coulis Δημ. May 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2023 αυτή η είναι η παλιά εφαρμογή που δεν έχει το πρόβλημα. μπορείς να κατεβάσεις κάτι την νέα παράλληλα. Γιατί να κατεβάσω την νέα που θελει προμήθεια για τις μεταφορές χρημάτων?Οσο δουλεύει αυτή, την αφήνωTapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2023 Επίσης η Πειραιώς τον Ιούλιο θα καταργήσει το IRIS από το web banking και θα το υποστηρίζει μόνο από την εφαρμογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2023 εχετε υποψιν σας αυτη την περιοδο καποια προωθητικη ενεργεια για πιστωτικη που να μην εχει συνδρομη ή να είναι όσο το δυνατόν πιο μικρή; το πιστωτικό όριο που είναι αδιάφορο καθώς θα είναι για καθημερινή χρήση και όχι για μεγάλες αγορές. σκεφτομαι να βγάλω πρωτη φορα πιστωτική να υπάρχει και να μαθω σιγα σιγα να την χρησιμοποιω (με βασικη προυποθεση οτι θα εξοφλείτε αυτόματα την ημερομηνία που πρέπει ο εκαθαριστικός την ημέρα που βγαίνει, για να μην εχω φόβο με τόκους - κάπου διάβασα ότι σε μερικές υπάρχει αυτή η δυνατότητα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. May 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2023 1 ώρα πριν, GaleaNatur said: εχετε υποψιν σας αυτη την περιοδο καποια προωθητικη ενεργεια για πιστωτικη που να μην εχει συνδρομη ή να είναι όσο το δυνατόν πιο μικρή; το πιστωτικό όριο που είναι αδιάφορο καθώς θα είναι για καθημερινή χρήση και όχι για μεγάλες αγορές. σκεφτομαι να βγάλω πρωτη φορα πιστωτική να υπάρχει και να μαθω σιγα σιγα να την χρησιμοποιω (με βασικη προυποθεση οτι θα εξοφλείτε αυτόματα την ημερομηνία που πρέπει ο εκαθαριστικός την ημέρα που βγαίνει, για να μην εχω φόβο με τόκους - κάπου διάβασα ότι σε μερικές υπάρχει αυτή η δυνατότητα) Έχω την Toyota Visa της Εθνικής, που δεν έχει συνδρομή, για καθημερινές αγορές. Κατά την έκδοση της ζήτησα να εξοφλείται όλη η οφειλή από το λογαριασμό μου στην Εθνική. Δύο χρόνια τώρα όχι μόνο δεν έχω πληρώσει ούτε ένα λεπτό σε τόκους ή άλλες χρεώσεις, αλλά έχω βγάλει πάνω από €100 από πόντους Go4More που μαζεύω 🥳 Αν έχεις μισθοδοσία σε κάποια τράπεζα είναι πιθανό να πάρεις πιστωτική χωρίς συνδρομή ή να γίνεται αντιλογισμός της συνδρομής πάνω από κάποιο ετήσιο ποσό, αλλά αυτό εξαρτάται από την κάρτα και την τράπεζα. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2023 1 minute ago, geoponer said: Έχω την Toyota Visa της Εθνικής, που δεν έχει συνδρομή, για καθημερινές αγορές. Κατά την έκδοση της ζήτησα να εξοφλείται όλη η οφειλή από το λογαριασμό μου στην Εθνική. Δύο χρόνια τώρα όχι μόνο δεν έχω πληρώσει ούτε ένα λεπτό σε τόκους ή άλλες χρεώσεις, αλλά έχω βγάλει πάνω από €100 από πόντους Go4More που μαζεύω 🥳 Αν έχεις μισθοδοσία σε κάποια τράπεζα είναι πιθανό να πάρεις πιστωτική χωρίς συνδρομή ή να γίνεται αντιλογισμός της συνδρομής πάνω από κάποιο ετήσιο ποσό, αλλά αυτό εξαρτάται από την κάρτα και την τράπεζα. Δεν εκδίδεται πλέον 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. May 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2023 (edited) 5 minutes ago, nikos_kallithea said: Δεν εκδίδεται πλέον Στο site της Εθνικής υπάρχει ακόμα (https://www.nbg.gr/el/idiwtes/kathimerines-sunallages/trapezikes-kartes/pistwtikes-kartes/toyota-visa), το ίδιο και στης Toyota (https://www.toyota.gr/owners/toyota-visa) αλλά για να το λες κάτι θα ξέρεις... Edited May 24, 2023 by geoponer Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2023 μόλις τώρα μου πήρε η εθνική 6 ευρώ για ανανέωση χρεωστικης! η οποία όμως λήγει 11/24!γιατί τώρα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. May 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2023 1 hour ago, ilka71 said: μόλις τώρα μου πήρε η εθνική 6 ευρώ για ανανέωση χρεωστικης! η οποία όμως λήγει 11/24!γιατί τώρα;; Θεωρώ ότι είναι αυθαίρετη κίνηση της τράπεζας να σου ανανεώσει την κάρτα νωρίτερα από την ημερομηνία λήξης. Συνήθως προφασίζονται θέματα ασφάλειας κλπ. για να στείλουν αντικατάσταση της κάρτας, μειώνοντας τη διάρκειά της - πρακτικά ανανεώνουν όσο πιο συχνά μπορούν για να μαζεύουν χρήμα. Εμένα μου είχε τύχει μια φορά με την Εθνική να μου στείλουν τη νέα χρεωστική 2 μήνες νωρίτερα και είχα στραβώσει, αλλά από το τηλέφωνο δεν είχα βγάλει άκρη. Για εσένα είναι περίπου 1,5 χρόνος βωρίτερα που είναι ΠΑΡΑ πολύ! Όσο καιρό ήταν δωρεάν η ανανέωση των καρτών, ούτε θέματα ασφαλείας είχαμε, ούτε ερχόταν ποτέ νωρίτερα η νέα κάρτα (δεν είχαν κίνητρο). 1 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2023 Θεωρώ ότι είναι αυθαίρετη κίνηση της τράπεζας να σου ανανεώσει την κάρτα νωρίτερα από την ημερομηνία λήξης. Συνήθως προφασίζονται θέματα ασφάλειας κλπ. για να στείλουν αντικατάσταση της κάρτας, μειώνοντας τη διάρκειά της - πρακτικά ανανεώνουν όσο πιο συχνά μπορούν για να μαζεύουν χρήμα. Εμένα μου είχε τύχει μια φορά με την Εθνική να μου στείλουν τη νέα χρεωστική 2 μήνες νωρίτερα και είχα στραβώσει, αλλά από το τηλέφωνο δεν είχα βγάλει άκρη. Για εσένα είναι περίπου 1,5 χρόνος βωρίτερα που είναι ΠΑΡΑ πολύ! Όσο καιρό ήταν δωρεάν η ανανέωση των καρτών, ούτε θέματα ασφαλείας είχαμε, ούτε ερχόταν ποτέ νωρίτερα η νέα κάρτα (δεν είχαν κίνητρο).έστειλα μέσω της φόρμας επικοινωνίας μήνυμα να δω τι θα μου πουν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2023 1 ώρα πριν, ilka71 said: μόλις τώρα μου πήρε η εθνική 6 ευρώ για ανανέωση χρεωστικης! η οποία όμως λήγει 11/24!γιατί τώρα;; Μήπως έχεις εθνοcash ή visa debit; 14 ώρες πριν, minast said: Επίσης η Πειραιώς τον Ιούλιο θα καταργήσει το IRIS από το web banking και θα το υποστηρίζει μόνο από την εφαρμογή... Είναι πολιτική της διας να παίζει μόνο μέσω app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. May 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2023 το πιο πιθανόν, η κάρτα που θα βγει να λήγει "κανονικά" τον 11/29 ....με λίγα λόγια παίρνουν "μπροστά" την συνδρομή αρκετούς μήνες πριν και σου "χαρίζουν" αυτούς τους μήνες στο τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2023 το πιο πιθανόν, η κάρτα που θα βγει να λήγει "κανονικά" τον 11/29 ....με λίγα λόγια παίρνουν "μπροστά" την συνδρομή αρκετούς μήνες πριν και σου "χαρίζουν" αυτούς τους μήνες στο τέλος.τελικά σήμερα ήρθε η κάρτα της συζύγου που είναι συνδικαιουχος και μάλλον λήγει νωρίτερα! false alarm. αυτο Μου απάντησαν και από την εθνική που τους έστειλα χτες μήνυμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2023 23 ώρες πριν, GaleaNatur said: εχετε υποψιν σας αυτη την περιοδο καποια προωθητικη ενεργεια για πιστωτικη που να μην εχει συνδρομη ή να είναι όσο το δυνατόν πιο μικρή; το πιστωτικό όριο που είναι αδιάφορο καθώς θα είναι για καθημερινή χρήση και όχι για μεγάλες αγορές. σκεφτομαι να βγάλω πρωτη φορα πιστωτική να υπάρχει και να μαθω σιγα σιγα να την χρησιμοποιω (με βασικη προυποθεση οτι θα εξοφλείτε αυτόματα την ημερομηνία που πρέπει ο εκαθαριστικός την ημέρα που βγαίνει, για να μην εχω φόβο με τόκους - κάπου διάβασα ότι σε μερικές υπάρχει αυτή η δυνατότητα) στο παραπανω ερωτημα μου βλεπω οτι μαλλον θα με βολευε αυτη https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/pistotikes-kartes/alpha-bank-bonus-visa υπαρχει καποιος ουσιαστικος λογος να προτιμησω visa ή mastercard? https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/pistotikes-kartes/alpha-bank-bonus-mastercard ίδιες ακριβως μου φαινονται. επίσης ξέρουμε αν στην alpha υπάρχει δυνατότητα αυτόματης εξόφλησης της πιστωτικής από υπάρχων λογαριασμό(μισθοδωσίας) χωρίς να κανώ απολύτως τίποτα εγώ(εκτός να έχω διαθέσιμο το ποσό φυσικά) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2023 13 ώρες πριν, GaleaNatur said: στο παραπανω ερωτημα μου βλεπω οτι μαλλον θα με βολευε αυτη https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/pistotikes-kartes/alpha-bank-bonus-visa υπαρχει καποιος ουσιαστικος λογος να προτιμησω visa ή mastercard? https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/pistotikes-kartes/alpha-bank-bonus-mastercard ίδιες ακριβως μου φαινονται. επίσης ξέρουμε αν στην alpha υπάρχει δυνατότητα αυτόματης εξόφλησης της πιστωτικής από υπάρχων λογαριασμό(μισθοδωσίας) χωρίς να κανώ απολύτως τίποτα εγώ(εκτός να έχω διαθέσιμο το ποσό φυσικά) ? Ναι μπορεις να βαλεις παγια εντολη για εξοφληση. Δεν θα εβγαζα ομως τις generic καρτες δεν υπαρχει λογος. Τσεκαρε αναλογα με το παγιο αν σε βολευει να βγαλεις την https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/pistotikes-kartes/classic-luxurycard-kalogirou-bonus-mastercard που εχει επιπλεον προσφορες σε συγκεκριμενα καταστηματα. Η την https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/pistotikes-kartes/aegean-bonus-visa που μπορεις του ποντους να τους μετατρεψεις και σε μιλια η τελος την https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/pistotikes-kartes/vodafone-bonus-mastercard που σου δινει πολυ καλυτερες επιλογες εξαργυρωσης στην vodafone. Εαν εχεις καλο εισοδημα προσπαθησε να βγαλεις την χρυση που δινει 2πλασια επιβραβευση γιατι τοτε κυριως συμφερει το Bonus προγραμμα https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/pistotikes-kartes/xrusi-alpha-bank-bonus-visa Παλια υπηρχαν και οι Diners για 2πλασιους ποντους αλλα προς το παρον φαινεται να μην εκδιδουν νεες. Γενικος κανονας οι generic καρτες δεν συμφερουν γιατι οι co-branded δινουν ο,τι και οι generic + κατι επιπλεον λογω της συνεργασιας. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaR1z Δημ. May 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2023 Στην εφαρμογή της τράπεζας Εθνικής, σε ποια κατηγορία είναι η επιλογή να πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ;Στάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2023 (edited) δημόσιο > βεβαιωμένες στις ΔΟΥ οφειλές Edited May 26, 2023 by paanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user0603 Δημ. May 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2023 Πήγα alpha bank για άνοιγμα λογαριασμού μισθοδοσίας (νέος πελάτης). Μπήκα στην ιστοσελίδα έβαλα τα στοιχεία μου, επέλεξα το κοντινό υποκατάστημα για κλείσιμο ραντεβού. Αφού αργούσαν να με πάρουν τηλέφωνο, επισκέφτηκα το υποκατάστημα, η υπάλληλος μου είπε θέλουμε αυτά τα χαρτιά και 70ευρώ για έξοδα ανοίγματος λογαριασμού. Την ρώτησαν αν εγώ κατάλαβα λάθος δηλαδή πρέπει να μπουν ως ελάχιστο διαθέσιμο υπόλοιπο του λογαριασμού και μου είπε: όχι, η τράπεζα δεν είναι κοινωφελές ίδρυμα και είναι ένα εμπορικό κατάστημα όπως όλα, πουλάμε υπηρεσίες. Επίσης να ξέρετε υπάρχει ετήσια συνδρομή στην χρεωστική σας κάρτα 12ευρώ συν 8ευρώ συνδρομή στο web banking. Της ζήτησα επίσημο τιμοκατάλογο της τράπεζας ώστε να επιβεβαιωθώ αλλά η υπάλληλος μου είπε: Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σας δείξουμε τον τιμοκατάλογο και επίσης δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σας ανοίξουμε τραπεζικό λογαριασμό. Αν θέλουμε σας ανοίγουμε και αν δεν θέλετε να πληρώνεται για αυτές τις υπηρεσίες μπορείτε να επιλέξετε άλλη τράπεζα της αρεσκείας σας! 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. May 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2023 Πλάκα κάνεις τώρα .Έλεος με την συμπεριφορά κάποιων υπαλλήλων.Θα γίνω κακός, αλλά θα έπαιρνα όνομα, κ θα έκανα αναφορά στα κεντρικά, με τους παραπανω διαλόγους κ συμπεριφορά.Δεν αλλάζουμε, δυστυχώς. Tapa 1 Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. May 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2023 Απαράδεκτοι... Sent from my SM-G780F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 (edited) Ήθελε να πουλήσει κάποιο ασφαλιστικό πρόγραμμα (προαιρετικό φυσικά) και επίσης να πουλήσει χρεωστική enter bonus που όντως έχει ετήσια συνδρομή έναντι της απλής χρεωστικής enter. Την απόκτηση κωδικών e-banking από κατάστημα όντως την χρεώνουν βάσει της τιμολογιακής τους πολιτικής, Ι.2.1. https://www.alpha.gr/-/media/alphagr/pdf-files/diafora-sunodeutika-pdf/xrisima-eggrafa/oroi-sunallagon-promithies-loipa-eksoda.pdf Κατέβασε το mobile app και δεν έχεις ανάγκη το κατάστημα για τίποτα, δες εδώ: https://www.alpha.gr/el/idiotes/support-center/odigies-vima-vima/eimai-neos-pelatis-mporo-na-anoikso-ton-proto-mou-logariasmo-online Edited May 29, 2023 by GraveDigger 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 12 ώρες πριν, user0603 said: Πήγα alpha bank για άνοιγμα λογαριασμού μισθοδοσίας (νέος πελάτης). Μπήκα στην ιστοσελίδα έβαλα τα στοιχεία μου, επέλεξα το κοντινό υποκατάστημα για κλείσιμο ραντεβού. Αφού αργούσαν να με πάρουν τηλέφωνο, επισκέφτηκα το υποκατάστημα, η υπάλληλος μου είπε θέλουμε αυτά τα χαρτιά και 70ευρώ για έξοδα ανοίγματος λογαριασμού. Την ρώτησαν αν εγώ κατάλαβα λάθος δηλαδή πρέπει να μπουν ως ελάχιστο διαθέσιμο υπόλοιπο του λογαριασμού και μου είπε: όχι, η τράπεζα δεν είναι κοινωφελές ίδρυμα και είναι ένα εμπορικό κατάστημα όπως όλα, πουλάμε υπηρεσίες. Επίσης να ξέρετε υπάρχει ετήσια συνδρομή στην χρεωστική σας κάρτα 12ευρώ συν 8ευρώ συνδρομή στο web banking. Της ζήτησα επίσημο τιμοκατάλογο της τράπεζας ώστε να επιβεβαιωθώ αλλά η υπάλληλος μου είπε: Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σας δείξουμε τον τιμοκατάλογο και επίσης δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σας ανοίξουμε τραπεζικό λογαριασμό. Αν θέλουμε σας ανοίγουμε και αν δεν θέλετε να πληρώνεται για αυτές τις υπηρεσίες μπορείτε να επιλέξετε άλλη τράπεζα της αρεσκείας σας! Και λέγαμε ότι ένα από τα οφέλη της ψηφιοποίησης των διαδικασιών και των υπηρεσιών (γενικά αλλά και των τραπεζών) είναι η μείωση του κόστους.... Όταν θα αναγκαστούμε (ως κράτος) να αντιμετωπίσουμε επί ίσοις όροις τις ξένες τράπεζες και fintechs και σπάσει το καρτέλ των εγχώριων τραπεζών, τότε θα κάνουν κωλοτούμπες σε χρεώσεις και εξυπηρέτηση για να κρατήσουν πελάτες. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 Αυτά είναι τα καλά των ρυθμιζόμενων αγορών, δεν κινδυνεύουν από ανταγωνισμό. Τα δάνεια προς τα κόμματα είναι η καλύτερη επένδυση που έχουν κάνει οι Ελληνικές τράπεζες 😛 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodimis Δημ. May 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2023 ζητας εγγραφωσ όλα τα ποσά προφανώς τα πληρώνεις και αναφορά στον τραπεζικό διαμεσολαβητή.. Δεν έχεις και άλλη επιλογή αφού η εταιρία σου συνεργάζεται με την τράπεζα αυτή. 12 ώρες πριν, GraveDigger said: Κατέβασε το mobile app και δεν έχεις ανάγκη το κατάστημα για τίποτα, δες εδώ: https://www.alpha.gr/el/idiotes/support-center/odigies-vima-vima/eimai-neos-pelatis-mporo-na-anoikso-ton-proto-mou-logariasmo-online Παίζει ο μισθοδοσίας όμως να μην ανοίγει τόσο απλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 17 ώρες πριν, geodimis said: ζητας εγγραφωσ όλα τα ποσά προφανώς τα πληρώνεις και αναφορά στον τραπεζικό διαμεσολαβητή.. Δεν έχεις και άλλη επιλογή αφού η εταιρία σου συνεργάζεται με την τράπεζα αυτή. Παίζει ο μισθοδοσίας όμως να μην ανοίγει τόσο απλά.. Και στην ίδια την τράπεζα μπορεί να υποβάλει παράπονο για την συμπεριφορά στελέχους καταστήματος. Όντως ο "Λογαριασμός Alpha Μισθοδοσία" https://www.alpha.gr/el/idiotes/katatheseis/misthodosia-suntaxi/alpha-misthodosia-logariasmos-katatheseon δεν μου φαίνεται στα "Νέα προϊόντα" στο e-banking οπότε ο φίλος ίσως να χρειαστεί να το κάνει σε κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2023 (edited) Όταν είσαι νέος πελάτης μπορείς να ανοίξεις μέσω της εφαρμογής κατευθείαν τρεχούμενο λογαριασμό, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για μισθοδοσία. Αν είσαι ήδη πελάτης στην alpha τότε μέσω του my alpha web μπορείς να ανοίξεις μόνο αποταμιευτικό λογαριασμό, ο οποίος δεν συνδέεται με χρεωστική κάρτα ουτε με μισθοδοσία. Κάνει μόνο μεταφορές Edited May 30, 2023 by paanos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts