oregon Δημ. Κυριακή στις 05:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:03 μμ Γνωρίζει κάποιος αν το ποσό της πληρωμής του ΕΝΦΙΑ προσμετράται στο ετήσιο ποσό αγορών που απαιτείται για τον αντιλογισμό της συνδρομής της πιστωτικής κάρτας; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. Δευτέρα στις 01:27 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:27 πμ 8 ώρες πριν, oregon said: Γνωρίζει κάποιος αν το ποσό της πληρωμής του ΕΝΦΙΑ προσμετράται στο ετήσιο ποσό αγορών που απαιτείται για τον αντιλογισμό της συνδρομής της πιστωτικής κάρτας; Οχι. Οπως και τα τέλη κυκλοφορίας. Γενικά οποιαδήποτε πληρωμή στην εφορία δεν προσμετράται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. Δευτέρα στις 11:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:45 πμ Δεν έχουν αλλάξει οι προμήθειες για ανάληψη από ΑΤΜ άλλης τράπεζας; Έκανα ανάληψη 80€ με κάρτα της Alpha σε ΑΤΜ της Εθνικής και πλήρωσα 1,9€ όσο πλήρωνα πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. Δευτέρα στις 12:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:04 μμ 17 minutes ago, soleman said: Δεν έχουν αλλάξει οι προμήθειες για ανάληψη από ΑΤΜ άλλης τράπεζας; Έκανα ανάληψη 80€ με κάρτα της Alpha σε ΑΤΜ της Εθνικής και πλήρωσα 1,9€ όσο πλήρωνα πάντα Εχουν καταργηθεί αλλα μονο σε περιοχες που υπάρχει ενα ατμ μιας τράπεζας, τότε μόνο δεν εχεις προμήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nabonidus Δημ. Δευτέρα στις 03:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:47 μμ (edited) 18 ώρες πριν, ffc said: Οχι. Οπως και τα τέλη κυκλοφορίας. Γενικά οποιαδήποτε πληρωμή στην εφορία δεν προσμετράται. Πιθανόν να εξαρτάται από την τράπεζα. Μου φαίνεται κάπως παράδοξο, πως τράπεζα , να δίνει με πιστωτική της κάρτα μίλια για πληρωμές προς το δημόσιο και να μην προσμετρά τα ποσά αυτά στο απαιτούμενο ελάχιστο όριο για τη δωρεάν συνδρομή. <Σας θυμίζουμε ότι μέσω της πιστωτικής σας κάρτας λαμβάνετε: • 1 μίλι για κάθε 1€ αγορών που κάνετε με την κάρτα σας • 1 μίλι για κάθε 10€ συναλλαγών που αφορούν πληρωμές υποχρεώσεων προς το Δημόσιο > Στους όρους άλλης τράπεζας διαβάζω , < η ετήσια χρήση στην επέτειο του προϊόντος > , χωρίς ψιλά γράμματα. Στην περίπτωση πάντως που δεν προσμετρήσουν τα ποσά , μπορείτε να ζητήσετε τον αντιλογισμό της συνδρομής. Στο παρελθόν ήταν αρκετά ελαστικές σ’ αυτό το σημείο. Edited Δευτέρα στις 08:03 μμ by Nabonidus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. Τρίτη στις 06:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:45 πμ Στο web-nanking και στην εφαρμογή στο κινητο σημερα εμφανιστηκε το παρακατω μηνυμα Quote Οι όροι επιβράβευσης των καρτών μασούτης Visa, YES Visa & Reward World Mastercard έχουν τροποποιηθεί. Δείτε τους όρους αυτούς στο www.eurobank.gr , στην ιστοσελίδα που είναι αφιερωμένη στην κάρτα σας για να μάθετε πώς και πότε συγκεντρώνετε ευρώ. Εψαξα στη σελιδα τους δεν βρηκα ξεκαθαρα τι αλλαζει Παρατηρησα ομως οτι απ οτι θυμαμαι ελεγε πριν για 6% επιβραβευση στις αγορες απο καποια καταστηματα σε Mall, για 3% σε επιλεγμενα πρατηρια ΕΚΟ και για 1% σε ολες τις αλλες αγορες. Ενω τωρα γραφει Με την πιστωτική κάρτα YES Visa κερδίζετε από τις αγορές σας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις των Golden Hall, The Mall Athens, Mediterranean Cosmos και Μαρίνας Φλοίσβου. Κερδίζετε όταν βάζετε βενζίνη σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ ή πληρώνετε με πάγια εντολή τους λογαριασμούς ρεύματος στην ELPEDISON. Συμπέρασμα: Παει το 1% απο τις αγορές με την κάρτα Κάνω λαθος; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Τρίτη στις 09:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:04 πμ Για την Yes συνεχίζει να λέει για το 1% Quote Επιπλέον κέρδος για συναλλαγές στην Ελλάδα και το εξωτερικό Κερδίζετε 1% για όλες τις αγορές σας σε εμπορικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό με την πιστωτική κάρτα σας YES Visa. Με το πρόγραμμα επιβράβευσης της YES Visa κερδίζετε όταν κάνετε αγορές ή άλλες συναλλαγές με την κάρτα σας αποκλειστικά για να καλύψετε προσωπικές καταναλωτικές ανάγκες σας. Δεν συγκεντρώνετε ευρώ από: Πληρωμές σε επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, όπως ηλεκτρικής ενέργειας, ύδρευσης, φυσικού αερίου κ.λπ. Πληρωμές προς το Δημόσιο και φορείς κοινωνικής ασφάλισης (υγείας και σύνταξης). Πληρωμές σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ). Μεταφορές κεφαλαίων σε λογαριασμό δικό σας ή τρίτου που έχετε σε άλλο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών. Συναλλαγές με εταιρείες στοιχημάτων, τυχερών παιχνιδιών και καζίνο. https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/kartes/pistotikes-kartes/yes-visa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apostol02 Δημ. Τρίτη στις 09:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:10 πμ (edited) 2 ώρες πριν, alfeios said: Στο web-nanking και στην εφαρμογή στο κινητο σημερα εμφανιστηκε το παρακατω μηνυμα Εψαξα στη σελιδα τους δεν βρηκα ξεκαθαρα τι αλλαζει Παρατηρησα ομως οτι απ οτι θυμαμαι ελεγε πριν για 6% επιβραβευση στις αγορες απο καποια καταστηματα σε Mall, για 3% σε επιλεγμενα πρατηρια ΕΚΟ και για 1% σε ολες τις αλλες αγορες. Ενω τωρα γραφει Με την πιστωτική κάρτα YES Visa κερδίζετε από τις αγορές σας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις των Golden Hall, The Mall Athens, Mediterranean Cosmos και Μαρίνας Φλοίσβου. Κερδίζετε όταν βάζετε βενζίνη σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ ή πληρώνετε με πάγια εντολή τους λογαριασμούς ρεύματος στην ELPEDISON. Συμπέρασμα: Παει το 1% απο τις αγορές με την κάρτα Κάνω λαθος; Ο όρος που άλλαξε είναι το 1 τα εκατό που έδινε και στην μεταφορά κεφαλαίων (πχ ρεβολουτ)Πλέον το εξαιρεί Edited Τρίτη στις 09:12 πμ by Apostol02 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. Τρίτη στις 09:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:14 πμ 7 minutes ago, paanos said: Για την Yes συνεχίζει να λέει για το 1% https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/kartes/pistotikes-kartes/yes-visa Εχεις δικιο, δεν το προσεξα Γνωριζεις αν αυτη η εξαιρεση Quote Δεν συγκεντρώνετε ευρώ από: Μεταφορές κεφαλαίων σε λογαριασμό δικό σας ή τρίτου που έχετε σε άλλο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών. προστεθηκε σημερα ή υπήρχε; Γιατι για φόρτιση της Revolut εδινε το 1% μέχρι χθες 3 minutes ago, Apostol02 said: Ο όρος που άλλαξε είναι το 1 τα εκατό που έδινε και στην μεταφορά κεφαλαίων (πχ ρεβολουτ)Πλέον το εξαιρεί Α μπραβο !!! Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apostol02 Δημ. Τρίτη στις 09:16 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:16 πμ Όχι δεν υπήρχε 🙃.Τις προηγούμενες μέρες προστέθηκε … 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. Τρίτη στις 09:18 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:18 πμ 1 minute ago, Apostol02 said: Όχι δεν υπήρχε 🙃.Τις προηγούμενες μέρες προστέθηκε … Η AlphaBank με τα Bonus το ειχε κανει εδω και δυο χρονια. Αναμενόμενο ηταν Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. Τρίτη στις 11:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:19 πμ καλησπέρα παιδιά, στην εθνική έχουν εκδόσει από μόνοι τους pre-paid καρτες κ τις ανανεωνουν ενω εχω ζητησει (τηλεφωνικα) να τις ακυρωσουν κ να μην στειλουν αλλες. Οι καρτες ακομη εμφανιζονται στον λογαριασμο μου. Πως γινετε να φυγουν κ να μην ξαναερθουν?? ( οχι να μην τις βλεπω απλα, με αποκρυψη, να φυγουν εντελως) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kipouros_tou_GAP Δημ. Τρίτη στις 02:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:26 μμ 5 ώρες πριν, alfeios said: Εχεις δικιο, δεν το προσεξα Γνωριζεις αν αυτη η εξαιρεση προστεθηκε σημερα ή υπήρχε; Γιατι για φόρτιση της Revolut εδινε το 1% μέχρι χθες Α μπραβο !!! Παντώς οι όροι ενδεχομένως να αλλάξουν ξανά, τουλάχιστον για τη YES. Θα ανασχεδιαστεί τελείως ως προϊόν, από το μηδέν σχεδόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Τρίτη στις 02:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:28 μμ Για κατάργηση έχω ακούσει και ενίσχυση του προγράμματος επιστροφή 🙂 . Αυτό και στα πλαίσια γενικότερων ξεχωριστών συμφωνιών με κάθε κατάστημα, γιατί μέχρι τώρα τα POS τους ήταν μέσω του εμπορικού. Πάντως οι attica reward επιστροφή και μασούτης visa έχουν λάβει νέο σχεδιασμό και συνεχίζουν κανονικά, όμως και εδώ έχουμε την εξαίρεση 1% επιστροφής στις revolut Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apostol02 Δημ. Τρίτη στις 02:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:35 μμ 8 minutes ago, Kipouros_tou_GAP said: Παντώς οι όροι ενδεχομένως να αλλάξουν ξανά, τουλάχιστον για τη YES. Θα ανασχεδιαστεί τελείως ως προϊόν, από το μηδέν σχεδόν. 😮 Έχεις κάποια πληροφόρηση ;Σε ποιον άξονα χρόνου θα γίνει αυτή η αλλαγή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. Τρίτη στις 03:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:04 μμ 27 minutes ago, Kipouros_tou_GAP said: Παντώς οι όροι ενδεχομένως να αλλάξουν ξανά, τουλάχιστον για τη YES. Θα ανασχεδιαστεί τελείως ως προϊόν, από το μηδέν σχεδόν. Κι εγώ ο αφελής πίστευα πως οι YES Visa θα άλλαζαν όταν ξεκινούσαν την λειτουργία τους τα δύο (2) νέα εμπορικά κέντρα της Lamda Developments στο Ελληνικό, Riviera Galleria και Vouliagmenis Mall, ώστε να συμπεριλάβουν κάποια καταστήματα αυτών. Αυτό που με "χάλαγε" ήταν πως δεν συγκαταλέγονταν στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις (με 6%) τα parkings των εμπορικών κέντρων. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apostol02 Δημ. Τρίτη στις 03:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:09 μμ 3 minutes ago, GraveDigger said: Κι εγώ ο αφελής πίστευα πως οι YES Visa θα άλλαζαν όταν ξεκινούσαν την λειτουργία τους τα δύο (2) νέα εμπορικά κέντρα της Lamda Developments στο Ελληνικό, Riviera Galleria και Vouliagmenis Mall, ώστε να συμπεριλάβουν κάποια καταστήματα αυτών. Αυτό που με "χάλαγε" ήταν πως δεν συγκαταλέγονταν στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις (με 6%) τα parkings των εμπορικών κέντρων. Επίσης και το πρώην mcarthur ανήκει πλέον στην lamda και θα μπορούσε να ενταχθεί …Για την μη συμμετοχή του πάρκινγκ νόμιζα μόνο εμένα μου κακοφαινόταν 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Τετάρτη στις 04:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 04:05 πμ τώρα τελευταία και για οποιοδήποτε ποσό ,ακόμα και κάτω από 20 ευρώ το google wallet μου ζητάει να βάλω δακτυλικο για να μπορώ να πληρώσω .ξέρει κανείς γιατί;κάτω από 50 ήταν χωρίς πιν,δακτυλικο κλπ.είναι πολύ σπαστικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. Τετάρτη στις 04:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 04:44 πμ 36 minutes ago, ilka71 said: τώρα τελευταία και για οποιοδήποτε ποσό ,ακόμα και κάτω από 20 ευρώ το google wallet μου ζητάει να βάλω δακτυλικο για να μπορώ να πληρώσω .ξέρει κανείς γιατί;κάτω από 50 ήταν χωρίς πιν,δακτυλικο κλπ.είναι πολύ σπαστικό Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα με το wallet και με καμία κάρτα από όσες έχω σ' αυτό. Μήπως είναι θέμα του κινητού και του Anfroid? Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Τετάρτη στις 04:48 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 04:48 πμ 1 minute ago, makap said: Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα με το wallet και με καμία κάρτα από όσες έχω σ' αυτό. Μήπως είναι θέμα του κινητού και του Anfroid? Κινητό s24 ultra android 14 είναι πριν καν πληρώσω μου λέει να κάνω verify Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. Τετάρτη στις 05:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:09 πμ Μήπως να κάνεις νέα εγκατάσταση του wallet? Πιθανές απαντήσεις λέω στο αφύσικο/παράδοξο που σου συμβαίνει. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Τετάρτη στις 05:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:51 πμ (edited) 43 minutes ago, makap said: Μήπως να κάνεις νέα εγκατάσταση του wallet? Πιθανές απαντήσεις λέω στο αφύσικο/παράδοξο που σου συμβαίνει. έκανα αλλά τίποτα.βρήκα στο ίντερνετ γενικό θέμα είναι.έχεις βιομετρικά ενεργά; τελικά εάν ξεκλειδώσω το κινητό με face id μετά θέλει και δακτυλικο το google wallet .εάν ξεκλειδώσω με δακτυλικο δεν ξανά θέλει!wtf?δηλαδή θεωρούν το face id insecure ; Edited Τετάρτη στις 05:54 πμ by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. Τετάρτη στις 06:23 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:23 πμ Ναι, έχω δακτυλικό στις τράπεζες (Alpha, ETE, Eurobank). Δεν έχω βάλει ποτέ face id. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Τετάρτη στις 09:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:38 πμ 3 ώρες πριν, makap said: Ναι, έχω δακτυλικό στις τράπεζες (Alpha, ETE, Eurobank). Δεν έχω βάλει ποτέ face id. ναι τελικά εάν ξεκλειδώσω το κινητό με face id ΘΈΛΕΙ κάθε φορά και δακτυλικο για πληρωμές! νέα μόδα αυτή.εάν ξεκλειδώσω με δακτυλικο τότε δεν ξανά θέλει δακτυλικο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Τετάρτη στις 12:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:33 μμ 2 ώρες πριν, ilka71 said: face id Προσοχή στον όρο: το ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου δεν είναι 100% αξιόπιστο, για αυτό και δεν θεωρείται βιομετρικό μέσο. Καλώς ζητάει και δακτυλικό αν έχεις ξεκλειδώσει με αυτόν τον τρόπο. Το Face ID που είναι της Apple, βασίζεται σε σκανάρισμα προσώπου και ίριδας με αισθητήρες. Στα Android χρόνια τώρα έχουμε να δούμε τέτοια συσκευή, νομίζω το Note 9 ήταν κ το τελευταίο γνωστό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts