Jump to content

platsak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

platsak's Achievements

  1. Καλησπέρα, Ενεργοποίηση φορητότητας από wind σε frog μέσω Γερμανού σήμερα το πρωί, όλα καλά. Μια ερώτηση για όποιο γνώστη έχει την ευγενή καλοσύνη: Προσπαθώ να προσθέσω το νούμερο σε cosmote app για να έχω μια συνολική εικόνα της οικογένειας, αλλά δεν μου το δίνει ακόμα, ούτε μέσω αφμ, ούτε ως νούμερο. Σε επικοινωνία με το chat, μου απάντησαν 24 με 48 ώρες. Ισχύει; Γιατί σε αντίστοιχες περιπτώσεις άλλων προϊόντων (συμβόλαιο κινητής, σταθερή σύνδεση, cosmote tv) εμφανίστηκαν άμεσα όλα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση.
  2. Χμμμ, στην καλύτερη διφορούμενο. Αντιλαμβάνομαι όμως ότι είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μνμ, κ ότι λαμβάνουν όλοι το ίδιο. Αν είναι λοιπόν κατι παγιωμένο, ας κρατήσω την ενέργεια μου για κάποιο άλλη αντιπαράθεση, πχ, τις νέες Aegean που προσπαθούν να μας τις επιβάλλουν με το έτσι θέλω..
  3. Κατανοητό και σε ευχαριστώ. Το θέμα είναι, το παραπάνω μνμ είναι αρκετά ξεκάθαρο ότι αφορά ένα ημερολογιακό έτος;
  4. Καλησπέρα, Τα φώτα όποιου έχει την ευγενική διάθεση να βοηθήσει. Κάτοχος της golden bonus Mastercard και της Aegean bonus visa της Alpha Bank. Κάποια στιγμή στις αρχές του χρόνου, αντιλαμβάνομαι στις κινήσεις της golden, μια χρεωση 50€ η οποία αντιστοιχούσε σε ετήσια συνδρομή. Σημειωτέον εδώ, ότι και τις 2 κάρτες τις εχω με δυνατότητα αντιλογισμου για ετήσιο τζίρο 2000€ κ πάνω, όπως τις έχετε αρκετοί από εσάς εδώ μέσα. Το θέμα μου είναι όμως ότι στην αναλυτική χρεωση του 1/2021, είχε ενημέρωση ως μνμ ότι «στο πλαίσιο της αναγνώρισης καλης σχεσης με το πελάτη, ακυρώνουμε τη συνδρομή». Δεν ανέφερε πουθενά ότι η ακύρωση αφορά το έτος 2021, με αποτέλεσμα να ξεγελαστώ. Τηλεφωνικά, η εξυπηρέτηση αποδέχτηκε εμμέσως ότι δεν είναι ξεκάθαρα γραμμένο, αλλά η ένσταση μου στη συνέχεια απορρίφθηκε( Βασικά δε με πήραν ποτέ πίσω τηλέφωνο). Το πολεμάμε αυτό; Κ αν ναι πως; Παρεπιπτοντως, ήθελαν 1 € για να μου στείλουν το αντίγραφο της αναλυτικής κατάστασης του 1/2021. Τους είπα ότι δεν το ήθελα, μέχρι νεοτέρας. Αν κάποιος γνωστης, , θα ήθελε screenshot για το πως ακριβώς ήταν διατυπωμένο, να το ζητησω. Επίσης στην αντίστοιχη αναλυτική του 1/2021, της άλλης κάρτας μου που διατηρώ με το ίδιο status(Aegean bonus visa), δεν ανέφερε τίποτα, προχωρώντας κανονικά σε αντιλογισμό. ΥΓ. Το email με την νέα Aegean ήρθε και σε μένα…
×
×
  • Create New...