alfeios Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 19 minutes ago, katsiletra said: Εϊναι καινούρια εφαρμογή, όχι update της παλιάς. Λογικά θα στην εμφανίσιε τις επόμενες μέρες. Κάνε μια αναζήτηση στο Google Play για wnbank app: winbank app - Εφαρμογές στο Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.winbank.mobile.redesign&hl=el 11 minutes ago, nikos_kallithea said: Και με ποιους κωδικούς συνδεεσαι; Του ebanking δεν τους δέχεται Εγω συνδεθηκε πανευκολα με τους κωδικους μου 1 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 Και εμένα συνδέθηκε άμεσα, έχει πολύ πιο ωραίο μενού σε σχέση με την παλιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 Θέλει δουλειά ακόμα πάντως. Δεν έχει διαχείριση ή να κατεβάσει τα e-statements για τις κάρτες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 Ναι ψάχνοντας λίγο τις ρυθμίσεις λείπουν πολλές επιλογές, σαν εμφάνιση πάντως είναι πολύ πιο "σύγχρονο" σε σχέση με την παλιά εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 Λογικά θα τις φέρουν με νέες ενημερώσεις. Γι αυτό μάλλον δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς και τα δύο app ταυτόχρονα. Μέχρι να αποσύρουν το παλιό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 Τελικα μπήκα στο νεο αππ, εντάξει εκτος της εμφανίσης δεν λεει και τίποτα Φουμαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodimis Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 (edited) 23 ώρες πριν, HEO said: Μόνο ρεβολουυτ εκτός ευρωζώνης Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Η revolut δεν είναι στις επιλογές δυστυχώς, μιλάμε για άνθρωπο κοντά στα 70 με χρεωστική alpha και πιστωτική εθνικής.. Δεν θα είναι πολλές μέρες στο ΗΒ, μια βδομαδουλα Edited March 11, 2023 by geodimis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspaite Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 Καλησπερα παιδια, αυξηση οριου σε πιστωτικη πειραιως, γινεται ονλαιν ή θελει επισκεψη σε καταστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 44 minutes ago, geodimis said: Η revolut δεν είναι στις επιλογές δυστυχώς, μιλάμε για άνθρωπο κοντά στα 70 με χρεωστική alpha και πιστωτική εθνικής.. Δεν θα είναι πολλές μέρες στο ΗΒ, μια βδομαδουλα Οι ελληνικες χρεωστικες και πιστωτικές εχουν σχοδον την ιδια επιβάρυνση, αν δεν μπορεί να εχει ρεβο τοτε υποχρεωτικά θα την υποστεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 1 ώρα πριν, aspaite said: Καλησπερα παιδια, αυξηση οριου σε πιστωτικη πειραιως, γινεται ονλαιν ή θελει επισκεψη σε καταστημα Απαιτείται επίσκεψη σε κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspaite Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 1 hour ago, pluss said: Απαιτείται επίσκεψη σε κατάστημα. Και για προσωρινη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 πως αλλάζει η γλώσσα στην νέα εφαρμογή της Πειραιώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 Η revolut δεν είναι στις επιλογές δυστυχώς, μιλάμε για άνθρωπο κοντά στα 70 με χρεωστική alpha και πιστωτική εθνικής.. Δεν θα είναι πολλές μέρες στο ΗΒ, μια βδομαδουλα Δεν έχω υπόψη μου τωρα τις χρεώσεις ...αλλά αν θυμάμαι καλά η εθνική έχει ως προμήθεια ελάχιστη χρέωση 1 ευρώ + ποσοστό επί της αξίας 2% ενώ η άλφα μόνο ποσοστό 2.5%Οπότε φαίνεται ότι η άλφα κερδίζειSent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2023 Στο Mobile banking στις καρτες, κατω απο τη φωτγραφια γραφει Στοιχεια. Πατας, δακτυλικο αποτυπωμε και φαινονταιΤην 1η μέρα για κάποιο λόγο δεν μου τα εμφάνιζε.Τώρα το έκανε.Ευχαριστώ.Sent from my Samsung Galaxy Tab S7 by using Tapatalk Pro 1 Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. March 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2023 (edited) On 11/3/2023 at 5:40 ΜΜ, aspaite said: Καλησπερα παιδια, αυξηση οριου σε πιστωτικη πειραιως, γινεται ονλαιν ή θελει επισκεψη σε καταστημα Αναγκαστικά σε κατάστημα, να τους προσκομίσεις και τελευταία μισθοδοσία (δεν μου ζήτησαν αρχικά) εκτός από το εκκαθαριστικό, μετά από μια εβδομάδα που έκανα την αίτηση με πήραν για να τους στείλω Edited March 12, 2023 by TypeRS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 On 11/3/2023 at 9:02 ΜΜ, aspaite said: Και για προσωρινη; Δεν γίνεται προσωρινή αύξηση ορίου πιστωτικής διότι αν κάνεις τις αγορές και μετά σου μειώσουν το όριο θα φας ποινή υπέρβασης ορίου, άσε που δεν θα σου επιτρέπει να κάνεις άλλες αγορές σε αυτή την περίπτωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. March 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2023 10 ώρες πριν, GraveDigger said: Δεν γίνεται προσωρινή αύξηση ορίου πιστωτικής διότι αν κάνεις τις αγορές και μετά σου μειώσουν το όριο θα φας ποινή υπέρβασης ορίου, άσε που δεν θα σου επιτρέπει να κάνεις άλλες αγορές σε αυτή την περίπτωση... Προσωρινή γίνετε και τηλεφωνικά σε περιπτώσεις όμως πληρωμής της κάρτας και μέχρι της εμφάνισης της σε αυτήν π.χ. άμα την πληρώσεις παρασκευή μετά της 18:00 σου κάνουν ισόποση αύξηση του ορίου μέχρι την Τρίτη που θα εμφανιστεί η πληρωμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 σήμερα μου κρασαρει συνέχεια η εφαρμογή της αλφα. έκανε σήμερα και ένα update αλλά πάλι τα ίδια. έκανα και clear cache. τι παπαρια κάνανε πάλι; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 14 ώρες πριν, testatos said: Προσωρινή γίνετε και τηλεφωνικά σε περιπτώσεις όμως πληρωμής της κάρτας και μέχρι της εμφάνισης της σε αυτήν π.χ. άμα την πληρώσεις παρασκευή μετά της 18:00 σου κάνουν ισόποση αύξηση του ορίου μέχρι την Τρίτη που θα εμφανιστεί η πληρωμή. Εντάξει, αυτή είναι πατέντα της Πειραιώς για να καλύψει την αδυναμία άμεσης ενημέρωσης του συστήματός της. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 η εφαρμογή της αλφα σας κρασαρει σήμερα;; δεν ανοίγει με τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 η εφαρμογή της αλφα σας κρασαρει σήμερα;; δεν ανοίγει με τίποτασε μένα βγάζει μήνυμα ή συνδρομή σας έχει απενεργοποοιηθειΣτάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 σε μένα βγάζει μήνυμα ή συνδρομή σας έχει απενεργοποοιηθειΣτάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalkαλλά αντί άλλων. την ξανά εγκατέστησα και δουλεύει έλεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 Μόλις δοκιμάσω και συνδέεται κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 ρε παιδιά τελικά δεν έχει προμήθεια ανά συναλλαγή η viva; έχω λάβει πλέον πληρωμές και τα χρήματα μπαίνουν αυτούσια χωρίς προμήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. March 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2023 3 ώρες πριν, ilka71 said: ρε παιδιά τελικά δεν έχει προμήθεια ανά συναλλαγή η viva; έχω λάβει πλέον πληρωμές και τα χρήματα μπαίνουν αυτούσια χωρίς προμήθεια! Μάλλον δεν θα χει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts