alfeios Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 καλημερα φιλε, για επιβεβαιωση στοιχειων χρειαζεται να στειλεις ταυτοτητες κλπ κλπ; Κι εγω εχω παραγγειλει την καρτα και περιμενω. Μεχρι τωρα στην καταθεση και στην αιτηση δεν ζητησαν ταυτοτητα. Και δεν νομιζω να ζητησουν γιατι η καρτα δεν ειναι πιστωτικη. Οσα εχεις μεσα ξοδευεις Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Κι εγω εχω παραγγειλει την καρτα και περιμενω. Μεχρι τωρα στην καταθεση και στην αιτηση δεν ζητησαν ταυτοτητα. Και δεν νομιζω να ζητησουν γιατι η καρτα δεν ειναι πιστωτικη. Οσα εχεις μεσα ξοδευεις ωραιος, ευχαριστω ,την χρησιμοποιουμαι αφοβα ε; δεν ειναι κατι παρανομο (λεω εγω τωρα) ,καλα μη με κραξετε ,οτι ειναι αγνωστο το φοβαμαι λιγο :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Ξερεις κανεις ποσο χρονο θελει να ολοκληρωθει ενα εμβασμα απο την Πειραιως στην Alpha Bank. Δηλαδη αν το κανω τωρα θα εχει ολοκληρωθει αυριο τετοια ωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Αυριο θα ειναι ανοιχτες οι τραπεζες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Ξερεις κανεις ποσο χρονο θελει να ολοκληρωθει ενα εμβασμα απο την Πειραιως στην Alpha Bank. Δηλαδη αν το κανω τωρα θα εχει ολοκληρωθει αυριο τετοια ωρα? Αυριο με τιποτα. Μεθαυριο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 πως μπορουμε να δουμε με το ebanking αν εχει πιστωθει - κρατηθει καποιο ποσο απο την πιστωτικη μας καρτα κατα την αγορα προιοντος; γινετε αυτο; η καρτα ειναι της eurobank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 πως μπορουμε να δουμε με το ebanking αν εχει πιστωθει - κρατηθει καποιο ποσο απο την πιστωτικη μας καρτα κατα την αγορα προιοντος; γινετε αυτο; η καρτα ειναι της eurobank Το "πιστωθει" ειναι το αντίθετο του "χρεωθει" Αυτο εννοεις ή θελεις κατι αλλο να γραψεις; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Το "πιστωθει" ειναι το αντίθετο του "χρεωθει" Αυτο εννοεις ή θελεις κατι αλλο να γραψεις; αν κρατηθηκαν χρηματα για την αγορα που εκανα , για να καταλαβω οτι περασε η παραγγελια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 αν κρατηθηκαν χρηματα για την αγορα που εκανα , για να καταλαβω οτι περασε η παραγγελια Δηλαδη θελεις να καταλαβεις αν χρεωθηκες Στην καρτέλα Κάρτες κανε κλικ πανω ατον αριθμο της καρτας σου και θα δεις τις κινησεις Επιπλέον μπορεις να επιλεξεις Απο την καρτελα My e-Banking τις Ειδιοποιησεις και να ορισεις ποιες κινησεις θελεις να σου ερχονται με mail (δωρεαν) ή με SMS (με χρεωση) Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Δηλαδη θελεις να καταλαβεις αν χρεωθηκες Στην καρτέλα Κάρτες κανε κλικ πανω ατον αριθμο της καρτας σου και θα δεις τις κινησεις Επιπλέον μπορεις να επιλεξεις Απο την καρτελα My e-Banking τις Ειδιοποιησεις και να ορισεις ποιες κινησεις θελεις να σου ερχονται με mail (δωρεαν) ή με SMS (με χρεωση) Καταρχας ευχαριστω για τον χρονο σου ,παταω εκει που λες αλλα μου βγαζει μονο κινησεις προηγούμενων μηνών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Καταρχας ευχαριστω για τον χρονο σου ,παταω εκει που λες αλλα μου βγαζει μονο κινησεις προηγούμενων μηνών Επέλεξε τρεχων λογαριασμός Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Επέλεξε τρεχων λογαριασμός τρεχων λογαριασμος ειναι ο τελευταιος ,εγω μιλαω για κινηση που εχω κανει σημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 τρεχων λογαριασμος ειναι ο τελευταιος ,εγω μιλαω για κινηση που εχω κανει σημερα Τρεχων λογαριασμός ειναι αυτος που τρεχει Που δεν εχει ολοκληρωθει. Εκει εμφανιζει τις τελευταιες κινησεις Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Τρεχων λογαριασμός ειναι αυτος που τρεχει Που δεν εχει ολοκληρωθει. Εκει εμφανιζει τις τελευταιες κινησεις εισαι σιγουρος γι αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 εισαι σιγουρος γι αυτο; Ειμαι σιγουρος Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Ειμαι σιγουρος ok σ ευχαριστω, επισης μολις επελεξα να μου ερχετε με ειδοποιηση sms καθε μερα οι κινησεις της πιστωτικης , αυτος ο τροπος χρεωνει κατι; αν δεν κανω καποια συναλλαγη θα μου ερθει παλι sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 (edited) ok σ ευχαριστω, επισης μολις επελεξα να μου ερχετε με ειδοποιηση sms καθε μερα οι κινησεις της πιστωτικης , αυτος ο τροπος χρεωνει κατι; αν δεν κανω καποια συναλλαγη θα μου ερθει παλι sms; Ναι. To καθε sms χρεωνεται. Τις πρωτες μερες του μηνα θα χρεωνεται ο λογαριασμός σου με τα sms που εχουν σταλει. Σύμφωνα με τη νέα τιμολόγηση της Υπηρεσίας Τηλεειδοποιήσεων κάθε ενημερωτικό SMS που θα αποστέλλεται στους εγγεγραμμένους χρήστες της Υπηρεσίας για τη δραστηριότητα των λογαριασμών τους θα χρεώνεται με το ποσό των €0,10. συγκεντρωτικά στο τέλος κάθε μήνα για το σύνολο των SMS που εστάλησαν μέσα στο μήνα αυτό. Η*χρέωση*αφορά*μόνο*τα*ενημερωτικά*SMS*της*Υπηρεσίας*Τηλεειδοποιήσεων*που*ανήκουν*στην** κατηγορία*«Δραστηριότητα*των*λογαριασμών*μου»*και*συνεπώς*δεν*χρεώνονται*τα*μηνύματα** SMS*που*ανήκουν*στις*άλλες*κατηγορίες*της*Υπηρεσίας*Τηλεειδοποιήσεων*«Ασφάλεια*στο*e‐** Banking», «Δραστηριότητα*των*πιστωτικών*μου*καρτών»*και*«Έγκριση/απόρριψη*συναλλαγών*και** αιτημάτων».*Επίσης*δεν*χρεώνονται*τα*ενημερωτικά*e‐mails*της*Υπηρεσίας*Τηλεειδοποιήσεων** καθώς*και*μηνύματα*sms*που*αποστέλλονται*από*την*Eurobank*εκτός*της*Υπηρεσίας** Τηλεειδοποιήσεων*(π.χ.*ενεργοποιήσεις*καρτών,*ειδοποιήσεις*λήξης*δόσεων*δανείων,*κωδικοί*μιας* χρήσης*‐*OTP*κτλ). Η*νέα*τιμολόγηση*περιέχεται*στο*Τιμολόγιο*της*Τράπεζας*που*είναι*αναρτημένο*στο*http://www.eurobank.gr και*στα*καταστήματά*της*Τράπεζας. Σε*περίπτωση*που*επιθυμείτε*να*διαχειριστείτε*τις*Τηλεειδοποιήσεις*σας*(μεταβολή*ή*ακύρωση*SMS ειδοποιήσεων*),*επισκεφτείτε*την*ενότητα*«Μy e‐Banking >*Ειδοποιήσεις». Για*οποιαδήποτε*πληροφορία*καλέστε*το*Europhone Banking*στο*210‐9555000*ή*και* 801 111 1144*από*σταθερό*τηλέφωνο*(24ώρες*το*24ωρο)*ή*γράψτε*μας* στο*ebanking@eurobank.gr Edited November 11, 2015 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 (edited) Ναι. To καθε sms χρεωνεται. Τις πρωτες μερες του μηνα θα χρεωνεται ο λογαριασμός σου με τα sms που εχουν σταλει. Aυτο που αναφερεις λεει οτι κινησεις πιστωτικων δεν χρεωνει, κανω λαθος; Edited November 11, 2015 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 (edited) Να ρωτήσω ρε παιδιά Πήγα σήμερα να κάνω 2 αγορές μέσω χρεωστικής visa της alpha κατευθείαν ( χωρίς paypal κτλπ ) σε site που χω κάνει αρκετές φορές με τον ίδιο τρόπο (Banggood) αλλά αυτή την φορά όταν ολοκλήρωσα τα στοιχεία της κάρτα και πάτησα το pay με πέταγε στο παρακάτω link το οποίο και μου ζητούσε αριθμό ταυτότητας και ημερομηνία γεννήσεως εαν όμως το έκανα copy paste σε άλλο tab έλεγε Forbidden: Access is denied .. Πάτησα cancel,προσπάθησα 2-3 φορές ακόμα και την τρίτη σταμάτησε να με πηγαίνει στο εν λόγο link και προχώρησε κανονικά στην αγορά. Το link που μου έβγαζε ήταν αυτό https://alphabank.cardinalcommerce.com/ Είναι φυσιολογικό αυτό? Edited November 12, 2015 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Πήγα να παραγγείλω κάτι από το banggood που έχει 9.20.Ειχα μεσα στην καρτα 9.74 ακριβως.Τρεις φορες με εκανε decline την καρτα.Την τεταρτη την δεχτηκε κανονικα αλλα με εστειλε mail με το παρακατω: Your credit card transaction needs to be manually reviewed by your bank; this will be completed within 1 business day. Check your Banggood user centre for the current status of your order. You will be informed via email of any updates. Ξερει καποιος τι σημαινει αυτο?Εχω κανει ακομα 4 παραγγελιες με την ιδια καρτα απο το συγκεκριμενο καταστημα και ολες τις δεχτηκε αμεσως. Απόδειξη με ήρθε στο mail ότι πήραν τα χρήματα αλλά στην παραγγελία γράφει ready to process Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Πήγα να παραγγείλω κάτι από το banggood που έχει 9.20.Ειχα μεσα στην καρτα 9.74 ακριβως.Τρεις φορες με εκανε decline την καρτα.Την τεταρτη την δεχτηκε κανονικα αλλα με εστειλε mail με το παρακατω: Your credit card transaction needs to be manually reviewed by your bank; this will be completed within 1 business day. Check your Banggood user centre for the current status of your order. You will be informed via email of any updates. Ξερει καποιος τι σημαινει αυτο?Εχω κανει ακομα 4 παραγγελιες με την ιδια καρτα απο το συγκεκριμενο καταστημα και ολες τις δεχτηκε αμεσως. Απόδειξη με ήρθε στο mail ότι πήραν τα χρήματα αλλά στην παραγγελία γράφει ready to process Μου το είχε εμφανίσει και εμένα αυτό, αφού σου ήρθε η απόδειξη δεν υπάρχει πρόβλημα, η αγορά έγινε. Αν υπήρχε πρόβλημα, στο status της παραγγελίας θα σου έλεγε payment denied ή κάτι παρόμοιο. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Μου το είχε εμφανίσει και εμένα αυτό, αφού σου ήρθε η απόδειξη δεν υπάρχει πρόβλημα, η αγορά έγινε. Αν υπήρχε πρόβλημα, στο status της παραγγελίας θα σου έλεγε payment denied ή κάτι παρόμοιο. Απλά δεν μου έγραψε payment confirmed ακόμα. Λογικά θα πρέπει να γίνει έλεγχος από την τράπεζα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvard Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Καλημέρα, Να ρωτήσω ρε παιδιά Πήγα σήμερα να κάνω 2 αγορές μέσω χρεωστικής visa της alpha κατευθείαν ( χωρίς paypal κτλπ ) σε site που χω κάνει αρκετές φορές με τον ίδιο τρόπο (Banggood) αλλά αυτή την φορά όταν ολοκλήρωσα τα στοιχεία της κάρτα και πάτησα το pay με πέταγε στο παρακάτω link το οποίο και μου ζητούσε αριθμό ταυτότητας και ημερομηνία γεννήσεως εαν όμως το έκανα copy paste σε άλλο tab έλεγε Forbidden: Access is denied .. Πάτησα cancel,προσπάθησα 2-3 φορές ακόμα και την τρίτη σταμάτησε να με πηγαίνει στο εν λόγο link και προχώρησε κανονικά στην αγορά. Το link που μου έβγαζε ήταν αυτό https://alphabank.cardinalcommerce.com/ Είναι φυσιολογικό αυτό? Είναι φυσιολογικό, είναι το 3DSecure το οποιο θα σου επιτρέψει να δημιουργήσεις έναν κωδικό ασφαλείας. Κάθε συναλλαγή που θα κάνεις στο μέλλον σε περιβάλλον 3DSecure θα σου ζητάει επιπλέον και τον κωδικό που θα δημιουργήσεις, ώστε και να γίνει υποκλοπή των στοιχείων της κάρτας σου αυτή να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλον. Η εγγραφή στο 3DSecure πρέπει να γίνει εντός 10 συναλλαγών που θα κάνεις μέσω Internet , διαφορετικά θα κλειδωθεί η κάρτα σου για αφορές μέσω Internet. Κάλεσε την τηλεφωνική υποστήριξη της Alpha αν θες, αν και μπορείς να κάνεις την εγγραφή και μέσα από το ebanking. Παράθεση Φιλικά, Γιώργος Βαρδίκος HyperHosting Web Hosting Services http://www.hyperhosting.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Να ρωτήσω ρε παιδιά Πήγα σήμερα να κάνω 2 αγορές μέσω χρεωστικής visa της alpha κατευθείαν ( χωρίς paypal κτλπ ) σε site που χω κάνει αρκετές φορές με τον ίδιο τρόπο (Banggood) αλλά αυτή την φορά όταν ολοκλήρωσα τα στοιχεία της κάρτα και πάτησα το pay με πέταγε στο παρακάτω link το οποίο και μου ζητούσε αριθμό ταυτότητας και ημερομηνία γεννήσεως εαν όμως το έκανα copy paste σε άλλο tab έλεγε Forbidden: Access is denied .. Πάτησα cancel,προσπάθησα 2-3 φορές ακόμα και την τρίτη σταμάτησε να με πηγαίνει στο εν λόγο link και προχώρησε κανονικά στην αγορά. Το link που μου έβγαζε ήταν αυτό https://alphabank.cardinalcommerce.com/ Είναι φυσιολογικό αυτό? επρεπε να κανεις την εγγραφη ,θα αποκτουσες και εναν κωδικο για μελλοντικες αγορες ,τωρα που εγινε ετσι δεν πειραζει, την επομενη φορα κανε την εγγραφη και εισαι οκ ,ακομη και να ξεχασεις των κωδικο μπορεις να βγαλεις εκ νεου νεο οπως την πρωτη φορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Η εγγραφή στο 3DSecure πρέπει να γίνει εντός 10 συναλλαγών που θα κάνεις μέσω Internet , διαφορετικά θα κλειδωθεί η κάρτα σου για αφορές μέσω Internet. Κάλεσε την τηλεφωνική υποστήριξη της Alpha αν θες, αν και μπορείς να κάνεις την εγγραφή και μέσα από το ebanking. Την εγγραφή μπορώ να την κάνω μέσω τηλεφωνικής υποστήριξης,μιας και δεν έχω ebanking? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts