thodoris85 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Areti92 ο Vasileios αστειεύεται με το γεγονός ότι έγραψες 2000 χιλιάρικα (δηλαδή 2 χιλιάδες χιλιάρικα) και όχι 2 χιλιάρικα ή 2000€. Αν έχεις τη δυνατότητα να πας σε άλλη τραπεζα, δοκίμασε στην eurobank πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 που φτασαμε ρε παιδι μου. καποτε σου στελνανε στο σπιτι δυο δυο τις πιστωτικες χωρις καν να κανεις αιτηση. και τωρα ζητας πιστωτικη με 500 ευρω οριο και τρως ακυρο. απο το ενα ακρο στο αλλο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Έχει μια βδομάδα που μου στείλανε από την άλφα την κουριερ και πήρε τα δικαιολογητικά που ζήτησαν. Πόσο καιρό λέτε κάνει να εγκριθεί η να απορριφθει; Να υποθεσω ότι η πρόεγκριση που ανέφερε ονλαιν ήταν τυπική έτσι; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Έχει μια βδομάδα που μου στείλανε από την άλφα την κουριερ και πήρε τα δικαιολογητικά που ζήτησαν. Πόσο καιρό λέτε κάνει να εγκριθεί η να απορριφθει; Να υποθεσω ότι η πρόεγκριση που ανέφερε ονλαιν ήταν τυπική έτσι; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Online την έκανες την αίτηση; Όταν την είχα κάνει εγώ online και απορρίφθηκε, δεν είχα φτάσει στο στάδιο που είσαι εσύ πάντως. Είχε απορριφθεί χωρίς να έχει έρθει courier Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Δοκιμάστε καλύτερα στη eurobank όσοι τρώτε άκυρα από τις άλλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Ονλαιν την Online την έκανες την αίτηση; Όταν την είχα κάνει εγώ online και απορρίφθηκε, δεν είχα φτάσει στο στάδιο που είσαι εσύ πάντως. Είχε απορριφθεί χωρίς να έχει έρθει courierΟνλαιν ναι.. Τώρα μόλις έλεγξα την κατάσταση της και λέει οτι έχει εγκριθεί,σε αναμονή. Για να δούμε... Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2018 Ονλαιν την Ονλαιν ναι.. Τώρα μόλις έλεγξα την κατάσταση της και λέει οτι έχει εγκριθεί,σε αναμονή. Για να δούμε... Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το εγκεκριμένη σε αναμονή σημαίνει ότι απλά πήρε μια προέγκριση χωρίς να έχουν εξετάσει ακόμα τα δικαιολογητικά σου. Δηλαδή είσαι πάνω από το ελάχιστο εισόδημα που κοίταξε και δεν είσαι στον Τειρεσία. Δεν σημαίνει βέβαια ότι θα εγκριθεί κι ολας τελικά. Μπορεί να σου ζητήσουν κι έξτρα δικαιολογητικό. Από ότι θυμάμαι παίρνει 10-14 μέρες για να έχεις τελική απάντηση ανάλογα και την περίοδο . Στο στάδιο αυτό προσωπικά είχαν πάρει τηλέφωνο και στην δουλειά μου και με ζήτησαν και καλά για κάτι ηλιθιο που δεν χρειάζονταν (προφανώς για να επιβεβαιώσουν το τηλέφωνο ξαι ότι όντως δουλεύω εκεί ) Μετά από αυτό το στάδιο θα ξαναγίνει η αίτηση σου «σε επεξεργασία» από το εγκεκριμένη σε αναμονή ώστε να έχεις την τελική απάντηση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Καλημέρα, αν κάνουμε αγορά από το εξωτερικό με πιστωτική κάρτα και δεν παραλάβουμε ποτέ το προϊόν τότε τι κάνουμε; Έχουμε κάποια ασφάλεια; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Noμιζω ότι μόνον με PayPal υπάρχει εξασφάλιση. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Μπορείς να κάνεις αίτηση αμφισβήτησης της συναλλαγής στην τράπεζα σου και αυτή θα κρίνει.(συνήθως κρίνει θετικά και σου επιστρέφει τα χρήματα.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Καλημέρα, αν κάνουμε αγορά από το εξωτερικό με πιστωτική κάρτα και δεν παραλάβουμε ποτέ το προϊόν τότε τι κάνουμε; Έχουμε κάποια ασφάλεια; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας TapatalkTransaction dispute το οποίο παίζει μια χαρα Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 (edited) Πλέον, οι κάρτες Enter Bonus Visa και Enter Bonus Mastercard έχουν Πρόγραμμα Προστασίας Αγορών και Διπλασιαμού Εγγυήσεως. Πάντως, πιο πολύ εντύπωση μου κάνει το Πρόγραμμα Νομικής Προστασίας, γιατί καμία άλλη κάρτα της Alpha Bank δεν έχει αντίστοιχη κάλυψη. Edited October 12, 2018 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Έκανα μια συναλλαγή από Αγγλία σε λίρες (περιπου 60) σε πιστωτική κάρτα Eurobank. Στη χρέωση μου εμφανίζει το ποσό σε ευρώ , έξοδα συναλλάγματος λέει 0 και έξοδα ανάληψης 1,20. Είναι λογικο; Έτσι το εμφανίζει η Eurobank τις συναλλαγες σε ξενο νομισμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Noμιζω ότι μόνον με PayPal υπάρχει εξασφάλιση. Έτσι γνώριζα και εγώ, αλλά...Thanks Μπορείς να κάνεις αίτηση αμφισβήτησης της συναλλαγής στην τράπεζα σου και αυτή θα κρίνει.(συνήθως κρίνει θετικά και σου επιστρέφει τα χρήματα.) Πόσος χρόνος πρέπει να περάσει φίλε; Ευχαριστώ Transaction dispute το οποίο παίζει μια χαρα Sent from my SM-G965F using Tapatalk Δηλαδή; Πως γίνετε αυτό; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Μια ερώτηση σχετικά με την επιστροφή της eurobank. Αν έχω συγκεντρώσει ένα ποσό 100€, μπορώ αν πάω πχ στον Σκλαβενίτη να ζητήσω να αφαιρεθεί μόνο ένα ποσό πχ 30€ από τα 100€ και τα υπόλοιπα να μείνουν για μελλοντική συναλλαγή? Η θα πρέπει απαραίτητα να αφαιρεθούν τα 100€? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Μια ερώτηση σχετικά με την επιστροφή της eurobank. Αν έχω συγκεντρώσει ένα ποσό 100€, μπορώ αν πάω πχ στον Σκλαβενίτη να ζητήσω να αφαιρεθεί μόνο ένα ποσό πχ 30€ από τα 100€ και τα υπόλοιπα να μείνουν για μελλοντική συναλλαγή? Η θα πρέπει απαραίτητα να αφαιρεθούν τα 100€? Sent from my Huawei Mate S using TapatalkΑν κάνεις αγορές για 30 θα αφαιρεθούν 30.. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Από 1η Δεκεμβρίου 2018, οι Diners κάρτες εντάσσονται στο Πρόγραμμα ανταμοιβής Bonus και παύει η λειτουργία του Προγράμματος Shop&Win. Όχι ρε γαμ#το, χαλάσανε ίσως το καλύτερο πρόγραμμα επιστροφής χρημάτων που υπάρχει με μίνιμουμ 2% κέρδος. :angry: Για μένα το bonus αξίζει κυρίως για αεροπορικά πλέον σε συνδυασμό με την aegean bonus visa. Έχετε καμιά ιδέα τι να κάνω τώρα μετά την κατάργηση του shop n win; Εμείς το χρησιμοποιούσαμε και μας βόλευε πολύ. Αντιθέτως, τα άλλα προγράμματα όπως αυτό με τους bonus πόντους που έχει η Mastercard της Alpha δεν το κατάλαβα ποτέ, θέλει διάβασμα και προγραμματισμό για να κερδίσεις κάτι αξιόλογο. Κρίμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Πλέον, οι κάρτες Enter Bonus Visa και Enter Bonus Mastercard έχουν Πρόγραμμα Προστασίας Αγορών και Διπλασιαμού Εγγυήσεως. Πάντως, πιο πολύ εντύπωση μου κάνει το Πρόγραμμα Νομικής Προστασίας, γιατί καμία άλλη κάρτα της Alpha Bank δεν έχει αντίστοιχη κάλυψη. Νομίζω ότι τώρα μπορούμε όλοι να καταργήσουμε την Enter Amex. Τα 2€ το χρόνο δε με ενοχλούν με την καθολική αποδοχή της κάρτας και το ότι δεν θα χρειάζεται να κουβαλάω και την απλή Enter Visa. Και οι 5.000 bonus πόντοι καλοδεχούμενοι. Ξέρουμε αν κάποια από τις δύο (Visa ή Mastercard συμφέρει περισσότερο στις αγορές σε ξένο νόμισμα; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Πλέον, οι κάρτες Enter Bonus Visa και Enter Bonus Mastercard έχουν Πρόγραμμα Προστασίας Αγορών και Διπλασιαμού Εγγυήσεως. Πάντως, πιο πολύ εντύπωση μου κάνει το Πρόγραμμα Νομικής Προστασίας, γιατί καμία άλλη κάρτα της Alpha Bank δεν έχει αντίστοιχη κάλυψη.Έχω μια enter, οπότε ζητάω μία enter bonus και μόλις έρθει καταργώ την απλή, σωστά;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Έχω μια enter, οπότε ζητάω μία enter bonus και μόλις έρθει καταργώ την απλή, σωστά;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν χρειαζεται να την καταργησεις. Ετσι κι αλλιως η παλια ειναι δωρεαν Απλα αν εχει ενεργοποιησει τα alerts στην παλια, τα απενεργοποιεις. Στην νεα με την συνδρομη τα alerts ειναι δωρεαν. οποτε ερχεσαι μια η αλλη Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Δεν χρειαζεται να την καταργησεις. Ετσι κι αλλιως η παλια ειναι δωρεαν Απλα αν εχει ενεργοποιησει τα alerts στην παλια, τα απενεργοποιεις. Στην νεα με την συνδρομη τα alerts ειναι δωρεαν. οποτε ερχεσαι μια η αλλη Μην ξεχνάμε τα 5 ευρώ για ανανέωση οποιασδήποτε κάρτας. Άρα λίγο πριν λήξει, ας την καταργήσει μιας και δε θα έχει νόημα η ύπαρξη της παλιάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Μην ξεχνάμε τα 5 ευρώ για ανανέωση οποιασδήποτε κάρτας. Άρα λίγο πριν λήξει, ας την καταργήσει μιας και δε θα έχει νόημα η ύπαρξη της παλιάς. Σωστά. Υποθέτω ότι η νέα δεν θα έχει κόστος ανανέωσης αφού θα έχει ετήσια συνδρομή Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Σωστά. Υποθέτω ότι η νέα δεν θα έχει κόστος ανανέωσης αφού θα έχει ετήσια συνδρομή Δε νομίζω ότι εξαιρείται κάποια κάρτα στην alpha. Για παράδειγμα, στην πειραιώς η μόνη που είδα να εξαιρείται, είναι η κάρτα για τον ΔΣΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Σωστά. Υποθέτω ότι η νέα δεν θα έχει κόστος ανανέωσης αφού θα έχει ετήσια συνδρομή Μέχρι το 2023 που λήγει η κάρτα θα δούμε τότε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Καλησπέρα.Διάβασα πως πρέπει να ανοίξω λογαριασμό στην Εθνική τράπεζα για ένα επίδομα του Οαεδ.Λόγω ενός θέματος υγείας δεν μπορώ να πάω αυτές τις μέρες,είναι εύκολο σε κάποιον να μου πει σε αυτή τη φάση τι δικαιολογητικά χρειάζονται για έναν απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου ή να μου δώσει ένα λινκ?Μπαίνω στο site της Εθνικής αλλά δεν βρίσκω κάπως τα δικαιολογητικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts