sakels Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Ξέρει κανείς για τις technocard της attica? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johannppa Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Ξέρει κανείς για τις technocard της attica? Με το ζορι δίνει 1% επιστροφή. Αν κ αμα και ετσι κ αλλιώς. Διαβασε στην τραπεζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Σίγουρα αλλά τους πολλούς πόντους τους μαζεύεις απο συγκεκριμένα καταστήματα άλλωστε. Έχει και είσοδο στο lounge του ελ Βενιζέλος, οτι πρέπει για τις διακοπές τώρα. Θα σας πω εμπειρία εν καιρό Σίγουρα βολεύει αν οι αγορές σου γίνονται σε συγκεκριμένα καταστήματα μόνο. Εγώ με amex παλιά είχα θέμα καθώς δεν γινόταν δεκτή σχεδόν πουθενά αλλού. Αγόρασα έπιπλα και ευτυχώς που είχα visa. Και δεν είναι ότι δεν τις περνάνε εδώ. Και Γαλλία που είχα πάει δεν είχε γίνει δεκτή σε αρκετά σημεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Με το ζορι δίνει 1% επιστροφή. Αν κ αμα και ετσι κ αλλιώς. Διαβασε στην τραπεζα Γενικά ποια συμφέρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johannppa Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Γενικά ποια συμφέρει? Εμεις γενικά με της αλφαμπανκ το μπονους δουλεύουμε και συμφέρει. Καθένας με τις προτιμήσεις τ... Και στον φίλο πιο πανω. Το περίεργο είναι πως γενικα είναι αποδεκτη η American ενω διαβάζω και ακουω πως η Diners οχι τοσο ενω έχουν ίδια προμήθεια. Για εξωτερικό δεν γνωρίζω καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Είπα μήπως της attica για μηχανικούς έχει κάτι παραπάνω αλλά δε το βλέπω. Όλες έχουν 30 ευρώ συνδρομή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johannppa Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Είπα μήπως της attica για μηχανικούς έχει κάτι παραπάνω αλλά δε το βλέπω. Όλες έχουν 30 ευρώ συνδρομή? Στην αλφα οι απλες ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nozomi Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Η platinum Mastercard της Alpha έχει... 80€ ετήσια συνδρομή ανεξαρτήτως τζίρου που κάνουμε με αυτήν ; :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Η technocard έλεγε ήταν δωρεάν ενώ τώρα λέει 30. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Η technocard έλεγε ήταν δωρεάν ενώ τώρα λέει 30. Δεν νομίζω ότι σου προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο η τεκνοκαρντ πάντως. Προσωπικά είμαι οκ με την κοςμοτε της Γιούρομπανκ με την οποία πληρώνω λογαριασμούς μς μια μικρή έκπτωση και πήρα και ηλεκτρικά απο μεγάλο κατάστημα με επιστροφή 20% που μου φάνηκε τίμια. Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 Άρχισε η παραπληροφόρηση από τις τράπεζες για να μη φύγει το χρήμα εξω με την επερχόμενη κατάργηση των cc... https://www.euro2day.gr/news/economy/article/1692198/oi-pagides-stis-katatheseis-exoterikoy.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johannppa Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 Άρχισε η παραπληροφόρηση από τις τράπεζες για να μη φύγει το χρήμα εξω με την επερχόμενη κατάργηση των cc... https://www.euro2day.gr/news/economy/article/1692198/oi-pagides-stis-katatheseis-exoterikoy.html Δεν είναι κακο να έχεις κ τα χρήματα σου Ελλάδα. Ένα μικρο κομποδεμα βέβαια στο εξωτερικό επιβάλλεται. Ν26, απ τις πιο εύχρηστες και σιγουρες τράπεζες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Άρχισε η παραπληροφόρηση από τις τράπεζες για να μη φύγει το χρήμα εξω με την επερχόμενη κατάργηση των cc... https://www.euro2day.gr/news/economy/article/1692198/oi-pagides-stis-katatheseis-exoterikoy.html Γιατί παραπληροφόρηση;Μια χαρά τα λέει.Στη Γερμανία,τα λεφτά όχι μόνο δεν δίνουν τόκο,αλλά πληρώνεις κι από πάνω. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Τα δημοσιεύματα τέτοιου τύπου δεν είναι κάτι καινούργιο. Προφανώς είναι κατευθυνόμενα και ανακριβή Ξεχνάνε να αναφέρουν ότι μπορείς να βρεθείς χωρίς υπόλοιπο στον λογαριασμό σου επειδή έτσι θέλησε το υπουργείο οικονομικών χωρίς καν να ειδοποιηθεις. Όσο για τα επιτόκια των λογαριασμών καταθέσεων είναι να γελά κανείς. Ειδικά αν συνυπολογίσει κάνεις το ρίσκο του να έχεις λεφτά στις ελληνικές τράπεζες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Τα δημοσιεύματα τέτοιου τύπου δεν είναι κάτι καινούργιο. Προφανώς είναι κατευθυνόμενα και ανακριβή Ξεχνάνε να αναφέρουν ότι μπορείς να βρεθείς χωρίς υπόλοιπο στον λογαριασμό σου επειδή έτσι θέλησε το υπουργείο οικονομικών χωρίς καν να ειδοποιηθεις. Όσο για τα επιτόκια των λογαριασμών καταθέσεων είναι να γελά κανείς. Ειδικά αν συνυπολογίσει κάνεις το ρίσκο του να έχεις λεφτά στις ελληνικές τράπεζες Από που και ως που κινδυνεύεις να βρεθείς χωρίς υπόλοιπο στον λογ/σμό σου; Εκτός αν εννοείς ότι αν χρωστάς στο δημόσιο και δε πλερώ, θα σου πάρουν ως το ακατάσχετο αν δεν πας σε ρυθμιση. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άρχισε η παραπληροφόρηση από τις τράπεζες για να μη φύγει το χρήμα εξω με την επερχόμενη κατάργηση των cc... https://www.euro2day.gr/news/economy/article/1692198/oi-pagides-stis-katatheseis-exoterikoy.html Κάποιο ψέμα σε αυτά που λέει ; Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Για να τα ξεκαθαρίσουμε. Υπάρχουν πράγματι τράπεζες στο εξωτερικό που χρεώνουν για να έχεις τα χρήματα σε αυτές. Όμως δεν είναι όλες και σιγουρα δεν είναι αυτές που γνωριζουμε εδω καλα (π.χ. n26). Είναι γεγονός ότι οι Ελληνικές τράπεζες δίνουν ακόμα σε καταθετικούς λογαριασμούς (υπο προυποθέσεις και σε κάποιους λογαριασμούς τους όχι σε όλους) καλά επιτόκια συγκριτικά με ότι θα έπαιρνες απο άλλες της ευρωζώνης κατά μέσο όρο. Τέλος αν κάποιος ήθελε να μεταφέρει κάποια χρήματα στο εξωτερικό σε τράπεζες της ΕΕ ήδη μπορεί να το κάνει, δε χρειάζεται την πλήρη απελευθέρωση των περιορισμών. Επίσης από πέρσι οποιος ανησυχεί τοσο, μπορεί να κάνει ανάληψη το συνολο των χρημάτων του στις Ελληνικές τράπεζες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Για να τα ξεκαθαρίσουμε. Υπάρχουν πράγματι τράπεζες στο εξωτερικό που χρεώνουν για να έχεις τα χρήματα σε αυτές. Όμως δεν είναι όλες και σιγουρα δεν είναι αυτές που γνωριζουμε εδω καλα (π.χ. n26). Είναι γεγονός ότι οι Ελληνικές τράπεζες δίνουν ακόμα σε καταθετικούς λογαριασμούς (υπο προυποθέσεις και σε κάποιους λογαριασμούς τους όχι σε όλους) καλά επιτόκια συγκριτικά με ότι θα έπαιρνες απο άλλες της ευρωζώνης κατά μέσο όρο. Τέλος αν κάποιος ήθελε να μεταφέρει κάποια χρήματα στο εξωτερικό σε τράπεζες της ΕΕ ήδη μπορεί να το κάνει, δε χρειάζεται την πλήρη απελευθέρωση των περιορισμών. Επίσης από πέρσι οποιος ανησυχεί τοσο, μπορεί να κάνει ανάληψη το συνολο των χρημάτων του στις Ελληνικές τράπεζες.Ακριβώς. Επίσης είναι ξεκάθαρο το άρθρο ότι τα έξοδα διαχείρισης αφορούν αε πελάτες με συγκεκριμένα ποσά και κάτω. Αν τώρα κάποιος πάει μεγάλα ποσά αυτό αλλάζει. Όμως αυτοί ήδη έχουν πάει. Τώρα κάποιος να πάει 2 χιλ έξω προβλήματα θα του δημιουργήσει πάρα κάτι άλλο. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsampi25 Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Καλησπέρα. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω κανει εδώ και 3 μέρες αίτηση στη eurobank για eurobank visa gold. Έχω στείλει ηλεκτρονικά όλα τα δικαιολογητικά από το e banking μου και είναι σε φάση προεγκρίσεις. Έχω εισοδημα 8500€. Έχω πιθανότητες να την πάρω; Δεν έχω ούτε χρέη ούτε δάνεια αλλά. Και είναι η τράπεζα της μισθοδοσίας μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Καλησπέρα. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω κανει εδώ και 3 μέρες αίτηση στη eurobank για eurobank visa gold. Έχω στείλει ηλεκτρονικά όλα τα δικαιολογητικά από το e banking μου και είναι σε φάση προεγκρίσεις. Έχω εισοδημα 8500€. Έχω πιθανότητες να την πάρω; Δεν έχω ούτε χρέη ούτε δάνεια αλλά. Και είναι η τράπεζα της μισθοδοσίας μου. Συνήθως οι gold κάρτες δε δίνονται σε τέτοια εισοδήματα πάντως. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsampi25 Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Η μητέρα μου με χαμηλότερο εισόδημα την πήρε. Με όριο 1500€ ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι πιο εύκολο να πάρω classic visa? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Λογικά ναι Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsampi25 Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Υπάρχει πρόβλημα εάν κάνω τώρα αίτηση για την classic ενώ είναι σε εκκρεμότητα η άλλη αίτηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Υπάρχει πρόβλημα εάν κάνω τώρα αίτηση για την classic ενώ είναι σε εκκρεμότητα η άλλη αίτηση; Καλύτερα περίμενε να σου απαντήσουν για την πρώτη, πριν κάνεις νέο αίτημα. Το ότι έχεις και μισθοδοσία εκεί είναι πλεονέκτημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vhanvergitsen Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Τι διαφορά έχουν αν πληρώνεις στην ώρα σου όλο το υπόλοιπο? Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 (edited) Πληρώνοντας όλο το υπόλοιπο στην ώρα του, δεν πληρώνεις καθόλου τόκους. Οι τράπεζες σε περίπτωση εξόφλησης με δόσεις , επιβάλουν τόκους από την ημερομηνία αγοράς, ή για την ακρίβεια, από την ημέρα εγγραφής της συναλλαγής στον λογαριασμό, δηλαδή θα επιβαρυνθείς τόκο από 30 μέχρι 50 επιπλέον ημέρες μόνο και μόνο γιατί άφησες έστω και 1 ευρώ απλήρωτο. Edited August 16, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts