HEO Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 1 minute ago, oregon said: Φαντάζομαι του ζήτησαν επικαιροποίηση στοιχείων. σωστα, πλην ομως αυτη την κανεις και απο το σπιτι σου με μια κινηση Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) 14 ώρες πριν, paanos said: Κατάργηση κάνεις απλά πατώντας μέσα στην εφαρμογή απώλεια, με την προϋπόθεση να μην έχεις καθόλου χρεωστικό υπόλοιπο. Δεν ήξερα ότι η απώλεια θεωρείται αυτομάτως και τερματισμός της κάρτας, πένα. :) 13 ώρες πριν, HEO said: απο περιεργια, τι χαρτια ζητησαν;; εχω ακυρωσει πολυ ευκολα πιστωτικη καρτα απλα με μια επιστεψη, χωρις κανενα δικιολογητικο, αλλωστε οπως λεει ο φιλος τωρα γινεται με ενα κουμπι η διαδικασια μεσα απο την εφαρμογη Τους πήρα τηλ να τους ρωτήσω για να μην πάω άδικα σε κατάστημα και μου είπαν να έχω μαζί μου τα πάντα: ταυτότητα, εκκαθαριστικό, χαρτί που να φαίνεται η κατοικία, χαρτί από λογιστή με τη μισθοδοσία κτλ. Αφού της είπα επί λέξη, "Δλδ μου δώσατε μια πιστωτική χωρίς ΚΑΝΕΝΑ χαρτί, μόνο με τα στοιχεία της εφαρμογής, αλλά να μου την κόψετε θέλετε 10?" Από δικαιολογητικά για την βγάλω δεν ζήτησαν τίποτα και μάλιστα υπήρχε ολόκληρο banner "Αποκτήστε σήμερα τη Silver χωρίς δικαιολογητικά!" - το μόνο που έχω κάνει είναι επικαιροποίηση των στοιχείων μέσω gov 14 ώρες πριν, paanos said: Κατάργηση κάνεις απλά πατώντας μέσα στην εφαρμογή απώλεια, με την προϋπόθεση να μην έχεις καθόλου χρεωστικό υπόλοιπο. Δεν ήξερα ότι η απώλεια θεωρείται αυτομάτως και τερματισμός της κάρτας, πένα. :) 13 ώρες πριν, HEO said: απο περιεργια, τι χαρτια ζητησαν;; εχω ακυρωσει πολυ ευκολα πιστωτικη καρτα απλα με μια επιστεψη, χωρις κανενα δικιολογητικο, αλλωστε οπως λεει ο φιλος τωρα γινεται με ενα κουμπι η διαδικασια μεσα απο την εφαρμογη Τους πήρα τηλ να τους ρωτήσω για να μην πάω άδικα σε κατάστημα και μου είπαν να έχω μαζί μου τα πάντα: ταυτότητα, εκκαθαριστικό, χαρτί που να φαίνεται η κατοικία, χαρτί από λογιστή με τη μισθοδοσία κτλ. Αφού της είπα επί λέξη, "Δλδ μου δώσατε μια πιστωτική χωρίς ΚΑΝΕΝΑ χαρτί, μόνο με τα στοιχεία της εφαρμογής, αλλά να μου την κόψετε θέλετε 10?" Από δικαιολογητικά για την βγάλω δεν ζήτησαν τίποτα και μάλιστα υπήρχε ολόκληρο banner "Αποκτήστε σήμερα τη Silver χωρίς δικαιολογητικά!" - το μόνο που έχω κάνει είναι επικαιροποίηση των στοιχείων μέσω gov 14 ώρες πριν, paanos said: Κατάργηση κάνεις απλά πατώντας μέσα στην εφαρμογή απώλεια, με την προϋπόθεση να μην έχεις καθόλου χρεωστικό υπόλοιπο. Δεν ήξερα ότι η απώλεια θεωρείται αυτομάτως και τερματισμός της κάρτας, πένα. :) 13 ώρες πριν, HEO said: απο περιεργια, τι χαρτια ζητησαν;; εχω ακυρωσει πολυ ευκολα πιστωτικη καρτα απλα με μια επιστεψη, χωρις κανενα δικιολογητικο, αλλωστε οπως λεει ο φιλος τωρα γινεται με ενα κουμπι η διαδικασια μεσα απο την εφαρμογη Τους πήρα τηλ να τους ρωτήσω για να μην πάω άδικα σε κατάστημα και μου είπαν να έχω μαζί μου τα πάντα: ταυτότητα, εκκαθαριστικό, χαρτί που να φαίνεται η κατοικία, χαρτί από λογιστή με τη μισθοδοσία κτλ. Αφού της είπα επί λέξη, "Δλδ μου δώσατε μια πιστωτική χωρίς ΚΑΝΕΝΑ χαρτί, μόνο με τα στοιχεία της εφαρμογής, αλλά να μου την κόψετε θέλετε 10?" Από δικαιολογητικά για την βγάλω δεν ζήτησαν τίποτα και μάλιστα υπήρχε ολόκληρο banner "Αποκτήστε σήμερα τη Silver χωρίς δικαιολογητικά!" - το μόνο που έχω κάνει είναι επικαιροποίηση των στοιχείων μέσω gov 14 ώρες πριν, paanos said: Κατάργηση κάνεις απλά πατώντας μέσα στην εφαρμογή απώλεια, με την προϋπόθεση να μην έχεις καθόλου χρεωστικό υπόλοιπο. Δεν ήξερα ότι η απώλεια θεωρείται αυτομάτως και τερματισμός της κάρτας, πένα. :) 13 ώρες πριν, HEO said: απο περιεργια, τι χαρτια ζητησαν;; εχω ακυρωσει πολυ ευκολα πιστωτικη καρτα απλα με μια επιστεψη, χωρις κανενα δικιολογητικο, αλλωστε οπως λεει ο φιλος τωρα γινεται με ενα κουμπι η διαδικασια μεσα απο την εφαρμογη Τους πήρα τηλ να τους ρωτήσω για να μην πάω άδικα σε κατάστημα και μου είπαν να έχω μαζί μου τα πάντα: ταυτότητα, εκκαθαριστικό, χαρτί που να φαίνεται η κατοικία, χαρτί από λογιστή με τη μισθοδοσία κτλ. Αφού της είπα επί λέξη, "Δλδ μου δώσατε μια πιστωτική χωρίς ΚΑΝΕΝΑ χαρτί, μόνο με τα στοιχεία της εφαρμογής, αλλά να μου την κόψετε θέλετε 10?" Από δικαιολογητικά για την βγάλω δεν ζήτησαν τίποτα και μάλιστα υπήρχε ολόκληρο banner "Αποκτήστε σήμερα τη Silver χωρίς δικαιολογητικά!" - το μόνο που έχω κάνει είναι επικαιροποίηση των στοιχείων μέσω gov 14 ώρες πριν, paanos said: Κατάργηση κάνεις απλά πατώντας μέσα στην εφαρμογή απώλεια, με την προϋπόθεση να μην έχεις καθόλου χρεωστικό υπόλοιπο. Δεν ήξερα ότι η απώλεια θεωρείται αυτομάτως και τερματισμός της κάρτας, πένα. :) 13 ώρες πριν, HEO said: απο περιεργια, τι χαρτια ζητησαν;; εχω ακυρωσει πολυ ευκολα πιστωτικη καρτα απλα με μια επιστεψη, χωρις κανενα δικιολογητικο, αλλωστε οπως λεει ο φιλος τωρα γινεται με ενα κουμπι η διαδικασια μεσα απο την εφαρμογη Τους πήρα τηλ να τους ρωτήσω για να μην πάω άδικα σε κατάστημα και μου είπαν να έχω μαζί μου τα πάντα: ταυτότητα, εκκαθαριστικό, χαρτί που να φαίνεται η κατοικία, χαρτί από λογιστή με τη μισθοδοσία κτλ. Αφού της είπα επί λέξη, "Δλδ μου δώσατε μια πιστωτική χωρίς ΚΑΝΕΝΑ χαρτί, μόνο με τα στοιχεία της εφαρμογής, αλλά να μου την κόψετε θέλετε 10?" Από δικαιολογητικά για την βγάλω δεν ζήτησαν τίποτα και μάλιστα υπήρχε ολόκληρο banner "Αποκτήστε σήμερα τη Silver χωρίς δικαιολογητικά!" - το μόνο που έχω κάνει είναι επικαιροποίηση των στοιχείων μέσω gov 14 ώρες πριν, paanos said: Κατάργηση κάνεις απλά πατώντας μέσα στην εφαρμογή απώλεια, με την προϋπόθεση να μην έχεις καθόλου χρεωστικό υπόλοιπο. Δεν ήξερα ότι η απώλεια θεωρείται αυτομάτως και τερματισμός της κάρτας, πένα. :) 13 ώρες πριν, HEO said: απο περιεργια, τι χαρτια ζητησαν;; εχω ακυρωσει πολυ ευκολα πιστωτικη καρτα απλα με μια επιστεψη, χωρις κανενα δικιολογητικο, αλλωστε οπως λεει ο φιλος τωρα γινεται με ενα κουμπι η διαδικασια μεσα απο την εφαρμογη Τους πήρα τηλ να τους ρωτήσω για να μην πάω άδικα σε κατάστημα και μου είπαν να έχω μαζί μου τα πάντα: ταυτότητα, εκκαθαριστικό, χαρτί που να φαίνεται η κατοικία, χαρτί από λογιστή με τη μισθοδοσία κτλ. Αφού της είπα επί λέξη, "Δλδ μου δώσατε μια πιστωτική χωρίς ΚΑΝΕΝΑ χαρτί, μόνο με τα στοιχεία της εφαρμογής, αλλά να μου την κόψετε θέλετε 10?" Από δικαιολογητικά για την βγάλω δεν ζήτησαν τίποτα και μάλιστα υπήρχε ολόκληρο banner "Αποκτήστε σήμερα τη Silver χωρίς δικαιολογητικά!" - το μόνο που έχω κάνει είναι επικαιροποίηση των στοιχείων μέσω gov 14 ώρες πριν, paanos said: Κατάργηση κάνεις απλά πατώντας μέσα στην εφαρμογή απώλεια, με την προϋπόθεση να μην έχεις καθόλου χρεωστικό υπόλοιπο. δεν ήξερα ότι η απώλεια θεωρείται και λήξη, πένα :) 13 ώρες πριν, HEO said: απο περιεργια, τι χαρτια ζητησαν;; εχω ακυρωσει πολυ ευκολα πιστωτικη καρτα απλα με μια επιστεψη, χωρις κανενα δικιολογητικο, αλλωστε οπως λεει ο φιλος τωρα γινεται με ενα κουμπι η διαδικασια μεσα απο την εφαρμογη Τους πήρα τηλ να τους ρωτήσω για να μην πάω άδικα σε κατάστημα και μου είπαν να έχω μαζί μου τα πάντα: ταυτότητα, εκκαθαριστικό, χαρτί που να φαίνεται η κατοικία, χαρτί από λογιστή με τη μισθοδοσία κτλ. Αφού της είπα επί λέξη, "Δλδ μου δώσατε μια πιστωτική χωρίς ΚΑΝΕΝΑ χαρτί, μόνο με τα στοιχεία της εφαρμογής, αλλά να μου την κόψετε θέλετε 10?" Από δικαιολογητικά για την βγάλω δεν ζήτησαν τίποτα και μάλιστα υπήρχε ολόκληρο banner "Αποκτήστε σήμερα τη Silver χωρίς δικαιολογητικά!" - το μόνο που έχω κάνει είναι επικαιροποίηση των στοιχείων μέσω gov Edited 5 ώρες πριν by ParafronGR Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts