HEO Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 Αν ισχύουν αυτά που λέει ο φίλος πιο πάνω βάλε τον αριθμό σου στην εθνική αντί για την γυναίκα σου Οπότε αποδέσμευεται η γυναίκα σου Έτσι θα έχεις στις δύο τράπεζες τον ίδιο αριθμό και θα δέχεσαι τα λεφτά στην τελευταία (Εθνική) Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 Αν ισχύουν αυτά που λέει ο φίλος πιο πάνω βάλε τον αριθμό σου στην εθνική αντί για την γυναίκα σου Οπότε αποδέσμευεται η γυναίκα σου Έτσι θα έχεις στις δύο τράπεζες τον ίδιο αριθμό και θα δέχεσαι τα λεφτά στην τελευταία (Εθνική) Sent from my Power 3 using Tapatalk Δεν θελω κανεναν αριθμό στην Εθνικη. Δεν εχω πλέον λογαριασμο εκεί Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Νομίζω πως δεν φταίει ούτε η Εθνική ούτε καμία τράπεζα καθώς το λάθος είναι της ΔΙΑ.Σ. λόγω εσφαλμένου αρχικού σχεδιασμού. Τουλάχιστον εσείς ξέρετε γιατί δεν ενεργοποιείται η υπηρεσία IRIS 24/7 με τον συγκεκριμένο αριθμό. Εγώ λυπάμαι αυτόν που θα πάρει τον ωραιότατο παλιό αριθμό μου στην Taza (αριθμοδότηση Vodafone) και ενδεχομένως να θελήσει να το χρησιμοποιήσει για IRIS 24/7. Τελευταία φορά είχα βάλει κάρτα στις 12/08/2019 οπότε νομίζω πως πλέον η Vodafone μπορεί να αποδώσει τον αριθμό σε άλλο συνδρομητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasisAthens Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Καλημερά παιδιά...Μια ερώτηση σε αυτούς που έκαναν αίτηση για κάρτα στην Alpha. Από όταν φαίνεται εγκεκριμένη στο site πόσο καιρό έκανε για να σας σταλλεί ή να εμφανιστεί στο e banking? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Έχει δοκιμάσει κανένας πληρωμή με το Winbank Pay μέσω NFC με πιστωτική και να περάσει δόσεις; Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε . Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Στο απαντάει η ίδια η τράπεζα. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Μόλις είδα μια μικρή χρέωση για το ALPHA CREDIT PROTECTION. Η κάρτα δεν είχε ποτέ αρνητικό υπόλοιπο, ίσα-ίσα πληρώνεται κατευθείαν μετά από κάθε αγορά. Αυτό δεν είναι μόνο για υπόλοιπο που δεν έχει πληρωθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Μόλις είδα μια μικρή χρέωση για το ALPHA CREDIT PROTECTION. Η κάρτα δεν είχε ποτέ αρνητικό υπόλοιπο, ίσα-ίσα πληρώνεται κατευθείαν μετά από κάθε αγορά. Αυτό δεν είναι μόνο για υπόλοιπο που δεν έχει πληρωθεί; Αγορες με δοσεις εχεις κανει; Αν εχεις παρει κατι με 12 δοσεις για παράδειγμα, εχει ληξει κι εχει πληρωθει η μια, το credit protection υπολογιζεται στο ποσο των εκκρεμών δοσεων Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 (edited) Μόλις έκανα αγορά με 9 δόσεις. Αλλά κατευθείαν γύρισα σπίτι και έκανα την πληρωμή (την ίδια ημέρα). Δεν έχουνε περάσει ούτε 7 ημέρες από την αγορά Edited September 18, 2020 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Μόλις έκανα αγορά με 9 δόσεις. Αλλά κατευθείαν γύρισα σπίτι και έκανα την πληρωμή (την ίδια ημέρα). Δεν έχουνε περάσει ούτε 7 ημέρες από την αγορά Εκανες την πληρωμη της ορωτης δοσης που χρεωθηκε ή ολων των δοσεων μαζι; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Εκανες την πληρωμη της ορωτης δοσης που χρεωθηκε ή ολων των δοσεων μαζι; δε θα είχε νόημα να πληρώσω όλες τις δόσεις μαζί. Άρα την πρώτη. Πληρώθηκε την ίδια ημέρα με την αγορά (Κυριακή), Τρίτη βγήκε το statement το οποίο λήγει Οκτώβριο. Δε βγάζω νόημα σε όλο αυτό. Δευτέρα θα καλέσω να ακυρώσω τη @@@@@ που μου βάλανε με την "ασφάλεια". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Αν πας να το δεις στα νέα προϊόντα έχει και καλά το credit protection και εκεί περιγράφει το ποσό που χρεώνει. Αν θυμάμαι καλά είναι το 0,3% του ποσού που είναι χρεωμένη η κάρτα και αν έχει δόσεις είναι το ποσό των δόσεων + τις εγκρίσεις. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 δε θα είχε νόημα να πληρώσω όλες τις δόσεις μαζί. Άρα την πρώτη. Πληρώθηκε την ίδια ημέρα με την αγορά (Κυριακή), Τρίτη βγήκε το statement το οποίο λήγει Οκτώβριο. Δε βγάζω νόημα σε όλο αυτό. Δευτέρα θα καλέσω να ακυρώσω τη @@@@@ που μου βάλανε με την "ασφάλεια". Καταλαβαινω οτι δεν θα ειχε νοημα. Το ρωτησα για να σου πω οτι στη χρεωση υπολογιζεται και το ποσο των υπολοιπων εκκρεμων δοσεων ας μην εχει ερθει η ωρα της πληρωμης τους. Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Μόλις είδα μια μικρή χρέωση για το ALPHA CREDIT PROTECTION. Η κάρτα δεν είχε ποτέ αρνητικό υπόλοιπο, ίσα-ίσα πληρώνεται κατευθείαν μετά από κάθε αγορά. Αυτό δεν είναι μόνο για υπόλοιπο που δεν έχει πληρωθεί; Έτσι ξαφνικά στο ενεργοποίησαν ή είναι καινούρια η κάρτα; Εμένα μου το είχε ενεργοποιήσει η υπάλληλος μια όταν είδα την πρώτη χρέωση το ακύρωσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 ΜΙλαμε για μεγάλη ξεφτίλα αν η άλφα αρχίζει να ενεργοποιεί υπηρεσίες ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΤΙΣ ΖΗΤΉΣΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ.... Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 (edited) Έτσι ξαφνικά στο ενεργοποίησαν ή είναι καινούρια η κάρτα; Εμένα μου το είχε ενεργοποιήσει η υπάλληλος μια όταν είδα την πρώτη χρέωση το ακύρωσα ΜΙλαμε για μεγάλη ξεφτίλα αν η άλφα αρχίζει να ενεργοποιεί υπηρεσίες ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΤΙΣ ΖΗΤΉΣΕΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ.... Sent from my Power 3 using Tapatalk Με είχανε πρήξει στα τηλέφωνα, λέω στο πρώτο ότι δε θέλω, λέω στο δεύτερο ότι δε θέλω.....ε σε κάποιο τηλέφωνο μου λένε είναι δωρεάν αν την πληρώνετε στην ώρα της. Ε λέω, για να σταματήσουν να με πρήζουν ας το κάνω. Καλά δεν το συζητάω, μόνο 51 λεπτά ήταν η χρέωση, αλλά είναι ξεφτίλα. Edited September 19, 2020 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas86 Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Καλησπέρα παιδιά μία βοήθεια έπεσα θύμα απάτης μου κλέψανε τους κωδικούς από το e-banking μου κάνουν μεταφορά σε άλλη τράπεζα έχω πάει στην τράπεζα όμως έχουν περάσει 20 μέρες και ακόμα τίποτα πόσο καιρό παίζει αυτό κι άμα παρω τα χρήματά μου πίσω ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 (edited) Καλησπέρα παιδιά μία βοήθεια έπεσα θύμα απάτης μου κλέψανε τους κωδικούς από το e-banking μου κάνουν μεταφορά σε άλλη τράπεζα έχω πάει στην τράπεζα όμως έχουν περάσει 20 μέρες και ακόμα τίποτα πόσο καιρό παίζει αυτό κι άμα παρω τα χρήματά μου πίσω ευχαριστώ Τι σου είπαν αρχικά στην τράπεζα γιατί φυσικά πρόκειται για σοβαρό θέμα. Να τα πάρεις συνήθως είναι κάπως κομματάκι δύσκολο λογικά θα πρέπει να κινηθείς νομικά για να τα διεκδίκησεις. Πρόκειται για μεγάλο χρηματικό ποσό?Μήπως απάντησες σε κάποιο email που σου στάλθηκε δήθεν από την τράπεζα σου και συνδέθηκες σε τίποτα ebanking αλλιώς ίσως πρόκειται και για sim swapping κάλεσε εξυπηρέτηση αμέσως. Edited September 19, 2020 by dennis99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 σου κλέψανε τους κωδικούς αλλά για μεταφορά σε άλλη τράπεζα θέλει επιβεβαίωση από sms/viber/app. Κάτι δεν μου κάνει κλικ εδω.. σου κλέψανε και το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas86 Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Εφόσον είναι ηλεκτρονική συναλλαγή και όπως λες είναι απάτη τότε θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω κατά 99,99%. Όταν λέω ότι είναι απάτη το εννοώ, γιατί 30 χρόνια σε τράπεζα εχουν δει πολλά τα μάτια μου π.χ ήρθε μαινόμενος πατέρας φοιτήτριας ότι η τράπεζα έφαγε τα λεφτά της κόρης του και το έβλεπα στα μάτια του ότι ελεγε αλήθεια, το επιβεβαίωνε και η κόρη του, να μην το τραβάω τελικά μετά απο έρευνα σε κάμερες ΑΤΜ αποδείχτηκε ότι φίλη του κοριτσιού "δανείστηκε" 2-3 φορές την κάρτα. Δεν γνωρίζω καμία περίπτωση όμως ηλεκτρονικής απάτης που να μην πήρε πίσω τα χρηματα του ο πελάτης. Καλησπέρα παιδιά μία βοήθεια έπεσα θύμα απάτης μου κλέψανε τους κωδικούς από το e-banking μου κάνουν μεταφορά σε άλλη τράπεζα έχω πάει στην τράπεζα όμως έχουν περάσει 20 μέρες και ακόμα τίποτα πόσο καιρό παίζει αυτό κι άμα παρω τα χρήματά μου πίσω ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σου κλέψανε τους κωδικούς αλλά για μεταφορά σε άλλη τράπεζα θέλει επιβεβαίωση από sms/viber/app. Κάτι δεν μου κάνει κλικ εδω.. σου κλέψανε και το κινητό;[/quote μπήκαν οι απατεώνες και αλλάξανε το κινητό μου με το κινητό τους[color=#bbc] ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Καλησπέρα παιδιά μία βοήθεια έπεσα θύμα απάτης μου κλέψανε τους κωδικούς από το e-banking μου κάνουν μεταφορά σε άλλη τράπεζα έχω πάει στην τράπεζα όμως έχουν περάσει 20 μέρες και ακόμα τίποτα πόσο καιρό παίζει αυτό κι άμα παρω τα χρήματά μου πίσω ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σου κλέψανε τους κωδικούς αλλά για μεταφορά σε άλλη τράπεζα θέλει επιβεβαίωση από sms/viber/app. Κάτι δεν μου κάνει κλικ εδω.. σου κλέψανε και το κινητό;[/quote μπήκαν οι απατεώνες και αλλάξανε το κινητό μου με το κινητό τους μπήκαν οι απατεώνες και αλλάξανε το κινητό μου με το κινητό τους και τους ήρθε το μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Για να αλάξεις κινητό με άλλο κινητό θέλει α) Επιβεβαίωση από το παλιό κινητό , ή να πας στην τράπεζα. Κομμάτι δύσκολο να γίνει χωρίς πρόσβαση στο κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas86 Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Φίλε μου και όμως έγινε μου το είχαν αλλάξει και μετά πήγα στην τράπεζα ακυροσης συναλλαγής και άλλαξα και τι κινητό μου μου είχαν αλλάξει γνωρίζεις κάτι περαιτέρω άμα τα χρήματα θα τα πάρω και πόσο καιρό θα κάνει να επεξεργαστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas86 Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Καλησπέρα παιδιά μία βοήθεια έπεσα θύμα απάτης μου κλέψανε τους κωδικούς από το e-banking μου κάνουν μεταφορά σε άλλη τράπεζα έχω πάει στην τράπεζα όμως έχουν περάσει 20 μέρες και ακόμα τίποτα πόσο καιρό παίζει αυτό κι άμα παρω τα χρήματά μου πίσω ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Καλησπέρα παιδιά μία βοήθεια έπεσα θύμα απάτης μου κλέψανε τους κωδικούς από το e-banking μου κάνουν μεταφορά σε άλλη τράπεζα έχω πάει στην τράπεζα όμως έχουν περάσει 20 μέρες και ακόμα τίποτα πόσο καιρό παίζει αυτό κι άμα παρω τα χρήματά μου πίσω ευχαριστώ Θα μας το πεις πολλές φορές ακόμα? Το είπες μια φορά φτάνει το καταλάβαμε Φιλικά πάντα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas86 Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Φίλε μου συγνώμη είχε πατηθεί πολλές φορές και το έγραφε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts