dalton114 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Από την χρεωστική AMEX δεν μεταφέρονται οι πόντοι online, όπως δεν μεταφέρονται οι πόντοι από πρόσθετες κάρτες. Με ένα τηλεφώνημα όμως στην εξυπηρέτηση πελατών θα σου τους μεταφέρουν. Να συμπληρώσω ότι θα πρέπει να πάρει ο κάτοχος της κύριας κάρτας για να αιτηθει την μεταφορά ή έστω να προσποιηθεις ότι είσαι ο κύριος κάτοχος .μην πεις ότι τηλεφωνείς εκ μέρους της θείας της Σούλας.... Επίσης αν πχ έχει ο πατέρας σου bonus και εσύ πρόσθετη κάρτα και θέλεις να περαστεί στο Web banking σου πηγαίνετε μαζί σε κατάστημα να σου συνδέσουν την κάρτα με το Web banking σου και είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Οι American Express χρησιμοποιούνται ακόμα. Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Οι American Express χρησιμοποιούνται ακόμα. Αυτό είναι ερώτηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Αυτό είναι ερώτηση?Ναι λογικά:pκαι ειρωνεία Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Καλημερα.επειδη λενε τωρα για την χρηση του πλαστικου χρηματος και το αφορολογητο θελω να ρωτησω κατι.Μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα μονο prepaid αλλα ειχα βγαλει και μια Debit Mastercard στην Eurobank οταν ειχα ανοιξει λογαριασμο μισθοδοσιας. Οταν θα χρησιμοποιω αυτην την καρτα στα μαγαζια/σουπερμαρκετ ή για Δεη θα πληρωνω και προμηθεια;Αν ναι ποσο ειναι; επισης στο καταστημα οταν θα την χρησιμοποιω θα χρειαζεται μονο να παταω το pin στο μηχανακη του καταστηματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Καλημερα.επειδη λενε τωρα για την χρηση του πλαστικου χρηματος και το αφορολογητο θελω να ρωτησω κατι.Μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα μονο prepaid αλλα ειχα βγαλει και μια Debit Mastercard στην Eurobank οταν ειχα ανοιξει λογαριασμο μισθοδοσιας. Οταν θα χρησιμοποιω αυτην την καρτα στα μαγαζια/σουπερμαρκετ ή για Δεη θα πληρωνω και προμηθεια;Αν ναι ποσο ειναι; επισης στο καταστημα οταν θα την χρησιμοποιω θα χρειαζεται μονο να παταω το pin στο μηχανακη του καταστηματος? στα καταστηματα που πληρωνεις με καρτα δεν θα πληρωνεις τιποτα παραπανω το μονο που χρειαζεται ειναι το πιν, εκτος αν ψωνιζεις σε μηχανημα με ανεπαφες και ο λογαριασμος σου ειναι κατω απο €25 (οπως πχ τα ΑΒ Βασιλοπουλος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Πλέον για αγορές μέσω πιστωτικής κάρτας δεν θα χρειάζεται να μαζεύουμε αποδείξεις; Κατάλαβα καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Guys πιθανον έχει απαντηθεί ξανά. Μου ηρθε σημερα η καινούργια κάρτα, η παλιά ισχύει μέχρι 30/1, αν ενεργοποιήσω την καινούρια χρησιμοποιώ αυτήν από εδώ και πέρα ή πρέπει πρώτα να λήξει η παλιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Guys πιθανον έχει απαντηθεί ξανά. Μου ηρθε σημερα η καινούργια κάρτα, η παλιά ισχύει μέχρι 30/1, αν ενεργοποιήσω την καινούρια χρησιμοποιώ αυτήν από εδώ και πέρα ή πρέπει πρώτα να λήξει η παλιά; Με την ενεργοποιηση της νεας καρτας η παλια απενεργοποπιητε και δεν μπορεις να κανεις συναλλαηγες πλεον.Σε λειτουργια θα ειναι η νεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Καλημερα.επειδη λενε τωρα για την χρηση του πλαστικου χρηματος και το αφορολογητο θελω να ρωτησω κατι.Μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα μονο prepaid αλλα ειχα βγαλει και μια Debit Mastercard στην Eurobank οταν ειχα ανοιξει λογαριασμο μισθοδοσιας. Οταν θα χρησιμοποιω αυτην την καρτα στα μαγαζια/σουπερμαρκετ ή για Δεη θα πληρωνω και προμηθεια;Αν ναι ποσο ειναι; επισης στο καταστημα οταν θα την χρησιμοποιω θα χρειαζεται μονο να παταω το pin στο μηχανακη του καταστηματος? Η προμήθεια είναι 1euro για τον καταναλωτή. Τώρα το pin δεν θυμάμαι να μου ζητήσανε χωρίς να είμαι και σίγουρος. Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Η προμήθεια είναι 1euro για τον καταναλωτή. Τώρα το pin δεν θυμάμαι να μου ζητήσανε χωρίς να είμαι και σίγουρος. Που πληρωσες προμηθεια 1€ για αγορα με την καρτα απο καταστημα; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Που πληρωσες προμηθεια 1€ για αγορα με την καρτα απο καταστημα; Ναι ακριβώς:!::!::!: Είναι σαν ολες της άλλες τραπεζικές συναλλαγές Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Μάλλον θα αναφερεται στην ΔΕΗ. Αν και νομίζω 0,30 ειναι στην Eurobank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Ναι ακριβώς:!::!::!: Είναι σαν ολες της άλλες τραπεζικές συναλλαγές Πετα την αυτην την καρτα που εχεις και βγαλε μαι χρεωστική αν δεν έχεις υην ευχέρεια για μια πιστωτική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Μάλλον θα αναφερεται στην ΔΕΗ. Αν και νομίζω 0,30 ειναι στην Eurobank Σε πληρωμες μεσω ebanking υπαρχει σε μερικες μια μικρη προμηθεια. Στην Alpha bank ειναι 0.10€ για πληρωμη λογαριασμου ΔΕΗ. Αλλα σε καταστηματα για αγορες προϊόντων δεν εχει προμηθεια απο τον αγοραστη Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Δεν υπάρχει προμήθεια για καμμία συναλλαγή αγορών με Ελληνικές κάρτες στην Ελλάδα. Εξαίρεση κάποια καταστήματ στο internet και κάποιες αεροπορικές εταιρείες. Αλλά στην κανονική αγορά δεν υπάρχει προμήθεια. Προμήθεια μπορει να πληρωθεί για συναλλαγές εκτός Ευρωζώνης ή για αναλήψεις μετρητών από άλλη τράπεζα από αυτήν που εξέδωσε την κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Πετα την αυτην την καρτα που εχεις και βγαλε μαι χρεωστική αν δεν έχεις υην ευχέρεια για μια πιστωτικήΧρεωστική έχω από την Εθνική Τραπέζα. Αρά καμένος και πάλη :lol::p ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε πληρωμες μεσω ebanking υπαρχει σε μερικες μια μικρη προμηθεια. Στην Alpha bank ειναι 0.10€ για πληρωμη λογαριασμου ΔΕΗ. Αλλα σε καταστηματα για αγορες προϊόντων δεν εχει προμηθεια απο τον αγοραστηΔηλαδή η Εθνική Τραπέζα είναι η ακριβότερή ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν υπάρχει προμήθεια για καμμία συναλλαγή αγορών με Ελληνικές κάρτες στην Ελλάδα. Εξαίρεση κάποια καταστήματ στο internet και κάποιες αεροπορικές εταιρείες. Αλλά στην κανονική αγορά δεν υπάρχει προμήθεια. Προμήθεια μπορει να πληρωθεί για συναλλαγές εκτός Ευρωζώνης ή για αναλήψεις μετρητών από άλλη τράπεζα από αυτήν που εξέδωσε την κάρτα. Εδώ είσαι λάθος αυτά πάνε ανάλογα με τα τιμολόγια της Τράπεζας ειδικά για συναλλαγές εκτός Ευρωζώνης ή για αναλήψεις μετρητών από άλλη τράπεζα νομίζω ότι έχουν άλλες τιμές. Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Χρεωστική έχω από την Εθνική Τραπέζα. Αρά καμένος και πάλη :lol::p ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδή η Εθνική Τραπέζα είναι η ακριβότερή Και στην Πειραιώς 0,50€ . Πάντως οτι γουστάρει η κάθε Τράπεζα χρεώνει. Μόλις φύγουν τα capital θα ψαχτω με alpha bank. Ναι ακριβώς:!::!::!: Είναι σαν ολες της άλλες τραπεζικές συναλλαγές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εδώ είσαι λάθος αυτά πάνε ανάλογα με τα τιμολόγια της Τράπεζας ειδικά για συναλλαγές εκτός Ευρωζώνης ή για αναλήψεις μετρητών από άλλη τράπεζα νομίζω ότι έχουν άλλες τιμές. Μα εγώ έγραψα " Προμήθεια μπορει να πληρωθεί για συναλλαγές εκτός Ευρωζώνης ή για αναλήψεις μετρητών από άλλη τράπεζα από αυτήν που εξέδωσε την κάρτα. " Δεν είπα πόσο θα πληρώσει γιατί αυτό προφανώς εξαρτάται από το τιμολόγιο της τράπεζας. Που ακριβώς βρήκες το δικό μου λάθος ; Στην φαντασία σου ή κάπου αλλού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkamared Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Μα εγώ έγραψα " Προμήθεια μπορει να πληρωθεί για συναλλαγές εκτός Ευρωζώνης ή για αναλήψεις μετρητών από άλλη τράπεζα από αυτήν που εξέδωσε την κάρτα. " Δεν είπα πόσο θα πληρώσει γιατί αυτό προφανώς εξαρτάται από το τιμολόγιο της τράπεζας. Που ακριβώς βρήκες το δικό μου λάθος ; Στην φαντασία σου ή κάπου αλλού;Καταλάβα ότι το λες γενικά και όχι ειδικά παρεξηγήσει Παράθεση Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 [/color]Δηλαδή η Εθνική Τραπέζα είναι η ακριβότερή Αυτό είναι μια γενίκευση που δε βοηθάει. Σε μια συναλλαγή μπορεί να είναι. Σε χρεώσεις σε αγορές απο το εξωτερικό σίγουρα όχι, απο τις εμπειριες των μελών στο φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Αυτό είναι μια γενίκευση που δε βοηθάει. Σε μια συναλλαγή μπορεί να είναι. Σε χρεώσεις σε αγορές απο το εξωτερικό σίγουρα όχι, απο τις εμπειριες των μελών στο φόρουμ. Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω. Για αναλήψεις π.χ. από ΑΤΜs του εξωτερικού έχω διαπιστώσει ότι η Εθνική εχει τις χαμηλότερες χρεώσεις (και η Πειραιώς μάλλον τις υψηλότερες). Όσον αφορά στις ηλεκτρονικές πληρωμές (π.χ. λογαριασμοί ΔΕΚΟ), πάλι έχω διαπιστώσει ότι η Πειραιώς είναι από τις πλεόν ακριβές. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Ναι λογικά:pκαι ειρωνεία Ήμουν 30 χρόνια τραπεζικός υπάλληλος και amex δεν είχα, γιατί δεν την είχα και τόσο ανάγκη, (έμεινα επαρχία),την εξέδωσα πριν λίγες μέρες, έστω για ένα και μόνο λόγο, πηγαίνω με την γυναίκα μου μια φορά την βδομάδα σινεμά, πληρώνω 1 εισιτήριο και παίρνω 2. Δηλαδή έχω 390€ τον χρόνο κέρδος. Άρα λογικά δεν απευθύνεις σε μένα την ειρωνεία σου. Αν και δεν βλέπω τον λόγο να ειρωνεύεσαι χωρίς να γνωρίζεις τις ανάγκες του καθένα εδώ μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Ήμουν 30 χρόνια τραπεζικός υπάλληλος και amex δεν είχα, γιατί δεν την είχα και τόσο ανάγκη, (έμεινα επαρχία),την εξέδωσα πριν λίγες μέρες, έστω για ένα και μόνο λόγο, πηγαίνω με την γυναίκα μου μια φορά την βδομάδα σινεμά, πληρώνω 1 εισιτήριο και παίρνω 2. Δηλαδή έχω 390€ τον χρόνο κέρδος. Άρα λογικά δεν απευθύνεις σε μένα την ειρωνεία σου. Αν και δεν βλέπω τον λόγο να ειρωνεύεσαι χωρίς να γνωρίζεις τις ανάγκες του καθένα εδώ μέσα. Ποσο γουσταρω τετοιες σκεψεις. Πολυ εξυπνο. Σωστος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Ήμουν 30 χρόνια τραπεζικός υπάλληλος και amex δεν είχα, γιατί δεν την είχα και τόσο ανάγκη, (έμεινα επαρχία),την εξέδωσα πριν λίγες μέρες, έστω για ένα και μόνο λόγο, πηγαίνω με την γυναίκα μου μια φορά την βδομάδα σινεμά, πληρώνω 1 εισιτήριο και παίρνω 2. [...] H Amex σου είναι πιστωτική ή χρεωστική? Η προσφορά στην οποία αναφέρεσαι ποια είναι? Ρωτάω περισσότερο επειδή η Amex είναι η πιο ευνοημένη για αγορές εξωτερικού με capital controls και σκεφτόμουν να αλλάξω τη χρεωστική μου σε Amex. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts