Vasileios Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Εχει δίκιο. Η αυτόματη εξόφληση δεν λογιστοποιείτε αμέσως στην Alpha. Σε αντίθεση με την χειροκίνητη πληρωμή η οποία ενημερώνεται αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Μην μπερδεύετε την αυτόματη εξόφληση. Η αυτόματη εξόφληση ισχύει όταν εκδοθεί ο λογαριασμός και στην αναγραφόμενη ημερομηνία πληρωμής θα πληρωθεί αυτόματα. Δλδ εαν έχεις όριο 1000 και κάνεις μια αγορά 1000 σήμερα 04/09 έστω ότι ο λογαριασμός σου εκδίδεται 08/09 με πληρωμή 15/09 μέχρι τις 15/09 η κάρτα σου δεν θα έχει υπόλοιπο. Από τις 16/09 θα έχει. Εγώ δεν μιλάω γιαυτό και μιλάω μόνο για την alpha παγια εντολη ονομαζεται αυτο , σου ερχεται ο λογαριασμος που πρακτικα ειναι η ειδοποιηση και εσυ βλεπεις το ποσο και την ημερομηνια ληξης συνηθως 30ή 31 του μηνα ειναι. Σε περιπτωση που ειναι αργια μεταφερεται μια ημερα πριν , αλλα συνηθως σε ενημερωνει η εταιρεια πριν. Εσυ ωφειλεις να εχεις το υπολοιπο στον λογαριασμο σου στην ημερομηνια ληξης που αναγραφεται καλυτερα μια ημερα πριν να το τσεκαρεις . Την επομενη ημερα εκτελειται η πληρωμη αλλα πολλες φορες αργει να ενημερωθει αμεσα ο λογαριασμος . Εαν δεν υπαρχει το ποσο και δεν μπορει να εκτελεθει η παγια εντολη ή δεν υπερβαινει το οριο που εχεις ορισει τοτε η παγια εντολη καταργειται απο την τραπεζα και θα πρεπει να την ξανα κανεις απο την αρχη! . πχ αμα εχεις elpedison και βαλεις παγια εντολη σου επιστρεφει την εγγυηση , αμα ακυρωσεις την παγια εντολη σε μια τραπεζα και βαλεις σε μια αλλη θα επιστραφει η εγγυηση και μολις δουνε την νεα παγια εντολη θα αφαιρεθει ξανα το ποσο αυτοματα. Επισης βολευει και η παγια εντολη με χρεωση καρτας που ειναι πιο αμεση απο τον τραπεζικο λογαριασμο, Προσοχη στελνεις μονο την πρωτη πλευρα της καρτας και οχι το πισω μερος με το τριψηφιο cvc code για λογους ασφαλειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisRR Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Mια λιγο ασχετη ερωτηση θελω να κανω αλλα σε τραπεζα Πειραιως εαν ενεργοποιησω τα sms με πληρωμη που εχει,θα μου ερχεται sms την στιγμη που γινεται καποια αγορα με καρτα;Η εχει καποια καθυστερηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 αν είναι σαν την παγκρήτια έρχεται με κάποια μικρη καθυστέρηση και δεν είναι για όλες τις επιχειρήσεις,δεν ξέρω γιατί Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Mια λιγο ασχετη ερωτηση θελω να κανω αλλα σε τραπεζα Πειραιως εαν ενεργοποιησω τα sms με πληρωμη που εχει,θα μου ερχεται sms την στιγμη που γινεται καποια αγορα με καρτα;Η εχει καποια καθυστερηση;Θα σου έρθει ειδοποίηση άμεσα όταν κάνεις την αγορά, με SMS ή και με email (δλδ η δέσμευση χρημάτων)και επίσης θα σου έρθει πάλι SMS μετά από μια δυο ημέρες όταν θα τα έχει τραβήξει. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Guys μπορούμε να βγάλουμε πιστωτική κάρτα στην Εθνική αλλά σε νομικό πρόσωπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Θα σου έρθει ειδοποίηση άμεσα όταν κάνεις την αγορά, με SMS ή και με email (δλδ η δέσμευση χρημάτων)και επίσης θα σου έρθει πάλι SMS μετά από μια δυο ημέρες όταν θα τα έχει τραβήξει. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk στην ειδοποιηση με email δεν ερχεται στην χρεωση εκεινη την στιγμη αλλα μονο οταν ο εμπορος κανει αποστολη πακετου και περασει ο χρονος και γινει η πιστωση των χρηματων στον τραπεζικο του λογαριασμο. Μονο στην alpha bank το email για την αμεση χρεωση της καρτας γινεται κατα την χρεωση της καρτας και εφοσον το εχεις ενεργοποιησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Δεν ισχύει αυτό που γράφεις. Άμεσα έρχεται και το email. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Guys μπορούμε να βγάλουμε πιστωτική κάρτα στην Εθνική αλλά σε νομικό πρόσωπο; Δε βρίσκω λόγο να μην μπορείς να κάνεις αίτηση γι αυτή. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Δεν ισχύει αυτό που γράφεις. Άμεσα έρχεται και το email.Συμφωνώ.. Στην Πειραιώς έρχονται άμεσα και τα SMS και τα email. Το χρησιμοποιώ χρόνια, από όταν ήταν δωρεάν ακόμα κ τα SMS κ τώρα που είναι με συνδρομή! Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Συμφωνώ.. Στην Πειραιώς έρχονται άμεσα και τα SMS και τα email. Το χρησιμοποιώ χρόνια, από όταν ήταν δωρεάν ακόμα κ τα SMS κ τώρα που είναι με συνδρομή! Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το εχω παρατηρησει και το γραφω δεν γινεται σε ολους τους εμπορους αυτο!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2020 Δε βρίσκω λόγο να μην μπορείς να κάνεις αίτηση γι αυτή.Μίλησα με τον τραπεζικό υπάλληλο που έχει αναλάβει την εταιρία μου στο business banking της NBG. Γίνεται να βγει σε νομικό πρόσωπο, ωστόσο η διαδικασία είναι εντελώς διαφορετική από τα φυσικά πρόσωπα μιας και βγαίνει σαν χρηματοδότηση ουσιαστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2020 Μίλησα με τον τραπεζικό υπάλληλο που έχει αναλάβει την εταιρία μου στο business banking της NBG. Γίνεται να βγει σε νομικό πρόσωπο, ωστόσο η διαδικασία είναι εντελώς διαφορετική από τα φυσικά πρόσωπα μιας και βγαίνει σαν χρηματοδότηση ουσιαστικά. Υποθέτω πως θα σας κάνουν γερό ξεσκόνισμα. Εγώ αναφέρθηκα αποκλειστικά και μόνο στο κομμάτι του αν γίνεται! Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 το εχω παρατηρησει και το γραφω δεν γινεται σε ολους τους εμπορους αυτο!. Δεν ισχύει. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 Υποθέτω πως θα σας κάνουν γερό ξεσκόνισμα. Εγώ αναφέρθηκα αποκλειστικά και μόνο στο κομμάτι του αν γίνεται! Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα, κάνει 7ψηφιο τζίρο η εταιρία και η βαθμολογία μας στη τράπεζα είναι Α', αλλά ναι γίνεται δυνατό ξεσκόνισμα γενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 Και εκεί που κατάφερα με ένα σωρό παζάρια να μειωθεί η προμήθεια στις συναλλαγές με κάρτα στο 0,7% , άρχισε η μαζική κυκλοφορία καρτών Business για τις οποίες δεν ισχύει η συμφωνηθείσα προμήθεια η οποία εκτοξεύεται στο 1,7%-2,3% !!!!! Σκέφτομαι να πάψω να τις δέχομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 Ως επαγγελματίας θεωρώ θα έχετε ψάξει και την Viva Wallet που δίνει την δυνατότητα να αντιλογίζονται οι προμήθειες εφόσον γίνονται ισόποσες χρεώσεις με την Viva Wallet Company Debit κάρτα. Επειδή για εμένα (που είμαι άσχετος) μου φαίνεται ως ιδανική λύση για κάθε ελεύθερο επαγγελματία, θέλετε να μου πείτε τι μειονεκτήματα έχει η Viva Wallet? π.χ. κοστίζουν ακριβά τα τερματικά της σε σχέση με τις τράπεζες; https://www.vivawallet.com/gr_el/card-terminals Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 Δύο σημαντικές ενημερώσεις σήμερα: η Alpha Bank με το Alpha wallet και η Πειραιώς με το winbank pay. Καιρός ήταν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 Και εκεί που κατάφερα με ένα σωρό παζάρια να μειωθεί η προμήθεια στις συναλλαγές με κάρτα στο 0,7% , άρχισε η μαζική κυκλοφορία καρτών Business για τις οποίες δεν ισχύει η συμφωνηθείσα προμήθεια η οποία εκτοξεύεται στο 1,7%-2,3% !!!!! Σκέφτομαι να πάψω να τις δέχομαι. εχει καποιος το δικαιωμα να μην δεχεται συγκεκριμενου τυπου καρτες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 Δύο σημαντικές ενημερώσεις σήμερα: η Alpha Bank με το Alpha wallet και η Πειραιώς με το winbank pay. Καιρός ήταν.. Η alpha ηδη είχε λειτουργική εφαρμογή, δεν ξέρω αν θεωρείται νέο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 Επιτέλους έφτασε το winbank pay από την Τράπεζα Πειραιώς. Ελπίζω να έρθει και κάτι ανάλογο από την Εθνική Τράπεζα. Ανυπομονώ να το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 Η alpha ηδη είχε λειτουργική εφαρμογή, δεν ξέρω αν θεωρείται νέο :p Έγινε update όμως σήμερα. Δε θέλει login πλεον για πληρωμές ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επιτέλους έφτασε το winbank pay από την Τράπεζα Πειραιώς. Ελπίζω να έρθει και κάτι ανάλογο από την Εθνική Τράπεζα. Ανυπομονώ να το δοκιμάσω. Από όσο έχουν ενημερώσει, μέχρι το τέλος του 2020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 Έγινε update όμως σήμερα. Δε θέλει login πλεον για πληρωμές ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από όσο έχουν ενημερώσει, μέχρι το τέλος του 2020 Το επόμενο πράγμα που θέλω απ ότι τράπεζες είναι να φτιάξουν βιοδιασπωμενες κάρτες όπως της Eurobank και επίσης να φέρουν το Apple Pay, το Garmin Pay πέρα από την Alpha bank , και μετά όλες να φέρουν το Samsung Pay και τέλος το Google Pay μην σας πω και το Huawei Pay, αλλά για το Huawei pay είναι λίγο αδύνατον κάπως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 Ως επαγγελματίας θεωρώ θα έχετε ψάξει και την Viva Wallet που δίνει την δυνατότητα να αντιλογίζονται οι προμήθειες εφόσον γίνονται ισόποσες χρεώσεις με την Viva Wallet Company Debit κάρτα. Επειδή για εμένα (που είμαι άσχετος) μου φαίνεται ως ιδανική λύση για κάθε ελεύθερο επαγγελματία, θέλετε να μου πείτε τι μειονεκτήματα έχει η Viva Wallet? π.χ. κοστίζουν ακριβά τα τερματικά της σε σχέση με τις τράπεζες; https://www.vivawallet.com/gr_el/card-terminalsΠέρυσι που το είχα ψάξει ήταν ασύμφορη , είχαν αν θυμάμαι κάποια προμήθεια στην μεταφορά χρημάτων από τον wallet λογαριασμό στην τράπεζα που ήθελα , επίσης ανήκω στην κατηγορία που το POS μου έχει δοθεί δωρεάν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. September 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2020 Καλά pos και πολλές υπηρεσίες έχει και η εταιρεία mypos φθηνά τερματικά με πλήθως καρτών και σχεδόν μηδενικές προμήθειες http://www.mypos.eu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts