Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμένα!!Μήπως ξέρουμε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάζουμε τους σταθμούς στο ραδιόφωνο από τα ακουστικά,γιατί μεσα στο τρόλευ που να βγάλεις το διαμάντι...Ή τουλάχιστον αν δεν γίνεται αν κυκλοφορούν άλλα ακουστικά που να το κάνουν..Ευχαριστώ

Υπαρχουν της HTC με κουμπια που αλλαζουν ενταση, σταθμο, pause κλπ. Εχουν καλυτερη αποδοση απο αυτα στο κουτι και εχουν και εξοδο για οποιοδηποτε ακουστικο με κλασσικο βυσμα. Τα ειχα παρει απο Πλαισιο.

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα και από εμένα!!Μήπως ξέρουμε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάζουμε τους σταθμούς στο ραδιόφωνο από τα ακουστικά,γιατί μεσα στο τρόλευ που να βγάλεις το διαμάντι...Ή τουλάχιστον αν δεν γίνεται αν κυκλοφορούν άλλα ακουστικά που να το κάνουν..Ευχαριστώ

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=166221

Αυτο που λεει απο πανω ειναι.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

• Administrators
Σε εμφάνιση εννοείς?

Είναι το λιγότερο που πρέπει να δώσεις σημασία

Εκεί την πατάνε οι περισσότεροι όμως.

Modpic.gif

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=166221

Αυτο που λεει απο πανω ειναι.

υπαρχει τροπος να αλλαζουν οι σταθμοι απο το κινητο?

εννοω ενα απλο κουμπι να ανεβοκατεβαινουμε τους προεπιλεγμενους σταθμους και να μην πρεπει να τους ανοιγουμε η οχι μονο οι 6 πρωτοι?

Παίδες καλησπέρα,

όπως έχω πει και πιο πάνω εγώ έχω το kaiser και η γυναίκα μου το diamond. Το διαμάντι είναι απίστευτο τηλέφωνο :)

Η σύζηγος λοιπόν μου ζήτησε να της βάλω το iGO που έχω εγώ στο kaiser μου. Έκανα λοιπόν copy/paste από την κάρτα του τηλεφώνου μου τον φάκελο iGO στο laptop μου και μετά με activesync από το laptop στην internal memory του diamond. Έτρεξα το autorun αρχείο που έχει και έκανε κανονικά install το iGO.

Μόλις όμως προσπάθησα να το τρέξω δεν ανοίγει :rolleyes: βγάζει την κλεπσίθρα αλλά δεν φορτώνει καθόλου. Πήγα στα προγράμματα αλλά δεν το έχει τρέξει καθόλου. Πήγα στο today και το έβαλα να φαίνεται στο desktop αλλά και πάλιο δεν το δέχεται :rolleyes:.

Καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι ;

Νίκος,

:)

Ooopsss ναι έχεις δίκιο :p 2006 iGO :X

χαζομάρα μου.... κάνω uninstall άμεσα....

μπορείτε να μου πείτε από που να κατεβάσω το καινούριο iGO ή dest7 ;

ευχαριστώ

Νίκος,

παιδια η συσκευη εχει μια θυρα usb για φορτιστη κ για ακουστικα η δυο;;

μια θύρα mini usb έχει... αν θες και φορτωτή και ακουστικά θες και ένα hub

Νίκος,

Μπορείς με ένα hub να φορτίζεις και να χρησιμοποιείς και ακουστικά ταυτόχρονα; Πολύ περίεργο μου φαίνεται, δεδομένου ότι ο φορτιστής μέσω USB δεν είναι... απλή συσκευή και ίσως δημιουργεί προβλήματα. Είναι δοκιμασμένο;

• Administrators
Μπορείς με ένα hub να φορτίζεις και να χρησιμοποιείς και ακουστικά ταυτόχρονα; Πολύ περίεργο μου φαίνεται, δεδομένου ότι ο φορτιστής μέσω USB δεν είναι... απλή συσκευή και ίσως δημιουργεί προβλήματα. Είναι δοκιμασμένο;

Γίνεται.

http://assets1.htcdepot.com/store_images/product_images/accessories/large/3571.jpg

Modpic.gif

kwstas_ofi

Επειδή πρόκειται για 600€ καλύτερα να ξεκινήσεις το διάβασμα από εδώ, δηλαδή περίπου από την ημερομηνία κυκλοφορίας του στην ελληνική αγορά.

Πολλά άτομα τους τράβηξε η εμφάνιση του και τα βρήκαν πολύ σκούρα, 2 ωρίτσες θα σου πάρει και θα δεις απορίες που θα έχεις κι εσύ αν τελικά το αγοράσεις.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Γίνεται.

Ναι, αλλά γίνεται μόνο με τη συγκεκριμένη συσκευή ή με οποιοδήποτε κοινό hubάκι (mini-usb, πάντα); Γιατί αυτό μου έκανε εντύπωση. Πιθανόν η συγκεκριμένη συσκευή που μου δείχνεις να είναι ειδικά διαμορφωμένη για να παίρνει φορτιστή και άλλη συσκευή μαζί... Σόρρυ που επιμένω, αλλά μου έκανε εντύπωση και επειδή σκοπεύω και να το αποκτήσω το διαμαντάκι, με ενδιαφέρει ιδιαίτερα... ;)

• Administrators
Ναι, αλλά γίνεται μόνο με τη συγκεκριμένη συσκευή ή με οποιοδήποτε κοινό hubάκι (mini-usb, πάντα);

Δεν νομίζω ότι καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις... Τι κοινό hubάκι; Πρέπει να έχει τις κατάλληλες εξόδους. Δεν συνιστώ κάτι διαφορετικό από της HTC.

Modpic.gif

• Administrators
Πως μπορούμε να αφαιρέσουμε τις γλώσσες που δεν μας χρειάζονται από τα διάφορα keyboards?

Είναι λίγο πολύπλοκη διαδικασία που κατά τη γνώμη μου δεν ξέρω εάν αξίζει. Γιατί αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τα απενεργοποιήσεις να μην φαίνονται μέσω registry. Αλλά αυτό δεν αλλάζει και πολλά.

Modpic.gif

Δεν νομίζω ότι καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις... Τι κοινό hubάκι; Πρέπει να έχει τις κατάλληλες εξόδους. Δεν συνιστώ κάτι διαφορετικό από της HTC.

Μαλλον εννοεια χαμπακι σαν αυτα που βαζουμε στους υπολογιστες μας για να εχουμε πολλα usb. Σαν ενα που δειχνει ενας φιλος πιο πισω....και γω δε νομιζω να κανει κατι "κοινο", αλλα μονο της htc ή οποιο αναφερει οτι ειναι για το συγκεκριμενο λογο.:rolleyes: