denial Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 1)Αν το πάρεις από εξωτερικό (συσκευή όμως που προορίζεται για ευρωπαική ένωση) η ACE Hellas θα σε καλύψει σε θέμα hardware. Μπορείς άνετα να διαβάζεις ελληνικά κείμενα (sms, web pages κλπ). Μπορείς και να γράφεις ελληνικά με κάποιο software πληκτρολόγιο της αρεσκείας σου (υπάρχουν πολλά). Λύσεις για SMS 160 Χαρακτήρων με Ελληνικά PocketCM Keyboard Κατι που ξεχασα να ρωτησω και νομιζω μπορει να απαντησει οποιοσδηποτε κατοχος , μεσα στην συσκευασια υπαρχει cd με την παρουσα εκδοση των windows Που εχει το κινητο? Ρωταω να ξερω ωστε αν παθει κατι αλλαξω την εκδοση αν μπορω να γυρισω πισω σε αυτο που ειχε οταν το αγορασα? Ευχαριστω και παλι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Απο εμένα βεβαίως και επιτρέπεται,απο τους mods δε ξέρω..Το Sony Ericsson g900 πήρα το οποίο είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα εγω προσωπικά. αφού δεν είπες iphone,όλα τα άλλα επιτρέπονται...;):ninja::X Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 26, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Κατι που ξεχασα να ρωτησω και νομιζω μπορει να απαντησει οποιοσδηποτε κατοχος , μεσα στην συσκευασια υπαρχει cd με την παρουσα εκδοση των windows Που εχει το κινητο? Ρωταω να ξερω ωστε αν παθει κατι αλλαξω την εκδοση αν μπορω να γυρισω πισω σε αυτο που ειχε οταν το αγορασα? Υπάρχει η παρούσα έκδοση των Windows αλλά όχι σε κάποιο CD αλλά στο site της HTC. Εντούτοις δεν έχεις φόβο μην πάθει τίποτα γιατί είναι ασφαλές εκεί που είναι. Ότι και να κάνεις στη συσκευή επανέρχεται εύκολα στην εργοστασιακή της κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Υπάρχει η παρούσα έκδοση των Windows αλλά όχι σε κάποιο CD αλλά στο site της HTC. Εντούτοις δεν έχεις φόβο μην πάθει τίποτα γιατί είναι ασφαλές εκεί που είναι. Ότι και να κάνεις στη συσκευή επανέρχεται εύκολα στην εργοστασιακή της κατάσταση. Χωρις να θελω να γινω κουραστικος , οταν λες στην HTC βαζω δηλαδη π.χ. το imei μου και μου το δινει για download ?Η υπαρχει καποια σχετικη διαδικασια? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Θελω μια universal βαση αυτοκινητου για το τζαμι κ ειδα αυτη http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003760 . Δεν νομιζω να εχω καποιο προβλημα στηριξης? Ειναι λεπτο το ατιμο το διαμαντι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 26, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Χωρις να θελω να γινω κουραστικος , οταν λες στην HTC βαζω δηλαδη π.χ. το imei μου και μου το δινει για download ?Η υπαρχει καποια σχετικη διαδικασια? Κάνε register εδώ. Θα σου ζητήσει το Serial Number της συσκευής σου. Δεν είναι το ΙΜΕΙ αλλά ο κωδικός που βρίσκεται μέσα στη συσκευή πίσω από τη μπαταρία ή ακόμα και στο κουτί της συσκευής. Θελω μια universal βαση αυτοκινητου για το τζαμι κ ειδα αυτη http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003760 . Δεν νομιζω να εχω καποιο προβλημα στηριξης? Ειναι λεπτο το ατιμο το διαμαντι! Μια χαρά κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Παιδιά η ξάδερφη μου έκανε το hard spl αλλά η συσκευή δεν κάνει επαναεκκίνηση εδώ και 17 λεπτά ... τι γίνετε ? ετσι είναι ? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 26, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Παιδιά η ξάδερφη μου έκανε το hard spl αλλά η συσκευή δεν κάνει επαναεκκίνηση εδώ και 17 λεπτά ... τι γίνετε ? ετσι είναι ? Τι έκανε ακριβώς και τώρα σε τι κατάσταση βρίσκεται η συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 περιμένει τη συσκευή να κάνει επαναεκκίνηση αλλά δεν ... έμεινε μαύρη ... αν μπορείς δώσε msn Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 26, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 περιμένει τη συσκευή να κάνει επαναεκκίνηση αλλά δεν ... έμεινε μαύρη ... αν μπορείς δώσε msn Έχει φτάσει στο 100%? Στο παράθυρο του υπολογιστή σου σου λέει ότι έγινε successful το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Έχει φτάσει στο 100%? Στο παράθυρο του υπολογιστή σου σου λέει ότι έγινε successful το update? να σου πω μπορείς να μπεις στο msn ???? θα σου είμουν ευγνώμον ... μου λέει η ξάδερφη μου ότι έτσι της είπε και ότι "my device is ready for use " και η οθόνη εκείνη την στιγμή ήταν σβηστή ... πάντως μου είπε ότι βράζει η συσκευή Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 ρε παιδιά πόσες φορές θα το πούμε; ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΤΕ RESTORE ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ! το γιατί είναι ΠΟΛΥ απλό να το καταλάβει κανείς - αλλά αν θέλετε εξήγηση πείτε το Την ερώτηση δεν την κάνω από άγνοια, ούτε γιατί δεν βρήκα τις πολλές (προφανώς) εμπειρίες επί του θέματος... Ρωτάω γιατί στην επίσημη ιστοσελίδα του Sprite Backup που δίνεται με τη συσκευή λέει ότι γίνεται... "Unique Device Upgrade Mode - Only Sprite Backup allows you to move your data to a new phone or device, or restore after a ROM upgrade." Επειδή όμως παλιά πράγματι κάτι τέτοιο δημιουργούσε προβλήματα, ρωτάω αν το δοκίμασε κανείς με σημερινές εκδόσεις Backup προγραμμάτων σε σημερινές συσκευές και ROM για να δω αν υπάρχει ακόμη το πρόβλημα! Αν απλώς αποφεύγουμε όλοι να το κάνουμε γιατί τον καιρό του S100 πραγματικά τα έκανε μαντάρα κάτι τέτοιο, είναι άλλο θέμα... Ξέρει τελικά κανείς αν γίνεται ή μιλάμε με σιγουριά και φωνάζουμε "ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ" υποθέτοντας ότι ακόμη ισχύουν όσα ξέραμε πριν από 4 χρόνια;.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 26, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Επειδή όμως παλιά πράγματι κάτι τέτοιο δημιουργούσε προβλήματα, ρωτάω αν το δοκίμασε κανείς με σημερινές εκδόσεις Backup προγραμμάτων σε σημερινές συσκευές και ROM για να δω αν υπάρχει ακόμη το πρόβλημα! Να περάσεις Backup από μία ROM σε άλλη γίνεται αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι επιθυμητά. Τα μέχρι τώρα προγράμματα δεν είναι αρκετά "έξυπνα" και κάνουν λίγο έως πολύ (ανάλογα τις διαφορές των δύο ROMs) μπάχαλο τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Πωπω βουνο μου φαινεται!!! Πρωτη επαφη με wm... μου πηρε ωρα να δω πως κανει copy/paste ενα λινκ ston browser... που θα μου παει...θα το μαθω!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Πωπω βουνο μου φαινεται!!! Πρωτη επαφη με wm... μου πηρε ωρα να δω πως κανει copy/paste ενα λινκ ston browser... που θα μου παει...θα το μαθω!! ε καλά μη φοβάσε .... έτσι είναι στην αρχή ... αν είσαι και πρωτάρης , εκεί να δεις τι γίνετε ... τα βασικά να μάθεις και μετά θα τα μάθεις όλα αν ενδιαφερθείς καλύτερα Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Εγω παντως το πουλησα και δεν αντεξα και πολυ μακρια του το ξαναπηρα παλι ;);) lol lol lol lol lol και ξανα lol :lol::lol::lol: Για οποιον εχει χρησιμοποιησει google maps: 1) οταν συνδεεται μεσω 3G ειναι σαν να συνδεομαι στο internet (χρησιμοποιω το wind plus non stop για το internet) ή χρεωνομαι επιπλεον??? 2) Η επιλογη "χρηση gps" συμφερει (σε σχεση με το 3g)? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 1)Αν το πάρεις από εξωτερικό (συσκευή όμως που προορίζεται για ευρωπαική ένωση) η ACE Hellas θα σε καλύψει σε θέμα hardware. Μπορείς άνετα να διαβάζεις ελληνικά κείμενα (sms, web pages κλπ). Μπορείς και να γράφεις ελληνικά με κάποιο software πληκτρολόγιο της αρεσκείας σου (υπάρχουν πολλά). Λύσεις για SMS 160 Χαρακτήρων με Ελληνικά PocketCM Keyboard Μια απορια που μου εχει μεινει ειναι οταν θελω να κανω search στα contact μου και εχω ελληνικα και αγγλικα ονοματα, τοτε θα εχω προβλημα με αγγλικα windows? Η λυνεται με καποιο προγραμμα/addon ? Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Να κανω μια ερωτηση , τραβηξα καποια βιντεο απο την συσκευη , ενω στο media player που εχει συσκευη φαινονται οκ , τα δειχνει ολα κανονικα , οταν παω να τα κανω copy paste στο λαπτοπ μου λεει Error - 2041:an invalid sample description was found in the movie ( VIDEO_21.mp4) τι λεει ο ποιητης ??? και γιατι εχω αυτο το προβλημα???εχω κανει και rename το file μηπως δεν το παιζει για καποιο λογο αλλα τιποτα , please SOS!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Δοκίμασε με το USB to PC ρυθμισμένο σε disk drive. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 27, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Μια απορια που μου εχει μεινει ειναι οταν θελω να κανω search στα contact μου και εχω ελληνικα και αγγλικα ονοματα, τοτε θα εχω προβλημα με αγγλικα windows? Η λυνεται με καποιο προγραμμα/addon ? Me poio tropo kaneis "search"? Den yparxei problima stin anazitisi ellinikwn epafwn pantws. Oute agglikwn fysika. To idio isxyei kai gia to smartdialing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Για οποιον εχει χρησιμοποιησει google maps: 1) οταν συνδεεται μεσω 3G ειναι σαν να συνδεομαι στο internet (χρησιμοποιω το wind plus non stop για το internet) ή χρεωνομαι επιπλεον??? 2) Η επιλογη "χρηση gps" συμφερει (σε σχεση με το 3g)? Για το πρώτο δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι ότι δεν χρεώνεσαι επιπλέον αφού ουσιαστικά κατεβάζεις δεδομένα (του χάρτη) όπως όταν βλέπεις μια ιστοσελίδα. Για το δεύτερο, δεν έχει σχέση η "χρήση GPS" με το 3G. α) Αν δεν χρησιμοποιείς τον δέκτη GPS τότε εντοπίζει τη θέση σου στο περίπου (βλ μπλέ κύκλος) από την κεραία κινητής τηλεφωνίας που παίρνεις σήμα και κατεβάζει (πχ από 3G ή WiFi) τον χάρτη. β) Αν χρησιμοποιείς τον δέκτη GPS τότε εντοπίζει τη θέση σου από τους δορυφόρους και πάλι κατεβάζει (από 3G ή WiFi) τον χάρτη. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Αυτο το screen protector ειναι καλο; http://shop.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=02596&dept_id=&cat_id=0018 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Παιδιά αγόρασε κανείς πολύ πρόσφατα συσκευή από το expansys? Φοράνε την τελευταία ROM? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Επιστροφή μετά απο διακοπές.. Καμιά σημαντική εξέλιξη στις τελευταίες 15 μέρες; :p Άντε να περάσουμε καμιά καινούρια ρομ τώρα που γυρίσαμε γιατί 15 μέρες με την ίδια βαρέθηκα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_emperor Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Αξίζει να κάνεις την αλλαγή από το ΗΤΣ Τατς στο ΗΤΣ Τατς Νταιμοντ ?!?! Παράθεση May the Force be with you. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts