HEO Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος 1 minute ago, oregon said: Φαντάζομαι του ζήτησαν επικαιροποίηση στοιχείων. σωστα, πλην ομως αυτη την κανεις και απο το σπιτι σου με μια κινηση Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος (edited) 22 ώρες πριν, paanos said: Κατάργηση κάνεις απλά πατώντας μέσα στην εφαρμογή απώλεια, με την προϋπόθεση να μην έχεις καθόλου χρεωστικό υπόλοιπο. Δεν ήξερα ότι η απώλεια θεωρείται αυτομάτως και τερματισμός της κάρτας, πένα. 🙂 22 ώρες πριν, HEO said: απο περιεργια, τι χαρτια ζητησαν;; εχω ακυρωσει πολυ ευκολα πιστωτικη καρτα απλα με μια επιστεψη, χωρις κανενα δικιολογητικο, αλλωστε οπως λεει ο φιλος τωρα γινεται με ενα κουμπι η διαδικασια μεσα απο την εφαρμογη Τους πήρα τηλ να τους ρωτήσω για να μην πάω άδικα σε κατάστημα και μου είπαν να έχω μαζί μου τα πάντα: ταυτότητα, εκκαθαριστικό, χαρτί που να φαίνεται η κατοικία, χαρτί από λογιστή με τη μισθοδοσία κτλ. Αφού της είπα επί λέξη, "Δλδ μου δώσατε μια πιστωτική χωρίς ΚΑΝΕΝΑ χαρτί, μόνο με τα στοιχεία της εφαρμογής, αλλά να μου την κόψετε θέλετε 10?" Από δικαιολογητικά για την βγάλω δεν ζήτησαν τίποτα και μάλιστα υπήρχε ολόκληρο banner "Αποκτήστε σήμερα τη Silver χωρίς δικαιολογητικά!" - το μόνο που έχω κάνει είναι επικαιροποίηση των στοιχείων μέσω gov Edited 7 Νοέμβριος by Vasileios 1 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος Ή σου έλειπε η επικαιροποίηση στοιχειων όταν μίλησες (και δεν στο εξήγησε) ή το πιθανότερο να έπεσες σε άσχετο τηλεφωνητή! Εγώ θα σου πρότεινα να την διακόψεις ώστε να μην πληρώσεις άδικα ετήσια συνδρομή και να βρεις κάποια που να είναι χωρίς συνδρομή υπό προϋποθέσεις που να μπορείς να καλύπτεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος Με παγωμένη πιστωτική και απενεργοποιημένες τις ονλινε συναλλαγές, οι συναλλαγές μεσω gpay περνάνε χωρίς κανένα πρόβλημα, στην Εθνική ολα αυτά😁 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος Λογικό να περνάνε διότι τις βλέπει ως πάγιες από τον merchant Google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος 27 minutes ago, GraveDigger said: Λογικό να περνάνε διότι τις βλέπει ως πάγιες από τον merchant Google. Σαφως και δεν εινατι λογικό και είναι λάθος, αντίστοιχα στην ρεβο δεν περνάνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. 7 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Νοέμβριος Η εξαργύρωση των yellows γίνεται από τα νεότερα προς τα παλιότερα; Μπήκα στην εφαρμογή τυχαία και είδα να έχουν λήξει κάποια επειδή είχε συμπληρωθεί ένας χρόνος και πριν λίγες μέρες είχα κάνει εξαργύρωση μου έκανε εντύπωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kipouros_tou_GAP Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος Ξεκόλλησε το θέμα με την Ελπέντισον και την ΕΤΕ. Έβαλαν αναδρομικά τους go4more 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος (edited) 14 ώρες πριν, Kipouros_tou_GAP said: Ξεκόλλησε το θέμα με την Ελπέντισον και την ΕΤΕ. Έβαλαν αναδρομικά τους go4more Ναι, επιτέλους! Πριν 3-4 μέρες μπήκαν οι πόντοι που περίμενα από πληρωμές λογαριασμών της ελπέντισον που έκανα το καλοκαίρι!! Κάποιοι έλεγαν ότι είναι θέμα της elpedison, αλλά τελικά το πρόβλημα μάλλον ήταν στην Εθνική. Εγώ ποτέ δεν μίλησα με την elpedison για τους πόντους, αλλά την Εθνική την κυνήγησα. On 7/11/2024 at 8:13 ΜΜ, TypeRS said: Η εξαργύρωση των yellows γίνεται από τα νεότερα προς τα παλιότερα; Μπήκα στην εφαρμογή τυχαία και είδα να έχουν λήξει κάποια επειδή είχε συμπληρωθεί ένας χρόνος και πριν λίγες μέρες είχα κάνει εξαργύρωση μου έκανε εντύπωση Αν και έχω καιρό να ασχοληθώ με τα yellows, πάντα έληγαν τα παλιότερα πρώτα. Στην περίπτωσή σου ίσως είχες περισσότερα να λήγουν από όσα έκανες εξαργύρωση, οπότε όσα περίσσεψαν απλά έληξαν. Edited 9 Νοέμβριος by geoponer Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. 9 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 9 Νοέμβριος 4 ώρες πριν, geoponer said: Αν και έχω καιρό να ασχοληθώ με τα yellows, πάντα έληγαν τα παλιότερα πρώτα. Στην περίπτωσή σου ίσως είχες περισσότερα να λήγουν από όσα έκανες εξαργύρωση, οπότε όσα περίσσεψαν απλά έληξαν. Ναι για την λήξη είναι λογικό, περίμενα να ισχύει το ίδιο και για την εξαργύρωση, εκτός και αν με μπέρδεψε η εφαρμογή τους, όπως και να χει από δω και πέρα θα φροντίζω μια φορά το χρόνο να κάνω εξαργύρωση, την χρησιμοποιώ για συγκεκριμένες αγορές οπότε δεν μαζεύω πολλούς πόντους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. Δευτέρα στις 03:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:45 μμ Ερώτηση : Είχα μια πιστωτική της Εθνικής και την δήλωσα απώλεια εδώ και 4 μήνες. Δεν είχα χρεωστικό υπόλοιπο. Όντως κλείδωσε στο app και φαίνεται ανενεργή, αλλά συνεχίζει να φαίνεται στο app της Εθνικής. Ξέρετε πότε θα την αφαιρέσουν ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Δευτέρα στις 04:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:32 μμ Από την ενότητα κάρτες, στα γρανάζια πάνω δεξιά μπορείς να την κρύψεις. με τη λήξη της θα εξαφανιστεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kipouros_tou_GAP Δημ. Τρίτη στις 08:00 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:00 πμ Μετρητής απαλλαγής συνδρομής στην ΕΤΕ πάλι κολλημένος εδώ και ενα μήνα. Και ο υπολογιστής για το αφορολόγητο βγάζει μικρότερο νούμερο από ότι πριν 20 μέρες χωρίς να έχει γίνει καμία επιστροφή. Απλά απάλευτοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. Τρίτη στις 03:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:18 μμ 7 ώρες πριν, Kipouros_tou_GAP said: Μετρητής απαλλαγής συνδρομής στην ΕΤΕ πάλι κολλημένος εδώ και ενα μήνα. Και ο υπολογιστής για το αφορολόγητο βγάζει μικρότερο νούμερο από ότι πριν 20 μέρες χωρίς να έχει γίνει καμία επιστροφή. Απλά απάλευτοι... Την τελευταία φορά που τους το είχα αναφέρει έκανε μήνες να λειτουργήσει, λες και είναι τίποτα πολύπλοκο. Ευτυχώς που δεν ασχολούμαι πλέον, γιατί πιάνω το όριο πολύ εύκολα με τη χρήση κάρτας για πληρωμές. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kipouros_tou_GAP Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν On 19/11/2024 at 5:18 ΜΜ, geoponer said: Την τελευταία φορά που τους το είχα αναφέρει έκανε μήνες να λειτουργήσει, λες και είναι τίποτα πολύπλοκο. Ευτυχώς που δεν ασχολούμαι πλέον, γιατί πιάνω το όριο πολύ εύκολα με τη χρήση κάρτας για πληρωμές. Εμενα που ειναι δευτερεύουσα κάρτα, με έχει εκνευρίσει με την ασυνέπεια της. Οπότε μάλλον θα φάει άκυρο γιατι τα 120 της συνδρομής είναι βαριά και η επιβράβευση μικρή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 17 minutes ago, Kipouros_tou_GAP said: Εμενα που ειναι δευτερεύουσα κάρτα, με έχει εκνευρίσει με την ασυνέπεια της. Οπότε μάλλον θα φάει άκυρο γιατι τα 120 της συνδρομής είναι βαριά και η επιβράβευση μικρή. Και εμένα την βλέπω να τρώει σούτ του χρόνου.. Γνωρίζουμε αν μπορούμε να κάνουμε μεταφορά του πιστωτικού υπολοίπου σε άλλη κάρτα η να εκδοθεί άλλο προιόν π.χ. Silver? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 2 ώρες πριν, Kipouros_tou_GAP said: Εμενα που ειναι δευτερεύουσα κάρτα, με έχει εκνευρίσει με την ασυνέπεια της. Οπότε μάλλον θα φάει άκυρο γιατι τα 120 της συνδρομής είναι βαριά και η επιβράβευση μικρή. Δίκιο έχεις. Εγώ ευτυχώς έχω Toyota Visa χωρίς συνδρομή οπότε δε με απασχολεί το πάγιο, ενώ τελευταία δεν έχω κάποιο πρόβλημα ούτε με την τράπεζα, ούτε με το Go4More (από το οποίο κερδίζω συνεχώς). Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts