as32 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 kat arxin sorry gia ta greeklish alla den exw valei akoma elliniko pliktrologio sto diamond. 8a i8ela na rwthsw dyo pragmata.. 1) stin o8oni home tou TouchFlo3D mporoume na pros8esoume kai alles syntomeyseis ektos apo tis missed calls kai to callendar? 2) exw tin 1.37.401.3 WWE kai exw provlima ston player twn tragoudiwn. Den vgazei KA8OLOU mpasso sta akoustika.Paizei mono tis psiles.Exw katalavei oti den einai hardware provlima giati me to pou kanw format tis prwtes fores paizei kanonikotata.An allaksw rom version 8a ftiaksei lete? kai poia mou sistinete na valw (episimi 8elw min tyxon kai to steilw sto service ) eyxaristw File mou exeis thn teleftea ROM pou exei vgei gia europh....opote den mporeis na peraseis kapia allh... ean peraseis kapia pou den einai gia europh..tote tha xaseis thn egguhsh... Exeis dwkimasei na ruthmiseis to audio booster...gia na deis ean ta basa sou paizoun kalhtera... Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETRAKAS Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 To ανοιξα σημερα και ούτε cd έχει ούτε manual θα τα κατεβάσω αυτά ; Παράθεση Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Χθες ήρθε και το δικό μου διαμαντάκι! Έκδοση ROM: 1.37.401.3 WWE Ημερομηνία ROM: 19/06/08 Έκδοση radio: 1.00.25.03 Έκδοση Πρωτοκ.: 52.26a.25.09Η Έχω ένα πρόβλημα όμως. Εγκατέστησα το Destinator 7 με τον χάρτη της Ελλάδας αλλά μου λέει ότι δεν βρέθηκε gps. προσπάθησα να διαβάσω τις τελευταίες 40 σελίδες μήπως βρω λύση αλλά ζαλίστηκα. Τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2424455#post2424455 Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Παιδια, αν δεν υπαρχει συγκεκριμένο πρόβλημα (πχ όπως ο "athanaso77" ~ Γράφω με greeklish μόνο όταν είμαι σε υπολογιστή που δεν γράφει ελληνικά. ~), σας ειναι εύκολο να γραφετε στα Ελληνικα ? Δηλαδή ΕΛΕΟΣ, αλλά μας εχουν βγει τα ματια να διαβαζουμε Greeklish, που δεν είναι και οτι καλύτερο. Ολοι συμμετέχουμε εδω για να μαθουμε κατι παραπάνω, η να βοηθήσουμε κάποιον αλλο με τις γνώσεις μας. Και δεν ειναι αυτο παρατήρηση προς κάποιους, απλά θα πρέπει να συνιθήσουμε να κανουμε τη ζωή μας ευκολότερη και οχι δυσκολότερη για όλους. Να χαιρόμαστε όλοι τη συσκεή μας και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!!!!!!!! Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 To ανοιξα σημερα και ούτε cd έχει ούτε manual θα τα κατεβάσω αυτά ; Enoeis mesa sthn suskeuasia?ean nai....tha eprepe na exei mesa....mhpws einai metaxhrhsmeno....den xerw. Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 To ανοιξα σημερα και ούτε cd έχει ούτε manual θα τα κατεβάσω αυτά ; Tα CD ειναι λιγο "κρυμενα" μεσα στο κουτι. Ψαξε λιγο καλυτερα. Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Παιδια, αν δεν υπαρχει συγκεκριμένο πρόβλημα (πχ όπως ο "athanaso77" ~ Γράφω με greeklish μόνο όταν είμαι σε υπολογιστή που δεν γράφει ελληνικά. ~), σας ειναι εύκολο να γραφετε στα Ελληνικα ? Δηλαδή ΕΛΕΟΣ, αλλά μας εχουν βγει τα ματια να διαβαζουμε Greeklish, που δεν είναι και οτι καλύτερο. Ολοι συμμετέχουμε εδω για να μαθουμε κατι παραπάνω, η να βοηθήσουμε κάποιον αλλο με τις γνώσεις μας. Και δεν ειναι αυτο παρατήρηση προς κάποιους, απλά θα πρέπει να συνιθήσουμε να κανουμε τη ζωή μας ευκολότερη και οχι δυσκολότερη για όλους. Να χαιρόμαστε όλοι τη συσκεή μας και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!!!!!!!! Φαινεται οτι καποιοι δεν διαβαζουν ολες τις απαντησεις σαυτο το thread , ή μπορει και να τις διαβαζουν αλλα δεν τους ενδιαφερει τι γραφουν οι αλλοι. ΚΡΙΜΑ για ολους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Να ρωτησω κατι? Βαζω το ξυπνητηρι στο Diamond, αλλα αμα ειναι κλειστο δε χτυπα. Υπαρχει καποια ρυθμιση για να χτυπα, ασχετως αμα ειναι κλειστο? Τα ppc δεν κλεινουν ποτε. Το spb alarm δουλευει μια χαρα. Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Burgos Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Phgene sths ruthiseis tou gps kai kane anebresh ...ena den to brei...tote vale thn keraia me to xerei sthn COM:4 kai speed 57400 Χίλια ευχαριστώ! Όλα ΟΚ τώρα! Παράθεση Burgos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 To ανοιξα σημερα και ούτε cd έχει ούτε manual θα τα κατεβάσω αυτά ; Ean theleis to manual se ilektroniki morfi... Touch Diamond Greek User Manual Touch Diamond User Manual WWE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 1) stin o8oni home tou TouchFlo3D mporoume na pros8esoume kai alles syntomeyseis ektos apo tis missed calls kai to callendar? Akoma oxi alla pistevw oti thema xronou einai na ginei kai afto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETRAKAS Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Tα CD ειναι λιγο "κρυμενα" μεσα στο κουτι. Ψαξε λιγο καλυτερα. To κουτί είναι σαν πυραμίδα το πήρα απο την cosmote και μου ήρθε με κούριερ δεν βρήκα ούτε cd ούτε manual εκτός αν ενοείς manual κάτι μικρά βιβλιαράκια με geting start το μηχανάκι είναι της ace είχε δαχτυλιες όταν το άνοιξα αλλά τις είχε γιατί περάσανε την ελληνική ρομ κατά τα άλλα μηχανάκι δείχνει απείραχτο :cry: εσένα σε τι συσκεβασία σου είχε έρθει Παράθεση Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 καλα νεα για οποιον δεν βιαστηκε να το παρει απο τους πρωτους. η τιμουλα του επεσε στα 520 ,αντε με τα μεταφορικα 540 http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=167599 καθολου ασχημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xdesign Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 495 μου είπαν σήμερα. Παράθεση Γιάννης Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 To κουτί είναι σαν πυραμίδα το πήρα απο την cosmote και μου ήρθε με κούριερ δεν βρήκα ούτε cd ούτε manual εκτός αν ενοείς manual κάτι μικρά βιβλιαράκια με geting start το μηχανάκι είναι της ace είχε δαχτυλιες όταν το άνοιξα αλλά τις είχε γιατί περάσανε την ελληνική ρομ κατά τα άλλα μηχανάκι δείχνει απείραχτο :cry: εσένα σε τι συσκεβασία σου είχε έρθει Ayto to daxtulies den mou aresei katholou.......gia des to xrono omoilias.... Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 495 μου είπαν σήμερα. που στο ειπαν? expansys? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xdesign Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Ε μήπως όταν κάνανε το update ξέχασαν να τα βάλουν πάλι μέσα... Παράθεση Γιάννης Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xdesign Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 που στο ειπαν? expansys? Όχι απο Spacephone με εαιρική σύνδεση που έκανα. Παράθεση Γιάννης Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Ayto to daxtulies den mou aresei katholou.......gia des to xrono omoilias.... Φαινεται οτι τελικα καποιοι δεν διαβαζουν ολες τις απαντησεις σαυτο το thread, ή μπορει και να τις διαβαζουν αλλα δεν τους ενδιαφερει τι γραφουν οι αλλοι. ΚΡΙΜΑ για όλους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xdesign Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Ναι όντως... κι εγώ... δε διάβασα όλες τις 200 σελίδες... Παράθεση Γιάννης Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Φαινεται οτι τελικα καποιοι δεν διαβαζουν ολες τις απαντησεις σαυτο το thread , ή μπορει και να τις διαβαζουν αλλα δεν τους ενδιαφερει τι γραφουν οι αλλοι. ΚΡΙΜΑ για όλους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ean exeis kati na grapseis gia na bohthiseis kalos...alla na grafeis to idio post sunexeia sunexeia ...eleos.. Ean thes mhn diavazeis ta post mou. Apo edw pou grafw mono etsi mporw na grapsw...ean thes diavazeme..epilogi sou. Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 :offtopic:Ean exeis kati na grapseis gia na bohthiseis kalos...alla na grafeis to idio post sunexeia sunexeia ...eleos.. Ean thes mhn diavazeis ta post mou. Apo edw pou grafw mono etsi mporw na grapsw...ean thes diavazeme..epilogi sou. Τουλαχιστον ας το ελεγες να το ξερουν ολοι οτι δεν εχεις τη δυνατοτητα να γραφεις ελληνικα. Αλλα να αγνοεις με επιδεικτικο τροπο τις παρακλησεις αυτων που δυσκολευονται να διαβαζουν Greeklish ............................... Και δεν εχω τιποτα μαζι σου, απλως δυσκολευομαι και εγω οπως και οι αλλοι. Αν νομιζεις οτι δεν μπορω να εκφραζω τους προβληματισμους μου ................. καλως Τελος το off topic :offtopic:. Να σαι καλα Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maousos18 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Σήμερα άλλαξα το diamond μου που είχε καμένο pixel. Στον Γερμανό στην καλλιρόης τα παιδιά ήταν πολύ εξυπηρετικά αμέσως μου το άλλαξαν ουτε μα ούτε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 ρε παιδες τοσο χαλια ειναι η μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Μόλις το πήρα! Πήγαινα για το ΝΟΚΙΑ Ε66 και τελικά πήρα αυτό. Ελπίζω να μείνω ευχαρηστιμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts