tenderprey Δημ. February 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2022 (edited) Κοίτα, έχεις κάποιο δίκιο, αλλά μιλάμε για τράπεζα, όπου ισχύουν οι συμβάσεις που έχεις υπογράψει. Θα ήμουν πιο επιφυλακτικός. Επίσης, το μήνυμα συνεχίζεται, απλά βαρέθηκα να το γράψω όλο πριν, δεν σκέφτηκα να ανεβάσω printscreen. Νομίζω το κάνει λίγο πιο ξεκάθαρο ότι αφορά ακύρωση ετήσιας συνδρομής. Edited February 25, 2022 by tenderprey 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platsak Δημ. February 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2022 2 minutes ago, tenderprey said: Κοίτα, έχεις κάποιο δίκιο, αλλά μιλάμε για τράπεζα, όπου ισχύουν οι συμβάσεις που έχεις υπογράψει. Θα ήμουν πιο επιφυλακτικός. Επίσης, το μήνυμα συνεχίζεται, απλά βαρέθηκα να το γράψω όλο πριν, δεν σκέφτηκα να ανεβάσω printscreen. Νομίζω το κάνει πιο ξεκάθαρο ότι αφορά ακύρωση ετήσιας συνδρομής. Χμμμ, στην καλύτερη διφορούμενο. Αντιλαμβάνομαι όμως ότι είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μνμ, κ ότι λαμβάνουν όλοι το ίδιο. Αν είναι λοιπόν κατι παγιωμένο, ας κρατήσω την ενέργεια μου για κάποιο άλλη αντιπαράθεση, πχ, τις νέες Aegean που προσπαθούν να μας τις επιβάλλουν με το έτσι θέλω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2022 Η απαντηση της Alpha Αγαπητέ κύριε HEO, Σε συνέχεια αιτήματός σας, αναφορικά με την αποστολή της νέας αναβαθμισμένης κάρτας Aegean Bonus Visa Premium, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Τράπεζα έστειλε την αναβαθμισμένη κάρτα Aegean Bonus Visa που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας. Επιπροσθέτως, θα θέλαμε να σας αναφέρουμε ότι τα οικονομικά οφέλη της αναβαθμισμένης κάρτας σας υπερκαλύπτουν το κόστος της ετήσιας συνδρομής, όπως δωρεάν εισιτήριο για τον/τη συνοδό που ταξιδεύει μαζί σας σε απευθείας πτήση εσωτερικού ή/και διεθνή πτήση, Εκπτωτικό κουπόνι Ευρώ 25 για μία πτήση σας κ.α. Περισσότερες πληροφορίες για τα προνόμια της ΄νέας κάρτας μπορείτε να βρείτε στον Link Aegean Bonus Visa Premium – Πιστωτική Kάρτα | ALPHA BANK Επιπλέον από 1.4.2022 η αναλογία μετατροπής των πόντων της παλιάς κάρτας σε μίλια του Προγράμματος Miles+Bonus της Aegean αναπροσαρμόζεται σε 4 Bonus πόντοι = 3 Μίles+Bonus μίλια εξαργύρωσης. Ωστόσο, σε περίπτωση που τελικά επιθυμείτε να διατηρήσετε την κάρτα Aegean Bonus Visa υπ’ αριθ. 45** **** **** ****, δεν θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την νέα αναβαθμισμένη κάρτα. Για οτιδήποτε χρειαστείτε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας Επικοινωνίας της Τράπεζας στον ακόλουθο σύνδεσμο επικοινωνία Παραμένουμε στη διάθεσή σας, Mε εκτίμηση, η πλακα ειναι οτι δεν μου λενε το κοστος συνδρομης πρεπει να το ψαξω τελος παντων, το θεμα εξαντληθηκε, καλη η καρτα δεν λεω αλλα 80 € ειναι πολλα λεφτα και οι καιροι δυσκολοι μολις ερθει θα την βαλω την καρτα στο πορτοφολι που εχω για κλεψιμο (οταν ταξιδευω εχω παντα μαζι μου ενα πορτοφολι με ληγμενες καρτες ελαχιστα χρηματα σε ευρω αλλα και ξενα σε περιπτωση που με ληστεψουν - μη γελατε εχει συμβει στο Παρισι και τους εδωσα το πορτοφολι μου με τις ληγμενες καρτες και εφυγαν αυτοι χαρουμενοι και εγω εγινα Λουης)απλά απίστευτος, στο τελευταίο κομμάτι του post σου αναφερομαι, υπέρτατο respect από εμένα Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. February 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2022 (edited) Να ρωτήσω κάτι? Έχει χρησιμοποιήσει κάνεις τις υπηρεσίες του διατραπεζικου μεσολαβητη? Μετά από 20 ημέρες και η εθνική ακόμα εξετάζει το αίτημα μου για αντιλογισμο της ετήσιας συνδρομής της πιστωτικής μου κάρτας. Τα έχω πάρει κρανιο και με τη φάμπρικα πρέπει να κλείσετε ραντεβού για το παραμικρό στα καταστήματα, ακόμα και όταν δεν έχουν πελάτη και σκέφτομαι να απευθυνθώ κι εκεί μπας και βρω άκρη. Edited February 25, 2022 by boban3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpatronzak Δημ. February 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2022 2 ώρες πριν, boban3 said: Να ρωτήσω κάτι? Έχει χρησιμοποιήσει κάνεις τις υπηρεσίες του διατραπεζικου μεσολαβητη? Μετά από 20 ημέρες και η εθνική ακόμα εξετάζει το αίτημα μου για αντιλογισμο της ετήσιας συνδρομής της πιστωτικής μου κάρτας. Τα έχω πάρει κρανιο και με τη φάμπρικα πρέπει να κλείσετε ραντεβού για το παραμικρό στα καταστήματα, ακόμα και όταν δεν έχουν πελάτη και σκέφτομαι να απευθυνθώ κι εκεί μπας και βρω άκρη. Εγώ μετά από κάποιο διάστημα με το ίδιο πρόβλημα έστειλα και από το site της εθνικής το έντυπο παραπόνων και τελικά έγινε ο αντιλογισμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 10 ώρες πριν, elpatronzak said: Εγώ μετά από κάποιο διάστημα με το ίδιο πρόβλημα έστειλα και από το site της εθνικής το έντυπο παραπόνων και τελικά έγινε ο αντιλογισμος Μετά από ποσό διάστημα σου απάντησαν για τον αντιλογισμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodimis Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 Η alpha bank έκοψε τις προσφορές για πόντους για βενζίνη στη BP; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 Όχι δεν τις έκοψε. Αλλά ισχύει μόνο για όσες BP εχουν απέξω το σήμα της Alpha Bonus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodimis Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 41 minutes ago, Vasileios said: Όχι δεν τις έκοψε. Αλλά ισχύει μόνο για όσες BP εχουν απέξω το σήμα της Alpha Bonus. Επειδή δεν τις βλέπω στην εφαρμογή Alba bonus points για αυτό ρώτησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VANGSKG Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 Γεια σας,εχω 3 πιστωτικες,μια eurobank masoutis με την οποια παιρνω ποντους κ εξαργυρωνω στα super market masoutis,μια visa alphabank καθως κ μια mastercard της εθνικης.ποια απο τις 2 τελευταιες εχει το καλυτερο προγραμμα επιστροφων αγορων επειδηθελω να κοψω την μια απο αυτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 6 ώρες πριν, geodimis said: Επειδή δεν τις βλέπω στην εφαρμογή Alba bonus points για αυτό ρώτησα 1 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 3 ώρες πριν, VANGSKG said: Γεια σας,εχω 3 πιστωτικες,μια eurobank masoutis με την οποια παιρνω ποντους κ εξαργυρωνω στα super market masoutis,μια visa alphabank καθως κ μια mastercard της εθνικης.ποια απο τις 2 τελευταιες εχει το καλυτερο προγραμμα επιστροφων αγορων επειδηθελω να κοψω την μια απο αυτες. Εξαρτάται από πού ψωνίζεις. Super market, βενζίνη κτλ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpatronzak Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 13 ώρες πριν, boban3 said: Μετά από ποσό διάστημα σου απάντησαν για τον αντιλογισμο? Περίπου 15 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 20 ώρες πριν, elpatronzak said: Περίπου 15 μέρες Οκ thanks...οπότε αναμένω το πολύ μέσα στη βδομάδα τη σχετική απάντηση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpatronzak Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 46 minutes ago, boban3 said: Οκ thanks...οπότε αναμένω το πολύ μέσα στη βδομάδα τη σχετική απάντηση. Να διορθώσω ότι δεν μου απάντησαν απλά έγινε ο αντιλογισμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 14 minutes ago, elpatronzak said: Να διορθώσω ότι δεν μου απάντησαν απλά έγινε ο αντιλογισμος Εμένα μου απάντησαν δύο μέρες μετά τον αντιλογισμο Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 53 minutes ago, alfeios said: Εμένα μου απάντησαν δύο μέρες μετά τον αντιλογισμο Εθνική και εσύ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 6 minutes ago, boban3 said: Εθνική και εσύ? Όχι. Alpha bank Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2022 Ήρθε η κάρτα της άλφα Aegean που γράφω παραπάνω, μέσα στο χαρτί γράφει ότι υπάρχει συνδρομή 80 ευρώ και το πρώτο εξάμηνο είναι δωρεάν, επίσης γράφει ξεκάθαρα ότι αν δεν θέλεις συνδρομή απλά κρατάς την παλιάΤο γράφω αυτό διότι εμένα μου κακοφανηκε στην αρχή, αλλά οκ αν δίνουν επιλογές το θεωρώ καλή επαγγελματική σχέση :)Sent from my UMIDIGI Power 3 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. February 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2022 Ήρθε η κάρτα της άλφα Aegean που γράφω παραπάνω, μέσα στο χαρτί γράφει ότι υπάρχει συνδρομή 80 ευρώ και το πρώτο εξάμηνο είναι δωρεάν, επίσης γράφει ξεκάθαρα ότι αν δεν θέλεις συνδρομή απλά κρατάς την παλιάΤο γράφω αυτό διότι εμένα μου κακοφανηκε στην αρχή, αλλά οκ αν δίνουν επιλογές το θεωρώ καλή επαγγελματική σχέση :)Sent from my UMIDIGI Power 3 using TapatalkΑυτό ήταν και σε μένα.6 μήνες δωρεάν και μετά συνδρομή.Αν δε θέλεις δε την ενεργοποιείς.Τα δώρα που σου δίνει στην αρχή είναι η παγίδα.Κράτησα τη παλιά και ησύχασα από συνδρομές γιατί κάρτα με αντιλογισμο δε θα ξαναβρουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2022 Αυτό ήταν και σε μένα.6 μήνες δωρεάν και μετά συνδρομή.Αν δε θέλεις δε την ενεργοποιείς.Τα δώρα που σου δίνει στην αρχή είναι η παγίδα.Κράτησα τη παλιά και ησύχασα από συνδρομές γιατί κάρτα με αντιλογισμο δε θα ξαναβρουμεΗ δική μου δεν έχει αντιλογισμο, δεν χρεώνει καν συνδρομήΓια την ακρίβεια της Aegean την έχω μόνο για αγορά εισητηρίων και ενοικίαση αυτοκινήτου και σπάνια την χρησιμοποιώ για κάτι άλλο έχω και άλλες και και χρησιμοποιώ την affinity που την θεωρώ από τις καλύτερεςSent from my UMIDIGI Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. February 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2022 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς την δωροεπιταγή που βγαίνει με την έκδοση της Toyota Visa; Ισχύει για το ετήσιο service σε εξουσιοδοτημένα ή έχει αστερίσκους για τη χρήση της; Ετοιμάζομαι για το service σε λίγες ημέρες και θέλω να δω τι θα την κάνω. 1 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2022 2 ώρες πριν, HEO said: επίσης γράφει ξεκάθαρα ότι αν δεν θέλεις συνδρομή απλά κρατάς την παλιά άντε και κρατάω την "παλιά"....σε έναν χρόνο που λήγει, τι? Πάλι στην νέα δε θα με πάνε ,με συνδρομή? (αναμένω να έρθει και μένα η νέα premium) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2022 άντε και κρατάω την "παλιά"....σε έναν χρόνο που λήγει, τι? Πάλι στην νέα δε θα με πάνε ,με συνδρομή? (αναμένω να έρθει και μένα η νέα premium)Νομίζω πως όχι, έχω αρκετές κάρτες στην άλφα χωρίς συνδρομή για πάντα και όταν ήρθες νέες (ίδιου τύπου η αντικαταστάσεις π.χ wind visa) οι όροι δεν άλλαξαν ούτε χρεώθηκαν συνδρομέςSent from my UMIDIGI Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. February 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2022 άντε και κρατάω την "παλιά"....σε έναν χρόνο που λήγει, τι? Πάλι στην νέα δε θα με πάνε ,με συνδρομή? (αναμένω να έρθει και μένα η νέα premium)Πριν μέρες μου έστειλαν τη παλιά με νέα λήξη γιατί έληγε το Γενάρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts