DjTony Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα η Eurobank με 8 χιλιαδες εκκαθαριστικό και καποιες καταθέσεις ( πανω απο 2 χιλιαδες ) μου την εβγαλε την yes αμεσως. Η Μισθοδοσία μου δεν ειναι Eurobank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Εμένα η Eurobank με 8 χιλιαδες εκκαθαριστικό και καποιες καταθέσεις ( πανω απο 2 χιλιαδες ) μου την εβγαλε την yes αμεσως. Η Μισθοδοσία μου δεν ειναι Eurobank. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, (πόσο μάλλον όταν αναφέρεσαι σε άλλη τράπεζα) ακόμη να ξέρεις πως παίζει ρόλο και ο χρόνος που θα κάνεις την αίτηση, άλλοι με καλύτερα προνόμια από τα δικά σου μπορούν να φάνε άκυρο, γι αυτό και λέω ,αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 παιδια ποια η γνωημα σας φια το νεο e-banking της eurobank? Εγω προσωπικα το βρισκω τρομερα δισχρηστο οι αποθηκευμενεοι λογαριασμοι δεν φαινονται πλεον με drop own και πρεπει να τους αναζητησω με search ο ιδιος σε εναν προμηθευτη στην επωννυμια εχω το Αφοι μπροστα και εφαγα μια ωρα.Οι πρώτες εντυπώσεις εμένα δεν ήταν καλές, αρχικά χάθηκα γιατί η αλλαγή ήταν μεγάλη. Επίσης μου φαίνεται ότι δεν υπάρχουν πλέον επιλογές που ήταν διαθέσιμες παλαιότερα ή θέλει αρκετό ψάξιμο για να τις βρεις. Θα το συνηθίσουμε και αυτό με τον καιρό πιστεύω. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 (edited) Από 1η Δεκεμβρίου 2018, οι Diners κάρτες εντάσσονται στο Πρόγραμμα ανταμοιβής Bonus και παύει η λειτουργία του Προγράμματος Shop&Win. Edited October 9, 2018 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Καλησπέρα σε όλους!Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανένας αν πέφτει το 'πιστωτικο score' σου στην περιπτωση της αιτησης για πιστωτικη καρτα και στην περίπτωση της απόρριψης της.Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Από 1η Δεκεμβρίου 2018, οι Diners κάρτες εντάσσονται στο Πρόγραμμα ανταμοιβής Bonus και παύει η λειτουργία του Προγράμματος Shop&Win. Όχι ρε γαμ#το, χαλάσανε ίσως το καλύτερο πρόγραμμα επιστροφής χρημάτων που υπάρχει με μίνιμουμ 2% κέρδος. :angry: Για μένα το bonus αξίζει κυρίως για αεροπορικά πλέον σε συνδυασμό με την aegean bonus visa. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Παρομοίως, σκέφτομαι να ζητήσω κατάργηση και αλλαγή σε ΑΜΕΧ που είναι ανέπαφη και μπαίνει στο wallet Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Παρομοίως, σκέφτομαι να ζητήσω κατάργηση και αλλαγή σε ΑΜΕΧ που είναι ανέπαφη και μπαίνει στο wallet Sent from my SM-N950F using Tapatalk Με μόνο μειονέκτημα ότι όπως και η diners δεν γίνεται δεκτή από πολλά καταστήματα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Παρομοίως, σκέφτομαι να ζητήσω κατάργηση και αλλαγή σε ΑΜΕΧ που είναι ανέπαφη και μπαίνει στο wallet Sent from my SM-N950F using Tapatalk Tώρα που έχει Master και Visa Bonus δεν υπάρχει λόγος για ΑΜΕΧ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Tώρα που έχει Master και Visa Bonus δεν υπάρχει λόγος για ΑΜΕΧ Η πιστωτική ΑΜΕΧ (διαφανη) δίνει bonus X2 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Tώρα που έχει Master και Visa Bonus δεν υπάρχει λόγος για ΑΜΕΧ Προσωπικά θα την κρατήσω (τη χρεωστική) για το διπλασιασμό εγγυήσεως. Αν και οι άλλες τον είχαν για 2€/χρόνο παραπάνω την ακύρωνα ασυζητητί. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Ρε παίδες δεν υπάρχει στην ALPHA BANK e-banking δυνατητα όπως στις άλλες τράπεζες να δεις τις λεπτομέρειες μια συναλλαγής; Δείχνει μόνο μια γραμμή και δεν μπορείς να πατήσεις πάνω όπως στις άλλες και να δεις λεπτομέριες. δεν γίνεται όντως ή εγώ δεν το βρίσκω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Ρε παίδες δεν υπάρχει στην ALPHA BANK e-banking δυνατητα όπως στις άλλες τράπεζες να δεις τις λεπτομέρειες μια συναλλαγής; Δείχνει μόνο μια γραμμή και δεν μπορείς να πατήσεις πάνω όπως στις άλλες και να δεις λεπτομέριες. δεν γίνεται όντως ή εγώ δεν το βρίσκω; νομιζω γινεται , ποτε εγινε η συνναλαγη σου; . πρεπει να περασουνε 24 ωρες για να δεις στοιχεια τις συνναλλαγης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Τον προηγούμενο μήνα!! Σε ποιό μενού είναι? Εγώ βλέπω μόνο τις συναλλαγές σαν λίστα Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Η πιστωτική ΑΜΕΧ (διαφανη) δίνει bonus X2 Τα οποία γίνονται δια2 αφού μπορείς να ψωνίσεις στα μισά μαγαζιά. Π.χ την ΑΜΕΧ την χρησιμοποιούσα μόνο στα σουπερ μαρκετ εκτός LINDL Μιλάω για μένα και τα ψώνια που κάνω, δεν μπορώ να γνωρίζω για όλους. Είχα δυο κάρτες μια visa και μια ΑΜΕΧ τις οποίες ακύρωσα γιατί μπορώ πλέον να κάνω όλες τις συναλλαγές με μια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Τον προηγούμενο μήνα!! Σε ποιό μενού είναι? Εγώ βλέπω μόνο τις συναλλαγές σαν λίστα Sent from my SM-N950F using Tapatalk λοιπον θα μπεις στο ιντερνετ banking μετα θα πας επισκοπηση πανω αριστερα μετα λογαριασμοι και μετα επελεξε τον λογαριασμο , η σελιδα που θα σου εμφανισει ειναι οι συνναλλαγες και βρισκεις την ημερομηνια διπλα απο το ποσο γραφει προσθετη πληροφορηση το επιλεγεις. και μετα σου ανοιγει ενα pop up παραθυρο και σου γραφει Αναλυτικά στοιχεία συναλλαγής με τον αριθμό συναλλαγης την ημερομηνια , τον λογαριασμο , το ποσο , απο ποτε τοκιζεται , την αιτιολογια , τα στοιχεια δικαιουχου και την προσθετη πληροφορια αυτα οσον αφορα της χρεωστικες κινησεις . οσον αφορα τις πιστωτικες κινησεις σου βγαζει τα ιδια με πριν εως και την αιτιολογια και μετα τα στοιχεια πληρωτη και την προσθετη πληροφορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 λοιπον θα μπεις στο ιντερνετ banking μετα θα πας επισκοπηση πανω αριστερα μετα λογαριασμοι και μετα επελεξε τον λογαριασμο , η σελιδα που θα σου εμφανισει ειναι οι συνναλλαγες και βρισκεις την ημερομηνια διπλα απο το ποσο γραφει προσθετη πληροφορηση το επιλεγεις. και μετα σου ανοιγει ενα pop up παραθυρο και σου γραφει Αναλυτικά στοιχεία συναλλαγής με τον αριθμό συναλλαγης την ημερομηνια , τον λογαριασμο , το ποσο , απο ποτε τοκιζεται , την αιτιολογια , τα στοιχεια δικαιουχου και την προσθετη πληροφορια αυτα οσον αφορα της χρεωστικες κινησεις . οσον αφορα τις πιστωτικες κινησεις σου βγαζει τα ιδια με πριν εως και την αιτιολογια και μετα τα στοιχεια πληρωτη και την προσθετη πληροφορια.Ευχαριστώ όντως το βγάζει. Πάντως εγώ με την dinners δεν ειχα ποτέ πρόβλημα στα 5 -10 μαγαγια της περιοχής που ψωνίζω. Σουπερμαρκετ φαρμακεία και λοιπά καταστήματα ρουχων και αλλων αντικειμένων. Από εκεί και περα τι να σας πω σε καφετέρια δεν δοκιμασα. Μεγάλη ξενερα η αλλαγή του προγράμματος. Όπως ξαναειπα θέλω να την ακυρώσω και να βγάλω amex που θα μπορώ να την εχω και στο κινητό. Μπορεί να γίνει αυτή η τράμπα ή πρέπει να γίνει από την Αρχή και να φάω άκυρο? Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Καλύτερα να μιλήσεις με την τράπεζα. Είχαν ακούσει ότι αν ακυρώσεις κάρτα δεν σου βγάζουν άλλη τους επόμενους 6 μήνες. Καλύτερα λοιπόν να την ακυρώσεις μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Όπως ξαναειπα θέλω να την ακυρώσω και να βγάλω amex που θα μπορώ να την εχω και στο κινητό. Μπορεί να γίνει αυτή η τράμπα ή πρέπει να γίνει από την Αρχή και να φάω άκυρο? Στην alpha συγκεκριμένα, μου είχαν πει από την εξυπηρέτηση, ότι θα μπορούσα να κάνω αίτηση και να ζητήσω μεταφορά ορίου από τη μια κάρτα στην άλλη (για να σιγουρέψω ότι η κάρτα θα εκδοθεί, μιας και πρόσφατα μου είχαν απορρίψει μια online αίτηση μου) Οπότε ρώτησε σε κατάστημα για να το σιγουρέψεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areti92 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Παιδιά καλησπέρα! Θέλω να βγάλω μια πιστωτική μάλλον πειραιώς που είναι και η μισθοδοσία μου. Εκκαθαριστικό στα 6992€, χωρίς να έχω κάτι στο όνομά μου και με 2000+ χιλιάρικα καταθέσεις...Έχω καμιά ελπίδα ή ν μην τρέχω τζάμπα;;; Τελικά παιδιά έφαγα άκυρο από την Πειραιώς. Ένας από τους υπαλλήλους μου είπε ότι θα εγκριθεί αν βάλω χαμηλό πιστωτικό όριο. Μιας που δεν την είχα και άμεση ανάγκη έβαλα 500€ μόνο ίσα για να βγει για να πληρώσω με άτοκες δόσεις τα τέλη κυκλοφορίας, μην ξεπαραδιαστώ αμέσως αλλά μπααα. Επειδή μου την έσπασαν και λίγο θα πάω την μισθοδοσία σε άλλη τράπεζα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Με δύο εκατομμύρια καταθέσεις που έχεις δεν τους έχεις ανάγκη. (2000 χιλιάρικα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areti92 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Όχι δεν τους έχω ανάγκη,κανέναν δεν έχω ανάγκη πέραν αυτού που με πληρώνει και έτσι μου επιτρέπεται να ζω τουλάχιστον αξιοπρεπώς. Δεν είναι ότι θα πάρω τα εκατομμύρια μου και θα κάνω τα μούτρα τους κρέας αλλά καλώς ή κακώς οι υπάλληλοι είναι η βιτρίνα τους και εφόσον δεν μου αρέσει αυτό που προβάλλουν σε εμένα τουλάχιστον έχω το ελεύθερο να κάνω ότι μου αρέσει :* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Όχι δεν τους έχω ανάγκη,κανέναν δεν έχω ανάγκη πέραν αυτού που με πληρώνει και έτσι μου επιτρέπεται να ζω τουλάχιστον αξιοπρεπώς. Δεν είναι ότι θα πάρω τα εκατομμύρια μου και θα κάνω τα μούτρα τους κρέας αλλά καλώς ή κακώς οι υπάλληλοι είναι η βιτρίνα τους και εφόσον δεν μου αρέσει αυτό που προβάλλουν σε εμένα τουλάχιστον έχω το ελεύθερο να κάνω ότι μου αρέσει :*Η Πειραιώς γενικά ριχνειβακυρο πολύ εύκολα. Να φανταστείς εγώ προσπάθησα μέχρι τώρα 3 φορές να βγάλω και δεν μου έδωσαν. Δεν έχω πιστωτική και προσπαθώ να βγάλω εδώ και καιρό.. Έτσι γι το ****το. Εχει δυο βδομάδες που έκανα αίτηση στην άλφα μπας και.. Γιά να δούμε... Αλλά αργούν... Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
areti92 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Η Πειραιώς γενικά ριχνειβακυρο πολύ εύκολα. Να φανταστείς εγώ προσπάθησα μέχρι τώρα 3 φορές να βγάλω και δεν μου έδωσαν. Δεν έχω πιστωτική και προσπαθώ να βγάλω εδώ και καιρό.. Έτσι γι το ****το. Εχει δυο βδομάδες που έκανα αίτηση στην άλφα μπας και.. Γιά να δούμε... Αλλά αργούν... Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ είπα να βγάλω για να είμαι πιο χαλαρή με τα τέλη κυκλοφορίας, όχι ότι τώρα είμαι να σκάσω αλλά οκ θα ήθελα να την έχω για κάθε ενδεχόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Και εγώ είπα να βγάλω για να είμαι πιο χαλαρή με τα τέλη κυκλοφορίας, όχι ότι τώρα είμαι να σκάσω αλλά οκ θα ήθελα να την έχω για κάθε ενδεχόμενο.Για αυτό τον λόγο την θέλω κα εγώ. Συν κάποιες αγορές με άτοκες δόσεις. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts