τις οδηγιες καποιου μελους για απενεργοποιηση του gprs αλλα συνεχιζε κανονικα να ενημερωνεται,τι αλλαξε? που πρεπει να κοιταξω να δω τι φταιει?

Το ότι είναι μη ασφαλή, δλδ χωρίς κωδικό, δεν σημαίνει ότι επειδή συνδέεσαι θα έχεις και internet. Μπορεί ο κάτοχος να έχει βάλει άλλου είδους ασφάλεια όπως mac filtering. Επίσης στην λίστα με τα ασύρματα δίκτυα σου βγάζει ότι είσαι connected;

Για απενεργοποίηση του GPRS εγκατέστησε το No Data.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Pleon... Spb Wireless Monitor.

Anabathmismeno kai poly kalytero.

εχω βαλει το παραπανω προγραμμα φιλε μου αλλα σε σχεση με το προηγουμενο(spb gprs monitor) απ' οτι βλεπω δεν μπορω με ενα κλικ να συνδεθω/αποσυνδεθω στο ιντερνετ.κανω κατι λαθος ή απλα οντως δεν γινεται με το spb wireless monitor?

παιδια μια βοηθεια.εχω βαλει χυμα στο φακελο των windows καποια ρολογια.πως τα επιλεγω για να εμφανιστουν στην οθονη

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

παιδια μια βοηθεια.εχω βαλει χυμα στο φακελο των windows καποια ρολογια.πως τα επιλεγω για να εμφανιστουν στην οθονη

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=437420

Mα την έκδοση για ppc έχω κατεβάσει και μάλιστα και απευθείας στο διαμάντι και μέσω pc αλλα τίποτα

Δεν σου κάνει εγκτάσταση?

ευχαριστω φιλε αλλα τα αγγλικα μου δεν ειναι τοσο καλα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ευχαριστω φιλε αλλα τα αγγλικα μου δεν ειναι τοσο καλα.

Δοκίμασε εδω

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=12024

Δεν σου κάνει εγκτάσταση?

κάνει κανονικά εγκατάσταση αλλα οταν το τρέχω μου βγάζει μύνημα <<could`t find all the necessary recource files to start skype. Please try to instal skype again Skype will not quit>>

Το εγκαθιστώ ξανά και το ίδιο βγάζει

Παίζει ρόλο άραγε οτι το διαμάντι είναι vodafone (ελληνικό)

Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι

ευχαριστω φιλε.ειστε ολοι παντα ετοιμοι με λυσεις για τα παντα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

κάνει κανονικά εγκατάσταση αλλα οταν το τρέχω μου βγάζει μύνημα <<could`t find all the necessary recource files to start skype. Please try to instal skype again Skype will not quit>>

Το εγκαθιστώ ξανά και το ίδιο βγάζει

Παίζει ρόλο άραγε οτι το διαμάντι είναι vodafone (ελληνικό)

Δοκίμασες να κάνεις soft reset? Δεν νομίζω να φταίει η rom της vodafon αλλα μια ποιο σίγουρη απάντηση θα μπορούσε να σου δώσει καποιος άλλος με vodafone συσκευή.

ευχαριστω φιλε.ειστε ολοι παντα ετοιμοι με λυσεις για τα παντα

Δεν κάνει τπτ:)

ξερετε να μου πειτε καποιο μαγαζι καταστημα εντος αττικης που να πουλαει το πισω καπακι;
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg

Παιδιά πήρα αυτή τη μπαταρία
http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003921

. Ξέρετε αν χρειάζεται αρχική φόρτιση και πόσο;

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Καλοριζικη.

Εγω πηρα την μικρη με 9 ευρω.

Πιστευω ειναι καλυτερα να εχεις 6 μπαταριες κανονικες με 54 ευρω παρα μια 1340mah

Βεβαια ειναι καλο να εχεις μια που να κραταει ισως και διπλη ωρα.

Καλοριζικη και παλι.

Καλοριζικη.

Εγω πηρα την μικρη με 9 ευρω.

Πιστευω ειναι καλυτερα να εχεις 6 μπαταριες κανονικες με 54 ευρω παρα μια 1340mah

Ti λες τώρα;;; 6 μικρές!!! Εντάξει μεγαλώνει λίγο το κινητό αλλά δν έχεις συνέχεια βάλε βγάλε. Σε ευχαριστώ!

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Εχεις δικιο

Τι να πω και το ενα κ το αλλο ειναι 2 εναλλακτικες λυσεις.

Απλα θελω να ποω οτι με 64 ευρω και 6 μπαταριες εχεις μερες πολλες.πιστευω.

Ενω με την μια μεγαλη ποσες μερες?

το συγκρινω με τα χρηματα καταλαβες?

1ον Ξερει κανεις αν το i tech clip D ( http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003507 ) δουλευει σωστα με το diamond δηλαδη αν εμφανιζει το ονομα του καλουντος.

2ον ξερετε κανενα προγραμμα για ξυπνητηρι ποιο εξελιγμενο απο αυτο που εχει το τηλεφωνο;

3ον κανενα προγραμμα γοα να ρυθμιζει το φωτισμο της οθονης;

4ον οταν εγκαταστησουμε ενα cab αρχειο μπορουμε να το διαγραψουμε απο την internal storge;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Εχεις δικιο

Τι να πω και το ενα κ το αλλο ειναι 2 εναλλακτικες λυσεις.

Απλα θελω να ποω οτι με 64 ευρω και 6 μπαταριες εχεις μερες πολλες.πιστευω.

Ενω με την μια μεγαλη ποσες μερες?

το συγκρινω με τα χρηματα καταλαβες?

Ναι man σε καταλαβαίνω. Αν δν βαριέσαι το βάλε βγάλε τότε σίγουρα συμφέρουν οι μικρές! Εγώ όμως το βαριέμαι και με ενοχλεί να τις κουβαλάω συνέχεια. Ενώ τώρα θα κουβαλάω την μικρή κ θα είμαι οκ!

2ον ξερετε κανενα προγραμμα για ξυπνητηρι ποιο εξελιγμενο απο αυτο που εχει το τηλεφωνο;

Δοκίμασε το g alarm. Είναι καταπληκτικό και freeware!

http://www.ageye.de/index.php?s=galarm/about

Δοκίμασε το g alarm. Είναι καταπληκτικό και freeware!

οταν ειναι σβηστο το τηλεφωνο δεν λειτουργει και επισης με soft reset χανονται ολα

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

1ον Ξερει κανεις αν το i tech clip D ( http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003507 ) δουλευει σωστα με το diamond δηλαδη αν εμφανιζει το ονομα του καλουντος.

3ον κανενα προγραμμα γοα να ρυθμιζει το φωτισμο της οθονης;

4ον οταν εγκαταστησουμε ενα cab αρχειο μπορουμε να το διαγραψουμε απο την internal storge;

2. Ptravel alarm

3. Ρυθμισεις /οθονη.

4. Ναι.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Θα μπορούσε να μου στείλει κάποιος, με pm, το Ptravel alarm;

Ευχαριστώ πολύ!

θα το βρω και θα σου το στειλω

My History:

οταν ειναι σβηστο το τηλεφωνο δεν λειτουργει και επισης με soft reset χανονται ολα

1. Υπάρχει ακόμα κόσμος που κλείνει το τηλέφωνο του;

2. Τι εννοείς μετά απο soft reset χάνονται όλα;:blink:

1. Υπάρχει ακόμα κόσμος που κλείνει το τηλέφωνο του;

2. Τι εννοείς μετά απο soft reset χάνονται όλα;:blink:

οταν κλεισω και ανοιξω ξανα το τηλεφωνο χανονται τα αποθηκευμενα ξυπνητηρια

My History: