anekoulourida Δημ. October 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2020 Καλησπέρα σε όλους έχω χρεωστική κάρτα στην Πειραιώς που λήγει 11/20 την καινούργια μου την στέλνουν αυτόματα πριν τη λήξη ή πρέπει να πάω στην τράπεζα και τι χρέωση έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2020 Θα σου έρθει καινουρια μέσα στον Οκτώβριο. Θα είναι ανενεργή και μπορείς να την ενεργοποιήσεις σε ένα ΑΤΜ, δεν θυμάμαι αν η πειραιώς υποστηρίζει και μέσω winbank. Χρέωση 6€ αν δεν κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. October 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2020 Έχει δοκιμάσει κανείς ανέπαφες πληρωμές από το κινητό με nfc από την Πειραιώς.. Δουλεύει απροβληματιστα;; εντυπώσεις;; Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. October 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2020 Έχει δοκιμάσει κανείς ανέπαφες πληρωμές από το κινητό με nfc από την Πειραιώς.. Δουλεύει απροβληματιστα;; εντυπώσεις;; Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχω κάνει 5-6 πληρωμές χωρίς πρόβλημα μέχρι στιγμής. Σχετικά γρήγορο κ απλό. :) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_1981 Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω κάποιον κάτοχο πιστωτικής classic visa η classic mastercard της eurobank αν έχουν προβεί σε αντιλογισμό του ετήσιου παγίου των 30 ευρώ και αν ναι ποιο είναι το ποσό τζίρου της κάρτας που είχαν στη διάρκεια 1 έτους; Γιατί θέλω να ζητήσω την έκδοση της συγκεκριμένης κάρτας για να συμμετέχω στο πρόγραμμα επιστροφή αλλά δεν θέλω να πληρώνω κάθε χρόνο τα 30 ευρώ του παγίου. Σε επικοινωνία με την τράπεζα μου είπαν πως δεν υπάρχει δυνατότητα για μηδενισμό του παγίου μέσω τζίρου παρά μόνο αν έχεις την μισθοδοσία σου στην τράπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω κάποιον κάτοχο πιστωτικής classic visa η classic mastercard της eurobank αν έχουν προβεί σε αντιλογισμό του ετήσιου παγίου των 30 ευρώ και αν ναι ποιο είναι το ποσό τζίρου της κάρτας που είχαν στη διάρκεια 1 έτους; Γιατί θέλω να ζητήσω την έκδοση της συγκεκριμένης κάρτας για να συμμετέχω στο πρόγραμμα επιστροφή αλλά δεν θέλω να πληρώνω κάθε χρόνο τα 30 ευρώ του παγίου. Σε επικοινωνία με την τράπεζα μου είπαν πως δεν υπάρχει δυνατότητα για μηδενισμό του παγίου μέσω τζίρου παρά μόνο αν έχεις την μισθοδοσία σου στην τράπεζα. Αν τυχόν έχεις Cosmote σταθερό ή κινητό (συμβόλαιο) δες την Cosmote mastercard. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_1981 Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Αν τυχόν έχεις Cosmote σταθερό ή κινητό (συμβόλαιο) δες την Cosmote mastercard. Δεν έχω cosmote, γι' αυτό κοιτάω για μια από τις προαναφερόμενες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Για καποιους δικους μου λογους χρησιμοποιω την Revolut για τις αγορες μου με καρτα Την εχω φορτωσει με το ποσό των 100€ και όταν κανω με αυτην μια αγορά π.χ 45€ αμεσως κανω top up από πιστωτική της Alpha Bank με το ποσό της αγοράς δηλαδη 45€ ετσι ωστε να εχει παλι η Revolut 100€ Αυτο το κανω απο την αρχη του 2020 Μεχρι πριν από 10 μερες για καθε φόρτιση που εκανα με καρτα bonus της Alpha Bank επαιρνα τους αντιστοιχους πόντους bonus Δηλαδη ανεβαζα στην Revolut τα 45€ που ειπαμε και επαιρνα 45 bonus Η φορτιση της Revolut αντιμετωπιζοταν σαν αγορα Εδω και δεκα μερες σταματησε να αποδιδονται πονοι bonus για τις φορτισεις Ξερει καποιος αν αλλαξε κατι στους κανονες των bonus ή ειναι απλα μια δυσλειτουργια, που εχει ξαναγινει για ολες τις αγορες μου αλλες δυο φορες; Εχει παρατηρησει καποιος κατι ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasisAthens Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 (edited) Για καποιους δικους μου λογους χρησιμοποιω την Revolut για τις αγορες μου με καρτα Την εχω φορτωσει με το ποσό των 100€ και όταν κανω με αυτην μια αγορά π.χ 45€ αμεσως κανω top up από πιστωτική της Alpha Bank με το ποσό της αγοράς δηλαδη 45€ ετσι ωστε να εχει παλι η Revolut 100€ Αυτο το κανω απο την αρχη του 2020 Μεχρι πριν από 10 μερες για καθε φόρτιση που εκανα με καρτα bonus της Alpha Bank επαιρνα τους αντιστοιχους πόντους bonus Δηλαδη ανεβαζα στην Revolut τα 45€ που ειπαμε και επαιρνα 45 bonus Η φορτιση της Revolut αντιμετωπιζοταν σαν αγορα Εδω και δεκα μερες σταματησε να αποδιδονται πονοι bonus για τις φορτισεις Ξερει καποιος αν αλλαξε κατι στους κανονες των bonus ή ειναι απλα μια δυσλειτουργια, που εχει ξαναγινει για ολες τις αγορες μου αλλες δυο φορες; Εχει παρατηρησει καποιος κατι ; Φίλε μου αυτό ακριβώς κοιτούσα και εγώ τώρα και είχα την ίδια απορία . Εγώ είδα ότι δεν έχουν περαστεί πόντοι Bonus για Revolut εδώ και 20 μέρες περίπου. Αλλά βέβαια πριν κανένα μήνα επικοινώνησα με το αρμόδιο τμήμα γιατί δεν φαινόταν κάποιοι άλλοι πόντοι με αγορά και με ενημέρωσαν ότι στο δικό τους σύστημα φαινόταν κανονικά και ήταν απλώς ένα πρόβλημα του συστήματος που δεν φαινόταν σε εμένα. Εαν μάθεις κάτι νεώτερο ενημέρωσέ με σε παρακαλώ. P.S. Όταν λες ότι σου έχει ξανασυμβεί δυσλειτουργία τι ακριβώς εννοείς ; Edited October 5, 2020 by oasisAthens Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 P.S. Όταν λες ότι σου έχει ξανασυμβεί δυσλειτουργία τι ακριβώς εννοείς ; Εννοω οτι αλλες φυο φορεςειχαν σταματησει να μου αποδίδονται ποντοι για συναλλαγες μου. Μετα απο επικοινωνία μαζι τους με mail δοθηκαν μαζεμενοι. Στο app εχραφε αιτιολογία Alpha bank Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasisAthens Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Λοιπόν κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με alphabank, με ενημέρωσαν ότι πλέον η συναλλαγή εμπίπτει στην κατηγορία τραπεζικές συναλλαγές οπότε δεν πιστώνουν πόντους από εδώ και πέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Λοιπόν κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με alphabank, με ενημέρωσαν ότι πλέον η συναλλαγή εμπίπτει στην κατηγορία τραπεζικές συναλλαγές οπότε δεν πιστώνουν πόντους από εδώ και πέρα. Μάλιστα. Αυτο ειναι λοιπον. Υποψιαζομε οτι την ίδια αλλαγή εχει κάνει και η Eurobank. Φορτιζω και με καρτα Yes, και εια Επιστροφη 1% του ποσου της φόρτισης. Αυριο θα ξερω στα σίγουρα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Παίδες η εφαρμογή επιστροφή της Eurobank μετά την τελευταία αναβάθμιση σας δουλεύει? Γιατί εμένα κολλάει στην αρχική οθόνη. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Παίδες η εφαρμογή επιστροφή της Eurobank μετά την τελευταία αναβάθμιση σας δουλεύει? Γιατί εμένα κολλάει στην αρχική οθόνη. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Δουλευει κανονικά σε μενα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Δουλευει κανονικά σε μεναThanks. Και εμένα τώρα έστρωσε και δουλεύει, δεν ξέρω τι κόλλημα είχε φάει. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. October 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2020 Καλημέρα σας, Έχετε πρόβλημα με το app της alpha bank? Μετά το χθεσινό update με το που βάζω το δακτυλικό αποτύπωμα κλείνει η εφαρμογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2020 Καλημέρα σας, Έχετε πρόβλημα με το app της alpha bank? Μετά το χθεσινό update με το που βάζω το δακτυλικό αποτύπωμα κλείνει η εφαρμογή... το εκανε μια δυο φορες και μετα εστρωσε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. October 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2020 το εκανε μια δυο φορες και μετα εστρωσε Μπα σε εμένα από χθες τίποτα.... δεν μπαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. October 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2020 Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος κι έχει εξήγηση... Πληρωμή από e banking της εθνικής, ΔΕΗ ή ΟΤΕ, για παράδειγμα, από δικό μου λογαριασμό δεν κρατά προμήθεια. Το ίδιο από λογαριασμό της μητέρας μου κρατάει. Πώς γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2020 Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος κι έχει εξήγηση... Πληρωμή από e banking της εθνικής, ΔΕΗ ή ΟΤΕ, για παράδειγμα, από δικό μου λογαριασμό δεν κρατά προμήθεια. Το ίδιο από λογαριασμό της μητέρας μου κρατάει. Πώς γίνεται αυτό; Μήπως έχεις λογαριασμό μισθοδοσίας; Νομίζω δίνει δωρεάν πληρωμές. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. October 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2020 Όντως έχω μισθοδοσία στην εθνική. Λες να ναι αυτό; Από την άλλη όμως έχει κι η μητέρα μου, αφού εκεί μπαίνει η σύνταξη της. Ίσως να παίζουν με τις λέξεις και να μην θεωρείται μισθοδοσία. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2020 Όντως έχω μισθοδοσία στην εθνική. Λες να ναι αυτό; Από την άλλη όμως έχει κι η μητέρα μου, αφού εκεί μπαίνει η σύνταξη της. Ίσως να παίζουν με τις λέξεις και να μην θεωρείται μισθοδοσία. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεη και ΟΤΕ εχουν να πληρώνεις απο το site τους με κάρτα που δεν εχει καθόλου έξοδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aurumnus Δημ. October 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2020 Σχετικά με την Alpha Bonus, επειδή δεν έχω κάνει ποτέ εξαργύρωση, πως ακριβώς λειτουργεί; Π.χ στον Βασιλόπουλο, κάνω ψώνια αξίας 25€, εξαργυρώνω 2.500 πόντους και παίρνω έκπτωση 20% στην αγορά αυτή, οπότε πληρώνω τελικά 20€; Επίσης, οι παρακάτω προσφορές πως λειτουργούν; Αγοράζω π.χ Barilla Penne, εξαργυρώνω 700 πόντους και πόση έκπτωση έχω στην τιμή; 100% οπότε βγαίνει «τσάμπα»; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2020 Μέσα έπεσες και στα δυο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aurumnus Δημ. October 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2020 Μέσα έπεσες και στα δυο ;) Ευχαριστώ! :up: Είχα μία αμφιβολία για το 2ο, γιατί μου φαινόταν υπερβολικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts