Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Ξεκαθαροτατα!Ευχαριστω πολυ παιδια.Εχετε καμια καρτα να μου προτεινετε και καταπροτιμηση Alphabank μιας και απο εκει πληρωνομαι

καποια απο την σειρα bonus. κανεις αιτηση απο το ιντερνετ, με δωρεαν συνδρομη για παντα. ολη η σειρα καρτων bonus εχει πολυ καλο προγραμμα ανταμοιβης. για λεπτομερειες δες εδω http://www.alphabonus.gr/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω για ολα παιδια.Θα παω καποια στιγμη τη Δευτερα στην Alphabank να τα μιλησω απο κοντα και να διαφασω και τα μικρα γραμματα και βλεπουμε..:)
iphone 3G & Nokia N82 owner

Ευχαριστω για ολα παιδια.Θα παω καποια στιγμη τη Δευτερα στην Alphabank να τα μιλησω απο κοντα και να διαφασω και τα μικρα γραμματα και βλεπουμε..:)

την αιτηση παντως να την κανεις μεσω ιντερνετ, θα παρεις 2000 ποντους δωρο. αν το ψαξεις λιγο το θεμα με το προγραμμα ανταμοιβης, θα δεις οτι 2000 ποντοι ειναι πολυ καλο δωρο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικα την εκανα μεσω Internet την αιτηση να παρω και τους ποντους και να μην τρεχω κιολας.Σε ποσες περιπου μερες θα την εχω?Θα γινει καμια επιβεβαιωση για να βγει?

Τελικα την εκανα μεσω Internet την αιτηση να παρω και τους ποντους και να μην τρεχω κιολας.Σε ποσες περιπου μερες θα την εχω?Θα γινει καμια επιβεβαιωση για να βγει?

πολυ καλα εκανες. θα σε παρουν τηλεφωνο δευτερα με τριτη απο την αλφα μπανκ και θα σου κλεισουν ραντεβου με κουριερ για να υπογραψεις την αιτηση και να τους δωσεις σε φωτοτυπια εκκαθαριστικο και ταυτοτητα. μετα απο αυτο σε λιγες μερες θα εχεις την καρτα σου. για ποια καρτα εκανες αιτηση?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Bonus Prenium American Express

η συγκεκριμενη ειναι η μοναδικη απο την σειρα μπονους που εχει δωρεαν συνδρομη μονο για τον πρωτο χρονο και οχι για παντα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μιά και μιλάμε για κάρτες, υπάρχει καλύτερη (από πλευράς προνομίων) κάρτα από την Platinum Mastercard της Εθνικής;

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

0€ τον πρωτο χρόνο και 0€ κάθε επόμενο, εάν πραγματοποιείτε αγορές μεγαλύτερες των 2.000€ ετησίως και 24€, εάν πραγματοποιείτε αγορές μικρότερες των 2.000€ ετησίως.Νομιζω οτι αυτο με καλυπτει...Και 24ευρω το χρονο δεν ειναι και πολλα σε περιπτωση που δεν περασω τα 2000:)

0€ τον πρωτο χρόνο και 0€ κάθε επόμενο, εάν πραγματοποιείτε αγορές μεγαλύτερες των 2.000€ ετησίως και 24€, εάν πραγματοποιείτε αγορές μικρότερες των 2.000€ ετησίως.Νομιζω οτι αυτο με καλυπτει...Και 24ευρω το χρονο δεν ειναι και πολλα σε περιπτωση που δεν περασω τα 2000:)

24 ευρω δεν ειναι μεγαλο σαν ποσο. αλλα ειναι κριμα να δωσεις εστω και αυτο το ποσο οταν το 99% των πιστωτικων καρτων ειναι χωρις συνδρομη για παντα. εσυ ξερεις καλυτερα βεβαια, απλα λαβε υποψιν και αυτη την πληροφορια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γνωρίζει κάποιος αν μέσω ΑΤΜ στην eurobank μπορούμε να μεταφέρουμε χρήματα σε άλλο λογαριασμό της τράπεζας που δεν είναι συνδεδεμένος στην κάρτα; Και αν ναι, με τι χρέωση;

Κάτι παρόμοιο έχει η εθνική με τη μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό τρίτου.

Γνωρίζει κάποιος αν μέσω ΑΤΜ στην eurobank μπορούμε να μεταφέρουμε χρήματα σε άλλο λογαριασμό της τράπεζας που δεν είναι συνδεδεμένος στην κάρτα; Και αν ναι, με τι χρέωση;

Κάτι παρόμοιο έχει η εθνική με τη μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό τρίτου.

δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα. μπορεις να το κανεις μεσω e banking

[sIGPIC][/sIGPIC]

ποια ειναι η διαφορα μεταξυ visa , american express και mastercard?

Και οι 3 είναι εταιρείες που χορηγούν κάρτες. Είναι σαν να λέμε ποιά είναι η διαφορά μεταξύ Cosmote, Wind και Vodafone, αλλά με ακόμη λιγότερες διαφορές. Η αλήθεια είναι πως η Visa χρησιμοποιείται σε περισσότερα μέρη του κόσμου.

Στις προπληρωμενες καρτες (Prepaid πχ) η τραπεζα πως κερδιζει?

Όπως κερδίζει και στις υπόλοιπες κάρτες. Εισπράττει δηλαδή προμήθεια από τον κάθε έμπορο που δέχεται συναλλαγή με την κάρτα. Επιπρόσθετα, χρεώνει έξοδα επαναφόρτισης κάθε φορά που βάζεις λεφτά στην κάρτα.

24 ευρω δεν ειναι μεγαλο σαν ποσο. αλλα ειναι κριμα να δωσεις εστω και αυτο το ποσο οταν το 99% των πιστωτικων καρτων ειναι χωρις συνδρομη για παντα. εσυ ξερεις καλυτερα βεβαια, απλα λαβε υποψιν και αυτη την πληροφορια

Βασικα επελεξα αυτην γιατι εχει διπλο bonus σε σχεση με τις αλλες και εχω και επειδη θελω να παρω καποια πραγματακια θα τα ξεπερασω τουλαχιστον για αυτο το χρονο τα 2000,αρα για τον επομενο χρονο δεν θα πληρωσω τιποτα.Οποτε μεχρι του παραχρονου εχει ο θεος:p

Βασικα επελεξα αυτην γιατι εχει διπλο bonus σε σχεση με τις αλλες και εχω και επειδη θελω να παρω καποια πραγματακια θα τα ξεπερασω τουλαχιστον για αυτο το χρονο τα 2000,αρα για τον επομενο χρονο δεν θα πληρωσω τιποτα.Οποτε μεχρι του παραχρονου εχει ο θεος:p

το διπλο μπονους ειναι οντως μεγαλο δελεαρ, ειδικα αν ψωνιζεις απο επιχειρησεις bonus

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν εχω.

ειναι καλυτερα να πληρωνεις με μετρητα. εχεις την αισθηση του ποσα ξοδευεις.

θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ.

δεν εχω.

ειναι καλυτερα να πληρωνεις με μετρητα. εχεις την αισθηση του ποσα ξοδευεις.

σωστη η λογικη σου, αλλα αν εισαι καλοπληρωτης εχεις πολλα οφελη με την χρηση της πιστωτικης και πολλες καλυψεις(σε αεροπορικα εισιτηρια) που δεν προσφερονται αν τα πληρωσεις με μετρητα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικα εβγαλα την Alpha bank bonus Visa γιατι η prenium θελει 15000+ εκαθαριστικο.Για την ωρα ειναι ομως μεχρι 500 ευρω γιατι δεν πηγα το χαρτι απο τη δουλεια.Μολις το παω μπορω να ζητησω να μου ανεβασουν το οριο.Αυτο που ξεχασα να ρωτησω ειναι αν τα 500 ευρω ειναι για μια αγορα ή η max δοση για καθε μηνα.Ξερει κανενας?

Τελικα εβγαλα την Alpha bank bonus Visa γιατι η prenium θελει 15000+ εκαθαριστικο.Για την ωρα ειναι ομως μεχρι 500 ευρω γιατι δεν πηγα το χαρτι απο τη δουλεια.Μολις το παω μπορω να ζητησω να μου ανεβασουν το οριο.Αυτο που ξεχασα να ρωτησω ειναι αν τα 500 ευρω ειναι για μια αγορα ή η max δοση για καθε μηνα.Ξερει κανενας?

Είναι το μέγιστο συνολικό ποσό που μπορείς να χρωστάς ανά πάσα στιγμή.

Δεν με καλυψες φιλε μου...πχ παω εγω σε ενα μαγαζι και αγοραζω κατι που στοιχιζει 1500 ευρω, το βαζω με 12 δοσεις και βγαινει 125 ευρω το μηνα.Μπορω να κανω την αγορα ή οχι?

Ευχαριστω:)

Όχι δεν μπορείς , Δεν θα εγκριθεί η συναλλαγή.

Μάλλον Κόλησε το σύστημα

Η απάντηση μου στο μύνημα του Rallyman ... εμφανίζετε πριν το μήνυμα του ????

Δικό μου το λάθος, ήθελα να προσθέσω το ευχαριστήριο μήνυμα του rallyman στο προηγούμενο του και τα ψιλοχάλασα όλα. :O

Εν πάση περιπτώσει, τώρα είμαστε ok, συνεχίζουμε επί του θέματος.