alfeios Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 βγάλε μια χρεωστική κάρτα American express και και θα μαζεύεις κανονικά bonus σε πληρωμή οφειλών στην εφορία, το έχω δοκιμάσει. Αυτο οφείλεται στο οτι ειναι ΑΜΕΧ ή στο οτι ειναι καρτα bonus ; Δηλαδη με την πιστωτική Alpha bonus MasterCard δεν παιρνεις bonus για πληρωμες δημοσιου ή ταμείων; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Ξέρει κάποιος ποιες κάρτες της Alpha επιβραβεύουν και τις πληρωμές προς το δημόσιο; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 (edited) Αυτο οφείλεται στο οτι ειναι ΑΜΕΧ ή στο οτι ειναι καρτα bonus ; Δηλαδη με την πιστωτική Alpha bonus MasterCard δεν παιρνεις bonus για πληρωμες δημοσιου ή ταμείων; Σιγουρα αν παιρνεις με τη μια θα παιρνεις και με την άλλη. ΣΗμασία εχει ότι όλες αυτές ανήκουν στο προγραμμα bonus. Αν αλλάζει κάτι θα είναι στην αναλογία με AMEX mastercard etc. Για ΔΕΗ και καποιους δημοσιους φορεις που εχω πληρωσει μεσα απο το my alpha wallet έχω πάρει σίγουρα πόντους με πιστωτικές bonus. Για ΔΟΥ συγκεκριμένα δε ξέρω αλλά παλιότερα κάποιοι είχαν γράψει ότι παίρνεις. Ξέρει κάποιος ποιες κάρτες της Alpha επιβραβεύουν και τις πληρωμές προς το δημόσιο; Για όλα τα προγράμματα επιβραβευσης πλην bonus (shop and win, affinity, energy) σιγουρα δεν επιβραβευουν το γραφει στους ορους. Στους ορους του προγραμματος bonus δεν αναφερει κατι ξεκαθαρα για το δημόσιο. Λέει όμως ότι μπορεί η Τραπεζα κατα την κριση της να εξαιρεί συναλλαγες όπως τυχερά παιχνίδια Edited February 3, 2017 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Ολες οι μπονους δινουν ποντους για εξοφληση οφειλων δημοσιου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Σιγουρα αν παιρνεις με τη μια θα παιρνεις και με την άλλη. ΣΗμασία εχει ότι όλες αυτές ανήκουν στο προγραμμα bonus. Αν αλλάζει κάτι θα είναι στην αναλογία με AMEX mastercard etc. Για ΔΕΗ και καποιους δημοσιους φορεις που εχω πληρωσει μεσα απο το my alpha wallet έχω πάρει σίγουρα πόντους με πιστωτικές bonus. Για ΔΟΥ συγκεκριμένα δε ξέρω αλλά παλιότερα κάποιοι είχαν γράψει ότι παίρνεις. Για όλα τα προγράμματα επιβραβευσης πλην bonus (shop and win, affinity, energy) σιγουρα δεν επιβραβευουν το γραφει στους ορους. Στους ορους του προγραμματος bonus δεν αναφερει κατι ξεκαθαρα για το δημόσιο. Λέει όμως ότι μπορεί η Τραπεζα κατα την κριση της να εξαιρεί συναλλαγες όπως τυχερά παιχνίδια Ρωτησα για να σου πω οτι δεν παιζει ρόλο αν ειναι ΑΜΕΧ ή Mastercard. Αν ειναι χρεωστική ή πιστωτική. Εκεινο που οριζει αν παιρνεις, ειναι το προσγραμμα. Και ΝΑΙ, στις καρτες του προγραμματος Bonus κερδιζεις ενα πόντο για καθε € που πληρωνεις. Και για πληρωμες Δημοσιου και ταμειων Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Και για την ΔΕΗ ισχύουν οι Bonus πόντοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Και για την ΔΕΗ ισχύουν οι Bonus πόντοι. Ναι, και απο την πληρωμη ΔΕΗ κερδιζεις παντους bonus Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
USER2001 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος πιστωτικής bonus mastercard απο το 2013 (η αίτηση είχε γίνει ηλεκτρονικά).Όλα τα χρόνια είμαι τυπικός στις πληρωμές και δεν έχω ούτε μια φορά καθυστερήσει δόση.Το πιστωτικό της όριο είναι 1000 ευρώ και θέλω να το αυξήσω στα 1500 ευρώ τουλάχιστον.Ξέρει κανείς τι χρειάζεται για να αιτηθώ αύξηση του ορίου?Η όποια διαδικασία πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά γιατί λόγω ωραρίου δουλειάς, δε μπορώ να πάω στη τράπεζα και να περιμένω στην ουρά. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος πιστωτικής bonus mastercard απο το 2013 (η αίτηση είχε γίνει ηλεκτρονικά).Όλα τα χρόνια είμαι τυπικός στις πληρωμές και δεν έχω ούτε μια φορά καθυστερήσει δόση.Το πιστωτικό της όριο είναι 1000 ευρώ και θέλω να το αυξήσω στα 1500 ευρώ τουλάχιστον.Ξέρει κανείς τι χρειάζεται για να αιτηθώ αύξηση του ορίου?Η όποια διαδικασία πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά γιατί λόγω ωραρίου δουλειάς, δε μπορώ να πάω στη τράπεζα και να περιμένω στην ουρά. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Χρειάζεται σίγουρα το εκκαθαριστικό το τελευταίο. Επισης επειδη είναι αρκετά παλιά αν δεν έχει κάνει προσφατα επικαιροποιηση ίσως σου ζητήσουν και όλα τα κλασικά που απαιτούνται για ανοιγμα λογαριασμού και καθε προϊόν. Αν είσαι Αθήνα υπάρχουν και καταστήματα που είναι ανοιχτά μέχρι το απόγευμα. Παλιότερα τέτοιες αιτήσεις γίνονταν και μέσω e-mail ή φαξ στην εξυπηρέτηση πελατών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
USER2001 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Μένω εκτός Αθηνών, οπότε θα δοκιμάσω για αρχή το email στην εξυπηρέτηση πελατών.Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Παιδιά δεν έχετε καταλάβει κάτι: καθόλου δεν με ενδιαφέρει τι "υποχρεώσεις" έχουν αναλάβει οι τράπεζες. Κακώς τις ανέλαβαν και κακώς τις αποδέχτηκαν! Εγώ θα κοιτάζω την πάρτη μου και πως θα τις αποφύγω γιατί έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα και προβλήματα να ασχοληθώ από το να τις "ενημερώνω" κάθε τρεις και λίγο για να μη στεναχωρήσουν το Στουρνάρα. Ε σε αυτό βοηθάνε τα τεχνάσματα που προτείναμε. Κοιτάξτε το συμφέρον σας, πως θα κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη και πως θα επιβιώσετε ακόμα και αφήστε κατά μέρος τις "κορεκτίλες'... Κακώς δεν καταλαβαίνεις πως & τράπεζες υπακούουν σε κανόνες. Sent from my SM-P605 using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 (edited) Κακώς δεν καταλαβαίνεις πως & τράπεζες υπακούουν σε κανόνες. Ασφαλώς και το καταλαβαίνω! Δεν με ενδιαφέρουν όμως οι κανόνες που αποφάσισαν να υπακούουν! Και όσο μπορώ (και μπορώ αρκετά) θα τους αγνοήσω/παρακάμψω τους κανόνες τους. Έχω 2 λογαριασμούς (Leupay και N26 που είναι μάλιστα κανονικότατη τράπεζα πλέον), ο 1ος ανοίχτηκε με μόνο μια φωτοτυπία ταυτότητας και ένα λογαριασμό Wind για την επαλήθευση της κατοικίας και ο 2ος με ένα διαβατήριο απλά το όποιο μάλιστα έχει πλέον λήξει. Και τις 2 πάνω από 1 χρόνο. Κανείς δε με ενόχλησε να μου ζητάει παλιόχαρτα για επικαιροποιήσεις. Η μάνα μου έχει λογαριασμό σε Κυπριακή τράπεζα ξεχασμένο μάλιστα επί 3-4 χρόνια και καμία ενόχληση. Αυτό το χάλι που υπάρχει εδώ στην Ελλάδα με τις τράπεζες-συλλέκτες εγγράφων-ταμίες του κράτους (οι μοναδικές που έχουν βάλει "κορώνα στο κεφάλι τους τη "Βασιλεία"" όπως είχα διαβάσει κάπου προ καιρού), δεν πρέπει να υπάρχει σε αυτό το βαθμό πουθενά αλλού στην Ε.Ε. τουλάχιστον. Edited February 5, 2017 by impreza_sti Αφαίρεση περιττών σχολιασμών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Για πήγαινε να ανοίξεις λογαριασμό σε όποια χώρα θέλεις..εμένα αυτά μου τα ζητούσαν στην Σκωτία το 1997.. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Για πήγαινε να ανοίξεις λογαριασμό σε όποια χώρα θέλεις..εμένα αυτά μου τα ζητούσαν στην Σκωτία το 1997.. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμενα ς φοιτητη,συμπτωματικα Σκωτια 1995, μου ειχαν ζητησει και κατι σαν εγγυητικη απο την τραπεζα μου σην Ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Εμένα η Hellenicbank στην Κύπρο μόλις έληξε το διαβατήριο μου ζήτησε με email το καινούριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Εμενα ς φοιτητη,συμπτωματικα Σκωτια 1995, μου ειχαν ζητησει και κατι σαν εγγυητικη απο την τραπεζα μου σην Ελλαδα. Θυμάμαι κάποιες τράπεζες το ζητούσαν διότι είχαν φάει σφαίρα από Έλληνες στο παρελθόν με κάρτες και μπλοκ επιταγών..όχι όμως όλες.. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Μου έτυχε σε κατάστημα με τερματικό της cardlink από eurobank να μου λέει ότι δε δέχεται AMEX. Μπορεί να ισχύει αυτό; από όσο ξέρω όλα τα τερματικά της cardlink από eurobank και alpha δέχονται κανονικά amex. Η μήπως αν έχουν σαν τράπεζα eurobank θα πρέπει να υπογράψουν και ξεχωριστή σύμβαση για τις AMEX ? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Θυμάμαι κάποιες τράπεζες το ζητούσαν διότι είχαν φάει σφαίρα από Έλληνες στο παρελθόν με κάρτες και μπλοκ επιταγών..όχι όμως όλες.. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μου, παρα πολύ μεγάλο κανόνι. Την αδελφή μου για μια μικρή οφειλή η HSBC την κυνήγησε στην ελλαδα για ένα ποσό 10-15 λιρών. ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Αν και ξεφεύγουμε από το θέμα...πιστεύεις ότι δεν υπήρχαν περιπτώσεις με μεγάλα νούμερα..εγώ είχα ακούσει για τρελά ποσά..τέλος πάντων..δεν είναι του παρόντος.. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koliosk Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Συγγνωμη για την επαναληψη ερωτησεων αλλα ειμαι καινουριος.μια ερωτηση μονο.Υπαρχει περιπτωση εκδοσης πιστωτικης ή δανειου σε εργαζομενο αοριστου χρονου και εισοδημα μηνιαιο 350€;να πω ακομα οτι μεχρι περυσι ημουν πρωστατευομενο μελος και δεν εκανα φορολογικη δηλωση ετσι δεν εχω και τπτ στο ονομα μου.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Συγγνωμη για την επαναληψη ερωτησεων αλλα ειμαι καινουριος.μια ερωτηση μονο.Υπαρχει περιπτωση εκδοσης πιστωτικης ή δανειου σε εργαζομενο αοριστου χρονου και εισοδημα μηνιαιο 350€;να πω ακομα οτι μεχρι περυσι ημουν πρωστατευομενο μελος και δεν εκανα φορολογικη δηλωση ετσι δεν εχω και τπτ στο ονομα μου.ευχαριστω Αν το εισόδημα σου είναι μόνο αυτό δυστυχώς όχι . Δε θα εγκριθεί σε καμία τράπεζα θα έλεγα . Επίσης αν κανείς τώρα αίτηση που δεν έχουν ξεκινήσει οι φορολογικές δηλώσεις για το περσινό έτος .. η τελευταία φορολογική δήλωση που κάναμε πέρσι αφορά εισοδήματα που αποκτήθηκαν το έτος 2015. Είχες μισθό αυτό το έτος ; Φυσικά το πιο σημαντικό από όλα είναι ο τωρινός σου μισθός . Όποτε μεγαλύτερη βαρύτητα έχει η μισθοδοσία του τελευταίου μηνός που ζητάνε Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koliosk Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Οχι δεν ειχα ποτε ξανα εισοδημα.να φανταστω οτι και για δανειο δεν υπαρχει καμια ελπιδα χωρις εγγυητη;ας ειναι και της ταξης 2000€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Καμία όμως. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koliosk Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Καποια αλλη λυση ωστε να βρω καπως 2000 ευρω και με τοκο αν χρειαστει; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και κατι ακομα δεν μπορω να κανω κατι αφου φαινεται στη μισθοδοσια μου το μηνιαιο ποσο;κατι σαν overdraft Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Καποια αλλη λυση ωστε να βρω καπως 2000 ευρω και με τοκο αν χρειαστει; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και κατι ακομα δεν μπορω να κανω κατι αφου φαινεται στη μισθοδοσια μου το μηνιαιο ποσο;κατι σαν overdraft Υπερανάληψη ναι ίσως μπορείς να την ενεργοποιήσεις . Και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα στην εγκρίνουν . Από τον τρεχούμενο λογαριασμό της μιθοδοσιας (θα πρέπει να είναι τρεχούμενος όχι ταμιευτηρίου ) μπορείς να δοκιμάσεις . 2000 σε καμία περίπτωση βέβαια . Ίσως 1000 (και πάλι δύσκολο πολύ βέβαια να ξέρεις απλά σε σχέση με πιστωτική έχεις παραπάνω ελπίδες ) Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts