paanos Δημ. Χθες στς 08:52 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:52 πμ Με ραντεβού σε κατάστημα ενεργοποιείς ξανά το πιστωτικό στην dual. τυχόν χρέος πάει εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Χθες στς 10:32 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:32 πμ Δεν έχω άμεση εμπειρία από περίπτωση σαν την δική σου Θα περίμενα να πάρω τηλέφωνο αύριο σε άτομα πιο σχετικά στην εξυπηρέτηση πελατών Απορία στην εφαρμογή βλέπω να λέει για επανέκδοση πιστωτικής καρτας σε περίπτωση απώλειας Την δοκιμάσεις την εφαρμογή;; Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 14 ώρες πριν, paanos said: Με ραντεβού σε κατάστημα ενεργοποιείς ξανά το πιστωτικό στην dual. τυχόν χρέος πάει εκεί Επειδή ίσως κάτι δεν έγραψα σωστά, πιστωτική DUAL δεν είχα ποτέ, μόνο τη Silver είχα και για να μην βγάζω ξανά την ίδια, δλδ Silver, είπα να εκδώσω μία Dual από την αρχή. Ενώ πήρα κανονικά το οκ για τη Dual σαν χρεωστική και μου ήρθε και email ότι θα ταχυδρομηθεί σύντομα κτλ κτλ, όταν πήγα να βάλω πιστωτικό όριο για να ενεργοποιηθεί η πιστωτική πλευρά της Dual, μου ήρθε η απόρριψη η οποία συνεχίστηκε και με την επανέκδοση της Silver. 12 ώρες πριν, HEO said: Δεν έχω άμεση εμπειρία από περίπτωση σαν την δική σου Θα περίμενα να πάρω τηλέφωνο αύριο σε άτομα πιο σχετικά στην εξυπηρέτηση πελατών Απορία στην εφαρμογή βλέπω να λέει για επανέκδοση πιστωτικής καρτας σε περίπτωση απώλειας Την δοκιμάσεις την εφαρμογή;; Που ακριβώς το βλέπεις αυτό?? Στην εφαρμογή όταν πατάω να εμφανιστεί η Silver γράφει "απώλεια/κλοπή" από κάτω και μέσα μου έχει τις επιλογές Κινήσεις, Κατηγορίες εξόδων, Βασικά στοιχεία, ενώ στις τρείς τελείες πάνω δεξία μου έχει "Αλλαγή ονομασίας" & "Αποστολή ΑΡ. κάρτας". Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν εγκρίνεται η έκδοση ή επανέκδοση πιστωτικής και φυσικά δεν έχει υποχρέωση να σου ανακοινώσει το λόγο. Απλά δε θέλει να σου τη δώσει και προχωράς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Στο βήμα της ακύρωσης το γράφει ότι ο χρήστης μπορεί να διαλέξει επανέκδοση Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Η επανέκδοση είναι αίτημα που εγκρίνεται η απορρίπτεται με τα εκάστοτε μη ανακοινώσιμα κριτήρια που ίσχυαν τη μέρα της εξέτασης του αιτήματος. Δε μπορείς να κάνεις κάτι ιδιαίτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 3 minutes ago, Don_VitoCorleone said: Η επανέκδοση είναι αίτημα που εγκρίνεται η απορρίπτεται με τα εκάστοτε μη ανακοινώσιμα κριτήρια που ίσχυαν τη μέρα της εξέτασης του αιτήματος. Δε μπορείς να κάνεις κάτι ιδιαίτερο. OK, απλα δεν καταλαβαινω τον συλλογισμο υποθετω αν χασεις την καρτα σου που ληγει το 2026 θα σου βγαλουν αμεσα καινουργια που θα ισχυει μεχρι στο 2026 οπως η παλια δηλαδη η επανεκδοση συμφωνα με τα κριτηρια ισχυει στην ληξη, οχι στην απωλεια Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 23 minutes ago, HEO said: δηλαδη η επανεκδοση συμφωνα με τα κριτηρια ισχυει στην ληξη, οχι στην απωλεια Αυτό ακριβώς, σε απώλεια γίνεται εκ νεου αίτημα και αν εγκριθεί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Φυσικά και όχι. Στο κατάστημα μπορούμε να κάνουμε επανέκδοση την κάρτα, με την προϋπόθεση να μην έχει λήξει. Το πιστωτικό όριο σε αυτή την περίπτωση ενεργοποιείται μέχρι την ημερομηνία λήξης της αρχικής κάρτας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 1 hour ago, HEO said: OK, απλα δεν καταλαβαινω τον συλλογισμο υποθετω αν χασεις την καρτα σου που ληγει το 2026 θα σου βγαλουν αμεσα καινουργια που θα ισχυει μεχρι στο 2026 οπως η παλια δηλαδη η επανεκδοση συμφωνα με τα κριτηρια ισχυει στην ληξη, οχι στην απωλεια Ξαναλέω γιατί δεν έγινε αντιληπτό, η επανέκδοση πιστωτικής κάρτας είναι ΑΊΤΗΜΑ με δύο πιθανές εκβάσεις, έγκριση και απόρριψη, δεν είναι ούτε βεβαιότητα ούτε υποχρέωση για επανέκδοση. Σημασία δεν έχει καμία αν αρέσει ή όχι , απλά έτσι ήταν πάντα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν (edited) 2 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said: Ξαναλέω γιατί δεν έγινε αντιληπτό, η επανέκδοση πιστωτικής κάρτας είναι ΑΊΤΗΜΑ με δύο πιθανές εκβάσεις, έγκριση και απόρριψη, δεν είναι ούτε βεβαιότητα ούτε υποχρέωση για επανέκδοση. Σημασία δεν έχει καμία αν αρέσει ή όχι , απλά έτσι ήταν πάντα. δεν αντιλεγω απλα μιλαμε για επανέκδοση ΛΟΓΩ ΑΠΩΛΕΙΑΣ, οχι ληξης για αυτο μου φαινεται περιεργο το ολο σκηνικο Edited 4 ώρες πριν by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Xθες δοκιμασα να αγορασω κατι απο το Banggood μεσω PAyPAL, και μου εβγαζε οτι η καρτα Πειραιώς Prepaid Visa ειναι κλειδωμενη... Ενω μπορουσα με την ιδια καρτα να αγορασω χωρις PAyPAL χωρις κανενα προβλημα... Τελικα αγορασα χωρις PAyPAL με την ιδια καρτα.... Τι προβλημα εναι αυτο ? Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts