HEO Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 το revolut το βρίσκω πολυ καλύτερο από το skrill..... το μόνο κακο ειναι οτι εχει λογαριασμό στην Αγγλία για το εμβασμα... σε όσους χρησιμοποιούν revolut χρεώνει έξοδα εισερχομενου εμβασματος;; Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 το revolut το βρίσκω πολυ καλύτερο από το skrill..... το μόνο κακο ειναι οτι εχει λογαριασμό στην Αγγλία για το εμβασμα... σε όσους χρησιμοποιούν revolut χρεώνει έξοδα εισερχομενου εμβασματος;; Εισερχομενου εμβασματος λες να στειλεις χρηματα στον λογαριασμο τους?Οχι δεν χρεωνει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 ναι αυτό εννοούσα.... ευχαριστώ το βρήκα μετα που το εγραφαν.... ωραίο φαίνεται θα το δοκιμάσω και θα στείλω με αλφα μόλις παω στο γραφείο... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 το revolut το βρίσκω πολυ καλύτερο από το skrill..... το μόνο κακο ειναι οτι εχει λογαριασμό στην Αγγλία για το εμβασμα... σε όσους χρησιμοποιούν revolut χρεώνει έξοδα εισερχομενου εμβασματος;; Δεν θα μπορέσεις να στείλεις έμβασμα, έχει μπλοκάρει από χτες. Το καλό με το skrill είναι ότι έχουν λογαριασμό στην alpha bank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 το revolut το βρίσκω πολυ καλύτερο από το skrill..... το μόνο κακο ειναι οτι εχει λογαριασμό στην Αγγλία για το εμβασμα... σε όσους χρησιμοποιούν revolut χρεώνει έξοδα εισερχομενου εμβασματος;; Επειδη προσφατα απεκτησα και τις δυο καρτες, skrill και revolut μπορεις να αναφερεις μερικες διαφορες ; Εγω εντοπισα το πλεονεκτημα της revolut οτι η φυσικη καρτα στελνεται χωρις χρεωση , η skrill εχει χρεωση 10€ και το πλεονεκτημα της skrill οτι δεν πληρωνεις το 1€ εξοδα εξερχομενου εμβασματος επειδη εχει λογαριασμό στην Alpha ( αν στειλεις απο εκει βεβαια) και δεν σε μπλοκαρει μερες του μηνα λογω υπερβασης του οριου απο την τραπεζα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 (edited) καταρχην έτσι οπως τα λες είναι.... το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της revolut είναι ότι έχει περισσότερα νομίσματα... τελικά αφού έκανα προσπάθεια με χρεωστικη αλφα και εφαγα πορτα, έστειλα χρήματα με κυπριακή χρεωστικη.... τα λεφτά πιστωθηκαν αμέσως... οπότε αργότερα θα βαλω την κάρτα της revolut στο paypal... υγ.. να προσθέσω ότι οι ισοτιμιες που δίνει το revolut είναι πολυ καλές.... Edited November 18, 2015 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 καταρχην έτσι οπως τα λες είναι.... το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της revolut είναι ότι έχει περισσότερα νομίσματα... τελικά αφού έκανα προσπάθεια με χρεωστικη αλφα και εφαγα πορτα, έστειλα χρήματα με κυπριακή χρεωστικη.... τα λεφτά πιστωθηκαν αμέσως... οπότε αργότερα θα βαλω την κάρτα της revolut στο paypal... υγ.. να προσθέσω ότι οι ισοτιμιες που δίνει το revolut είναι πολυ καλές.... Η Χρεωστικη της Alpha αν ειναι ΑΜΕΧ περναει Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 ενδιαφέρον... στην skrill έβαλα χρεωστικη της αλφα και περιμένω verification ... έχει δοκιμάσει κανείς να στείλει λεφτά με χρεωστικη;;; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η Χρεωστικη της Alpha αν ειναι ΑΜΕΧ περναει κατι κάνω λάθος διότι δεν μου την αναγνωρίζει καν... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Πρώτη φορά έφαγα άκυρο με κάρτας dynamic visa της alpha bank στο amazon. Έχω 5 μέρες για να πληρωθεί η παραγγελία. Τώρα δοκίμασα την χρεωστική visa της Πειραιώς. Με χρεωστική VISA της Πειραιώς έκανα επιτυχώς δύο συναλλαγές την περασμένη εβδομάδα στο Αγγλικό Amazon - μικρά ποσά βέβαια (περίπου 10 λίρες συνολικά) αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Είναι τι θα σου κάτσει κάθε φορά... :worry: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Με χρεωστική VISA της Πειραιώς έκανα επιτυχώς δύο συναλλαγές την περασμένη εβδομάδα στο Αγγλικό Amazon - μικρά ποσά βέβαια (περίπου 10 λίρες συνολικά) αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Είναι τι θα σου κάτσει κάθε φορά... :worry: Δοκίμασα και με την χρεωστική Visa της Πειραιώς, και με την πιστωτική της mastercard, άκυρο και από τις 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 το revolut το βρίσκω πολυ καλύτερο από το skrill..... το μόνο κακο ειναι οτι εχει λογαριασμό στην Αγγλία για το εμβασμα... σε όσους χρησιμοποιούν revolut χρεώνει έξοδα εισερχομενου εμβασματος;; Για καποια αλλα π.χ discover, leupay, monese εχει καποιος εμπειρια και αποψη; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 ενδιαφέρον... στην skrill έβαλα χρεωστικη της αλφα και περιμένω verification ... έχει δοκιμάσει κανείς να στείλει λεφτά με χρεωστικη;;; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κατι κάνω λάθος διότι δεν μου την αναγνωρίζει καν... Αν εννοείς στη Skrill ναι εγώ αλλά δεν πέρασε καμία συναλλαγή παρόλο που μπόρεσα να κάνω verify τις κάρτες.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδη προσφατα απεκτησα και τις δυο καρτες, skrill και revolut μπορεις να αναφερεις μερικες διαφορες ; Εγω εντοπισα το πλεονεκτημα της revolut οτι η φυσικη καρτα στελνεται χωρις χρεωση , η skrill εχει χρεωση 10€ και το πλεονεκτημα της skrill οτι δεν πληρωνεις το 1€ εξοδα εξερχομενου εμβασματος επειδη εχει λογαριασμό στην Alpha ( αν στειλεις απο εκει βεβαια) και δεν σε μπλοκαρει μερες του μηνα λογω υπερβασης του οριου απο την τραπεζα Το βασικό πλεονέκτημα της Skrill είναι ότι δεν σε περιοριζουν τα CC για το πόσα χρήματα θα τους στείλεις.. Αντίθετα, paypal και revolut μπορείς μέχρι 500 το μήνα αυτή τη στιγμή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Αν εννοείς στη Skrill ναι εγώ αλλά δεν πέρασε καμία συναλλαγή παρόλο που μπόρεσα να κάνω verify τις κάρτες.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν περναει λογω capital control Μονο με εμβασμα γινεται Το βασικό πλεονέκτημα της Skrill είναι ότι δεν σε περιοριζουν τα CC για το πόσα χρήματα θα τους στείλεις.. Αντίθετα, paypal και revolut μπορείς μέχρι 500 το μήνα αυτή τη στιγμή.. Δικιο εχεις, αλλα προσωπικα δεν πλησιαζω καν τα 50€ τον μηνα !!! Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Skrill δεν έχω δοκιμάσει, η revolut πάντως λειτουργεί υποδειγματικα. Έχω ήδη στείλει 2 εμβασματα χωρίς κανένα πρόβλημα. Μεγάλο πλεονέκτημα οι ισοτιμιες που δίνει. Η εφαρμογή είναι πολύ καλή, μου αρέσει πολύ το interface ιδιαίτερα στις κινήσεις της κάρτας. Επίσης και η εξυπηρέτηση όποτε χρειάστηκε ήταν εξαιρετική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Σκέφτομαι σε πια τράπεζα να κάνω το e-Banking Πειραιώς η εθνική τα ίδια μπορείς να κάνεις και με τα 2? Παλιά η Πειραιώς ήταν η καλύτερη απ'όλες αλλά τώρα άρχισε να χρεώνει τις ειδοποιήσεις, Εθνική όμως δεν έχει καθόλου alerts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 τελικά δεν βλέπω να γίνεται η σύνδεση amex κάρτας με revolut.... δεν δίνει καν επιλογή.... πάντως εμένα βλέπω να με εξυπηρετεί αφάνταστα και η revolut και η skrill.... πρώτα έκανα αγορές με τραπεζική εξωτερικού... τωρα έχω ενα παραπάνω επιπεδο ασφαλείας... και εύκολο έλεγχο απο το κινητό... ερώτηση με την κάρτα της skrill γεμίζει ο λογαριασμός της revolut;; :P Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Καλησπέρα, οπότε αργότερα θα βαλω την κάρτα της revolut στο paypal... ...χλωμό να παίξει, καθώς το PayPal έχει κόψει τις κάρτες ανταγωνιστών της (Skrill, Neteller κλπ). Δοκίμασε και πες μας. Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Καλησπέρα, ...χλωμό να παίξει, καθώς το PayPal έχει κόψει τις κάρτες ανταγωνιστών της (Skrill, Neteller κλπ). Δοκίμασε και πες μας. Το έχω κάνει, κατευθείαν έκανα και αγορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 (edited) Το έχω κάνει, κατευθείαν έκανα και αγορές. και εγώ το έκανα και δουλεύει μια χαρά ... σε μια μερα ανοιξα λογαριασμό απο το κινητό.... πήρα virtual καρτα τζαμπα την συνδεσα με το paypal και κανω και αγορές Edited November 18, 2015 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 και εγώ το έκανα και δουλεύει μια χαρά ... σε μια μερα ανοιξα λογαριασμό απο το κινητό.... πήρα virtual καρτα τζαμπα την συνδεσα με το paypal και κανω και αγορές πως εβαλες χρηματα στην virtual; τοσο γρηγορα γινετε η μεταφορα; υπαρχει καποιος οδηγος για virtual; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolaiao Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Και εγώ με skrill μια χαρά δουλεύει με PayPal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 πως εβαλες χρηματα στην virtual; τοσο γρηγορα γινετε η μεταφορα; υπαρχει καποιος οδηγος για virtual; Για ποια καρτα ρωτας πως βαζουν χρηματα; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 πως εβαλες χρηματα στην virtual; τοσο γρηγορα γινετε η μεταφορα; υπαρχει καποιος οδηγος για virtual; .. έβαλα με κυπριακή χρεωστικη καρτα και την συνδεσα με την revolut τα λεφτά μπήκαν αμέσως Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Καλησπέρα, μια ερώτηση μιας και πέτυχα κάτι που με ενδιαφέρει σε σχέση με τις αγορές μέσω κάρτας απευθείας σε άλλο θέμα. Εαν η παραγγελία δεν έρθει, μπορώ να απευθυνθώ στην τράπεζα για την επιστροφή χρημάτων με κάποιον τρόπο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolaiao Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 .. έβαλα με κυπριακή χρεωστικη καρτα και την συνδεσα με την revolut τα λεφτά μπήκαν αμέσως Οι κυπριακές κάρτες δεν συνδέονται κανονικά με το paypal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts