Kipouros_tou_GAP Δημ. November 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2023 Ο μετρητής απαλλαγής συνδρομής της εθνικής ξεκίνησε να δουλεύει αλλά προφανώς αγνοεί όλες τις συναλλαγές απο την ημερομηνία που ξεκίνησε και πίσω (κάπου 900€). Έστειλα στο customer support και ελπίζω αναδρομικά να αθροιστούν τα ποσά 18 ώρες πριν, tsiftsism said: Η Πειραιώς μάλλον έκανε συμφωνία με την Visa και άρχισε να αντικαθιστά τις MasterCard που έχουμε. Μου έχει έρθει ήδη η Visa, ενώ η MasterCard μου λήγει 6/25. Μίλησα με την τράπεζα, γιατί δεν θυμόμουν να έχω ζητήσει να μου εκδώσουν Visa (κάτι που είχα κάνει παλιότερα από την Εθνική), και μου είπαν για την αποστολή των νέων καρτών στους πελάτες τους αυτόματα από την τράπεζα άσχετα αν η τρέχουσα κάρτα έχει ακόμη πολλούς μήνες για να λήξει. Λογικά αυγά ή γρήγορα θα την παραλάβετε όλοι όσοι έχετε MasterCard, ενώ μπορεί να φαίνεται ήδη μέσα στο winbank ότι την έχουν αποστείλει. Sent from my Samsung Galaxy A54 by using Tapatalk Φαντάζομαι πιστωτική, σωστά; Είχες mastercard classic και στην κάνουν visa classic? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2023 Φαντάζομαι πιστωτική, σωστά; Είχες mastercard classic και στην κάνουν visa classic?Όχι, αναφέρομαι στην debit.Sent from my Samsung Galaxy A54 by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenderprey Δημ. November 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2023 (edited) On 16/11/2023 at 2:22 ΜΜ, Nikos_s3 said: Σήμερα ανακάλυψα ότι η μεταφορά μιλίων στην Aegean ( κλασική μέθοδος πήγαινε-έλα τα μίλια, για να μην λήξουν) χρεώνεται 15 ευρώ! 😶 Ρε πάνε καλά? Η μεταφορά μιλίων στην Aegean δεν ήταν ποτέ δωρεάν, ούτε τα μίλια λήγουν για να τα μεταφέρεις για ανανέωση. Άσε που είσαι εκτός θέματος εδώ, το πρόγραμμα miles and bonus της Aegean δεν είναι τραπεζικό προϊόν. Αν και φαντάζομαι ότι το έχεις μπερδέψει με το πρόγραμμα bonus της ALPHA. Εκεί οι πόντοι λήγουν σε δύο χρόνια και μεταφέρονται δωρεάν. Δεν μετατρέπονται σε μίλια βέβαια, μίλια γίνονται μόνο για τον κάτοχο όσοι πόντοι έχουν αποκτηθεί με την χρήση ιδίων καρτών aegean bonus. Edited November 19, 2023 by tenderprey 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2023 καλημέρα, ευχαριστώ για την ενημέρωση...που ήδη γνώριζα, μιας και έχω την aegean bonus visa καμιά 15ετία. Λόγω κάρτας λοιπόν Aegean , μια χαρά ταιριάζει το σχόλιο. Επιπλέον, δεν είπα ότι λήγουν τα δικά ΜΟΥ μίλια...που δεν λήγουν! Φίλος ήθελε να μου μεταφέρει μίλια και είδε την χρέωση των 15 ευρώ. Anyway...πάμε παρακάτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. November 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2023 καλημέρα, ευχαριστώ για την ενημέρωση...που ήδη γνώριζα, μιας και έχω την aegean bonus visa καμιά 15ετία. Λόγω κάρτας λοιπόν Aegean , μια χαρά ταιριάζει το σχόλιο. Επιπλέον, δεν είπα ότι λήγουν τα δικά ΜΟΥ μίλια...που δεν λήγουν! Φίλος ήθελε να μου μεταφέρει μίλια και είδε την χρέωση των 15 ευρώ. Anyway...πάμε παρακάτωΜια χαρά σου τα είπε ο από πάνω.Έχεις την aegean τόσα χρόνια και δε ξέρεις ότι χρεώνει τη μεταφορά από άλλο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2023 (edited) wrong post Edited November 21, 2023 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 Καλησπέρα πήρα ένα δάνειο μέσω εμπόρου από την eurobank για αγορά αυτοκινήτου θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κάποιος δεν πρέπει να μου στείλει η eurobank λογαριασμό για να πληρώνω την δόση η κάτι άλλο πήρα στην τράπεζα και δεν μου εξήγησαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 22 minutes ago, bilis123456 said: Καλησπέρα πήρα ένα δάνειο μέσω εμπόρου από την eurobank για αγορά αυτοκινήτου θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κάποιος δεν πρέπει να μου στείλει η eurobank λογαριασμό για να πληρώνω την δόση η κάτι άλλο πήρα στην τράπεζα και δεν μου εξήγησαν. Πρέπει να υπέγραψες δανειστική σύμβαση σε κάποιο κατάστημα της Eurobank και θα πάρεις από εκεί αντίγραφο των δόσεων Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 23 minutes ago, bilis123456 said: Καλησπέρα πήρα ένα δάνειο μέσω εμπόρου από την eurobank για αγορά αυτοκινήτου θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κάποιος δεν πρέπει να μου στείλει η eurobank λογαριασμό για να πληρώνω την δόση η κάτι άλλο πήρα στην τράπεζα και δεν μου εξήγησαν. Το δάνειο το έχεις καιρό ή έγινε χτες-προχτές ας πούμε; Κανονικά φαίνεται και στο ebanking μέσα και ο νέος λογαριασμός, αλλά και το δάνειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 1 minute ago, makap said: Πρέπει να υπέγραψες δανειστική σύμβαση σε κάποιο κατάστημα της Eurobank και θα πάρεις από εκεί αντίγραφο των δόσεων Όχι την δανειακή σύμβαση την έκανα στην εταιρία αυτοκινήτων δεν πήγα καθόλου στην τράπεζα 7 minutes ago, thodoris85 said: Το δάνειο το έχεις καιρό ή έγινε χτες-προχτές ας πούμε; Κανονικά φαίνεται και στο ebanking μέσα και ο νέος λογαριασμός, αλλά και το δάνειο Πριν μια εβδομάδα έγινε δεκτη η αίτηση μου έστειλε μυνημα η τράπεζα το αμάξι το πηρα, δεν έχω λογαριασμό στην συγκεκριμένη τράπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 1 ώρα πριν, bilis123456 said: Όχι την δανειακή σύμβαση την έκανα στην εταιρία αυτοκινήτων δεν πήγα καθόλου στην τράπεζα Πριν μια εβδομάδα έγινε δεκτη η αίτηση μου έστειλε μυνημα η τράπεζα το αμάξι το πηρα, δεν έχω λογαριασμό στην συγκεκριμένη τράπεζα. λογικά μπορείς να δημιουργήσει ebanking τώρα. θα σου έρθει και κάρτα στο σπίτι για να μπορείς να πλήρώνεις το δάνειο από ATM. Πάρε ένα τηλέφωνο στην τράπεζα για να δεις πως θα κάνεις το ebanking γιατί βολεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 13 minutes ago, thodoris85 said: λογικά μπορείς να δημιουργήσει ebanking τώρα. θα σου έρθει και κάρτα στο σπίτι για να μπορείς να πλήρώνεις το δάνειο από ATM. Πάρε ένα τηλέφωνο στην τράπεζα για να δεις πως θα κάνεις το ebanking γιατί βολεύει Πως να δημιουργήσω ebanking χωρης κάρτα? Την κάρτα την στέλνουν με ΕΛΤΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 3 minutes ago, bilis123456 said: Πως να δημιουργήσω ebanking χωρης κάρτα? Την κάρτα την στέλνουν με ΕΛΤΑ? Λογικά ναι, πανε χρόνια όμως και δε θυμάμαι σίγουρα πως τη στέλνουν. Για το ebanking πάρε και ρώτα (με το ΑΦΜ σου σε έχουν φακελωμένο, άρα ίσως να μπορείς να βγάλεις κάποια άκρη) Πληροφοριακά, η πρώτη δόση έρχεται ένα μήνα μετά την αγορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 1 minute ago, thodoris85 said: Λογικά ναι, πανε χρόνια όμως και δε θυμάμαι σίγουρα πως τη στέλνουν. Για το ebanking πάρε και ρώτα (με το ΑΦΜ σου σε έχουν φακελωμένο, άρα ίσως να μπορείς να βγάλεις κάποια άκρη) Πληροφοριακά, η πρώτη δόση έρχεται ένα μήνα μετά την αγορά Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nabonidus Δημ. November 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2023 Black Friday από την τράπεζα Πειραιώς. Επιστρέφει σε yellows τη συνδρομή των 10€/έτος. Πρόκειται για το πακέτο πληρωμών «εξόφΛΥΣΗ», με την απόκτηση του οποίου δεν επιβαρύνεστε για έναν ολόκληρο χρόνο όταν κάνετε μέσω e-banking πληρωμές. Αυτές αφoρούν όλους τους οργανισμούς ενέργειας, ύδρευσης, τηλεπικοινωνιών και ιδιωτικών ασφαλειών, είτε με πάγια εντολή ή με εφάπαξ πληρωμή με χρέωση λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας. Όσοι αποκτήσουν το πρόγραμμα έως και τις 27 Νοεμβρίου, θα λάβουν πίσω το κόστος του, υπό τη μορφή επιβράβευσης κερδίζοντας 5.000 yellows, που αντιστοιχούν σε δωρεάν αγορές αξίας 10 ευρώ, σε οποιοδήποτε συνεργάτη του προγράμματος. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. November 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2023 εκανα καποιες αγορες μεσω skroutz σε δοσεις ακυρωθηκαν οι αγορες λογω μπερδεματος το θεμα ιεναι οτι εχω δεσμευμενο ενα πιστωτικο υπολοιπον 2000 ευρω περιπου και την καρτα μου αχρηστευμενη για αγορα μς δοσεις μιλησα και με την Eurobank αλλα και την Everypay που ειναι ο παροχς της skroutz αλλα νηπτυον τας χειρας τους. Ποτε θα δοθει λυση σε αυτο το προβλημα επιτελους γιατι θα πρεπει να μου επιστρεφονται τα λεφτα μηνα μηνα και θα πρεπει να περιμενω ενα χρονο για να εχω πισω το πιστωτικο υπολοιπο μου Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2023 (edited) εφόσον μίλησες με την Eurobank και την Everypay και δεν βρέθηκε λύση, δεν θα δοθεί λύση στο πρόβλημα με κανένα αυτόματο τρόπο. Ότι σου είπαν. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με τον τραπεζικό μεσολαβητή. Θα μπορούσες επίσης να ζητήσεις αύξηση πιστωτικού ορίου από την eurobank. Έστω και προσωρινή. Edited November 23, 2023 by Vasileios 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. November 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2023 9 minutes ago, Vasileios said: εφόσον μίλησες με την Eurobank και την Everypay και δεν βρέθηκε λύση, δεν θα δοθεί λύση στο πρόβλημα με κανένα αυτόματο τρόπο. Ότι σου είπαν. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με τον τραπεζικό μεσολαβητή. Θα μπορούσες επίσης να ζητήσεις αύξηση πιστωτικού ορίου από την eurobank. Έστω και προσωρινή. περισσοτερο το κανω για το γαμωτο γιατι χρονια με ταλαιπωρει αυτο το πραγμα εχω υπολοιπο 5000 ευρω Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2023 4 ώρες πριν, dimitris15 said: περισσοτερο το κανω για το γαμωτο γιατι χρονια με ταλαιπωρει αυτο το πραγμα εχω υπολοιπο 5000 ευρω Εγω θα ελεγα να είσαι λιγο πιο προσεκτικός με τις αγορές σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2023 22 ώρες πριν, nikos_kallithea said: Εγω θα ελεγα να είσαι λιγο πιο προσεκτικός με τις αγορές σου Λίγο άδικο χωρίς να ξέρουμε τις λεπτομέρειες 😉 Υπάρχουν πολλοί λόγοι για ακύρωση συναλλαγής που είναι έξω από τον έλεγχό μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodimis Δημ. November 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2023 Παιδιά αξίζει αντί για χρήση ελληνικής πιστωτικής στην Τουρκία να μετατρέψεις € σε λίρες στη revolut και να πληρώνεις ανέπαφα; Είδα ότι μπορείς να κανείς και το αντίστροφο αν σου μείνουν λίρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kipouros_tou_GAP Δημ. November 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2023 Προφανώς. Μόνο Revolut σε χώρες εκτός ευρώ, εκτός μόνο από όσους έχουν κάποιες λίγες κάρτες (π.χ. Black της ΕΤΕ) που έχουν δωρεάν μετατροπή συναλλάγματος. Φορτίζεις την Revolut μέσω Apple-Google Pay και τα κάνεις λίρες επιτόπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2023 2 ώρες πριν, geodimis said: Παιδιά αξίζει αντί για χρήση ελληνικής πιστωτικής στην Τουρκία να μετατρέψεις € σε λίρες στη revolut και να πληρώνεις ανέπαφα; Είδα ότι μπορείς να κανείς και το αντίστροφο αν σου μείνουν λίρες.. Προσεχε γιατ στην τουρκια ειναι απατεωνες, σου λενε 100€ μετρητα 120 με καρτα. Καλα λιρες ουτε οι ιδιοι δεν θέλουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2023 2 ώρες πριν, nikos_kallithea said: Προσεχε γιατ στην τουρκια ειναι απατεωνες, σου λενε 100€ μετρητα 120 με καρτα. Καλα λιρες ουτε οι ιδιοι δεν θέλουν Ναι, μόνο στην Τουρκία αυτό. Στην Ελλάδα είμαστε καλύτεροι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grlansin Δημ. November 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2023 Η γυναίκα που πήγε σε νέο εργοδότη και ζήτησαν iban από την τράπεζα Πειραιώς για την μισθοδοσία. Έχουμε έναν κοινό λογαριασμό με συνδικαιούχο την σύζυγο αλλά δεν τον έκαναν δεκτό. Προσπάθησε online με βιντεοκληση με την Πειραιώς αλλά δεν την επιτρέπει το σύστημα (ίσως την βλέπει ως πελάτης). Θα μπορούσα εγώ με εξουσιοδότηση της να πάω στην τράπεζα να ζητήσω να της στείλουν χρεωστική μέσω ελτα έτσι ώστε να την παραλάβει η ίδια κ μετά να ανοίξει online winbank account και από εκεί να ανοίξει ηλεκτρονικά νέο λογαριασμό iban; Το πρόβλημα όπως καταλάβατε είναι ότι δεν μπορεί να πάει από το κατάστημα η ίδια γιατί δουλεύει σε εργοστάσιο πάντα πρωί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts