prioxxx Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Αν θέλεις,μπορείς να μιλήσεις και στο τμήμα παραπόνων της τράπεζας που έχεις ήδη συνεργασία,να το αναφέρεις όπως το ανέφερες εδώ,ώστε να έχεις μια επιπλέον/πλήρη εικόνα και βεβαίως να δεις το ενδεχόμενο αν θα επανέλθει όπως ήταν παλιότερα ο τρόπος λειτουργίας της συγκεκριμένης συναλλαγής. Θα το προσπαθήσω φίλε αυτό Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Καλησπερα παιδια.Θελω να κανω μια ερωτηση.Θα παω ολλανδια και θελω να τραβαω λεφτα απο τα ATM τους.Εκει χρησιμοποιουν πολυ την Maestro.1)Οσο εψαξα στο ιντερνετ την πιο μικρη προμηθεια την κραταει η εθνικη:οριο 12.000ε-1ε προμηθεια.Οι αλλες τραπεζες Eurobank και ΤΤ το οποιο το πηρε η Eurobank εχουν χρεωση ανα ποσο δηλαδη >200-1.35e προμηθεια κλπ κλπ.2)Ποιες ειναι οι χρεωσεις για μεταφορα χρηματων απο Eurobank σε Εθνικη μεσω e-banking?(μιλαμε για εμβασμα εσωτερικου).Δωστε μου τα φωτα σας! Δες στις ιστοσελίδες τους για πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lord1982 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχω χρεωστική της Πειραιώς και τα winbank alerts έρχονται μέτα από τέσσερες μέρες από την αγορά. Μάλιστα η ημερομηνία εκτέλεσης όταν έρχεται το alert, είναι η ημερομηνία που ήρθε το μήνυμα και όχι η ημερομηνία που έγινε η αγορά. Πρέπει να γίνεται αυτό; Η ειδοποίηση από το winbank alerts δεν πρέπει να έρχεται κατευθείαν μετά την αγορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Ποιος λογαριασμος θα χρεωθει απο τους δυο που είναι συνδεδεμένοι (ταμιευτηρίου και μισθοδοσίας) ?Ο πρώτος? σημασία έχει ποιος είναι "πρώτος" στην κάρτα. από αυτόν τραβάει πάντα. μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο στο phone banking της eurobank για να δεις ποιος είναι και να βάλεις όπως θες την σειρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχω χρεωστική της Πειραιώς και τα winbank alerts έρχονται μέτα από τέσσερες μέρες από την αγορά. Μάλιστα η ημερομηνία εκτέλεσης όταν έρχεται το alert, είναι η ημερομηνία που ήρθε το μήνυμα και όχι η ημερομηνία που έγινε η αγορά. Πρέπει να γίνεται αυτό; Η ειδοποίηση από το winbank alerts δεν πρέπει να έρχεται κατευθείαν μετά την αγορά; Αν παρατηρήσεις, όταν κάνεις μια αγορά με την χρεωστικη Πειραιώς, για 3-4 ημέρες το ποσό φαίνεται δεσμευμενο και μετά γίνεται η πληρωμή, οπότε σου έρχεται και η ειδοποίηση. Τώρα γιατί δεν γίνεται άμεσα η πληρωμή δεν το γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lord1982 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 (edited) Αν παρατηρήσεις, όταν κάνεις μια αγορά με την χρεωστικη Πειραιώς, για 3-4 ημέρες το ποσό φαίνεται δεσμευμενο και μετά γίνεται η πληρωμή, οπότε σου έρχεται και η ειδοποίηση. Τώρα γιατί δεν γίνεται άμεσα η πληρωμή δεν το γνωρίζω. Αυτό που έχω δει είναι πρακτικά πως άμα έχω για παράδειγμα διαθέσιμο υπόλοιπο 50Ε και κάνω μία αγορά σήμερα 5Ε αύριο 10Ε και μεθαύριο άλλα 10Ε, σύνολο 25Ε, μέτά από τέσσερις μέρες από την πρώτη αγορά το μήνυμα που θα έλθει θα λέει ότι έχω διαθέσιμο υπόλοιπο 25Ε (άρα έχει αφαιρέσει το υπόλοιπο από όλες τις αγορές) και λογιστικό 45Ε και ότι η αγορά που έκανα ήταν αξίας 5Ε. Μετά από τέσσερις μέρες από τη δεύτερη αγορά θα λέει διαθέσιμο υπόλοιπο 25Ε, λογιστικό 35Ε. Μετά από 4 μέρες από την τρίτη αγορά θα έρθει μήνυμα που θα λέει διαθέσιμο υπόλοιπο 25Ε λογιστικό 25Ε. Άρα αφαιρεί από την αρχή το υπόλοιπο. Τώρα και εγώ δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό. Είναι ότι δεν γίνεται άμεσα η πληρωμή ή ότι απλά καθυστερεί η ενημέρωση; Δεν ξέρω. Ποιο εύκολο είναι για τον καταναλωτή να έρχεται αμέσως πάντως η ειδοποίηση με την αγορά. Edited March 18, 2015 by lord1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Νομίζω ότι κάποια παράμετρο δεν έχεις βάλει σωστά στις ρυθμίσεις των ειδοποιήσεων. Εγώ παίρνω ειδοποίηση αμέσως με την χρέωση/πίστωση/κίνηση αλλά και όταν πραγματοποιηθεί η συναλλαγή "επίσημα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 μαλλον. κανε εναν ελεγχο μεσω web banking στα alerts που εχεις επιλεξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lord1982 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 (edited) Νομίζω ότι κάποια παράμετρο δεν έχεις βάλει σωστά στις ρυθμίσεις των ειδοποιήσεων. Εγώ παίρνω ειδοποίηση αμέσως με την χρέωση/πίστωση/κίνηση αλλά και όταν πραγματοποιηθεί η συναλλαγή "επίσημα" Δεν εχω winbank οταν εβγαλα την καρτα απλα η υπαλληλος εβαλε τα alerts οποτε θα παω να ρωτησω την τραπεζα Εγω παντως λαμβανω μηνυμα αμεσως οταν βαζω χρηματα στο λογαργιασμο. Η καθυστερηση γινεται μονο οταν κανω αγορες. Θα ρωτησω στην τραπεζα! Edited March 18, 2015 by lord1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΑΙΔΙΑ alpha bank τι χρειαζεται για να ανοιξω λογαριασμο; πρεπει να κανω και καταθεση; εχω βεβαιωση για εργασιας γιαμ λογαριασμο μισθοδοσιας απο 26/1. ισχυει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 @lord1982, έχεις alert λογιστικού υπολοίπου / λογαριασμού. Αυτό που χρειάζεσαι εσύ είναι alert χρεωστικής κάρτας. Θα πρότεινα να ανοίξεις ένα winbank, απ' όπου μπορείς να διαχειριστείς όποτε και όπως θες τα alerts σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Πρόσφατα μετακόμισα Αγγλία προς αναζήτηση εργασίας, πάω στην Barclays να ανοίξω λογαριασμό. Παίρνουν το δίπλωμα οδήγησης και ένα χαρτί που δείχνει που μένω, περνάει (το δίπλωμα) κάποια safeties και ξεκινάμε ανοίγοντας τον λογαριασμό και επιπλέον online banking + το μηχάνημα για απομακρυσμένες πληρωμές εντελώς δωρεάν μέσα σε μία εβδομάδα στο σπίτι που μένω. Στην Πειραιώς θέλει, ΑΦΜ, Ε9, Ταυτότητα, Κάρτα ανεργίας άμα υπάρχει, Λογαριασμό σπιτιού, το ΑΣΜ του προπροπροπαππού σου από όταν κατατάχθηκε στις τάξεις του Κωλοκοτρώνη κ.α., επιπλέον χρεώνουν το e-banking στα 5€, λες και κερδίζουμε εμείς εν τέλει και όχι και αυτοί που γλιτώνουν εργατοώρες, το μηχάνημα απομακρυσμένων πληρωμών, άμα το θέλεις, στοιχίζει 8€ το χρόνο :lol: κ.α. που είναι πραγματικά αστεία. Μην ξεχάσω πως την χρεωστική που μου είχανε βγάλει δεν μπορούσαν να την χρησιμοποιήσω σε μηχανήματα. :lol: Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΑΙΔΙΑ alpha bank τι χρειαζεται για να ανοιξω λογαριασμο; πρεπει να κανω και καταθεση; εχω βεβαιωση για εργασιας γιαμ λογαριασμο μισθοδοσιας απο 26/1. ισχυει; πηγα και γυρισα με αδεια χερια. καταρχην χρειαζεται καταθεση 300 ευρω! εκτος αν ειναι μισθοδοσιας με προσφατη βεβαιωση απ την εταιρια (η δικη μου ειναι απο ιανουαριο και δεν ισχυει) εκκαθαριστικο του 14 ταυτοτητα λογαριασμο δεη/οτε/κλπ για ανεργους, την καρτα ανεργειας (που ΚΑΙ εδω απαιτηται καταθεση 300 ευρω):blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Θα το προσπαθήσω φίλε αυτό Μην το βλέπεις ως πολύπλοκη διαδικάσια και σε κάθε περίπτωση αφορά ενέργεια προς όφελος σου. πηγα και γυρισα με αδεια χερια. καταρχην χρειαζεται καταθεση 300 ευρω! εκτος αν ειναι μισθοδοσιας με προσφατη βεβαιωση απ την εταιρια (η δικη μου ειναι απο ιανουαριο και δεν ισχυει) εκκαθαριστικο του 14 ταυτοτητα λογαριασμο δεη/οτε/κλπ για ανεργους, την καρτα ανεργειας (που ΚΑΙ εδω απαιτηται καταθεση 300 ευρω):blink: Η βεβαίωση προφανώς θα μπορούσε να θεωρηθεί πρόσφατη π.χ. αν λαμβαβάνεις μισθό στο τέλος του μήνα και λαμβάνεις την ανάλυση/βεβαίωση στα μέσα περίπου του επόμενου μήνα,κάτι που συμβαίνει σε πολλές εταιρείες και οι τράπεζες το γνωρίζουν.Εφόσον κατέληξες σ'αυτά που γράφεις και παραμένεις να θέλεις να αποκτήσεις λογαριασμό της Alpha,αν αυτή τη στιγμή δεν διαθέτεις τα χρήματα για το άνοιγμα του λογαριασμού ,δες αν μπορεί να σε εξυπηρετήσει κάποιος διότι αυτη η διαδικασία δεν θα επαναληφθεί και να επιβεβαιώσεις το χρονικό διάστημα που θα μπορείς να προβείς στην ανάληψη,έτσι ώστε θα έχεις τηρήσει απόλυτα τους όρους της σύμβασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 πρεπει η ημερομηνια της βεβαιωσης να ειναι προσφατη. αυτο με ειπε η κοπελα. σαν ανεργος κανονικα δεν πρεπει να ανοιγει ο λογαριασμος χωρις καταθεση χρηματων;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 (edited) 300 ευρω καταθεση απαιτούνται στην alpha. Δυο δευτερόλεπτα μετά κάνεις ανάληψη 300 ευρώ. Edited March 19, 2015 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 και γιατι να μπει καποιος σε αυτην την διαδικασια;;;;;; πφφφφφ πρεπει να βρω 300 ευρω τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 (edited) πρεπει η ημερομηνια της βεβαιωσης να ειναι προσφατη. αυτο με ειπε η κοπελα. σαν ανεργος κανονικα δεν πρεπει να ανοιγει ο λογαριασμος χωρις καταθεση χρηματων;;;;;;;; Εφόσον δηλώνεις άνεργος όχι διότι δεν πληροί τις προυποθέσεις στο προιόν λογαριασμού Μισθοδοσίας και στους υπόλοιπους καταθετικούς λογαριασμούς που υπάρχουν διαθέσιμοι αυτή τη στιγμή στην Alpha,ζητά τα 300€ Θα χρειαστεί να αναζητήσεις άνοιγμα καταθετικού λογαριασμού χωρίς ελάχιστο όριο ανοίγματος(Υπάρχει σε άλλες τράπεζες και σχετικά με αυτό που ανέφερες παραπάνω,αφορά τη συνεργασία του ΟΑΕΔ που έχει μόνο με την Εθνική,όπου η Εθνική πέρα απο αυτό παρέχει την δυνατότητα ανοίγματος λογαριασμού χωρίς ελαχιστο ποσό στους απλούς τρεχούμενους λογαριασμούς και ταμιευτηρίου) και γιατι να μπει καποιος σε αυτην την διαδικασια;;;;;; πφφφφφ πρεπει να βρω 300 ευρω τωρα... Υπάρχει το ενδεχόμενο τότε να σε εξυπηρετήσει τρίτος προσθέτοντας το όνομα σου σε λογαριασμό του ως συνδικαιούχο? Επιπλέον μήπως έχεις κανένα ''ξεχασμένο'' λογαριασμό της Πρώην Εμπορικής Τραπέζης?:) 300 ευρω καταθεση απαιτε'ιτε στην alpha. Δυο δευτερόλεπτα μετά κάνεις ανάληψη 300 ευρώ. Άψογα οπότε,θα ξεμπερδέψεις άμεσα.:D Edited March 19, 2015 by xspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Έχει προσέξει κανείς ότι υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες που δεν εξυπηρετούν τα ΑΤΜ της Πειραιώς ή μόνο στην τοπική μας συμβαίνει; Οι ώρες είναι οι εξής: στις 14.30, δηλαδή με το που κλείνει η τράπεζα και για μισή ώρα διάρκεια, στις 9.35 ως τις 10 το βράδυ και ακριβώς τα μεσάνυχτα πάλι για μισή ώρα. Προφανώς ενημέρωση συστημάτων;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Mια ερωτηση σχετικα με την Χρεωστικη της Εθνικης Mastercard.Χρειαζεται να ενεργοποιησω κατι αντιστοιχο οπως με τις χρεωστικες visa (Veriefied by visa) για να μπορω να κανω και Contactless πληρωμες χαμηλων ποσων? Ειναι η πρωτη φορα που εχω καρτα Mastercard και δεν ξερω αν λειτουργουν και αυτες με τον ιδιο τροπο οπως οι visa. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Δοκίμασα σήμερα να ενεργοποιήσω σε ATM τη νέα χρεωστική της Εθνικής (Debit Mastercard) και πήρα ένα μήνυμα ότι το ΑΤΜ δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει - αφού είχα βάλει το σωστό 4ψήφιο PIN. Το δοκίμασα και σε άλλο ΑΤΜ και πήρα πάλι το ίδιο μήνυμα. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό? Θα ξαναδοκιμάσω αργότερα, αλλά δυσκολεύομαι γιατί δεν έχω κοντά μου Εθνική και χάνω χρόνο. Επίσης ξέρει κανείς τι γίνεται με την παλιά χρεωστική (Maestro) που είχα μέχρι τώρα και ισχύει μέχρι τον Ιούνη? Θα απενεργοποιηθεί αυτόματα μόλις καταφέρω να ενεργοποιήσω τη νέα ή θα ισχύουν και οι δύο παράλληλα? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Δοκίμασα σήμερα να ενεργοποιήσω σε ATM τη νέα χρεωστική της Εθνικής (Debit Mastercard) και πήρα ένα μήνυμα ότι το ΑΤΜ δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει - αφού είχα βάλει το σωστό 4ψήφιο PIN. Το δοκίμασα και σε άλλο ΑΤΜ και πήρα πάλι το ίδιο μήνυμα. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό? Θα ξαναδοκιμάσω αργότερα, αλλά δυσκολεύομαι γιατί δεν έχω κοντά μου Εθνική και χάνω χρόνο. Επίσης ξέρει κανείς τι γίνεται με την παλιά χρεωστική (Maestro) που είχα μέχρι τώρα και ισχύει μέχρι τον Ιούνη? Θα απενεργοποιηθεί αυτόματα μόλις καταφέρω να ενεργοποιήσω τη νέα ή θα ισχύουν και οι δύο παράλληλα? Γιατί δε παίρνεις τηλέφωνο την εξυπηρέτηση να σε βοηθήσουν ή και στην ενεργοποιήσουν από κει; Στην αλφα έχει τύχει επειδή βαριόμουν να πάω σε ΑΤΜ να την ενεργοποιήσω τηλεφωνικά Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikk Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Δοκίμασα σήμερα να ενεργοποιήσω σε ATM τη νέα χρεωστική της Εθνικής (Debit Mastercard) και πήρα ένα μήνυμα ότι το ΑΤΜ δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει - αφού είχα βάλει το σωστό 4ψήφιο PIN. Το δοκίμασα και σε άλλο ΑΤΜ και πήρα πάλι το ίδιο μήνυμα. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό? Θα ξαναδοκιμάσω αργότερα, αλλά δυσκολεύομαι γιατί δεν έχω κοντά μου Εθνική και χάνω χρόνο. Επίσης ξέρει κανείς τι γίνεται με την παλιά χρεωστική (Maestro) που είχα μέχρι τώρα και ισχύει μέχρι τον Ιούνη? Θα απενεργοποιηθεί αυτόματα μόλις καταφέρω να ενεργοποιήσω τη νέα ή θα ισχύουν και οι δύο παράλληλα? Θα καταργηθεί αυτόματα! Εμένα καταργήθηκε περίπου 3 μέρες μετά την ενεργοποίηση. Τώρα για την ενεργοποίηση, εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα! Έβαλα το ΡΙΝ και έγινε κατευθείαν! Μήπως δεν έχεις καταλάβει σωστά το ΡΙΝ σου, γιατί εγώ που την ενεργοποίησα μέσω i-bank μου ήρθε ένα χαρτί με νούμερα και έπρεπε να κάνω καποια διαδικασία για να μάθω το ΡΙΝ μου. Μήπως εκεί έκανες κάποιο λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Δοκίμασα σήμερα να ενεργοποιήσω σε ATM τη νέα χρεωστική της Εθνικής (Debit Mastercard) και πήρα ένα μήνυμα ότι το ΑΤΜ δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει - αφού είχα βάλει το σωστό 4ψήφιο PIN. Το δοκίμασα και σε άλλο ΑΤΜ και πήρα πάλι το ίδιο μήνυμα. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό? Θα ξαναδοκιμάσω αργότερα, αλλά δυσκολεύομαι γιατί δεν έχω κοντά μου Εθνική και χάνω χρόνο. Επίσης ξέρει κανείς τι γίνεται με την παλιά χρεωστική (Maestro) που είχα μέχρι τώρα και ισχύει μέχρι τον Ιούνη? Θα απενεργοποιηθεί αυτόματα μόλις καταφέρω να ενεργοποιήσω τη νέα ή θα ισχύουν και οι δύο παράλληλα? Η διαδικασία είναι λίγο μπερδεμενη με τα νούμερα. Πήρες τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση να σου πουν ποιά 4 είναι τα σωστά? Ξαναπάρε και ρώτα. Αλλά να είσαι σιγουρος τι PIN θα βάλεις τελικά, γιατί στην 3η λανθασμένη προσπάθεια κλειδώνει. Η παλιά κάρτα ακυρώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Mια ερωτηση σχετικα με την Χρεωστικη της Εθνικης Mastercard.Χρειαζεται να ενεργοποιησω κατι αντιστοιχο οπως με τις χρεωστικες visa (Veriefied by visa) για να μπορω να κανω και Contactless πληρωμες χαμηλων ποσων? Ειναι η πρωτη φορα που εχω καρτα Mastercard και δεν ξερω αν λειτουργουν και αυτες με τον ιδιο τροπο οπως οι visa. Η χρεωστικη της Eurobank πάντως λειτουργεί για ανεπαφες χωρίς να χρειάζεται κάτι άλλο. Τώρα αν η Εθνική έχει άλλο σύστημα δεν το γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts