coulis Δημ. August 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2023 Γίνεται μέσα από internet banking Σε Εθνικη Πειραιως κ Eurobank να αλλάξω το κινητό επικοινωνίας;; Στην Αλφα, στις ρυθμίσεις - προφίλ, έχει "αλλαγή στοιχείων" (μαιλ κ κινητο). Αν θυμάμαι, οταν τo ειχα κάνει, με είχε πάει σε σελίδα gov.gr.Φαντάζομαι πως έτσι θα είναι κ για αυτές που αναφέρεις. Tapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. August 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2023 Όσο αφορά την Εθνική γίνεται σίγουρα επειδή το έκανα μέσα από internet banking. Πρώτα προσθέτεις τον νέο αριθμό και μετά τον επιλέγεις ως κύριο. Μετά αν θέλεις μπορείς να σβήσεις τον παλιό χωρίς κανένα πρόβλημα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2023 Αν συνδεσεις καρτα ελληνικης τραπεζας με gpay ή apple pay, τι χρεωσεις εχεις και απο που, οταν χρησιμοποιεις gpay/apple pay; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2023 Αν συνδεσεις καρτα ελληνικης τραπεζας με gpay ή apple pay, τι χρεωσεις εχεις και απο που, οταν χρησιμοποιεις gpay/apple pay;καμία 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. August 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2023 Καλημέρα στην ομάδα μήπως ξέρει κανείς τι είναι αυτό που μου ερχετε στα alert της alfa όταν κάνω ηλεκτρονική αγορά με κάρτα? Πήρα στην τράπεζα κ μου είπαν πως δεν είναι ανυσηχητικο και εάν θέλω να αλλάξω κάρτα. Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2023 Όταν πληρώνεις/ ξεκινάς μια συνδρομή με Google Play είναι, δοκιμάζει το μέσο πληρωμής. Πήγαινε στο Play store και στο προφίλ σου πάνω δεξιά πήγαινε στις συνδρομές και δες τι τρέχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. August 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2023 Όταν πληρώνεις/ ξεκινάς μια συνδρομή με Google Play είναι, δοκιμάζει το μέσο πληρωμής. Πήγαινε στο Play store και στο προφίλ σου πάνω δεξιά πήγαινε στις συνδρομές και δες τι τρέχει. Δεν γράφει απολύτως τίποτα εκεί απλά μου γράφει εάν θέλω να εξερεύνησω. Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2023 τίποτε δεν είναι...μια χρεωπίστωση έκανε για να δει ότι είναι ενεργή η κάρτα (standard διαδικασία). Δε θα ξαναγίνει. Συνεχίζεις κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. August 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2023 τίποτε δεν είναι...μια χρεωπίστωση έκανε για να δει ότι είναι ενεργή η κάρτα (standard διαδικασία). Δε θα ξαναγίνει. Συνεχίζεις κανονικά.Το έχει ξανακάνει και άλλη φορά Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τίποτε δεν είναι...μια χρεωπίστωση έκανε για να δει ότι είναι ενεργή η κάρτα (standard διαδικασία). Δε θα ξαναγίνει. Συνεχίζεις κανονικά.Παίζει ρόλο που η κάρτα δεν είναι ενημερωμένη? Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2023 Τι εννοείς ότι δεν είναι ενημερωμένη η κάρτα ; Αν πρόσθεσες εσυ την κάρτα στο Google play για να κανείς αγορά είτε απλά την προσθεσες στο λογαριασμό σου για να υπάρχει είτε για να κανείς επαλήθευση ηλικίας (όταν δημιουργείς καινούριο λογαριασμό Google στο play store και κατεβάσεις μια εφαρμογή που είναι για ενήλικες όπως dating εφαρμογές τότε σου ζητάει να επαληθεύσεις την ηλικία σου μέσω κάρτας) δεν είναι ανησυχητικό . αν ποτέ δεν έχεις βάλει τη συγκεκριμένη κάρτα στο play store ναι μπορεί να είναι ανησυχητικό και σημαίνει ότι κάποιος άλλος την πρόσθεσε όποτε ακύρωσε την για παν ενδεχόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. August 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2023 Η Εθνική μέσω webanking σε αφήνει να αλλάξεις κινητό τηλέφωνο χωρίς να πας σε κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. August 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2023 Γιατί όταν κάνω αγορές με κάρτα άλφα η εθνική στο ίντερνετ δε μου έρχεται ειδοποίηση στο κινητό από τις τράπεζες για να δώσω το οκ? Μιλάω για έγκριση πληρωμής που έρχεται μήνυμα sms ή viber.Μήπως φταίει ότι έχω μπλοκάρει τους 5ψηφιους? Έχω whats up και κινητό xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 Θέλω την βοήθεια σας.Εχω πιστωτική visa classic στην Εurobank.Και στις κινήσεις της Κάρτας με χρέωσαν ένα ποσό 30 ευρώ με αιτιολογία ετήσια συνδρομή.Γραφει δηλαδή 30 ευρώ Κ.ΣΥΝΔΡ ακριβώς έτσι.Δεν λέει τίποτα άλλο . Υπάρχει περίπτωση να είναι από την πιστωτική;Αν ναι η χρέωση λογικά θα είχε περαστεί στον λογαριασμό και όχι στην πιστωτική σωστά;Να επισημάνω ότι η μισθοδοσία μου δεν είναι σε αυτήν την τράπεζα,και πριν κάποια χρόνια όταν την πήρα με είχαν πει για να γλυτώσεις την ετήσια συνδρομή,η θα μεταφέρεις την μισθοδοσία σε εμάς ,η οι αγορές να φτάνουν με αυτήν την κάρτα τον χρόνο τουλάχιστον 1500 ευρώ,εγώ τα ξεπερνάω με το παραπάνω.Εκτος και αν άλλαξε κάτι,και δεν το ξέρω.Θα πάρω τηλέφωνο την Δευτέρα εγώ αν δε βγάλω άκρη.Ευχαριστω ,αναμένω την γνώμη σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 Η συνδρομή είναι. Στην κάρτα χρεώνεται όχι στον λογαριασμό. Συνήθως αυτές τις δωρεάν συνδρομές τις κατήργησαν σταδιακά, πιθανότατα σε κάποια ανανέωση άλλαξαν οι όροι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 Μάλιστα τώρα κατάλαβα.θα δω αν υπάρχει καμία με δωρεάν συνδρομη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση. Όταν κάνεις αίτηση για αύξηση πιστωτικού ορίου της πιστωτικής στη eurobank, έρχεται κάποια επιβεβαίωση ότι έγινε αίτηση ή ότι την έλαβαν? Γιατί έκανα αίτηση μέσω της ιστοσελίδας πριν καμιά εβδομάδα και δεν ξέρω καν αν ολοκληρώθηκε (έβγαλε ένα pop up, αλλά δεν έγραφε κάτι).Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 1 ώρα πριν, zananiro said: Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση. Όταν κάνεις αίτηση για αύξηση πιστωτικού ορίου της πιστωτικής στη eurobank, έρχεται κάποια επιβεβαίωση ότι έγινε αίτηση ή ότι την έλαβαν? Γιατί έκανα αίτηση μέσω της ιστοσελίδας πριν καμιά εβδομάδα και δεν ξέρω καν αν ολοκληρώθηκε (έβγαλε ένα pop up, αλλά δεν έγραφε κάτι). Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk Δεν ολοκληρώθηκε Είναι σαν να μην την έκανες Έκανα τρεις φορές αίτηση εκεί ηλεκτρονικά και μετά την τρίτη φορά μου τηλεφώνησε συνεργάτης για να κάνουμε μαζί μέσω τηλεφώνου την αίτηση. Μετά δρομολογήθηκε και εγκριθηκε 1 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 4 ώρες πριν, Hliasat said: Μάλιστα τώρα κατάλαβα.θα δω αν υπάρχει καμία με δωρεάν συνδρομη Αρχικά κάλεσέ τους και ζήτησε αντιλογισμό. Επισήμανε ότι στο παρελθόν σου είπαν ότι δεν θα είχε συνδρομή πάνω από κάποιο όριο, και ότι δεν έχεις λάβει αλλαγή όρων. Πολύ συχνά πιστώνουν το κόστος της συνδρομής εάν το ζητήσεις, ειδικά εάν τους πεις ότι σκοπεύεις να την καταργήσεις γιατί δεν θέλεις συνδρομή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 Επί ευκαιρίας να σας αναφέρω ότι έχω στην κατοχή μου και την gold mastercard της Εθνικής από το 2007 ,δεν έχω πληρώσει συνδρομή ποτέ,μου την δώσανε τότε λόγω στεγαστικού δανείου,η μισθοδοσία μου εκεί είναι,και την χρησιμοποιώ για δόσεις σε ηλεκτρικά,το γιατί πήρα αυτήν της eurobank είναι αλουνου παπά ευαγγέλιο,όπως και να έχει τη το πράγμα,την Δευτέρα θα μιλήσω μαζί τους ,να δω τι θα με πουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodimis Δημ. August 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2023 7 ώρες πριν, minast said: Αρχικά κάλεσέ τους και ζήτησε αντιλογισμό. Επισήμανε ότι στο παρελθόν σου είπαν ότι δεν θα είχε συνδρομή πάνω από κάποιο όριο, και ότι δεν έχεις λάβει αλλαγή όρων. Πολύ συχνά πιστώνουν το κόστος της συνδρομής εάν το ζητήσεις, ειδικά εάν τους πεις ότι σκοπεύεις να την καταργήσεις γιατί δεν θέλεις συνδρομή. Δύσκολο πλέον αυτό. Με χρέωσαν συνδρομή μετά απο 3 χρόνια δωρεάν και αντιλογισμό δεν κατάφερα όσο κι αν γκρίνιαξα τηλεφωνικά και γραπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2023 Και σε εμένα (πελάτης Personal Banking ) με μισθοδοσία η Eurobank μου είπε ότι πλέον δωρεάν συνδρομή έχεις μόνο με τα πακέτα συναλλαγών My Gold ή Platinum Advantage. Πρακτικά δίνω 2,5€ τον μήνα για τις συναλλαγές και έχω και δωρεάν συνδρομή, οπότε κερδισμένος βγαίνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. August 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2023 (edited) 4 ώρες πριν, paanos said: Πρακτικά δίνω 2,5€ τον μήνα για τις συναλλαγές και έχω και δωρεάν συνδρομή, οπότε κερδισμένος βγαίνω Εφόσον δίνεις 2.5 το μήνα το χρόνο πάει 30 ένα και το ίδιο έρχεται,δηλαδή είναι η ετήσια συνδρομή κάρτας.το ξέρω θα με πεις τώρα κάνω συναλλαγές ανεξοδα,με αυτά τα προγράμματα. Επί ευκαιρίας μέσα από το ebanking μπορώ να την κατάργησω,επιλέγοντας απώλεια η κλοπή;η καλύτερα να πάω σε κατάστημα; Edited August 6, 2023 by Hliasat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2023 Κατάργηση μόνο τηλεφωνικά ή σε κατάστημα. Μπορείς να δηλώσεις απώλεια αλλά στέλνει και άλλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. August 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2023 13 minutes ago, paanos said: Κατάργηση μόνο τηλεφωνικά ή σε κατάστημα. Μπορείς να δηλώσεις απώλεια αλλά στέλνει και άλλη Νομίζω έχει επιλογή να μην στείλει αλλη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2023 Στην Eurobank δεν έχω δει κάτι τέτοιο για τη πιστωτική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts