GraveDigger Δημ. June 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2024 12 ώρες πριν, paanos said: [...] Και το συγκεκριμένο εικονίδιο που έχει το νέο εικαστικό πάνω του έχω απορία να μάθω τι είναι. Δε βρήκα τίποτα σχετικό Ως εικονίδιο δείχνει πώς μπορεί να εισαχθεί η κάρτα στον καρτοαναγνώστη ενός P.O.S. ή σε A.T.M. Για "αμερικανιά" μου φαίνεται να δείχνει πως η κάρτα χρησιμοποιείται και ανέπαφα, αλλά και με εισαγωγή! Να μην νομίζει κανείς πως είναι μόνο για N.F.C. χρήση. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2024 Mail η Eurobank σήμερα, που με ενημερώνει ότι μου φορτώνει αναγκαστικά το my Blue Advantage....με ΜΟΝΟ 0.60 τον μήνα, εκτός αν έχω πάνω από 10000...είμαι gold...κτλ κτλ... αν δε θέλω, μπορώ να κλείσω τον λογαριασμό, ή να το κάνω μόνο κατάθεση -ανάληψη και λοιπές π*πες... τι να φτοι ρε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2024 Τα ίδια και σε μένα δεν μπορείς να κάνεις τίποτε Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2024 50 minutes ago, Nikos_s3 said: Mail η Eurobank σήμερα, που με ενημερώνει ότι μου φορτώνει αναγκαστικά το my Blue Advantage....με ΜΟΝΟ 0.60 τον μήνα, εκτός αν έχω πάνω από 10000...είμαι gold...κτλ κτλ... αν δε θέλω, μπορώ να κλείσω τον λογαριασμό, ή να το κάνω μόνο κατάθεση -ανάληψη και λοιπές π*πες... τι να φτοι ρε.... κλεινεις λογαριασμους δεν υπαρχει αλλη λυση και κρατα εναν απλο μονο Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2024 έχω καιρό να δω τι παίζει με τις ΜΗ συστημικές, αλλά νομίζω είναι ώρα να το ψάξω λίγο .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2024 12 ώρες πριν, GraveDigger said: Ως εικονίδιο δείχνει πώς μπορεί να εισαχθεί η κάρτα στον καρτοαναγνώστη ενός P.O.S. ή σε A.T.M. Για "αμερικανιά" μου φαίνεται να δείχνει πως η κάρτα χρησιμοποιείται και ανέπαφα, αλλά και με εισαγωγή! Να μην νομίζει κανείς πως είναι μόνο για N.F.C. χρήση. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Ανάποδα ειναι. Η κάρτα στο φυσικό εχει το βελακι παλι διπλα στο ανέπαφο οπότε δειχνει προς τα δεξια της και οχι προς τα πανω που μπαίνει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kipouros_tou_GAP Δημ. June 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2024 (edited) On 11/6/2024 at 7:52 ΜΜ, minast said: Την αλλαγή σε Visa την καταλαβαίνω, εφόσον άλλαξαν τις συμφωνίες τους. Την αλλαγή του πλαστικού στις υπάρχουσες Visa, δεν την καταλαβαίνω. Αφήστε τις να λήξουν και μετά. Τουλάχιστον αν τις αλλάξουν, να φτιάξουν την άθλια γραμματοσειρά στις πιστωτικές που τα νούμερα πρέπει να τα βαράς με φακό για να διαβάζονται. Ελαφριά γκρι γράμματα σε μπλε ή "χρυσό" Edited June 14, 2024 by Kipouros_tou_GAP 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2024 19 minutes ago, Kipouros_tou_GAP said: Τουλάχιστον αν τις αλλάξουν, να φτιάξουν την άθλια γραμματοσειρά στις πιστωτικές που τα νούμερα πρέπει να τα βαράς με φακό για να διαβάζονται. Ελαφριά γκρι γράμματα σε μπλε ή "χρυσό" Οι καρτες δεν πρέπει πλεον να αναγράφουν νουμερα ημερομηνίες κλπ Μονο ο όνομα, επώνυμο και για αυτο ακομα εχω επιφυλάξεις. Αρα σωστά οι τράπεζες σιγα σιγα κάνουν δυσδιάκριτα τα στοιχεία .εχρι να τα εξαφανίσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2024 9 ώρες πριν, nikos_kallithea said: Αρα σωστά οι τράπεζες σιγα σιγα κάνουν δυσδιάκριτα τα στοιχεία .εχρι να τα εξαφανίσουν. Ας προσθέσουν και δυνατότητα προβολής των στοιχείων ομως μεσω των ψηφιακων καναλιων… Μέχρι στιγμής οι υλοποιήσεις τους έχουν θέματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kipouros_tou_GAP Δημ. June 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2024 On 15/6/2024 at 12:23 ΠΜ, nikos_kallithea said: Οι καρτες δεν πρέπει πλεον να αναγράφουν νουμερα ημερομηνίες κλπ Μονο ο όνομα, επώνυμο και για αυτο ακομα εχω επιφυλάξεις. Αρα σωστά οι τράπεζες σιγα σιγα κάνουν δυσδιάκριτα τα στοιχεία .εχρι να τα εξαφανίσουν. Για το δικό μας καλό τα κάνουν δυσανάγνωστα. Μάλιστα. Γιατί αυτό όντως τους κλέφτες θα τους σταματήσει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2024 34 minutes ago, Kipouros_tou_GAP said: Για το δικό μας καλό τα κάνουν δυσανάγνωστα. Μάλιστα. Γιατί αυτό όντως τους κλέφτες θα τους σταματήσει Οτι μέτρο παίρνεται είναι καλό γιατι εκει έξω κυκλοφορούν άπειροι ηλ@. Τους κλέφτες των ηλεκτρονικών συναλλαγών μόνο εσυ μπορείς να τους σταματήσεις, και να σε παω ενα βήμα παρακάτω, οι κάρτες σαν πλαστικό είναι πλέον άχρηστες, ενα βημα μενει ακομα για να εξαφανιστούν τελείως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. June 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2024 Τεχνικά δεν μπορείς να κάνεις ακόμη κατάθεση σε μηχάνημα χωρίς την φυσική κάρτα και επιπλέον δεν μπορείς να κάνεις συναλλαγή σε άτοκες δόσεις χωρίς την φυσική πιστωτική κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2024 14 minutes ago, GraveDigger said: Τεχνικά δεν μπορείς να κάνεις ακόμη κατάθεση σε μηχάνημα χωρίς την φυσική κάρτα και επιπλέον δεν μπορείς να κάνεις συναλλαγή σε άτοκες δόσεις χωρίς την φυσική πιστωτική κάρτα. Το έγραψα, ενα βήμα μένει μόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. June 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2024 1 ώρα πριν, GraveDigger said: Τεχνικά δεν μπορείς να κάνεις ακόμη κατάθεση σε μηχάνημα χωρίς την φυσική κάρτα και επιπλέον δεν μπορείς να κάνεις συναλλαγή σε άτοκες δόσεις χωρίς την φυσική πιστωτική κάρτα. Μερικές φορές ούτε και ανάληψη: Χρειάστηκε να σηκώσω μετρητά από ΑΤΜ της Εθνικής στο The Mall και δεν είχα την κάρτα μαζί μου. Δοκίμασα ανέπαφα με το κινητό (είχα την κάρτα στο Google Wallet και τα ΑΤΜ υποστήριζαν NFC) αλλά δεν κατάφερα σε κανένα από τα 3-4 που ήταν στη σειρά. Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας... 2 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2024 Η μόνη τράπεζα που υποστηρίζει μέχρι στιγμής ψηφιακά πορτοφόλια είναι η Eurobank, και αυτή όμως μόνο για κάρτες Eurobank και μόνο για ανάληψη η ερώτηση υπολοίπου. Η εθνική έχει ενεργό αναγνώστη αλλά μόνο για να περνάς την κάρτα αντί να την βάζεις μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nabonidus Δημ. June 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2024 Με επιβράβευση 5% οι αγορές στα Σκλαβενίτης, πληρώνοντας με κάρτες Eurobank από το κινητό σας. Aφορά μόνο τα ψηφιακά πορτοφόλια στα οποία μπορούν να ενταχθούν πλέον όλες οι κάρτες της τράπεζας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2024 2 minutes ago, Nabonidus said: Με επιβράβευση 5% οι αγορές στα Σκλαβενίτης, πληρώνοντας με κάρτες Eurobank από το κινητό σας. Aφορά μόνο τα ψηφιακά πορτοφόλια στα οποία μπορούν να ενταχθούν πλέον όλες οι κάρτες της τράπεζας . Ναι αλλά για αγορές άνω των 90€. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kipouros_tou_GAP Δημ. June 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2024 On 16/6/2024 at 1:04 ΜΜ, nikos_kallithea said: Οτι μέτρο παίρνεται είναι καλό γιατι εκει έξω κυκλοφορούν άπειροι ηλ@. Τους κλέφτες των ηλεκτρονικών συναλλαγών μόνο εσυ μπορείς να τους σταματήσεις, και να σε παω ενα βήμα παρακάτω, οι κάρτες σαν πλαστικό είναι πλέον άχρηστες, ενα βημα μενει ακομα για να εξαφανιστούν τελείως. Όλες οι τράπεζες θέλουν και επιβεβαίωση για ηλεκτρονικές συναλλαγές. Και σε συναλλαγές σε φυσικά καταστήματα το μέγιστο που μπορούν να χρεώσουν χωρίς πιν είναι 150 ευρώ. Οπότε δεν εχει καμία σχέση η γραμματοσειρά με την ασφάλεια, σχεδιαστική επιλογή είναι που απέτυχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. June 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2024 6 ώρες πριν, paanos said: Η μόνη τράπεζα που υποστηρίζει μέχρι στιγμής ψηφιακά πορτοφόλια είναι η Eurobank, και αυτή όμως μόνο για κάρτες Eurobank και μόνο για ανάληψη η ερώτηση υπολοίπου. Η εθνική έχει ενεργό αναγνώστη αλλά μόνο για να περνάς την κάρτα αντί να την βάζεις μέσα Όσες φορές έχω δοκιμάσει με το κινητό μου (g wallet) την πιστωτική της eurobank (την έχω κάνει διπλής λειτουργίας) δε με αφήνει να κάνω ανάληψη. Και σε διαφορετικά ATM. Στο κατάστημα δεν ήξεραν να με βοηθήσουν. Επειδή δεν έχω όρεξη 30λεπτης αναμονής να ρωτήσω αυτό το πράγμα, μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος περιορισμός σε αυτό που προσπαθώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2024 Για ανάληψη ανέπαφα από ATM Eurobank χρειάζεσαι την χρεωστική, δεν θα σε εξυπηρετήσει η διπλή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. June 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2024 Εχθές δοκίμασα ανέπαφα με φυσική χρεωστική Πειραιώς και μπορούσες να πραγματοποιθούν όλες οι συναλλαγές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. June 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2024 On 17/6/2024 at 3:49 ΜΜ, paanos said: Η μόνη τράπεζα που υποστηρίζει μέχρι στιγμής ψηφιακά πορτοφόλια είναι η Eurobank, και αυτή όμως μόνο για κάρτες Eurobank και μόνο για ανάληψη η ερώτηση υπολοίπου. Η εθνική έχει ενεργό αναγνώστη αλλά μόνο για να περνάς την κάρτα αντί να την βάζεις μέσα Δηλαδή δεν μπορεί οποιοδήποτε ATM να δεχθεί μέσω digital wallet να δεχθεί token κάρτας οπιασδήποτε τράπεζας; Περίεργο μου φαίνεται, αλλά δεν χρησιμοποιώ ATM και μετρητά. On 17/6/2024 at 10:40 ΜΜ, thodoris85 said: Όσες φορές έχω δοκιμάσει με το κινητό μου (g wallet) την πιστωτική της eurobank (την έχω κάνει διπλής λειτουργίας) δε με αφήνει να κάνω ανάληψη. Και σε διαφορετικά ATM. Στο κατάστημα δεν ήξεραν να με βοηθήσουν. Επειδή δεν έχω όρεξη 30λεπτης αναμονής να ρωτήσω αυτό το πράγμα, μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος περιορισμός σε αυτό που προσπαθώ; Όντως έχει δίκιο σε αυτό που σου απάντησε ο @paanos. Και αν κάποιος έχει χρεωστική με περισσότερους του ενός συνδεδεμένους λογαριασμούς, από το digital wallet μπορεί να γίνει χρήση μόνο του πρωτεύοντος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2024 Έχει κάποιος ιδέα αν μπορώ κάπως να έχω εξερχόμενα IRIS από εθνική και εισερχόμενα σε άλλα; Το έχω κάνει έτσι στην Πειραιώς αλλά στην εθνική δε γίνεται, όταν αλλάζω τον εισερχόμενο σε άλλη τράπεζα κλείνει γενικά το IRIS στην εθνική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2024 41 minutes ago, paanos said: Έχει κάποιος ιδέα αν μπορώ κάπως να έχω εξερχόμενα IRIS από εθνική και εισερχόμενα σε άλλα; Το έχω κάνει έτσι στην Πειραιώς αλλά στην εθνική δε γίνεται, όταν αλλάζω τον εισερχόμενο σε άλλη τράπεζα κλείνει γενικά το IRIS στην εθνική. Ενα μπορεί να ειναι ενεργό καθε φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 21, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2024 Ένα εξερχόμενο θέλω και 2 εισερχόμενα. Όπως είναι τώρα με άλφα και Πειραιώς, αλλά το θέλω με άλφα και εθνική. Απλώς στην εθνική θέλει και εξερχόμενο και εισερχόμενο, αν χάσει το εισερχόμενο κλείνει και το εξερχόμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts