paanos Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Cardlink εννοώ αυτά που δεν τα πήραν μέσω τράπεζας, και τα συναντάμε κυρίως σε αλυσίδες όπου δέχονται πολλά προγράμματα ανταμοιβής. Γενικότερα όλα cardlink είναι αλλά οι αναβαθμισεις κλπ διαχειρίζονται από τις τράπεζες που τα διανέμουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Η card link είναι η εταιρία που πρωωθει και διαχειρίζεται τα pos.. Συνεργάζεται με όλες τι τράπεζες και είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο κατάστημα και την τράπεζα.. Εξαίρεση αποτελεί η Πειραιώς που δεν χρησιμοποιεί την cardlink αλλά είναι άμεσα με το κατάστημα Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Και η εθνική τα δικά της έχει. H cardlimk είναι μόνο με euro k alpha. Αν θυμάμαι καλά είναι θυγατρική της infoquest, άρα ό,τι προγράμματα επιβράβευσης κλπ τα κάνει σε συνεργασία με τις τράπεζες και προφανώς είναι αρμόδια για τις αναβαθμίσεις του λογισμικού των pos της Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Καλημέρα σε όλους... Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος... Έχω κάνει εγγραφή στο "bonus miles" της AegeanAir και έχω κάποια "μίλια" μέσα.. Αν ενα ταξίδι με AegeanAir ή OlympicAir το πληρώσω με πιστωτική Πειραιως "miles and more" τα μίλια του ταξιδιού σε ποια απ τις δύο πλατφόρμες θα καταχωρηθούν;; Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Καλημέρα σε όλους... Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος... Έχω κάνει εγγραφή στο "bonus miles" της AegeanAir και έχω κάποια "μίλια" μέσα.. Αν ενα ταξίδι με AegeanAir ή OlympicAir το πληρώσω με πιστωτική Πειραιως "miles and more" τα μίλια του ταξιδιού σε ποια απ τις δύο πλατφόρμες θα καταχωρηθούν;; Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΝΟΜΙΖΩ ότι πάνε στο αντίστοιχο της Lufthansa. Ενοποίηση λογικά δε γίνεται. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Καλημέρα σε όλους... Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος... Έχω κάνει εγγραφή στο "bonus miles" της AegeanAir και έχω κάποια "μίλια" μέσα.. Αν ενα ταξίδι με AegeanAir ή OlympicAir το πληρώσω με πιστωτική Πειραιως "miles and more" τα μίλια του ταξιδιού σε ποια απ τις δύο πλατφόρμες θα καταχωρηθούν;; Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην Πειραιώς(miles and more). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Κατά την διάρκεια της κράτησης θα σου ζητήθει ο αριθμός της κάρτας μιλίων . Μπορείς να επιλέξεις ότι σε συμφέρει καλύτερα . Είτε την Aegean είτε την Lufthansa. Σε όποιον αριθμό βάλεις στην κράτση εκεί θα πάνε τα μίλια του ταξιδιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, με καλύψατε!! Οπότε έτσι όπως το σκέφτομαι καλό θα ήταν πριν από κάθε ταξίδι να βλέπω ποια απ τις δύο πλατφόρμες δίνει περισσότερα μίλια και να βάζω την αντίστοιχη κάρτα μιλίων στην κράτηση. Στο site της Aegean υπάρχει αυτό νομίζω (υπολογισμός μιλίων βάζοντας το ταξίδι), στο site της miles&more δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Τα pos που δίνουν οι τράπεζες στις επιχειρήσεις είναι τα pos της cardlink δεν έχουν δικά τους οι τράπεζες για την cardlink λειτουργούν σαν αντιπροσωπεία για τα pos τους. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι στα pos της cardlink αυτά που δέχονται πλήρωμες μέσω κινητού κλπ είναι τα ασύρματα (εκείνα τα μαύρα τα ingenico και τα verifοne)και τα mobile pos τα άλλα τα ενσύρματα τα verifone τα γκρι δεν υποστηρίζουν πληρωμές με κινητό παρά μόνο με την παρουσία φυσικής κάρτας.Δε θα μπω σε λεπτομέρειες αλλά υπάρχουν pos που όντως είναι της cardlink και συνεργάζονται με τράπεζες κατά περίπτωση , με άλλους processors και επίσης απευθείας με τραπεζες. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Το δικό μου ενσύρματο pos έχει σταλεί από την cardlink και υποστηρίζει Alpha,eurobank και Πειραιώς (άρα έχει και η τελευταία σύμβαση με την cardlink). Ενημερώνεται αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Το τι υποστηρίζει το τερματικό έχει να κάνει με τις συμφωνίες που συνάπτει ο έμπορος με τις τράπεζες. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Το θέμα είναι ότι τα POS της εθνικής (όπου έχουμε και τα προβλήματα) τα έχει Αναλάβει τρίτη εταιρία (MELLON) και όχι η ίδια η τράπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer12 Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 ελεγα φετος να πληρωσω τον φορο μεσα ατο ταξις με καρτα.επειδη στο παρελθον ειχα ενα θεμα ,ειχε κολλησει,εχει πληρωσει κανεις μεσα απο εκει με καρτα? ειναι ασφαλες?ειχε καποιο θεμα? και επειδη πληρωνεις μεσω ΔΙΑΣ χρεωνομαστε προμηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 ελεγα φετος να πληρωσω τον φορο μεσα ατο ταξις με καρτα.επειδη στο παρελθον ειχα ενα θεμα ,ειχε κολλησει,εχει πληρωσει κανεις μεσα απο εκει με καρτα? ειναι ασφαλες?ειχε καποιο θεμα? και επειδη πληρωνεις μεσω ΔΙΑΣ χρεωνομαστε προμηθεια? εχει πληρωσει κανεις μεσα απο εκει με καρτα? Οσες φορες εχω προσπαθησει απο τη σελιδα της ΑΑΔΕ δεν τα καταφερα. Εχω πληρωσει ομως πολλες φορες φορο εισοδημοτος, ΕΝΦΙΑ και αναδρομικες χρεωσεις απο ebanking τραπεζας. Φυσικα και ειναι ασφαλες, καμια προμηθεια δεν υπαρχει Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 ελεγα φετος να πληρωσω τον φορο μεσα ατο ταξις με καρτα.επειδη στο παρελθον ειχα ενα θεμα ,ειχε κολλησει,εχει πληρωσει κανεις μεσα απο εκει με καρτα? ειναι ασφαλες?ειχε καποιο θεμα? και επειδη πληρωνεις μεσω ΔΙΑΣ χρεωνομαστε προμηθεια? Θα σου πρότεινα πάντα να τα πληρώνεις μέσω ebanking για μεγαλύτερη Ασφάλεια και σιγουριά διότι έχεις και απόδειξη της συναλλαγής σε περίπτωση που αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα ενώ αν το πληρώσεις μέσω taxisnet δεν νομίζω να σου δίνει απόδειξη (δεν είμαι σίγουρος δεν έχω πληρώσει τίποτα μέσω taxisnet) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Θα σου πρότεινα πάντα να τα πληρώνεις μέσω ebanking για μεγαλύτερη Ασφάλεια και σιγουριά διότι έχεις και απόδειξη της συναλλαγής σε περίπτωση που αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα ενώ αν το πληρώσεις μέσω taxisnet δεν νομίζω να σου δίνει απόδειξη (δεν είμαι σίγουρος δεν έχω πληρώσει τίποτα μέσω taxisnet) Αληθεια, εχει καταφερει καποιος να πληρωσει μεσω Taxis ? Το εχω προσπαθησει και απο το δικο μου και απο του πατερα μου και απο τριτο, και μαλλιστα πολλες φορες χωρις αποτελεσμα. Φυσικα απο τα ebanking ολα λειτουργουν κανονικα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Προσωπικά έχω καταφέρει να πληρώσω με κάρτα. Δεν είχε περάσει καμία πιστωτική που έχω στα χέρια μου, αλλά μόνο χρεωστική. Αποδεικτικό έρχεται μέσω εισερχόμενου μηνύματος (e-Κοινοποιήσεις). Στο email έρχεται απλά μια ειδοποίηση ότι έχεις εισερχόμενο μήνυμα χωρίς περισσότερες πληροφορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Προσωπικά έχω καταφέρει να πληρώσω με κάρτα. Δεν είχε περάσει καμία πιστωτική που έχω στα χέρια μου, αλλά μόνο χρεωστική. Αποδεικτικό έρχεται μέσω εισερχόμενου μηνύματος (e-Κοινοποιήσεις). Στο email έρχεται απλά μια ειδοποίηση ότι έχεις εισερχόμενο μήνυμα χωρίς περισσότερες πληροφορίες Φυσικα δεν υπαρχει και καποιος ιδιαιτερος λογος (δεν βρισκω εγω τουλαχιστον) να πληρωσουμε μεσα απο εκει, ενω μπορουμε να πληρωσουμε ευκολα, και με ασφαλεια, και με δοσεις απο τα ebanking των τραπεζων Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Αληθεια, εχει καταφερει καποιος να πληρωσει μεσω Taxis ? Το εχω προσπαθησει και απο το δικο μου και απο του πατερα μου και απο τριτο, και μαλλιστα πολλες φορες χωρις αποτελεσμα. Φυσικα απο τα ebanking ολα λειτουργουν κανονικα Πολλές φορές χωρίς πρόβλημα μάλιστα με 2 διαφορετικές κάρτες διαφορετικών τραπεζών. Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Πολλές φορές χωρίς πρόβλημα μάλιστα με 2 διαφορετικές κάρτες διαφορετικών τραπεζών. Με χρεωστικες ή πιστωτικες ? Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Χρεωστικές Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Και εγώ κανενα πρόβλημα με χρεωστική μέσω του taxis. Απόδειξη έρχεται στις ειδοποιήσεις, και το ποσο σβήνεται άμεσα από την οφειλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Προσωπική πληροφόρηση/οφειλές εκτός ρύθμισης , εκεί μπαίνω και πληρώνω ΦΠΑ κάθε τρίμηνο , φόρους , ακόμη και τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ , μου βγάζει μετά την πληρωμή επιβεβαίωση για εκτύπωση αλλά δεν εκτυπώνω μιας και διαγράφεται άμεσα το χρέος/δόση. Κάρτα χρεωστική αλλά και πιστωτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Αληθεια, εχει καταφερει καποιος να πληρωσει μεσω Taxis ? Το εχω προσπαθησει και απο το δικο μου και απο του πατερα μου και απο τριτο, και μαλλιστα πολλες φορες χωρις αποτελεσμα. Φυσικα απο τα ebanking ολα λειτουργουν κανονικαΈχω πληρώσει πάρα πολλές φορές με κάρτα eurobank. Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Κάρτα χρεωστική αλλά και πιστωτική Αν επιτρέπεις την ερώτηση, ποιας τράπεζας είναι η πιστωτική; Μόνο με χρεωστική έχω καταφέρει να πληρώσω. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts