aroutis Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Σε φιλο μου που ηταν κατοχος καρτας citibank και προσφατα μεταφερθηκε στην alpha , την προηγουμενη βδομαδα ελαβε απο την alpha την amex bonus ,χωρις να κανει αιτηση στην τραπεζα.Εννοειται οτι επαθε την πλακα του γιατι δεν ειναι καν πελατης της τραπεζας και θυμηθηκαμε τις παλιες καλες ημερες που εβρισκες στο γραματοκιβωτιο σου πιστωτικες καρτες.Πιστωτικο οριο 300ε... Εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο? Citi migration ... Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Καλησπέρα παιδιά και ελπίζω να γράφω στο σωστό σημείο.Πηγα πριν λίγη ωρα σε ενα ΑΤΜ Πειραιώς να βαλω 80€ και πάτησα online κατάθεση.Έβαλα 1 χαρτονόμισμα των 50€,2 των 10€ και 2 των 5€.Μου βγάζει πίσω σαν απορριφθέντα 2 των 10€ και 1 των 5€ και μου κρατάει σύνολο 55€.Γραφει τα χρήματα σας παρακρατηθηκαν και μετα απο λιγο λέει η συναλλαγή σας ακυρώθηκε,πάρτε την κάρτα.Μπαίνω να δω υπόλοιπο,τίποτα.Παιρνω στην τράπεζα και μου λέει να το ελέγξω αλλα θέλω τα στοιχεία σας.Ποιο είναι το θέμα...Εγω λίγους μήνες πριν απολύθηκα απο τον στρατό και εχω τα στρατιωτικά στοιχεία μέσα τα οποία δεν θυμόμουν,οποτε δεν δέχεται το σύστημα την κανονική ταυτότητα.Μου είπαν μετα να πάω αύριο σε αυτό το υποκατάστημα και να αλλαξω τα στοιχεία και έπειτα να ρωτήσω για τα χρήματα.Πιστεύετε ότι χάθηκαν;;Εγω αυριο το πρωί δουλεύω και θα προσπαθήσω μέσα σε ενα μισάωρο να πάω να ρωτήσω αλλα θέλει ολόκληρη φασαρία.Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο και περιμένω τις συμβουλές σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Αν καταλαβα καλα ειχε πιστωτικη στην σιτιμπανκ και του την αντικατεστησαν με πιστωτικη της αλφα μπανκ? Που ειναι το παραξενο? Ειχε την καρτα της citibank που εδινε εκπτωση με αγορες καυσιμων (αν θυμαμαι καλα στα πρατηρια της shell) και του ηρθε εξτρα η amex bonus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Καλησπέρα παιδιά και ελπίζω να γράφω στο σωστό σημείο.Πηγα πριν λίγη ωρα σε ενα ΑΤΜ Πειραιώς να βαλω 80€ και πάτησα online κατάθεση.Έβαλα 1 χαρτονόμισμα των 50€,2 των 10€ και 2 των 5€.Μου βγάζει πίσω σαν απορριφθέντα 2 των 10€ και 1 των 5€ και μου κρατάει σύνολο 55€.Γραφει τα χρήματα σας παρακρατηθηκαν και μετα απο λιγο λέει η συναλλαγή σας ακυρώθηκε,πάρτε την κάρτα.Μπαίνω να δω υπόλοιπο,τίποτα.Παιρνω στην τράπεζα και μου λέει να το ελέγξω αλλα θέλω τα στοιχεία σας.Ποιο είναι το θέμα...Εγω λίγους μήνες πριν απολύθηκα απο τον στρατό και εχω τα στρατιωτικά στοιχεία μέσα τα οποία δεν θυμόμουν,οποτε δεν δέχεται το σύστημα την κανονική ταυτότητα.Μου είπαν μετα να πάω αύριο σε αυτό το υποκατάστημα και να αλλαξω τα στοιχεία και έπειτα να ρωτήσω για τα χρήματα.Πιστεύετε ότι χάθηκαν;;Εγω αυριο το πρωί δουλεύω και θα προσπαθήσω μέσα σε ενα μισάωρο να πάω να ρωτήσω αλλα θέλει ολόκληρη φασαρία.Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο και περιμένω τις συμβουλές σας. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα χάσεις χρήματα, μόνο τον χρόνο σου. Πάρε μαζί σου από χαρτιά ότι έχεις π.χ ταυτότητα, εκκαθαριστικό εφορίας, λογαριασμό δεκο για την διεύθυνση, λογαριασμό τηλεφώνου για να περάσουν τον αριθμό σου, αν είναι καρτοκινητό χαρτί από τον πάροχο ότι είναι δικός σου ο αριθμός, αν εργάζεσαι, πρόσφατο εκκαθαριστικό μισθοδοσίας και ότι άλλο αποφασίσει η Τράπεζοδικτατορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Καλησπέρα παιδιά και ελπίζω να γράφω στο σωστό σημείο.Πηγα πριν λίγη ωρα σε ενα ΑΤΜ Πειραιώς να βαλω 80€ και πάτησα online κατάθεση.Έβαλα 1 ,.........,ηρη φασαρία.Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο και περιμένω τις συμβουλές σας. Ιδια περιπτωση στην εθνικη λυθηκε το θεμα με τηλεφωνο στο καταστημα. Στα κεντρικα δεν ξεραν τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Σας ευχαριστώ παιδιά θα πάω να ρωτήσω στις 8 και να δω τι θα μου πουνε.Καλημερα σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Καλημέρα, έκανες όμως την αίτηση σε κατάστημα ή online? Εγώ την έκανα online...;) Προτίμησα το κατάστημα και δεν το μετάνιωσα αφού την επίσκεψη δεν την γλύτωνα ούτως ή άλλως για την κατάθεση των δικαιολογητικών. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Παιδιά καλησπέρα σας. Ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να κάνω για να πληρώνω τις δόσεις της πιστωτικής μου από άλλο λογαριασμό άλλης τράπεζας. Όχι σαν παγια εντολή αλλά να μπαίνω όποτε θέλω από το PC και να κάνω πληρωμή ώστε να μην μπλέκω με τράπεζες και ATM. Πρέπει να μιλήσω με τις δύο τράπεζες ή μπορώ μέσω των sites να βρω άκρη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Καλησπέρα, Δεν χρειάζεται κάτι ειδικό, απλά θα επιλέξεις να πληρώσεις κάρτα άλλης τράπεζας. Ενδέχεται να σε χρεώσει προμήθεια για τη συναλλαγή, αναλόγως την τράπεζα και τη σχέση σου μαζί της. Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Καλησπέρα, Δεν χρειάζεται κάτι ειδικό, απλά θα επιλέξεις να πληρώσεις κάρτα άλλης τράπεζας. Ενδέχεται να σε χρεώσει προμήθεια για τη συναλλαγή, αναλόγως την τράπεζα και τη σχέση σου μαζί της. Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. :D Η πιστωτική μου είναι στην Alpha και θέλω να την πληρώνω ηλεκτρονικά μέσω του λογαριασμού μου στην Eurobank. Θα πρέπει να κάνω τις διαδικασίες στο site της Eurobank ή της Alpha; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. :D Η πιστωτική μου είναι στην Alpha και θέλω να την πληρώνω ηλεκτρονικά μέσω του λογαριασμού μου στην Eurobank. Θα πρέπει να κάνω τις διαδικασίες στο site της Eurobank ή της Alpha; Από EUROBANK Στάλθηκε από το HTC One M9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 (edited) Προτίμησα το κατάστημα και δεν το μετάνιωσα αφού την επίσκεψη δεν την γλύτωνα ούτως ή άλλως για την κατάθεση των δικαιολογητικών. Αν την έκανες online θα τη γλύτωνες, γιατί έρχεται κούριερ σπίτι ή στην εργασία σου για την παραλαβή των δικαιολογητικών και την υπογραφή της αίτησης. Σε φιλο μου που ηταν κατοχος καρτας citibank και προσφατα μεταφερθηκε στην alpha , την προηγουμενη βδομαδα ελαβε απο την alpha την amex bonus ,χωρις να κανει αιτηση στην τραπεζα.Εννοειται οτι επαθε την πλακα του γιατι δεν ειναι καν πελατης της τραπεζας και θυμηθηκαμε τις παλιες καλες ημερες που εβρισκες στο γραματοκιβωτιο σου πιστωτικες καρτες.Πιστωτικο οριο 300ε... Εχει συμβει σε κανεναν αλλο αυτο? Είναι σίγουρα πιστωτική? Γιατί η alpha αντικατέστησε και τις χρεωστικές citi debit visa με τις alpha bank amex enter (που είναι και bonus) και έχει και δωρεάν συνδρομή για 2 χρόνια. Μήπως είδε αυτή και την πέρασε για πιστωτική? Να του ήρθε έτσι ξαφνικά χωρίς να υπογράψει κάτι μου φαίνεται λίγο περίεργο Εκτός κι αν είχε και δεύτερη πιστωτική στη citi.. καμία ξεχασμένη που δεν τη χρησιμοποιούσε πχ και την μετέτρεψαν σε amex στην alpha Edited April 8, 2016 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Δεν έχει καν λογαριασμό στην alpha και επίσης του έδειξα την δική μου amex bonus πιστωτική και είπε είναι η ίδια. Τόσο large η alpha... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Αν την έκανες online θα τη γλύτωνες, γιατί έρχεται κούριερ σπίτι ή στην εργασία σου για την παραλαβή των δικαιολογητικών και την υπογραφή της αίτησης. Είναι σίγουρα πιστωτική? Γιατί η alpha αντικατέστησε και τις χρεωστικές citi debit visa με τις alpha bank amex enter (που είναι και bonus) και έχει και δωρεάν συνδρομή για 2 χρόνια. Μήπως είδε αυτή και την πέρασε για πιστωτική? Να του ήρθε έτσι ξαφνικά χωρίς να υπογράψει κάτι μου φαίνεται λίγο περίεργο Εκτός κι αν είχε και δεύτερη πιστωτική στη citi.. καμία ξεχασμένη που δεν τη χρησιμοποιούσε πχ και την μετέτρεψαν σε amex στην alpha Η Πειραιώς λέει πως πρέπει να πας σε κατάστημα για την κατάθεση των δικαιολογητικών. Το αναφέρει στη σελίδα της. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Σας ευχαριστώ παιδιά θα πάω να ρωτήσω στις 8 και να δω τι θα μου πουνε.Καλημερα σας :cool: - κατι αναλογο εχω παθει κι εγω με την Εθνικη, πηρε τα χαρτονομισματα και μετα μου λεει η συναλλαγη σας δεν εγινε αποδεκτη και βγαινει η καρτα ομως τα λεφτα η θυριδα τα ειχε τραβηξει μεσα (!) παταω υπολοιπο και βλεπω το προηγουμενο, λεω αμαν που πηγαν τα 200 ευρω μου ? εσκασα απο την αγωνια μεχρι την επομενη, πηγα πρωι-πρωι απο τους πρωτους, εξηγω το προβλημα, μου λεει ο υποδιευθυντης (ενας λαϊκος τυπος γυρω στα 50 με μουστακι) παμε να ανοιξουμε το μηχανημα να δουμε, οντως βρεθηκαν αναμεσα στις λεπιδες χαρτονομισματα αλλα δεν μπορουσε ο ανθρωπος να παρει το ολο θεμα πανω του, παμε μου λεει στον διευθηντη, ενας τυπος γυρω στα 42-45 με υφακι γιαππυ που θυμιζε τον Γερολυματο τον τραγουδιστη στο μαλλι-οψη, του εξηγω το θεμα και επεμενε πως τα λεφτα τα γυρισε πισω το μηχανημα, του λεω οχι παρεμεινα επι ωρα και δεν εγινε τιποτε,πηρε τα χαρτονομισματα και μου εβγαλε μετα ενδειξη η συναλλαγη δεν ολοκληρωθηκε, οχι τα εβγαλε μετα εσυ εφυγες και τα πηρε ο επομενος που ηταν μετα απο εσενα, του λεω οχι και αν θελετε βαλτε το βιντεο να δειτε την αντιδραση μου και πως επι ωρα περιμενα εκει, ποιο βιντεο? ξερω πως εχει καμερα δεξια επανω μην με κοροϊδευεις και μου ριχνει με ενα βαριεστησμενο υφος "ε δεν μπορω τωρα να ειδοποιησω τα κεντρικα να ψαξουν το βιντεο για 200 ευρω", του απαντησα θυμωμενος πως μπορει για σενα τα 200 ευρω να ειναι ενα τιποτα ομως για μενα ειναι δεδουλευμενα, ειμαι πελατης σας απο 3 χρονων παιδι και δεν θα εκανα ολη αυτη τη σκηνη αν δεν υπηρχε λογος, τα λεφτα ηταν για δοση αυτοκινητου και δεν εχω να δωσω αλλα ενταξει ? Μπηκε στην κουβεντα ο υποδιευθηντης και λεει παμε κατω θα το φροντισω εγω, δεν χαιρετησα επιτηδες τον ξιπασμενο γιαππυ και κατεβηκαμε κατω γιατι ηταν και το ΑΤΜ επιτηδες κλειστο λογω του θεματος μου, μου λεει ο υποδιευθηντης κοιταξε να δεις θα τα βαλω εγω τα 200 με την εννοια ναι τα βρηκαμε στις λεπιδες αλλα πρεπει να βρεθει και λογιστικα το επιπλεον να ειμαστε τυπικα ενταξει, εκει τρομαξα γιατι λεω μεσα μου και αμα τα τσεπωσει ο υπαλληλος και μετα κανει τον ανηξερο? Που να αποδειξω εγω και τι? μου λεει θα το αναλαβω εγω και θα ελεγξω το περισσευμα, μπορει να εγινε λαθος απο τον μηχανισμο του ΑΤΜ δωσε μου το κινητο σου και εναν δεις πως σε παιρνω σημερα σημερα τα λεφτα πρεπει να τα ξαναβαλεις εαν δεν σε παρω σημαινει ΟΚ το ρυθμισα Μεχρι το τελος του ωραριου δεν με πηρε, την επομενη κοιταξα και τα λεφτα ηταν μεσα,να ειναι καλα εκεινος ο υποδιευθηντης και να εχει υγεια και ευτυχια ο ανθρωπος, με εσωσε (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Πλάκα κάνεις!!! Nimbus 17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 :confused: - ακουσα τον θορυβο των λεπιδων κανονικα και περιμενοντας να βγει το χαρτακι ειδα στην οθονη το μηνυμα και βγηκε η καρτα, εμεινα αναυδος, λεω θα κολλησε η μεταλλικη εισοδος και δεν βγαινουν, δοκιμασα λιγο με το χερι αλλα μπα πανε τα λεφτα μου ειπα, παγωσα σου λεω (!) εκεινον τον γιαππυ μου ηρθε να τον βουτηξω απο τον γιακα, να εβλεπες βαριεστησμενο στυλακι λες και ηταν ο γενικος ταμειας του ροκφελερ, δοξα τον Θεο που βρεθηκε ο υποδιευθυντης και εδειξε ενδιαφερον αλλιως .... Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 :confused: - ακουσα τον θορυβο των λεπιδων κανονικα και περιμενοντας να βγει το χαρτακι ειδα στην οθονη το μηνυμα και βγηκε η καρτα, εμεινα αναυδος, λεω θα κολλησε η μεταλλικη εισοδος και δεν βγαινουν, δοκιμασα λιγο με το χερι αλλα μπα πανε τα λεφτα μου ειπα, παγωσα σου λεω (!) εκεινον τον γιαππυ μου ηρθε να τον βουτηξω απο τον γιακα, να εβλεπες βαριεστησμενο στυλακι λες και ηταν ο γενικος ταμειας του ροκφελερ, δοξα τον Θεο που βρεθηκε ο υποδιευθυντης και εδειξε ενδιαφερον αλλιως .... Ημουν 30 χρόνια τραπεζικός, θα σας πω κάτι μεταξύ μας, δυο είναι τα όπλα για τέτοιους βλάκες υπαλλήλους, (είναι βλάκες γιατί η ταλαιπωρία οφείλεται 70% σε άγνοια και 30% σε τεμπελιά), συνεχίζω, τα όπλα είναι α) οι φωνές και β) η απαίτηση να γίνει φύλλο συμβάντος που θα πάει πιο πάνω από το κατάστημα. Να αναφέρω για το περιστατικό, έπρεπε να ανοιχτεί το ΑΤΜ από δυο υπαλλήλους, αν υπήρχαν τα χρήματα μέσα, είτε στους ιμάντες είτε στην θήκη των απορρίψεων επρεπε να τελειώσει με μιας το ζήτημα, αν δεν υπήρχαν πράγμα σχεδον αδύνατο τότε θα έπρεπε να γίνει αναφορά απο τον διευθυντή για να αποφασίσουν οι πιο πάνω αν θα σου πίστωναν το ποσό η όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 :rolleyes: - φιλε μου εχουν περασει καποια χρονια και τοτε ημουν πολυ ταραγμενος, μπροστα μου ανοιξε ο υποδιευθηντης το μηχανημα και ειδα να βγαζει χαρτονομισματα, εδειχνε και αυτος απορημενος για την ιστορια: το ΑΤΜ εκλεισε την ιδια μερα και δεν δεχοταν καταθεση απ'ευθειας, ανοιξε μετα απο πολλες μερες και εμαθα ειπαν στους πελατες πως "ειχε καποιο προβλημα", νομιζα πως ειχε κολλησει η θυριδα γιαυτο και δεν ανοιγε να μου γυρισει τα λεφτα πισω π.χ πως κανει οταν ειναι μη αποδεκτα, η θυριδα εμεινε ετσι κλειστη ολο το απογευμα ως το πρωϊ που πηγα, ο υποδιευθηντης το πηρε επανω του μιας και απο τις αντιδρασεις καταλαβα πως δεν τους ειχε ξανατυχει, ο γιαππυς ηταν ακρως εκνευριστικος αμεσως να αρχισει πως το ΑΤΜ τα εβγαλε πισω τα λεφτα και δεν τα πηρα, ηρθε ο επομενος και τα πηρε, μεσα εχει και λεφτα των επομενων που καταθεσαν κλπ ομως του ειπα πως μετα απο μενα η θυριδα κολλησε κατω. Να εισαι καλα που μας εδωσες κατευθυντηριες γραμμες γιατι μπορει να ξανατυχει και σε αλλο παιδι που διαβαζει αυτες τις γραμμες, ετσι δεν θα παθει οσα εγω. Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 παρομοιο σκηνικό μου έτυχε με την eurobank σε atm του ταχυδρομικου ταμιευτηρίου . εβαλα καταθεση χωρίς φακελο στο δικο μου λογαριασμο ,πηρε τα χρηματα δεν εβγαλε χαρτακι τπτ αλλα εβγαλε τη καρτα και φυσικα τα χρηματα δεν ειχαν πιστωθεί στους επόμενους που πήγαν και απλα σηκώνανε χρήματα μια χαρα λειτουργούσε (ειχα τρελαθεί μη βγάλει τα δικά μου αλλα η θυριδα που μπενουν με αυτα που βγαινουν ειναι διαφορετικη απο οτι καταλαβα στη πορεια) ενημέρωσα την eurobank και μου ειπανε να παρω τηλεφωνο το πρωι στο κατασταστημα. πήρα και η κοπελα ,μου ειπε στις 14.00 κανουμε καταμετρηση αν εγινε κατι θα φανει και θα σας πιστώσουμε το λογαριασμο ουτε ιστοριες ουτε φωνες ουτε υφακι μπαμ μπαμ οντως με πηρε τηλεφωνο αργοτερα να μου πει οτι βρεθηκε το ποσο οτι μου το πιστωσανε και απλα να περασω την επομενη να υπογραψω (Σαν οτι εκανα εγω καταθεση ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 παρομοιο σκηνικό μου έτυχε με την eurobank σε atm του ταχυδρομικου ταμιευτηρίου . εβαλα καταθεση χωρίς φακελο στο δικο μου λογαριασμο ,πηρε τα χρηματα δεν εβγαλε χαρτακι τπτ αλλα εβγαλε τη καρτα και φυσικα τα χρηματα δεν ειχαν πιστωθεί στους επόμενους που πήγαν και απλα σηκώνανε χρήματα μια χαρα λειτουργούσε (ειχα τρελαθεί μη βγάλει τα δικά μου αλλα η θυριδα που μπενουν με αυτα που βγαινουν ειναι διαφορετικη απο οτι καταλαβα στη πορεια) ενημέρωσα την eurobank και μου ειπανε να παρω τηλεφωνο το πρωι στο κατασταστημα. πήρα και η κοπελα ,μου ειπε στις 14.00 κανουμε καταμετρηση αν εγινε κατι θα φανει και θα σας πιστώσουμε το λογαριασμο ουτε ιστοριες ουτε φωνες ουτε υφακι μπαμ μπαμ οντως με πηρε τηλεφωνο αργοτερα να μου πει οτι βρεθηκε το ποσο οτι μου το πιστωσανε και απλα να περασω την επομενη να υπογραψω (Σαν οτι εκανα εγω καταθεση ) Απλη απορια φιλε μου. Αρκεστηκες σε ενα απλο τηλεφωνο που εκανες σε μια υπαλληλο? Ανετο σε βρισκω! :) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 (edited) ε δεν μπορω τωρα να ειδοποιησω τα κεντρικα να ψαξουν το βιντεο για 200 ευρω", τ Απλά είναι ο τύπος που παίρνει 2-3χιλιάρικα και ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι 500€ είναι ο βασικός μισθός πλέον και με 200-300€ ζουν ολόκληρο μήνα οικογένειες Edited April 12, 2016 by impreza_sti Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Να ρωτήσω κάτι προσπάθησα να νοικιάσω μια ταινία σε euro από το google play πρώτη φόρα μα τα από το περιορισμό κινήσεώς καιφαλέων και δεν μου παίρνει την χρωστική υπάρχει θέμα? Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 παρομοιο σκηνικό μου έτυχε με την eurobank σε atm του ταχυδρομικου ταμιευτηρίου . εβαλα καταθεση χωρίς φακελο στο δικο μου λογαριασμο ,πηρε τα χρηματα δεν εβγαλε χαρτακι τπτ αλλα εβγαλε τη καρτα και φυσικα τα χρηματα δεν ειχαν πιστωθεί στους επόμενους που πήγαν και απλα σηκώνανε χρήματα μια χαρα λειτουργούσε (ειχα τρελαθεί μη βγάλει τα δικά μου αλλα η θυριδα που μπενουν με αυτα που βγαινουν ειναι διαφορετικη απο οτι καταλαβα στη πορεια) ενημέρωσα την eurobank και μου ειπανε να παρω τηλεφωνο το πρωι στο κατασταστημα. πήρα και η κοπελα ,μου ειπε στις 14.00 κανουμε καταμετρηση αν εγινε κατι θα φανει και θα σας πιστώσουμε το λογαριασμο ουτε ιστοριες ουτε φωνες ουτε υφακι μπαμ μπαμ οντως με πηρε τηλεφωνο αργοτερα να μου πει οτι βρεθηκε το ποσο οτι μου το πιστωσανε και απλα να περασω την επομενη να υπογραψω (Σαν οτι εκανα εγω καταθεση ) To ATM ήταν για on line κατάθεση? Γιατί αν δεν ήταν τα χρήματα έπεσαν χύμα μέσα στη θήκη καταθέσεων και πολύ σωστά πήρες τηλέφωνο την επόμενη μέρα για να μην ψάχνουν ποιανού είναι τα χρήματα, την επόμενη μέρα τα έκαναν κατάθεση στο ταμείο γιαυτό σου είπαν να υπογράψεις. Απλη απορια φιλε μου. Αρκεστηκες σε ενα απλο τηλεφωνο που εκανες σε μια υπαλληλο? Ανετο σε βρισκω! :) Δεν μπορούμε να απορρίπτουμε την κάθε απάντηση του κάθε υπαλλήλου γιατί τότε δεν θα μπορεί κανείς να κάνει καμία δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 (edited) Απλη απορια φιλε μου. Αρκεστηκες σε ενα απλο τηλεφωνο που εκανες σε μια υπαλληλο? Ανετο σε βρισκω! :) κοίτα 20.30 το βραδυ ηταν τι να εκανα περισσοτερο? .. δεν ειναι θεμα άνεσης αλλα απο ενα σημείο και μετα συνηδητοποιεις οτι δε μπορείς να κανεις κατι διαφορετικό , ένταξή αρχικά με έβαλε στην αναμονή κάπου να ρωτήσει και μου απαντησε μετα απο λιγο δε βλεπω πρόβλημα στο μηχάνημα λειτουργεί κανονικα και ειναι περιεργο αυτο που σας έκανε, συμβαινει αλλα πολυ σπανια και αν συμβει βγαίνει off το μηχάνημα. οπως και να εχει θα ενημερωσω το καταστημα και καντε και εσεις μια κληση πρωι πρωι να ενημερώσετε και μου εδωσε το τηλεφωνο. αν τα εχει παρακρατησει θα βρεθουν στη καταμετρηση απλα ενημερωστε τους και εσεις το πρωι Εδω σε θελω 20.30 το βραδυ για πες μου τι περισσοτερο θα εκανες και μετα απο τετοια απαντηση ?! πες μου που μενεις να ρθω να σε ριμαξω γιατι θελω λυση ΤΩΡΑ? θα σπαγες καμια τζαμαρία η θα ξεροσταλιαζες μέχρι το πρωί έξω απο τη τράπεζα? To ATM ήταν για on line κατάθεση? Γιατί αν δεν ήταν τα χρήματα έπεσαν χύμα μέσα στη θήκη καταθέσεων και πολύ σωστά πήρες τηλέφωνο την επόμενη μέρα για να μην ψάχνουν ποιανού είναι τα χρήματα, την επόμενη μέρα τα έκαναν κατάθεση στο ταμείο γιαυτό σου είπαν να υπογράψεις. Δεν μπορούμε να απορρίπτουμε την κάθε απάντηση του κάθε υπαλλήλου γιατί τότε δεν θα μπορεί κανείς να κάνει καμία δουλειά. τα ατμ που εχουν στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο έχουν μια επιλογη που λεει κατάθεση χωρις φακελο. με το που βάζεις χρήματα αμέσως πιστώνετε ο λογαριασμός. το χρησιμοποιώ πολυ γιατι με εξυπηρετεί όταν χρειάζομαι λευτα στο λογαριασμο για να δωσω καπου τη κάρτα του γραφείου (ειναι εταιρικος λογαριασμος) και πρεπει να έχει υπόλοιπο δεν εχω δει αλλο ατμ αλλης τραπεζας να το κανει γιαυτο λεω της συγκρημενης τραπεζας (πειραιως δεν συνεργαζομαι και δε το εχω ψαξει) -(ουτε της eurobank τα atm το κανουν παρολο που η eurobank εχει παρει το ταχυδρομικο ταμιευτηριο ) , μαλλον με το ονλινε εσυ ενοεις το μεσα μηχανημα που εχουν οι τραπεζες για συναλλαγές Edited April 11, 2016 by snoof Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts