Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Η μεταφορα χρηματων πχ μεταξυ των ελληνικων τραπεζων κανουν περιπου 2 εργασιμες ημερες?Εχει δοκιμασει κανεις αλλος το κολπακι?Γιατι οντως αν μπορεις να στειλεις πχ απο μια τραπεζα σε 2 αλλες διαφορετικες πχ απο Πειραιως σε Αλφα και Εθνικη θα μπορεις να βγαζεις κατι παραπανω.

Σήμερα το απόγευμα μετά τις 18:00 έστειλα 3 εμβάσματα από την Εθνική, σε Eurobank, Πειραίως, Αλφα και μου εμφάνισε valeur και για τα τρια στις 3.7.2015. Θυμάμαι πριν έναν χρόνο περίπου όταν έστελνα πριν τις 15:00 κοντά στις 17:00 της ίδιας ημέρας πιστώνονταν κανονικά τα εμβάσματα. Τώρα φαίνεται ότι κάτι έχει αλλάξει ίσως επειδή υπάρχει και το θέμα της τραπεζικής αργίας..δεν ξέρω !!! Το 90% των χρημάτων μου είναι στο εξωτερικό σε λογαριασμό που διαθέτω λόγω και δουλειάς μου εκει και προσωρινής μου κατοικίας και το υπόλοιπο 10% το έσπασα σήμερα στις 4 τράπεζες για να αποφύγω την ενδεχόμενη χασούρα από το bail in αν και όποτε υπάρξει...που μακάρι να μην υπάρξει γιατι θα είναι κρίμα για όλους αυτούς που εμπιστεύτηκαν αυτό το τραπεζικό σύστημα της χώρας !!!

Από την άλλη, σήμερα που μιλάμε υπάρχουν περίπου 700-800 εκ. ευρώ που φτάνουν και δεν φτάνουν να μας βγάλουν το σκ. Από εκεί και πέρα ή θα ξεκινήσουν για συμφωνία την Δευτέρα και έτσι ίσως δώσει η ΕΚΤ κάποια χρήματα στις ελληνικές τράπεζες και με τον τρόπο αυτό θα συνεχίσουν να αναπνέουν οι τράπεζες και οι έλληνες καταθέτες, είτε θα συμβεί αυτό που δεν θέλουμε ούτε καν να το σκεφτούμε ως ενδεχόμενο και δεν είναι άλλο από το κούρεμα των καταθέσεων εκτός και αν ανοίξουν, όταν ανοίξουν οι τράπεζες και δούμε τα χρήματα μας σε διαφορετικό νόμισμα από αυτό του ευρω. Καταθέσεις που δεν είναι εγγυημένες κάτω των 100.000 ευρώ γιατί στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν πολλές τέτοιες πλέον στην Ελλάδα και από την άλλη με τις τράπεζες να έχουν δανειστεί περίπου 125 δις ευρώ, όταν οι καταθέσεις των ιδιωτών δεν ξεπερνούν τα 120 δις ευρώ. Μπορεί λοιπόν κανείς να υποθέσει από τι ποσό και πάνω θα κουρέψουν...τελος το τι θα γίνει με τις θυρίδες των τραπεζών είναι ένα μεγάλο μυστήριο...!!! Ας ελπίσουμε απλά όλα αυτά που συζητάμε καθημερινά μεταξύ μας και ζούμε τις τελευταίες μέρες να είναι απλά ένας εφιάλτης που όταν ξυπνήσουμε την Δευτέρα το πρωι να έχει εξαφανιστεί !!!

Τώρα μην μπούμε στην κουβέντα και αναλύσουμε τι φταίει ο καταθέτης που έχει τα χρήματα του στις τράπεζες και αυτές χωρίς να τον ρωτήσουν τα έδιναν σε δάνεια στεγαστικά, καταναλωτικά, επιχειρηματικά, πιστωτικές κάρτες,κτλ και μετά με την σειρά τους όλα αυτά τα δάνεια έσκασαν και βρέθηκαν οι τράπεζες χωρίς καθόλου χρήματα και αναγκάστηκαν αυτές να είναι στο έλεος άλλων τραπεζών για να τους δανείσουν...τελικά στην σήμερον ημέρα μόνο αν χρωστάς τους πάντες και τα πάντα και τρως με δανεικά των άλλων...είσαι ο καλύτερος του χωριού !!! Για τους έχοντες αποταμιεύσεις, για αυτούς τους νοικοκύρηδες που δεν ήθελαν να ξοδεύουν όλο τον μισθό τους και προτιμούσαν να αποταμιεύουν ένα μέρος αυτου, για αυτούς που στερήθηκαν εκδρομές και καλή ζωή...όλους αυτούς τους περιμένει μια ανοιχτή παλάμη και ένας άδειος τραπεζικός λογαριασμός !!!

Edited by aggelosn

Ξέρει κανείς τι καθεστώς ισχύει σε χρεωστική της Alpha για εισαγωγή λάθος pin? Ξέθαψα μια κάρτα που έχω καιρό να χρησιμοποιήσω γιατί είναι άδειος ο λογαριασμός, αλλά έκανα 2 ανεπιτυχείς προσπάθειες και απέφυγα να συνεχίσω για να μην κλειδώσει.

Αν ο λογαριασμός ειναι μηδενικός κ ακίνητος για πανω απο χρόνο, κλείνει...

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Ο λογαριασμός δεν κλείνει αν δε το ζητήσει ο πελάτης. Η κάρτα όμως κατα πάσα πιθανότητα ακυρώνεται μετά απο κάποιο καιρό. Ας πάρει την εξυπηρέτηση της Alpha.

H alpha αποφασισε να με κανει δισεκατομμυριουχο!!!! Την ευχαριστώ

http://i59.tinypic.com/2s8myib.png

ΤΙ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΔΕΣ είναι αυτοί ??? Χάθηκε να το στρογγυλοποιήσουν προς τα πάνω ??? Τράπεζες σου λένε μετά...:D:lol:

Τα 750 ήταν πρώτα 800 και τράβηξες το 50αρακι σήμερα ε?? χαχαχαχαχα

Edited by aggelosn

H alpha αποφασισε να με κανει δισεκατομμυριουχο!!!! Την ευχαριστώ

http://i59.tinypic.com/2s8myib.png

Παρακαλα να μην γινει bail in :lol:

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Πάντως ενω χθες δεν έδιναν την δυνατότητα μέσω internet banking για αποστολή εμβάσματος σε τράπεζα του εσωτερικού, σήμερα κανονικά δίνεται αυτή η επιλογή !!! Το λέω για όσους έχουν συγκεντρωμένα τα χρήματα τους σε μια τράπεζα και θέλουν να τα σπάσουν σε περισσότερες, είτε επειδή θέλουν να τραβήξουν περισσότερα απο τα 50-60 ευρώ που δίνουν ημερησίως, είτε επειδή μπορεί να φοβούνται για bail in απο πολύ χαμηλά ποσά και πάνω για να μην μιλήσω και απο το πρώτο ευρώ !!! Για ολους τους άλλους που δεν φοβούνται το bail in ή την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, νομίζω οτι δεν χρειάζεται να στηνονται εξω απο τα ΑΤΜ, μιας και οι κάρτες γίνονται δέκτες για αγορές εντός Ελλάδας, αφήστε που πλέον είναι και ποινικά κολάσιμη πράξη, η μη αποδοχή της απο όσες επιχειρήσεις διαθέτουν τα POS.

ποιο ειναι το κοστος του εμβασματος απο εθνικη σε αλλη ελληνικη τραπεζα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ολα ηταν κάτω απο 12.500 ευρώ. Στην Πειραιώς που τα έστειλα σε εναν winbank λογαριασμό η χρέωση ηταν 1 ευρώ, μιας και η Πειραιώς δεν κρατάει προμήθεια για εισερχόμενα εμβάσματα σε τέτοιους λογαριασμούς. Στις αλλες δυο πλήρωσα απο 2 ευρώ γιατί χρεωθηκα όλα τα έξοδα εγω ως εντολέας και δεν άφησα να με χρεώνουν οι αλλες τράπεζες για εισερχόμενο εμβάσμα. Άνω των 12.500 ευρώ και μέχρι 50.000 ευρώ είναι 3 ευρώ η προμηθεια της Εθνικής και ως 150.000 ευρώ είναι 5 ευρώ η προμήθεια !!! Αν τα στείλεις σε λογαριασμό τρίτου προσώπου στην Εθνική είναι δωρεάν το εμβάσμα ή καλύτερα η μεταφορά κεφαλαίου.

Edited by aggelosn

ευχαριστω.

δειτε και αυτο

Μπορώ να αρνηθώ συναλλαγές με κάρτες;

Στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, όπως ισχύει, προβλέπεται ότι όποιος, κατά το διάστημα της τραπεζικής αργίας, αρνείται την πληρωμή με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες τιμωρείται, κατά τις διατάξεις των άρθρων 288 παρ. 1 και 452 του Ποινικού Κώδικα, και των διατάξεων του άρθρου 13α του ν. 2251/1994 (Α΄ 191), του άρθρου 18α ν. 146/1914 (Α΄ 21), και του άρθρου 19 ν. 4177/2013 (Α΄ 173), όπως ισχύουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μικρό. Δεν έχει τιμολόγιο στην ιστοσελίδα?

Τελικά εκτελέστηκαν μόλις τώρα και τα 3 εμβάσματα που είχα στείλει χθες το απόγευμα μετά τις 18:00 και βρίσκονται κανονικά διαθέσιμα τα χρήματα στους λογαριασμούς και των τριών τραπεζών παρόλο που στην αρχή γίνονταν λόγος για valeur 3.7

Στη σελιδα της εθνικης στο e banking αναφερει τα παρακατω.

Αν θελησω να κανω μια αγορα μεσω internet απο Ελλαδα η εξωτερικο μπορω να πληρωσω με την debit?

Σας ενημερώνουμε ότι δεν είναι δυνατές οι ακόλουθες συναλλαγές:

• Εκτέλεση εμβάσματος στο εξωτερικό

• Έκδοση Virtual Prepaid Mastercard

• Αλλαγή Oρίων Xρεωστικών Kαρτών

• Φόρτιση Προπληρωμένων Καρτών

• Χρηματιστηριακές συναλλαγές στο Χρηματιστήριο Αθηνών

• Χρηματιστηριακές συναλλαγές στα Διεθνή Χρηματιστήρια

• Εκτέλεση εμβάσματος στο εσωτερικό σε ξένο νόμισμα

• Πρόωρη εξόφληση προθεσμιακής κατάθεσης

• Άνοιγμα νέας προθεσμιακής κατάθεσης

Σήμερα το απόγευμα μετά τις 18:00 έστειλα 3 εμβάσματα από την Εθνική, σε Eurobank, Πειραίως, Αλφα και μου εμφάνισε valeur και για τα τρια στις 3.7.2015. Θυμάμαι πριν έναν χρόνο περίπου όταν έστελνα πριν τις 15:00 κοντά στις 17:00 της ίδιας ημέρας πιστώνονταν κανονικά τα εμβάσματα. Τώρα φαίνεται ότι κάτι έχει αλλάξει ίσως επειδή υπάρχει και το θέμα της τραπεζικής αργίας..δεν ξέρω !!! Το 90% των χρημάτων μου είναι στο εξωτερικό σε λογαριασμό που διαθέτω λόγω και δουλειάς μου εκει και προσωρινής μου κατοικίας και το υπόλοιπο 10% το έσπασα σήμερα στις 4 τράπεζες για να αποφύγω την ενδεχόμενη χασούρα από το bail in αν και όποτε υπάρξει...που μακάρι να μην υπάρξει γιατι θα είναι κρίμα για όλους αυτούς που εμπιστεύτηκαν αυτό το τραπεζικό σύστημα της χώρας !!!

Από την άλλη, σήμερα που μιλάμε υπάρχουν περίπου 700-800 εκ. ευρώ που φτάνουν και δεν φτάνουν να μας βγάλουν το σκ. Από εκεί και πέρα ή θα ξεκινήσουν για συμφωνία την Δευτέρα και έτσι ίσως δώσει η ΕΚΤ κάποια χρήματα στις ελληνικές τράπεζες και με τον τρόπο αυτό θα συνεχίσουν να αναπνέουν οι τράπεζες και οι έλληνες καταθέτες, είτε θα συμβεί αυτό που δεν θέλουμε ούτε καν να το σκεφτούμε ως ενδεχόμενο και δεν είναι άλλο από το κούρεμα των καταθέσεων εκτός και αν ανοίξουν, όταν ανοίξουν οι τράπεζες και δούμε τα χρήματα μας σε διαφορετικό νόμισμα από αυτό του ευρω. Καταθέσεις που δεν είναι εγγυημένες κάτω των 100.000 ευρώ γιατί στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν πολλές τέτοιες πλέον στην Ελλάδα και από την άλλη με τις τράπεζες να έχουν δανειστεί περίπου 125 δις ευρώ, όταν οι καταθέσεις των ιδιωτών δεν ξεπερνούν τα 120 δις ευρώ. Μπορεί λοιπόν κανείς να υποθέσει από τι ποσό και πάνω θα κουρέψουν...τελος το τι θα γίνει με τις θυρίδες των τραπεζών είναι ένα μεγάλο μυστήριο...!!! Ας ελπίσουμε απλά όλα αυτά που συζητάμε καθημερινά μεταξύ μας και ζούμε τις τελευταίες μέρες να είναι απλά ένας εφιάλτης που όταν ξυπνήσουμε την Δευτέρα το πρωι να έχει εξαφανιστεί !!!

Τώρα μην μπούμε στην κουβέντα και αναλύσουμε τι φταίει ο καταθέτης που έχει τα χρήματα του στις τράπεζες και αυτές χωρίς να τον ρωτήσουν τα έδιναν σε δάνεια στεγαστικά, καταναλωτικά, επιχειρηματικά, πιστωτικές κάρτες,κτλ και μετά με την σειρά τους όλα αυτά τα δάνεια έσκασαν και βρέθηκαν οι τράπεζες χωρίς καθόλου χρήματα και αναγκάστηκαν αυτές να είναι στο έλεος άλλων τραπεζών για να τους δανείσουν...τελικά στην σήμερον ημέρα μόνο αν χρωστάς τους πάντες και τα πάντα και τρως με δανεικά των άλλων...είσαι ο καλύτερος του χωριού !!! Για τους έχοντες αποταμιεύσεις, για αυτούς τους νοικοκύρηδες που δεν ήθελαν να ξοδεύουν όλο τον μισθό τους και προτιμούσαν να αποταμιεύουν ένα μέρος αυτου, για αυτούς που στερήθηκαν εκδρομές και καλή ζωή...όλους αυτούς τους περιμένει μια ανοιχτή παλάμη και ένας άδειος τραπεζικός λογαριασμός !!!

θα ηθελα να συμφωνησω με τον συμφορουμιτη.ειναι πραγματα που λεω και εγω στον κυκλο μου και με κοιτανε σαν χαζο μετα.

η ολη κατασταση ειναι απλα μαθηματικα.

Δεν δουλεύει ούτε το 181818 της Εθνικής !!!

αντε και εβγαλες γραμμη,τι θελεις να ακουσεις?

το δυστυχως επτωχευουμε (επτωχευσαμεν) ?

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Παντως τα ΑΒ Βασιλοπουλος οπου και αν πηγα δεν δεχονται πιστωτικες/χρεωστικες καρτες. Εχουν προβλημα με τα μηχανακια τους ισχυριζονται.
Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

μια χαρα δεχεται, ολα τα σουπερμαρκετ δεχονται καρτες.

τα προβληματα προκυπτουν απο τα συστηματα των τραπεζων, πεφτει μερικες φορες το δικτυο και κολλαει ειδικα της εθνικης.

συμβαινει συχνα. δε φταινε οι υπαλληλοι των σουπερμαρκετ(αν κ βλεπω καποιους καταναλωτες να διαμαρτυρονται παραλογα).

Η κατάσταση στην επαρχία είναι πολύ πιο ήσυχη. Είμαι σίγουρος οτι το δίκτυο των τραπεζών δεν είναι (δυστηχώς) έτοιμο για μεγάλο φόρτο εργασίων πιστωτικών και άλλων καρτών. Όπως και τα τηλεφωνικά κέντρα για να εξηγούν διαδικαστικά και άλλα ζητήματα.

Γνωρίζετε αν το Media Markt, Κωτσοβολος, Public δέχονται κανονικά χρεωστικές καρτες;; Το Πλαισιο ξερω πως δέχεται το τσεκαρε εχθές ενας φίλος μου.
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Δεν δουλεύει ούτε το 181818 της Εθνικής !!!

Και το θέμα είναι ότι δεν έχουν αφήσει ένα σχετικό ηχογραφημένο μήνυμα να γνωρίζει ο κόσμος. Χθες το πρωί καλούσα και δεν άκουγα ούτε τις ηχογραφημένες εντολές. Μου έλεγε ότι οι γραμμές είναι κατειλημμένες και έκλεινε η γραμμή.

Την ίδια μέρα το βράδυ καλώντας άκουγες τις ηχογραφημένες εντολές και μετά την επιλογή περίμενες επ άπειρον ακούγοντας κάθε τρεις και λίγο "όλοι οι εκπρόσωποι είναι απασχολημένοι"! Είχα το τηλέφωνο 22 λεπτά στην αναμονή με ανοιχτή ακρόαση παρατημένο μήπως και.. αλλά τίποτα.

Γνωρίζετε αν το Media Markt, Κωτσοβολος, Public δέχονται κανονικά χρεωστικές καρτες;; Το Πλαισιο ξερω πως δέχεται το τσεκαρε εχθές ενας φίλος μου.

ολοι κανονικα

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13