Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Εχει δίκιο.

Η αυτόματη εξόφληση δεν λογιστοποιείτε αμέσως στην Alpha.

Σε αντίθεση με την χειροκίνητη πληρωμή η οποία ενημερώνεται αμέσως.

Μην μπερδεύετε την αυτόματη εξόφληση. Η αυτόματη εξόφληση ισχύει όταν εκδοθεί ο λογαριασμός και στην αναγραφόμενη ημερομηνία πληρωμής θα πληρωθεί αυτόματα. Δλδ εαν έχεις όριο 1000 και κάνεις μια αγορά 1000 σήμερα 04/09 έστω ότι ο λογαριασμός σου εκδίδεται 08/09 με πληρωμή 15/09 μέχρι τις 15/09 η κάρτα σου δεν θα έχει υπόλοιπο. Από τις 16/09 θα έχει. Εγώ δεν μιλάω γιαυτό και μιλάω μόνο για την alpha

παγια εντολη ονομαζεται αυτο , σου ερχεται ο λογαριασμος που πρακτικα ειναι η ειδοποιηση και εσυ βλεπεις το ποσο και την ημερομηνια ληξης συνηθως 30ή 31 του μηνα ειναι. Σε περιπτωση που ειναι αργια μεταφερεται μια ημερα πριν , αλλα συνηθως σε ενημερωνει η εταιρεια πριν. Εσυ ωφειλεις να εχεις το υπολοιπο στον λογαριασμο σου στην ημερομηνια ληξης που αναγραφεται καλυτερα μια ημερα πριν να το τσεκαρεις .

Την επομενη ημερα εκτελειται η πληρωμη αλλα πολλες φορες αργει να ενημερωθει αμεσα ο λογαριασμος .

Εαν δεν υπαρχει το ποσο και δεν μπορει να εκτελεθει η παγια εντολη ή δεν υπερβαινει το οριο που εχεις ορισει τοτε η παγια εντολη καταργειται απο την τραπεζα και θα πρεπει να την ξανα κανεις απο την αρχη! .

πχ αμα εχεις elpedison και βαλεις παγια εντολη σου επιστρεφει την εγγυηση , αμα ακυρωσεις την παγια εντολη σε μια τραπεζα και βαλεις σε μια αλλη θα επιστραφει η εγγυηση και μολις δουνε την νεα παγια εντολη θα αφαιρεθει ξανα το ποσο αυτοματα. Επισης βολευει και η παγια εντολη με χρεωση καρτας που ειναι πιο αμεση απο τον τραπεζικο λογαριασμο, Προσοχη στελνεις μονο την πρωτη πλευρα της καρτας και οχι το πισω μερος με το τριψηφιο cvc code για λογους ασφαλειας.

Mια λιγο ασχετη ερωτηση θελω να κανω αλλα σε τραπεζα Πειραιως εαν ενεργοποιησω τα sms με πληρωμη που εχει,θα μου ερχεται sms την στιγμη που γινεται καποια αγορα με καρτα;Η εχει καποια καθυστερηση;

αν είναι σαν την παγκρήτια έρχεται με κάποια μικρη καθυστέρηση και δεν είναι για όλες τις επιχειρήσεις,δεν ξέρω γιατί

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Mια λιγο ασχετη ερωτηση θελω να κανω αλλα σε τραπεζα Πειραιως εαν ενεργοποιησω τα sms με πληρωμη που εχει,θα μου ερχεται sms την στιγμη που γινεται καποια αγορα με καρτα;Η εχει καποια καθυστερηση;
Θα σου έρθει ειδοποίηση άμεσα όταν κάνεις την αγορά, με SMS ή και με email (δλδ η δέσμευση χρημάτων)και επίσης θα σου έρθει πάλι SMS μετά από μια δυο ημέρες όταν θα τα έχει τραβήξει.

Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Guys μπορούμε να βγάλουμε πιστωτική κάρτα στην Εθνική αλλά σε νομικό πρόσωπο;

129026.png?1640591734

Θα σου έρθει ειδοποίηση άμεσα όταν κάνεις την αγορά, με SMS ή και με email (δλδ η δέσμευση χρημάτων)και επίσης θα σου έρθει πάλι SMS μετά από μια δυο ημέρες όταν θα τα έχει τραβήξει.

στην ειδοποιηση με email δεν ερχεται στην χρεωση εκεινη την στιγμη αλλα μονο οταν ο εμπορος κανει αποστολη πακετου και περασει ο χρονος και γινει η πιστωση των χρηματων στον τραπεζικο του λογαριασμο.

Μονο στην alpha bank το email για την αμεση χρεωση της καρτας γινεται κατα την χρεωση της καρτας και εφοσον το εχεις ενεργοποιησει.

Δεν ισχύει αυτό που γράφεις. Άμεσα έρχεται και το email.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Guys μπορούμε να βγάλουμε πιστωτική κάρτα στην Εθνική αλλά σε νομικό πρόσωπο;

Δε βρίσκω λόγο να μην μπορείς να κάνεις αίτηση γι αυτή.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Δεν ισχύει αυτό που γράφεις. Άμεσα έρχεται και το email.
Συμφωνώ.. Στην Πειραιώς έρχονται άμεσα και τα SMS και τα email. Το χρησιμοποιώ χρόνια, από όταν ήταν δωρεάν ακόμα κ τα SMS κ τώρα που είναι με συνδρομή!

Συμφωνώ.. Στην Πειραιώς έρχονται άμεσα και τα SMS και τα email. Το χρησιμοποιώ χρόνια, από όταν ήταν δωρεάν ακόμα κ τα SMS κ τώρα που είναι με συνδρομή!

το εχω παρατηρησει και το γραφω δεν γινεται σε ολους τους εμπορους αυτο!.

Δε βρίσκω λόγο να μην μπορείς να κάνεις αίτηση γι αυτή.
Μίλησα με τον τραπεζικό υπάλληλο που έχει αναλάβει την εταιρία μου στο business banking της NBG.

Γίνεται να βγει σε νομικό πρόσωπο, ωστόσο η διαδικασία είναι εντελώς διαφορετική από τα φυσικά πρόσωπα μιας και βγαίνει σαν χρηματοδότηση ουσιαστικά.

129026.png?1640591734

Μίλησα με τον τραπεζικό υπάλληλο που έχει αναλάβει την εταιρία μου στο business banking της NBG.

Γίνεται να βγει σε νομικό πρόσωπο, ωστόσο η διαδικασία είναι εντελώς διαφορετική από τα φυσικά πρόσωπα μιας και βγαίνει σαν χρηματοδότηση ουσιαστικά.

Υποθέτω πως θα σας κάνουν γερό ξεσκόνισμα. Εγώ αναφέρθηκα αποκλειστικά και μόνο στο κομμάτι του αν γίνεται!

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

το εχω παρατηρησει και το γραφω δεν γινεται σε ολους τους εμπορους αυτο!.

Δεν ισχύει.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Υποθέτω πως θα σας κάνουν γερό ξεσκόνισμα. Εγώ αναφέρθηκα αποκλειστικά και μόνο στο κομμάτι του αν γίνεται!

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα, κάνει 7ψηφιο τζίρο η εταιρία και η βαθμολογία μας στη τράπεζα είναι Α', αλλά ναι γίνεται δυνατό ξεσκόνισμα γενικά.

129026.png?1640591734

Και εκεί που κατάφερα με ένα σωρό παζάρια να μειωθεί η προμήθεια στις συναλλαγές με κάρτα στο 0,7% , άρχισε η μαζική κυκλοφορία καρτών Business για τις οποίες δεν ισχύει η συμφωνηθείσα προμήθεια η οποία εκτοξεύεται στο 1,7%-2,3% !!!!!

Σκέφτομαι να πάψω να τις δέχομαι.

Ως επαγγελματίας θεωρώ θα έχετε ψάξει και την Viva Wallet που δίνει την δυνατότητα να αντιλογίζονται οι προμήθειες εφόσον γίνονται ισόποσες χρεώσεις με την Viva Wallet Company Debit κάρτα.

Επειδή για εμένα (που είμαι άσχετος) μου φαίνεται ως ιδανική λύση για κάθε ελεύθερο επαγγελματία, θέλετε να μου πείτε τι μειονεκτήματα έχει η Viva Wallet? π.χ. κοστίζουν ακριβά τα τερματικά της σε σχέση με τις τράπεζες; https://www.vivawallet.com/gr_el/card-terminals

logo-vwclub-2016.png

Δύο σημαντικές ενημερώσεις σήμερα: η Alpha Bank με το Alpha wallet

και η Πειραιώς με το winbank pay. Καιρός ήταν..

Και εκεί που κατάφερα με ένα σωρό παζάρια να μειωθεί η προμήθεια στις συναλλαγές με κάρτα στο 0,7% , άρχισε η μαζική κυκλοφορία καρτών Business για τις οποίες δεν ισχύει η συμφωνηθείσα προμήθεια η οποία εκτοξεύεται στο 1,7%-2,3% !!!!!

Σκέφτομαι να πάψω να τις δέχομαι.

εχει καποιος το δικαιωμα να μην δεχεται συγκεκριμενου τυπου καρτες;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δύο σημαντικές ενημερώσεις σήμερα: η Alpha Bank με το Alpha wallet

και η Πειραιώς με το winbank pay. Καιρός ήταν..

Η alpha ηδη είχε λειτουργική εφαρμογή, δεν ξέρω αν θεωρείται νέο :p

Επιτέλους έφτασε το winbank pay από την Τράπεζα Πειραιώς. Ελπίζω να έρθει και κάτι ανάλογο από την Εθνική Τράπεζα. Ανυπομονώ να το δοκιμάσω.

Η alpha ηδη είχε λειτουργική εφαρμογή, δεν ξέρω αν θεωρείται νέο :p

Έγινε update όμως σήμερα. Δε θέλει login πλεον για πληρωμές

----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επιτέλους έφτασε το winbank pay από την Τράπεζα Πειραιώς. Ελπίζω να έρθει και κάτι ανάλογο από την Εθνική Τράπεζα. Ανυπομονώ να το δοκιμάσω.

Από όσο έχουν ενημερώσει, μέχρι το τέλος του 2020

Έγινε update όμως σήμερα. Δε θέλει login πλεον για πληρωμές

----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από όσο έχουν ενημερώσει, μέχρι το τέλος του 2020

Το επόμενο πράγμα που θέλω απ ότι τράπεζες είναι να φτιάξουν βιοδιασπωμενες κάρτες όπως της Eurobank και επίσης να φέρουν το Apple Pay, το Garmin Pay πέρα από την Alpha bank , και μετά όλες να φέρουν το Samsung Pay και τέλος το Google Pay μην σας πω και το Huawei Pay, αλλά για το Huawei pay είναι λίγο αδύνατον κάπως τώρα.

Ως επαγγελματίας θεωρώ θα έχετε ψάξει και την Viva Wallet που δίνει την δυνατότητα να αντιλογίζονται οι προμήθειες εφόσον γίνονται ισόποσες χρεώσεις με την Viva Wallet Company Debit κάρτα.

Επειδή για εμένα (που είμαι άσχετος) μου φαίνεται ως ιδανική λύση για κάθε ελεύθερο επαγγελματία, θέλετε να μου πείτε τι μειονεκτήματα έχει η Viva Wallet? π.χ. κοστίζουν ακριβά τα τερματικά της σε σχέση με τις τράπεζες; https://www.vivawallet.com/gr_el/card-terminals

Πέρυσι που το είχα ψάξει ήταν ασύμφορη , είχαν αν θυμάμαι κάποια προμήθεια στην μεταφορά χρημάτων από τον wallet λογαριασμό στην τράπεζα που ήθελα , επίσης ανήκω στην κατηγορία που το POS μου έχει δοθεί δωρεάν .

Καλά pos και πολλές υπηρεσίες έχει και η εταιρεία mypos φθηνά τερματικά με πλήθως καρτών και σχεδόν μηδενικές προμήθειες

http://www.mypos.eu