Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Άλλαξα ταυτότητα.

Για να τη δήλωση σε εθνική, αλφα και Πειραιώς πρέπει να πάω σε καταστήμα?

Μέσω ίντερνετ δε γίνεται?

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στην alpha που ρώτησα για ίδιο θέμα μου είπαν ότι το κάνουν μόνο σε κατάστημα, αλλά οι ουρές τους στα καταστήματα φτάνουν μέχρι την κολοπετινίτσα :lol:

Ραντεβού για εξυπηρέτηση κάνουν; Ξέρουμε;

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Καλημέρα σας,

Έχετε πρόβλημα με το app της alpha bank?

Μετά το χθεσινό update με το που βάζω το δακτυλικό αποτύπωμα κλείνει η εφαρμογή...

https://techblog.gr/software/provlimata-stin-efarmogi-tis-alpha-bank-meta-apo-anavathmisi-toy-web-banking/?amp

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην alpha που ρώτησα για ίδιο θέμα μου είπαν ότι το κάνουν μόνο σε κατάστημα, αλλά οι ουρές τους στα καταστήματα φτάνουν μέχρι την κολοπετινίτσα :lol:

Ραντεβού για εξυπηρέτηση κάνουν; Ξέρουμε;

Ρυθμίσεις > Προσωπικά στοιχεία > Online ενημέρωση εγγράφων

Και η eurobank έχει αλλά μόνο για επικαιροποίηση, αν θέλεις να αλλάξεις τηλέφωνο ή ταυτότητα πρέπει να πας σε κατάστημα.

Όντως, τώρα που κοιτάζω τις επιλογές και στην Alpha, δεν έχουν επιλογή για αστυνομική ταυτότητα. Καλύτερα να τους ρωτήσεις τηλεφωνικά αν μπορείς με κάποιο τρόπο να την ανεβάσεις. (Για αλλαγή τηλεφώνου μπορείς πάντως.)

Άλλαξα ταυτότητα και η τράπεζα που μου δημιούργησε τη λιγότερη δυσκολία ήταν η Αλφα. Απλα πήγα με την καινούργια μου ταυτότητα άλλαξαν τα στοιχεία και αυτό ήταν όλο. Δύο λεπτά υπόθεση.

Στην Πειραιώς μου είπαν πως δεν είναι τόσο απλό γιατί κάθε κάποιους μήνες χρειάζεται να κάνω επικαιρόποιηση στοιχείων και μου ζήτησαν πόσα χαρτιά να τους πάω. Το αποτέλεσμα είναι ακόμα να μην έχω αλλάξει στην Πειραιώςτην ταυτότητα μου.

Τώρα διάβασα εδώ πως γίνεται online. Θα το κοιτάξω μήπως τα καταφέρω έτσι.

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Όντως, τώρα που κοιτάζω τις επιλογές και στην Alpha, δεν έχουν επιλογή για αστυνομική ταυτότητα. Καλύτερα να τους ρωτήσεις τηλεφωνικά αν μπορείς με κάποιο τρόπο να την ανεβάσεις. (Για αλλαγή τηλεφώνου μπορείς πάντως.)

Το τηλ αλλάζει χωρίς να ανεβάσεις κάτι, αρκεί να έχεις και τον παλιό και τον νέο αριθμό. Σου στέλνει μήνυμα και στα 2 νούμερα και αλλάζει μετά από 2 μέρες πάνω κάτω. Το είχα κάνει πρόσφατα αλλαγή γιατί με τόσα διαφορετικά e-banking έμπλεξα τα μπούτια μου.

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

αλλαγή πιστωτικού υπόλοιπου σε πιστωτική εθνικής γίνεται μέσω web banking?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

αλλαγή πιστωτικού υπόλοιπου σε πιστωτική εθνικής γίνεται μέσω web banking?

αιτηση για αυξηση πιστωτικου οριου εννοεις;

[sIGPIC][/sIGPIC]

αιτηση για αυξηση πιστωτικου οριου εννοεις;

Ναι σωστα λάθος έκφραση

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Έχω μια Debit card της Εθνικής.

Λήγει 10/20.

Μπαίνω στο ebanking και βλέπω τον αριθμό αυτής της κάρτας με λήξη όμως το 09/23. Επίσης γράφει δίπλα προς ενεργοποίηση.

Τι σημαίνει τώρα αυτό;

Ότι η υπάρχουσα κάρτα που έληγε στο 2020 θα επεκταθεί με ισχύ μέχρι το 2023?

Ή ότι στάλθηκε καινούρια που δεν την πήρα χαμπάρι;

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Λήγει 10/20.

Μπαίνω στο ebanking και βλέπω τον αριθμό αυτής της κάρτας με λήξη όμως το 09/23. Επίσης γράφει δίπλα προς ενεργοποίηση.

Τι σημαίνει τώρα αυτό;

Θα λάβεις εντός των ημερών τη καινούργια με τη νέα λήξη και οδηγίες ενεργοποίησης.

Τη παλιά θα τη πετάξεις μόλις ενεργοποιήσεις τη καινούργια.

Θα λάβεις εντός των ημερών τη καινούργια με τη νέα λήξη και οδηγίες ενεργοποίησης.

Τη παλιά θα τη πετάξεις μόλις ενεργοποιήσεις τη καινούργια.

Οκ ευχαριστώ!

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παράλογο μου φαίνεται: πληρώσαμε μία φορά για να το πάρουμε και τώρα θα πληρώσουμε ξανά για να το επιστρέψουμε;

Αν μάθεις κάτι πες μας για να ξέρουμε.

Φαντάσου ότι εγώ έχω ακόμα στο συρτάρι μου ένα της Αγροτικής - ποτέ δεν μου ζήτησε κανείς να το επιστρέψω!

Δεν ισχύει και δεν χρειάζεται να την επιστρέψεις . την καταστρέφεις αφου ενεργοποιήσεις πρωτα την αποστολή μηνυμάτων σε κινητό

Λήγει 10/20.

Τι σημαίνει τώρα αυτό;

τα χουν κάνει κ......ς με την αποστολή της νέας κάρτας,λογικά έπρεπε να είχε έρθει ένα μήνα πριν την λήξη της

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Παράλογο μου φαίνεται: πληρώσαμε μία φορά για να το πάρουμε και τώρα θα πληρώσουμε ξανά για να το επιστρέψουμε;

Αν μάθεις κάτι πες μας για να ξέρουμε.

Φαντάσου ότι εγώ έχω ακόμα στο συρτάρι μου ένα της Αγροτικής - ποτέ δεν μου ζήτησε κανείς να το επιστρέψω!

σημερα πηγα στο καταστημα Μαρκοπολου και χωρια οτι περιμεναν εξω 4 ατομα εμπαινε ενα τομο και ο αλλος απο μεσα εδινε την εντολη για ανοιξει η πορτα τελος παντων ρωτησα την διευθυντρια τερμα αριστερα απο τα ταμεια και μου ειπε οτι δεν εχει ερθει εγγυκλιος και οτι δεν μπορουνε να την παρουνε πισω οποτε την κραταμε και ρωτησα αμα υπαρχει χρεωση και μου ειπε οχι . Οποτε συγνωμη που σας αναστατωσα , αλλα για να λεει οτι δεν μας εχει ερθει εγκυκλιος ακομα προτεινω να την κρατησετε σε ενα ασφαλες μερος διοτι μπορει να την ζητησουνε πισω .

Επισης το ατμ της Πειραιως σημερα δεν δεχοτανε καταθεσεις για να ενημερωσω , επισης κατι ακυρο παρατηρησα οτι στην Πειραιως ακριβως απο πανω απο την πινακιδα της Πειραιως εχει κεραια κινητης τηλεφωνιας μικρη τετραγωνη. Δεν το ειχα παρατηρησει αλλες φορες αυτη την κεραια. Επισης ενω ειχε μεγαλη ουρα θα επρεπε να ειχανε βγαλει το ατμ το εσωτερικο και αυτο εξω να εξυπηρετει τον κοσμο οπως εχει κανει η εθνικη τραπεζα πιο πανω .

Έχει πληρώσει κανείς τον λογαριασμό Vodafone από το app κάνοντας εξαργύρωση πόντων alpha bank ?

Το κανω τους τελευταίους 2 μήνες χωρις προβλημα για το κινητο.

Για το σταθερό εχω πάγια εντολή με ενεργοποιημένη την εξαργύρωση ποντων.

Sent from my iPad using Tapatalk

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Το κανω τους τελευταίους 2 μήνες χωρις προβλημα για το κινητο.

Για το σταθερό εχω πάγια εντολή με ενεργοποιημένη την εξαργύρωση ποντων.

Μου λέει να βάλω τα στοιχεία της κάρτας και μου ζητά πληρωμή. ΠΟΤΕ θα εμφανιστεί η δυνατότητα εξαργύρωσης πόντων alpha bank ?

Μου λέει να βάλω τα στοιχεία της κάρτας και μου ζητά πληρωμή. ΠΟΤΕ θα εμφανιστεί η δυνατότητα εξαργύρωσης πόντων alpha bank ?

Οταν βαλεις τα στοιχεία της καρτας θα ελέγξει το σύστημα αν ειναι bonus και αρα μπορει να γινει εξαργύρωση.

Μετα θα σου βγάλει 4 επιλογες ποντων/ποσου, επιλεγεις αυτο που θελεις και τελος πληρώνεις το τελικό ποσο αφου εχει αφαιρεθει πλεον το ποσο της εξαργύρωσης.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Καλησπερα ομαδα!

Εχω τη university της πειραιως με 150 ευρω χρωστουμενα σε 4 δοσουλες. Ηθελα επειδη φετος εχω 9κατι χιλιαδες εισοδημα να την ακυρωσω και να βγαλω μια κανονικη. Μπορω να εξοφλησω τη μια και να την ακυρωσω ωστε να βγαλω τη νεα ή ειμαι χαμηλα λετε;

I am a man who walks alone..

Καλησπερα ομαδα!

Εχω τη university της πειραιως με 150 ευρω χρωστουμενα σε 4 δοσουλες. Ηθελα επειδη φετος εχω 9κατι χιλιαδες εισοδημα να την ακυρωσω και να βγαλω μια κανονικη. Μπορω να εξοφλησω τη μια και να την ακυρωσω ωστε να βγαλω τη νεα ή ειμαι χαμηλα λετε;

Έχεις 9.500 στο τελευταίο σου Ε1;

Καλησπερα ομαδα!

Δύσκολο η Πειραιώς να σου βγάλει με τέτοιο εισόδημα. Δοκίμασε να κάνεις online αίτηση και αν εγκριθεί, ακύρωσε την άλλη.

Έχετε και εσείς πρόβλημα με την εφαρμογή της Alpha bank μετά την τελευταία ενημέρωση, γιατί εμένα δεν μου στέλνει τον δεύτερο κωδικό για την ταυτοποίηση και δεν μπορώ να συνεχίσω πήρα εξυπηρέτηση και είπαν τα γνωστά εγκατάσταση εκ νέου και επανεκκίνηση.