Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.717 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      928
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

4 ώρες πριν, pluss said:

Μπορεί να ξεκίνησε από τα "εύκολα", δηλαδή από προϊόντα που ήδη διατίθενται και σε Visa, και σε επόμενο στάδιο να μετατρέψει και τις άλλες κάρτες σε Visa. Για να δούμε...

Το πιθανότερο. Άλλωστε στις branded κάρτες υπάρχει μια σύμβαση απο πίσω οπότε θα γίνει πιο σταδιακή μετάπτωση σε Visa. 

Πάντως η Alpha προμοτάριζε τις Mastercard μέχρι πρόσφατα, π.χ. με το Dine Athens που είχες 10% έξτρα έκπτωση για πληρωμή με Alpha MC. 

1 ώρα πριν, oregon said:

Εν τω μεταξύ λιγότερο από 1 χρόνο πριν είχαν αντικαταστήσει όλες τις diners με MasterCard 

Αν και είχε αγοράσει από τη Citobank μόνο την Diners, την κατάργησε το ΦΕΒ 24 και έδωσε δωρεάν για 1 χρόνο την Affinity.

10 minutes ago, oregon said:

Alpha 

Έχω την Aegean visa εδώ και 6 χρόνια. Μου την είχαν δώσει σε αντικατάσταση Diners Στην αρχή δωρεάν, πλέον με συνδρομή. Παραμένει visa

Edited by alfeios
Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

2 minutes ago, alfeios said:

Έχω την Aegean visa εδώ και 6 χρόνια. Παραμένει visa

Η μετατροπή που ανέφερε ο φίλος επηρέαζε μόνο τις Diners, που έγιναν Mastercard. Οι παλιές Aegean Visa (σκούρο μπλε) αντικαταστάθηκαν από τις Aegean Visa και Aegean Visa Premium και από όσο ξέρω θα τρέξει ξανά σε αυτές ενέργεια αντικατάστασης με την νέα Aegean Visa.

4 minutes ago, paanos said:

Η μετατροπή που ανέφερε ο φίλος επηρέαζε μόνο τις Diners, που έγιναν Mastercard. Οι παλιές Aegean Visa (σκούρο μπλε) αντικαταστάθηκαν από τις Aegean Visa και Aegean Visa Premium και από όσο ξέρω θα τρέξει ξανά σε αυτές ενέργεια αντικατάστασης με την νέα Aegean Visa.

Δηλαδή θα αλλάξει πάλι η Aegean visa (ασημί χρώμα) που έχω τώρα;

1 hour ago, alfeios said:

Δηλαδή θα αλλάξει πάλι η Aegean visa (ασημί χρώμα) που έχω τώρα;

Αν έχεις την ανοιχτό μπλε (με το νέο λογότυπο της aegean) που έχει αναλογία 4 πόντοι = 4 μίλια, όχι δεν αλλάζει. Αν έχεις αυτή που έδιναν μέχρι το 2022 (βλέπε εικόνα) σε επηρεάζει η αλλαγή.

image.png

12 minutes ago, paanos said:

Αν έχεις την ανοιχτό μπλε (με το νέο λογότυπο της aegean) που έχει αναλογία 4 πόντοι = 4 μίλια, όχι δεν αλλάζει. Αν έχεις αυτή που έδιναν μέχρι το 2022 (βλέπε εικόνα) σε επηρεάζει η αλλαγή.

image.png

Έχω αυτήν 

Screenshot_2025-04-21-20-42-39-859_com.mobileloft.alpha.droid-edit.jpg

By the way, εχει κανένας το καινούριο πλαστικό της Πειραιώς στις πιστωτικές; Αυτό που εμφανίζεται στο Apple/Google Pay. Πριν 2 μήνες νέα έκδοση σε δύο διαφορετικούς πελάτες, και ηρθε το παλιό μπλε πλαστικό. Απλά απο απορία...

39 minutes ago, Kipouros_tou_GAP said:

εχει κανένας το καινούριο πλαστικό της Πειραιώς στις πιστωτικές;

Έχουν αρκετό απόθεμα ακόμα. 

2 ώρες πριν, Kipouros_tou_GAP said:

By the way, εχει κανένας το καινούριο πλαστικό της Πειραιώς στις πιστωτικές; Αυτό που εμφανίζεται στο Apple/Google Pay. Πριν 2 μήνες νέα έκδοση σε δύο διαφορετικούς πελάτες, και ηρθε το παλιό μπλε πλαστικό. Απλά απο απορία...

Κι εγώ που αντικατέστησα τη χρεωστική μου πριν 3 εβδομάδες, ήρθε το πλαστικό με το παλιό λογότυπο. Όπως λέει και ο paanos, έχουν αρκετό απόθεμα ακόμα.

11 ώρες πριν, paanos said:

image.png

Πάνο έχω αυτή που λες και δεν την είχα αλλάξει πριν 2 χρονια γιατί με 2.000 ευρώ συναλλαγές το χρόνο έκανε αντιλογισμο στη συνδρομή...ενώ οι καινούριες είχαν χρέωση. Θα είναι υποχρεωτική η μετάβαση?

2 ώρες πριν, takpanos said:

Θα είναι υποχρεωτική η μετάβαση?

Θα λάβεις ενημέρωση. Αυτή τη φορά ναι, την καταργούν οριστικά 

1 ώρα πριν, paanos said:

μηπως γνωριζει κανεις

ειχα την παλια την μπλε σκουρα, με δωρεαν συνδρομη για παντα

η αντικατασταση το αλλαζει αυτο;;; 

την ασημενια που μου εστειλαν ηθελαν συνδρομη και δεν την ενεργοποιησα, προτιμησα την παλια

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Εκανα αναληψη 40€ από ΑΤΜ της Πειραιώς με κάρτα χρεωστική της Alpha Bank

Η Χρέωση ηταν 42€ +0,75€

Δηλαδη η συνολικη προμηθεια 2,75€

9 minutes ago, BASSstarlet said:

Eμ τι, τσάμπα θες;

Μετακινήθηκαν κάποια kilobytes, υπήρξε φθορά στους «σκληρούς»!

Δεν θελω τσαμπα, αλλα ισως ειχα καταλαβει λαθος τον λατρεμενο μας πρωθυπουργο σε κατι σχετικες εξαγγελιες του

Α καλά, όταν το κόμμα του χρωστάει κοντά μισό δις, νομίζεις πως μπορεί να ζητάει χάρες από τις τράπεζες;

Εσύ όταν χρωστάς λεφτά σε κάποιον, έχεις μετά το θάρρος(θράσος) να του ζητήσεις και άλλη χάρη;

2 minutes ago, BASSstarlet said:

Α καλά, όταν το κόμμα του χρωστάει κοντά μισό δις, νομίζεις πως μπορεί να ζητάει χάρες από τις τράπεζες;

Εσύ όταν χρωστάς λεφτά σε κάποιον, έχεις μετά το θάρρος(θράσος) να του ζητήσεις και άλλη χάρη;

Θα βγουμε εκτός θεματος, καλο ειναι να μην το επεκτεινουμε εδω, αλλα εγω πιστευω οτι δεν τους χρωσταει. του χρωστανε. Εχει φροντισει να εχουν τοσα κερδη σε βαρος μας, που μαλλον του χρωστανε

48 minutes ago, AnDas said:

αφορά περιοχές που δεν υπάρχουν άλλα ATMs

Αυτό!

Edited by nikos_kallithea

6 ώρες πριν, takpanos said:

Πάνο έχω αυτή που λες και δεν την είχα αλλάξει πριν 2 χρονια γιατί με 2.000 ευρώ συναλλαγές το χρόνο έκανε αντιλογισμο στη συνδρομή...ενώ οι καινούριες είχαν χρέωση. Θα είναι υποχρεωτική η μετάβαση?

2 ώρες πριν, HEO said:

μηπως γνωριζει κανεις

ειχα την παλια την μπλε σκουρα, με δωρεαν συνδρομη για παντα

η αντικατασταση το αλλαζει αυτο;;; 

την ασημενια που μου εστειλαν ηθελαν συνδρομη και δεν την ενεργοποιησα, προτιμησα την παλια

Τα ίδια και εγώ....δωρεάν συνδρομή με την "παλιά" για πάντα....και ας μειώσανε τα μίλια στα μισά...

Αν η μετάβαση στη νέα κάρτα επιφέρει και συνδρομή, ..φιλάκια τα λέμε. Έτσι και αλλιώς, α) έχω ήδη 250000+ για εξαργύρωση...και β) δουλεύω την platinum κυρίως...

Επιπλέον, γενικά έχω ξεκινήσει να ρίχνω κατάμαυρο στην Alpha , γιατί τελευταία έχει γίνει εντελώς ΓΤΠΚ!

5 ώρες πριν, paanos said:

Πως και με τι θα αντικατασταθούν άραγε;

Edited by Nabonidus
Αλλαγή διατύπωσης.