bill_viper Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Στα καλα καθουμενα εδω κ 2 ημερες δεν μου εβρισκε δορυφορους στο gps. Περιμενα αρκετα λεπτα και στην αρχή μου εβρισκε 1 μονο δορυφορο. Μετα απο 5 λεπτα εβρισκε 8-10 και ξαφνικα επεφτε στον 1, μετα παλι 8-10 κ παλι επεφτε στο 1. Ετσι δε μπορουσα να συνδεθω... Κατεβασα το htc gps tool και στην αρχη μου εβγαζε "unable to send NMEA command"... ΤΟ εκανα soft reset και μεσα απο το gps tool ενα cold start και το αφησα να βρει δορυφορους. Τελικα βρηκε και συνδεεται κατευθειαν. Το θεμα ειναι μετα απο soft reset το fix Που κανει το gps tool θα χαθει κ θα πρεπει να το τρεξω παλι απο την αρχη; Και τι κολλημα εφαγε δε μπορω να καταλαβω κ εκανε τετοια πραγματα.. Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ, πέρασα πάλι την rom και πλέον δουλεύουν όλα μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSURFER Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 καλησπερα!μηπως μπορει κανενα καλο παιδακι μεσω πμ να μου στειλει την τελευταια εκδοση του destinator 7?οχι του 8 λογω των bugs.ευχαριστω και ελπιζω στη βοηθεια καποιου φιλου... Εγω??υπαρχει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Εγω??υπαρχει κανεις? Έχεις p.m.;) Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ, πέρασα πάλι την rom και πλέον δουλεύουν όλα μια χαρά. Ευτυχως εγω δεν εκανα Hard reset. Εβαλα το htc gps tool και εκανε κατι στο gps και τωρα οποτε ανοιγω το destinator/igo κτλ μεσα σε 10 δευτερολεπτα ειμαι συνδεδεμενος.. :happy: Ελπιζω να μην ξανακανει χαζα... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSURFER Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 ευχαριστω ,παρα πολυ γρηγοροι. υπαρχει καποιος τροπος οταν ανοιγουμε τις επαφες η μπαρα με την αναζητηση με τα γραμματα να ειναι πολυ μεγαλυτερα γιατι ετσι οπως ειναι ουτε με το πενακι δεν μπορω,αντιστοιχα κ΄στα ξυπνητηρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Gia ti mpara me tis epafes den mporeis na kaneis tipota. Oson afora ta ksypnitiria, des to G-Alarm. To synistw. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskobo Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Που μπορω να δω τα kb που εχω κατεβασει συνολικα? Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell μόνο ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Bale to Spb Wireless Monitor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Gia ti mpara me tis epafes den mporeis na kaneis tipota. Oson afora ta ksypnitiria, des to G-Alarm. To synistw. :rolleyes: Είδες τι πυροδότησε άλλη μια τέτοια αρνητική σου δήλωση ε; Είσαι καταλύτης. Λες να δούμε σύντομα και μεγενθυμένη την μπάρα;;; :lol::lol::lol: Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSURFER Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 ποιο απόλα τα g alarm? εχει κ΄διαφορα skins gia contacts καποιο απάυτα δεν κανει τιποτα ,γιατι για να βρω ενα τηλ παιδευομαι πολλη ωρα κ΄εχω κ΄την γυναικα μου κ΄με κοροιδευει ποσες φωνητικες κλησεις χωραει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 ποιο απόλα τα g alarm? Tin teleftaia ekdosi fysika. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Λες να δούμε σύντομα και μεγενθυμένη την μπάρα;;; :lol::lol::lol: Pote den ksereis. Des omws edw, exei endiaferon... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=229809 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Pote den ksereis. Des omws edw, exei endiaferon... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=229809 Το σχόλιο μάλλον δεν το πρόσεξες στο τέλος του πρώτου post "P.S: Επειδή κάποιοι είπαν ότι δε γίνεται. " Γι'αυτό λέω για το τι πυροδότησες. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Δεν γνωρίζω γιατί δεν σου κάνει εσένα. Μάλλον θέλει κάνα Hard reset Τελικά φίλε Αντρέα το διόρθωσα με ενα gsensor calibration.Τώρα δουλεύει μια χαρα το facedown mute. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Το σχόλιο μάλλον δεν το πρόσεξες στο τέλος του πρώτου post "P.S: Επειδή κάποιοι είπαν ότι δε γίνεται. " Γι'αυτό λέω για το τι πυροδότησες. H alitheia einai oti den eixa proseksei to PS pou les giati mallon eixa thampwthei apo tis megales eikones. :rolleyes: Makari ontws otan lew pws kati den ginetai na pyrodotei tetoiou eidous kainotomies... xara mou! :happy: Opws kai na xei... ofeilw na pw (kai apo edw loipon) ena mpravo ston XavierGR pou brike tin akri kai edwse to enavsma na asxolithoun kai alloi me skopo ti beltistopoiisi tou. Pera apo afto pantws... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 εβαλα το cab http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=229809 σε μαμισια ρομ we και ολα ειναι οκ,αφου εφαγε στην αρχη ενα κολλημα με το δευτερο sr ολα πηγαν καλως.ενα μπραβο στον xavier Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskobo Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Παιδια help προσπαθησα να κανω update και μου εγραψε προβλημα και σταματηση το κινητο εχει μεινει με την οθονη που δειχνει με κοκκινο πρασινο και μπλε και λεει upgrade rom code error Tι κανω τωρα? Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell μόνο ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Προσπάθησε να το ξανακάνεις όπως είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskobo Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Το εκανα παλι και το προγραμμα της αναβαθμ δεν αναγνωριζει το τηλεφωνο Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell μόνο ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Όταν κάνεις επανεκκίνηση σε βάζει στην οθόνη του bootloader με τα 4 χρώματα; Συνδέοντας τη συσκευή σου στο USB και προσπαθώντας να ξαναπεράσεις τη ROM τι σου βγάζει ακριβώς; Official ROM έχεις στη συσκευή σου; Έχεις κάνει hard-spl; Εάν όχι... ίσως είναι καλύτερα να επισκεφτείς το service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskobo Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 γραφει DIAM100 64M SPL-2.03.0000 MICROP-DIAM (LED) V11 PSOC-DIAM STAGE_PVT v0X32 Upgrade ROM code error Please try again serial Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell μόνο ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Εάν δεν μπαίνει η καινούργια ROM (είσαι σίγουρος ότι είναι η σωστή για τη συσκευή σου;) δοκίμασε να ξαναπεράσεις αυτή που ήδη φοράει η συσκευή σου όπως είναι στη φάση του bootloader. Και μετά κάνε αυτό: There is a problem installing these ROMs via an Activesync connection, which gives the "image file is corrupted" message. You need to flash from Internal Storage. Also, make sure you have HardSPL installed before you flash. Instructions for flashing from internal storage: Extract the RUU_Diamond_HTC_Europe_2.03.401.2_Radio_Signed_Dia mond_52.51.25.26_1.09.25.23_Ship.exe file (or whatever one you are wanting to flash) to a new directory on your PC Find the RUU_signed.nbh file in this new directory and rename it to Diamimg.nbh Copy Diamimg.nbh to the root of Internal Storage Hold in the volume down button + the back button (thats the top right button on the front to the right of the big middle jog control) + soft reset Follow instructions on screen When the process is complete (it will say UPDATE SUCCESS) then reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 θελω να απεγκαταστησω ενα προγραμμα (συγκεκριμενα το garmin) και να το ξααπερασω αλλα δεν θελω να μεινει κανενα ιχνος πισω ,ετσι ωστε να εγκατασταθει εξ αρχης.κατι με τη register δεν πρεπει να κανω;αλλα τι ακριβως; καποιο καλο και αξιοπιστο πργραμμα που να μη δημιουργησει κανενα προβλημα; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 2, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Το μόνο αξιόπιστο που μπορείς να κάνεις είναι απεγκατάσταση από τις ρυθμίσεις της συσκευής. Οτιδήποτε άλλο, μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Το μόνο αξιόπιστο που μπορείς να κάνεις είναι απεγκατάσταση από τις ρυθμίσεις της συσκευής. Οτιδήποτε άλλο, μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις. ναι αλλα μενουν καταλειπα και δεν εγκαθησταται οπως την πρωτη φορα.εχεις κατι υπ οψην σου εστω και καπως παρακινδυνευμενο; με το προβλημα με το destinator που δεν περισρεφεται η οθονη ετσι ωστε ο προορισμος να ειναι στο πανω μερος της οθονης,ξερεις κατι; εχω δοκιμασει τα παντα (την πυξιδα στην οθονη,τις ρυθμισεις του χαρτη,ακομα εχω δοκιμασει την εκδοση 6,7,8 αλλα το προβλημα συνεχιζει Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts