Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

καλημερα φιλε, για επιβεβαιωση στοιχειων χρειαζεται να στειλεις ταυτοτητες κλπ κλπ;

Κι εγω εχω παραγγειλει την καρτα και περιμενω. Μεχρι τωρα στην καταθεση και στην αιτηση δεν ζητησαν ταυτοτητα. Και δεν νομιζω να ζητησουν γιατι η καρτα δεν ειναι πιστωτικη. Οσα εχεις μεσα ξοδευεις

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Κι εγω εχω παραγγειλει την καρτα και περιμενω. Μεχρι τωρα στην καταθεση και στην αιτηση δεν ζητησαν ταυτοτητα. Και δεν νομιζω να ζητησουν γιατι η καρτα δεν ειναι πιστωτικη. Οσα εχεις μεσα ξοδευεις

ωραιος, ευχαριστω ,την χρησιμοποιουμαι αφοβα ε; δεν ειναι κατι παρανομο (λεω εγω τωρα) ,καλα μη με κραξετε ,οτι ειναι αγνωστο το φοβαμαι λιγο :O

Ξερεις κανεις ποσο χρονο θελει να ολοκληρωθει ενα εμβασμα απο την Πειραιως στην Alpha Bank. Δηλαδη αν το κανω τωρα θα εχει ολοκληρωθει αυριο τετοια ωρα?

Ξερεις κανεις ποσο χρονο θελει να ολοκληρωθει ενα εμβασμα απο την Πειραιως στην Alpha Bank. Δηλαδη αν το κανω τωρα θα εχει ολοκληρωθει αυριο τετοια ωρα?

Αυριο με τιποτα. Μεθαυριο

[sIGPIC][/sIGPIC]

πως μπορουμε να δουμε με το ebanking αν εχει πιστωθει - κρατηθει καποιο ποσο απο την πιστωτικη μας καρτα κατα την αγορα προιοντος; γινετε αυτο; η καρτα ειναι της eurobank

πως μπορουμε να δουμε με το ebanking αν εχει πιστωθει - κρατηθει καποιο ποσο απο την πιστωτικη μας καρτα κατα την αγορα προιοντος; γινετε αυτο; η καρτα ειναι της eurobank

Το "πιστωθει" ειναι το αντίθετο του "χρεωθει" Αυτο εννοεις ή θελεις κατι αλλο να γραψεις;

Το "πιστωθει" ειναι το αντίθετο του "χρεωθει" Αυτο εννοεις ή θελεις κατι αλλο να γραψεις;

αν κρατηθηκαν χρηματα για την αγορα που εκανα , για να καταλαβω οτι περασε η παραγγελια

αν κρατηθηκαν χρηματα για την αγορα που εκανα , για να καταλαβω οτι περασε η παραγγελια

Δηλαδη θελεις να καταλαβεις αν χρεωθηκες

Στην καρτέλα Κάρτες κανε κλικ πανω ατον αριθμο της καρτας σου και θα δεις τις κινησεις

Επιπλέον μπορεις να επιλεξεις Απο την καρτελα My e-Banking τις Ειδιοποιησεις και να ορισεις ποιες κινησεις θελεις να σου ερχονται με mail (δωρεαν) ή με SMS (με χρεωση)

Δηλαδη θελεις να καταλαβεις αν χρεωθηκες

Στην καρτέλα Κάρτες κανε κλικ πανω ατον αριθμο της καρτας σου και θα δεις τις κινησεις

Επιπλέον μπορεις να επιλεξεις Απο την καρτελα My e-Banking τις Ειδιοποιησεις και να ορισεις ποιες κινησεις θελεις να σου ερχονται με mail (δωρεαν) ή με SMS (με χρεωση)

Καταρχας ευχαριστω για τον χρονο σου ,παταω εκει που λες αλλα μου βγαζει μονο κινησεις προηγούμενων μηνών

Καταρχας ευχαριστω για τον χρονο σου ,παταω εκει που λες αλλα μου βγαζει μονο κινησεις προηγούμενων μηνών

Επέλεξε τρεχων λογαριασμός

Επέλεξε τρεχων λογαριασμός

τρεχων λογαριασμος ειναι ο τελευταιος ,εγω μιλαω για κινηση που εχω κανει σημερα

τρεχων λογαριασμος ειναι ο τελευταιος ,εγω μιλαω για κινηση που εχω κανει σημερα

Τρεχων λογαριασμός ειναι αυτος που τρεχει

Που δεν εχει ολοκληρωθει.

Εκει εμφανιζει τις τελευταιες κινησεις

Τρεχων λογαριασμός ειναι αυτος που τρεχει

Που δεν εχει ολοκληρωθει.

Εκει εμφανιζει τις τελευταιες κινησεις

εισαι σιγουρος γι αυτο;

εισαι σιγουρος γι αυτο;

Ειμαι σιγουρος

Ειμαι σιγουρος

ok σ ευχαριστω, επισης μολις επελεξα να μου ερχετε με ειδοποιηση sms καθε μερα οι κινησεις της πιστωτικης , αυτος ο τροπος χρεωνει κατι; αν δεν κανω καποια συναλλαγη θα μου ερθει παλι sms;

ok σ ευχαριστω, επισης μολις επελεξα να μου ερχετε με ειδοποιηση sms καθε μερα οι κινησεις της πιστωτικης , αυτος ο τροπος χρεωνει κατι; αν δεν κανω καποια συναλλαγη θα μου ερθει παλι sms;

Ναι. To καθε sms χρεωνεται. Τις πρωτες μερες του μηνα θα χρεωνεται ο λογαριασμός σου με τα sms που εχουν σταλει.

Σύμφωνα με τη νέα τιμολόγηση της Υπηρεσίας Τηλεειδοποιήσεων κάθε

ενημερωτικό SMS που θα αποστέλλεται στους εγγεγραμμένους χρήστες της Υπηρεσίας για τη

δραστηριότητα των λογαριασμών τους θα χρεώνεται με το ποσό των €0,10. συγκεντρωτικά στο τέλος κάθε μήνα για το σύνολο των SMS που εστάλησαν μέσα στο μήνα αυτό.

Η*χρέωση*αφορά*μόνο*τα*ενημερωτικά*SMS*της*Υπηρεσίας*Τηλεειδοποιήσεων*που*ανήκουν*στην**

κατηγορία*«Δραστηριότητα*των*λογαριασμών*μου»*και*συνεπώς*δεν*χρεώνονται*τα*μηνύματα**

SMS*που*ανήκουν*στις*άλλες*κατηγορίες*της*Υπηρεσίας*Τηλεειδοποιήσεων*«Ασφάλεια*στο*e‐**

Banking», «Δραστηριότητα*των*πιστωτικών*μου*καρτών»*και*«Έγκριση/απόρριψη*συναλλαγών*και**

αιτημάτων».*Επίσης*δεν*χρεώνονται*τα*ενημερωτικά*e‐mails*της*Υπηρεσίας*Τηλεειδοποιήσεων**

καθώς*και*μηνύματα*sms*που*αποστέλλονται*από*την*Eurobank*εκτός*της*Υπηρεσίας**

Τηλεειδοποιήσεων*(π.χ.*ενεργοποιήσεις*καρτών,*ειδοποιήσεις*λήξης*δόσεων*δανείων,*κωδικοί*μιας*

χρήσης*‐*OTP*κτλ).

Η*νέα*τιμολόγηση*περιέχεται*στο*Τιμολόγιο*της*Τράπεζας*που*είναι*αναρτημένο*στο*http://www.eurobank.gr

και*στα*καταστήματά*της*Τράπεζας.

Σε*περίπτωση*που*επιθυμείτε*να*διαχειριστείτε*τις*Τηλεειδοποιήσεις*σας*(μεταβολή*ή*ακύρωση*SMS

ειδοποιήσεων*),*επισκεφτείτε*την*ενότητα*«Μy e‐Banking >*Ειδοποιήσεις».

Για*οποιαδήποτε*πληροφορία*καλέστε*το*Europhone Banking*στο*210‐9555000*ή*και*

801 111 1144*από*σταθερό*τηλέφωνο*(24ώρες*το*24ωρο)*ή*γράψτε*μας*

στο*ebanking@eurobank.gr

Edited by alfeios

Ναι. To καθε sms χρεωνεται. Τις πρωτες μερες του μηνα θα χρεωνεται ο λογαριασμός σου με τα sms που εχουν σταλει.

Aυτο που αναφερεις λεει οτι κινησεις πιστωτικων δεν χρεωνει, κανω λαθος;

Edited by dimtz

Να ρωτήσω ρε παιδιά

Πήγα σήμερα να κάνω 2 αγορές μέσω χρεωστικής visa της alpha κατευθείαν ( χωρίς paypal κτλπ ) σε site που χω κάνει αρκετές φορές με τον ίδιο τρόπο (Banggood) αλλά αυτή την φορά όταν ολοκλήρωσα τα στοιχεία της κάρτα και πάτησα το pay με πέταγε στο παρακάτω link το οποίο και μου ζητούσε αριθμό ταυτότητας και ημερομηνία γεννήσεως εαν όμως το έκανα copy paste σε άλλο tab έλεγε Forbidden: Access is denied ..

Πάτησα cancel,προσπάθησα 2-3 φορές ακόμα και την τρίτη σταμάτησε να με πηγαίνει στο εν λόγο link και προχώρησε κανονικά στην αγορά.

Το link που μου έβγαζε ήταν αυτό https://alphabank.cardinalcommerce.com/

Είναι φυσιολογικό αυτό?

Edited by adversus

Πήγα να παραγγείλω κάτι από το banggood που έχει 9.20.Ειχα μεσα στην καρτα 9.74 ακριβως.Τρεις φορες με εκανε decline την καρτα.Την τεταρτη την δεχτηκε κανονικα αλλα με εστειλε mail με το παρακατω:

Your credit card transaction needs to be manually reviewed by your bank; this will be completed within 1 business day. Check your Banggood user centre for the current status of your order. You will be informed via email of any updates.

Ξερει καποιος τι σημαινει αυτο?Εχω κανει ακομα 4 παραγγελιες με την ιδια καρτα απο το συγκεκριμενο καταστημα και ολες τις δεχτηκε αμεσως. Απόδειξη με ήρθε στο mail ότι πήραν τα χρήματα αλλά στην παραγγελία γράφει ready to process

Πήγα να παραγγείλω κάτι από το banggood που έχει 9.20.Ειχα μεσα στην καρτα 9.74 ακριβως.Τρεις φορες με εκανε decline την καρτα.Την τεταρτη την δεχτηκε κανονικα αλλα με εστειλε mail με το παρακατω:

Your credit card transaction needs to be manually reviewed by your bank; this will be completed within 1 business day. Check your Banggood user centre for the current status of your order. You will be informed via email of any updates.

Ξερει καποιος τι σημαινει αυτο?Εχω κανει ακομα 4 παραγγελιες με την ιδια καρτα απο το συγκεκριμενο καταστημα και ολες τις δεχτηκε αμεσως. Απόδειξη με ήρθε στο mail ότι πήραν τα χρήματα αλλά στην παραγγελία γράφει ready to process

Μου το είχε εμφανίσει και εμένα αυτό, αφού σου ήρθε η απόδειξη δεν υπάρχει πρόβλημα, η αγορά έγινε. Αν υπήρχε πρόβλημα, στο status της παραγγελίας θα σου έλεγε payment denied ή κάτι παρόμοιο.

The day is my enemy, the night my friend

Μου το είχε εμφανίσει και εμένα αυτό, αφού σου ήρθε η απόδειξη δεν υπάρχει πρόβλημα, η αγορά έγινε. Αν υπήρχε πρόβλημα, στο status της παραγγελίας θα σου έλεγε payment denied ή κάτι παρόμοιο.

Απλά δεν μου έγραψε payment confirmed ακόμα. Λογικά θα πρέπει να γίνει έλεγχος από την τράπεζα?

Καλημέρα,

Να ρωτήσω ρε παιδιά

Πήγα σήμερα να κάνω 2 αγορές μέσω χρεωστικής visa της alpha κατευθείαν ( χωρίς paypal κτλπ ) σε site που χω κάνει αρκετές φορές με τον ίδιο τρόπο (Banggood) αλλά αυτή την φορά όταν ολοκλήρωσα τα στοιχεία της κάρτα και πάτησα το pay με πέταγε στο παρακάτω link το οποίο και μου ζητούσε αριθμό ταυτότητας και ημερομηνία γεννήσεως εαν όμως το έκανα copy paste σε άλλο tab έλεγε Forbidden: Access is denied ..

Πάτησα cancel,προσπάθησα 2-3 φορές ακόμα και την τρίτη σταμάτησε να με πηγαίνει στο εν λόγο link και προχώρησε κανονικά στην αγορά.

Είναι φυσιολογικό αυτό?

Είναι φυσιολογικό, είναι το 3DSecure το οποιο θα σου επιτρέψει να δημιουργήσεις έναν κωδικό ασφαλείας. Κάθε συναλλαγή που θα κάνεις στο μέλλον σε περιβάλλον 3DSecure θα σου ζητάει επιπλέον και τον κωδικό που θα δημιουργήσεις, ώστε και να γίνει υποκλοπή των στοιχείων της κάρτας σου αυτή να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλον. Η εγγραφή στο 3DSecure πρέπει να γίνει εντός 10 συναλλαγών που θα κάνεις μέσω Internet , διαφορετικά θα κλειδωθεί η κάρτα σου για αφορές μέσω Internet. Κάλεσε την τηλεφωνική υποστήριξη της Alpha αν θες, αν και μπορείς να κάνεις την εγγραφή και μέσα από το ebanking.

Φιλικά,

Γιώργος Βαρδίκος

HyperHosting Web Hosting Services

http://www.hyperhosting.gr

Να ρωτήσω ρε παιδιά

Είναι φυσιολογικό αυτό?

επρεπε να κανεις την εγγραφη ,θα αποκτουσες και εναν κωδικο για μελλοντικες αγορες ,τωρα που εγινε ετσι δεν πειραζει, την επομενη φορα κανε την εγγραφη και εισαι οκ ,ακομη και να ξεχασεις των κωδικο μπορεις να βγαλεις εκ νεου νεο οπως την πρωτη φορα

Η εγγραφή στο 3DSecure πρέπει να γίνει εντός 10 συναλλαγών που θα κάνεις μέσω Internet , διαφορετικά θα κλειδωθεί η κάρτα σου για αφορές μέσω Internet. Κάλεσε την τηλεφωνική υποστήριξη της Alpha αν θες, αν και μπορείς να κάνεις την εγγραφή και μέσα από το ebanking.

Την εγγραφή μπορώ να την κάνω μέσω τηλεφωνικής υποστήριξης,μιας και δεν έχω ebanking?