mikepaltri Δημ. March 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2023 On 22/2/2023 at 10:25 ΜΜ, pexths said: https://www.moneyonline.gr/news/miniea-chreosi-se-olous-tous-logariasmous-isagi-i-eurobank-pii-ekserounte/ Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μόλις μου ήρθε mail ότι από 13.3 κάθε λογαριασμός πληρωμών που διαθέτω θα συνδεθεί αυτόματα με το πακέτο My blue advantage!!!! Έχω 5 λογαριασμούς, άρα θα πληρώνω 3€ κερατιάτικα κάθε μήνα!!! Ωραίοι εκεί στη Eurobank!!!! Κάποιος τρόπος να αποφύγουμε τη χρέωση υπάρχει? Σκέφτηκα να μηδενίσω το υπόλοιπο στους 4 από τους 5, τουλάχιστον να χρεώνομαι μόνο 0,60€ το μήνα... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. March 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2023 Και μετά αν υπάρξει υπόλοιπο σε κάποιο λογαριασμό θα σου τα τραβήξει αναδρομικώς... Σκέψου αρχικά αν όντως θέλεις τόσους λογαριασμούς πληρωμών και δες από το e-banking αν σου επιτρέπει την μετατροπή σε αποταμιευτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. March 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2023 Πράγματι μου επιτρέπει τη μετατροπή σε "Αποταμιεύω" αλλά τότε δεν θα μπορεί να γίνει κάποια συναλλαγή. Και ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο καταργείς το πρόγραμμα επιστροφή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2023 Κλεισιμο λογαριασμού online μπορουμε να κανουμε; Σε Alpha bank, σε Eurobank και σε Πειραιώς; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. March 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2023 Επειδή δεν το έχω δει κάπου, τι γίνεται με τους λογαριασμούς (eurobank) οι οποίοι είναι για εξυπηρέτηση δανείου; Quote ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 7 ώρες πριν, alfeios said: Κλεισιμο λογαριασμού online μπορουμε να κανουμε; Σε Alpha bank, σε Eurobank και σε Πειραιώς; Σε Πειραιώς και Eurobank, ναι, αρκεί να έχεις internet banking. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 (edited) On 2/3/2023 at 8:39 ΜΜ, katsiletra said: Ανοιχτό έχω το ίντερνετ. Τώρα έχω θέμα μετά την τελευταία ενημέρωση. Το quick login δουλεύει. Εμένα όχι. Τι ενεργοποιώ κανονικά και μετά όταν μπαίνω στις ρυθμίσεις το δείχνει κλειστό. Μόνο με πιν δουλεύει. Αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα εδώ και λίγο καιρό. Νόμιζα ότι πήρε χαμπάρι το κρύψιμο του root που έχω κάνει με το magisk hide αλλά δεν έχω πρόβλημα με καμία άλλη τραπεζική/πληρωμών εφαρμογή (από τις καμιά 20αριά που έχω). Εφόσον το έχετε κι άλλοι κάτι δεν πάει καλά -πάλι- με τη ρημαδοεφαρμογή της Πειραιώς... Edited March 7, 2023 by theo1973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_GR Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 7 minutes ago, theo1973 said: Αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα εδώ και λίγο καιρό. Νόμιζα ότι πήρε χαμπάρι το κρύψιμο του root που έχω κάνει με το magisk hide αλλά δεν έχω πρόβλημα με καμία άλλη τραπεζική/πληρωμών εφαρμογή (από τις καμιά 20αριά που έχω). Εφόσον το έχετε κι άλλοι κάτι δεν πάει καλά -πάλι- με τη ρημαδοεφαρμογή της Πειραιώς... Μια τελευταία ιδέα, άμα έχετε app firewall? ξηλώστε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 7 ώρες πριν, kiriakos_GR said: Μια τελευταία ιδέα, άμα έχετε app firewall? ξηλώστε το. Δεν έχω firewall. Έφτιαξε μόνο του τελικά. Το ωραίο είναι ότι χάλασε το Google Pay μετά και χάθηκαν οι κάρτες. Μπήκα από τον υπολογιστή τις έσβησα μία μία, τις πέρασα ξανά και τώρα δουλεύει πάλι. Μπορεί να είχαν θέμα τα Google Services. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 αν δεν εχεις ενεργοποιησει το IRIS λεει οτι σου ερχεται sms με Link για να βαλεις ενα ΙΒΑΝ. Σε ποια σελιδα σε κατευθυνει? Επισης υπαρχει τροπος να ξερεις σε ποιον λογαριασμο ενεργοποιησες τελευταια το IRIS ή πρεπει να το θυμασαι καθε φορα που το αλλαζεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 Μόνο η Eurobank στέλνει λινκ. Είναι της μορφής paf.Eurobank.gr Όχι δεν μπορείς να ξέρεις εσύ. Αυτός που στέλνει με λίγο ψάξιμο (ανάλογα τη τράπεζα) μπορεί να δει σε ποια τράπεζα πήγε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 πήγα τελικά στο viva wallet. την πέρασα στο google wallet οπότε εάν θέλω να πληρώσω σε κατάστημα πληρώνω από εκεί.εάν θέλω να πληρώσω έναν πχ λογαριασμό ΔΕΗ κλπ πως τον πληρώνω και πόσο κρατάει προμήθεια ξέρετε; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 4 minutes ago, ilka71 said: πήγα τελικά στο viva wallet. την πέρασα στο google wallet οπότε εάν θέλω να πληρώσω σε κατάστημα πληρώνω από εκεί. εάν θέλω να πληρώσω έναν πχ λογαριασμό ΔΕΗ κλπ πως τον πληρώνω και πόσο κρατάει προμήθεια ξέρετε; Κανένας οργανισμός δεη οτε ευδαπ κλπ δεν χρεώνουν κάτι παραπάνω με καρτα απο αυτο που λεει λογαριασμός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 Κανένας οργανισμός δεη οτε ευδαπ κλπ δεν χρεώνουν κάτι παραπάνω με καρτα απο αυτο που λεει λογαριασμός όχι λέω η viva δεν κρατάει προμήθεια για πληρωμή λογαριασμών; πχ η άλφα Bank κρατάει νομίζω 30 λεπτά για δεη και πως πληρώνω τον λογαριασμό μέσω viva; αυτό ρωτάω. βάζω στην εφαρμογή της τον RF κωδικό; η στο σαιτ της viva; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 3 minutes ago, ilka71 said: όχι λέω η viva δεν κρατάει προμήθεια για πληρωμή λογαριασμών; πχ η άλφα Bank κρατάει νομίζω 30 λεπτά για δεη και πως πληρώνω τον λογαριασμό μέσω viva; αυτό ρωτάω. βάζω στην εφαρμογή της τον RF κωδικό; η στο σαιτ της viva; Για πληρωμή ΔΕη, εδω, εντελώς δωρεαν με οποιαδηποτε καρτα https://epos.dias.com.gr/emerchant/dei-paybill/input.html?language=el 1 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 (edited) 1 ώρα πριν, ilka71 said: πήγα τελικά στο viva wallet. την πέρασα στο google wallet οπότε εάν θέλω να πληρώσω σε κατάστημα πληρώνω από εκεί. εάν θέλω να πληρώσω έναν πχ λογαριασμό ΔΕΗ κλπ πως τον πληρώνω και πόσο κρατάει προμήθεια ξέρετε; Μπορείς και να βάλεις να πληρώνεται και με πάγια εντολή μέσω του παρόχου (χωρίς προμήθεια είναι), όχι μέσω της viva wallet. Και να σου έρχονται και push notifications για την πληρωμή. Edited March 7, 2023 by katsiletra 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodimis Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 15 ώρες πριν, pluss said: Σε Πειραιώς και Eurobank, ναι, αρκεί να έχεις internet banking. Ακόμα κι αν υπάρχουν συνδικαιούχοι; Όχι υποθέτω ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 Για πληρωμή ΔΕη, εδω, εντελώς δωρεαν με οποιαδηποτε καρτα https://epos.dias.com.gr/emerchant/dei-paybill/input.html?language=el Μπορείς και να βάλεις να πληρώνεται και με πάγια εντολή μέσω του παρόχου (χωρίς προμήθεια είναι), όχι μέσω της viva wallet. Και να σου έρχονται και push notifications για την πληρωμή.οκ παιδιά ευχαριστώ. για την ΔΕΗ οκ. εάν θέλω να κάνω αγορά πχ από ηλεκτρονικο κατάστημα πληρώνω μέσω viva κάρτας οκ. θα πάρει προμήθεια; η είναι όπως όλες οι κάρτες θα πληρώσει μόνο το ποσό του προϊόντος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 4 ώρες πριν, geodimis said: Ακόμα κι αν υπάρχουν συνδικαιούχοι; Όχι υποθέτω ε; Ναι κανονικά στην Πειραιώς τουλάχιστον που έχω δοκιμάσει. Έκλεισα λογαριασμό που ήμουν συνδικαιούχος και μάλιστα "πρώτο όνομα" ήταν η μάνα μου. Αν έχει >0 υπόλοιπο σου ζητάει να το στείλεις σε κάποιον άλλο λογαριασμό που έχεις πριν τον κλείσει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2023 4 ώρες πριν, geodimis said: Ακόμα κι αν υπάρχουν συνδικαιούχοι; Όχι υποθέτω ε; Ναι. Στην Eurobank σου ζητάει να τσεκαρεις ένα κουτάκι ότι έχεις ενημερώσει τους συνδικαιουχους 1 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. March 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2023 On 6/3/2023 at 9:14 ΜΜ, thodoris85 said: Επειδή δεν το έχω δει κάπου, τι γίνεται με τους λογαριασμούς (eurobank) οι οποίοι είναι για εξυπηρέτηση δανείου; αναφέρομαι στη μηνιαία χρέωση τήρησης λογαριασμού που έχει ξεκινήσει η eurobank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. March 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2023 Αφήνεις μόνο έναν ενεργό λογαριασμό. Τουλάχιστον να χρεωθείς μόνο 0,60€ το μήνα. Ή αν δεν τον χρησιμοποιείς τον μετατρέπεις σε Αποταμιεύω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. March 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2023 2 ώρες πριν, mikepaltri said: Αφήνεις μόνο έναν ενεργό λογαριασμό. Τουλάχιστον να χρεωθείς μόνο 0,60€ το μήνα. Ή αν δεν τον χρησιμοποιείς τον μετατρέπεις σε Αποταμιεύω η απάντηση πάει σε εμένα; Γνωρίζω για τη χρέωση... Ρωτάω αν στους χρεώσιμους λογαριασμούς περιλαμβάνονται οι παρακάτω λογαριασμοί που ανοίγει "μόνη της" η τράπεζα μαζί με τα δάνεια Quote ΤΥΠΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 0104 ΤΑΜ.ΕΞΥΠ.ΔΑΝΕΙΩΝ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 Οι λογαριασμοί εξυπηρέτησης δανείου δεν συνδέονται με τα πακέτα Advantage 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. March 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2023 On 7/3/2023 at 2:22 ΜΜ, paanos said: On 7/3/2023 at 1:16 ΜΜ, dkostas said: αν δεν εχεις ενεργοποιησει το IRIS λεει οτι σου ερχεται sms με Link για να βαλεις ενα ΙΒΑΝ. Σε ποια σελιδα σε κατευθυνει? Επισης υπαρχει τροπος να ξερεις σε ποιον λογαριασμο ενεργοποιησες τελευταια το IRIS ή πρεπει να το θυμασαι καθε φορα που το αλλαζεις? Μόνο η Eurobank στέλνει λινκ. Είναι της μορφής paf.Eurobank.gr Όχι δεν μπορείς να ξέρεις εσύ. Αυτός που στέλνει με λίγο ψάξιμο (ανάλογα τη τράπεζα) μπορεί να δει σε ποια τράπεζα πήγε Για το δεύτερο θέμα: εγώ παλιά το έλεγχα από το i-bank Pay που μου έφερνε αστερωμένα τα στοιχεία του παραλήπτη μόλις έβαζα το κινητό (χωρίς να προχωρήσω) και από τον τρόπο που ήταν τα στοιχεία καταλάβαινα σε ποια τράπεζα είχα τελευταία φορά δηλώσει το κινητό μου για IRIS 24/7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts