Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους.

Ειχα ενα λογαριασμο μισθοδοσιας στην Eurobank ο οποιος εμεινε ανενεργος για 2 χρονια.

Μεχρι πριν κανα μηνα μου τον εμφανιζε κανονικα στο ebanking. Σημερα μπαινοντας εχει εξαφανιστει και ειναι μονο ο λογαριασμος ταμιευτηριου.

Ξεκινησαν και κλεινουν τους ανενεργους λογαριασμους;

το ιδιο συνεβη και σε μενα. δεν εδωσα πολυ σημασια γιατι μου ηταν αχρηστος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα σε ολους.

Ειχα ενα λογαριασμο μισθοδοσιας στην Eurobank ο οποιος εμεινε ανενεργος για 2 χρονια.

Μεχρι πριν κανα μηνα μου τον εμφανιζε κανονικα στο ebanking. Σημερα μπαινοντας εχει εξαφανιστει και ειναι μονο ο λογαριασμος ταμιευτηριου.

Παρατήρησε μήπως είναι προσωρινό θέμα της Τράπεζας και δεν τον εμφανίζει για τεχνικούς λόγους..

Edited by xspy

Έχω μια Uni Visa της Πειραιώς. Όταν είχα αγοράσει κάτι με δόσεις, το συνολικό ποσό δν είχε χρεωθεί αλλά είχε αφαιρεθεί από το διαθέσιμο υπόλοιπο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις ατοκες δόσεις; Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα λαπτοπ ειδικά τώρα που τα δίνουν με πολλές ευκολίες αλλά δεν θέλω να αφαιρεθούν 400και ευρώ από το υπόλοιπο μου

Έχω μια Uni Visa της Πειραιώς. Όταν είχα αγοράσει κάτι με δόσεις, το συνολικό ποσό δν είχε χρεωθεί αλλά είχε αφαιρεθεί από το διαθέσιμο υπόλοιπο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις ατοκες δόσεις; Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα λαπτοπ ειδικά τώρα που τα δίνουν με πολλές ευκολίες αλλά δεν θέλω να αφαιρεθούν 400και ευρώ από το υπόλοιπο μου

Αφαιρείται όλο το πόσο

Καλησπερα σε ολους.

Ήταν χωρίς υπόλοιπο;

Oukitel K6000 Pro

LG G3

Ήταν χωρίς υπόλοιπο;

Δεν ειχε υπολοιπο γιατι πλεον πληρωνομαι απο αλλη τραπεζα.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Καλησπερα σε ολους.

Δικός μου λογαριασμός μισθοδοσίας στην Πειραιώς που έχει μείνει ανενεργός από το 2009 (απόλυσή μου) εμφανίζεται κανονικά στο Web banking πάντως. Είχε ανοιχτεί από τον εργοδότη μου αν θυμάμαι καλά και δεν τον έχω πειράξει αν και θα ήθελα να τον κλείσω για να μην μπλέκω με πολλούς λογαριασμούς (δεν ξέρω αν έχει κάποιο πλεονέκτημα ή προνομιακό επιτόκιο, αν και αμφιβάλλω...)

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

ειναι πολυ γενικευμενη η απορια σου.πες συγκεκριμενα σε τι βαση ρωτας για το ποια ειναι καλυτερη.

ναι ουσιαστικά ποια είναι η πιο αξιόπιστη σε θέμα ρευστότητας , χαμηλών επιτοκίων κ.τ.λ.

ναι ουσιαστικά ποια είναι η πιο αξιόπιστη σε θέμα ρευστότητας , χαμηλών επιτοκίων κ.τ.λ.

Αυτή τη στιγμή το εγγυημένο όριο καταθέσεων στην Ελλάδα είναι στα 100000. Αν έχεις περισσότερα βγάλε τα έξω καλυτερα!

Δεν ειχε υπολοιπο γιατι πλεον πληρωνομαι απο αλλη τραπεζα.

Όπως ξέρω αν είναι μηδενικός και αδρανής, κλείνει.

Oukitel K6000 Pro

LG G3

Αφού κάνεις δημοσκόπηση ας απαντήσω. Εθνική :p

H εθνική ήταν παλιά. Πλέον ο πιο δυνατός τραπεζικός όμιλος και με την περισσότερη κερδοφορία είναι η τράπεζα Πειραιώς.

alpha bank: ανυπαρκτη και αργη εξυπηρετηση εαν παει κατι στραβα, στους 5 ευγενικους υπαλληλους σε καταστημα θα υπαρχει ο ενας στραβος που νομιζει πως δουλευει δημόσια υπηρεσια και θα ειναι αγενης.

web banking βασικο αλλα κανει σχεδον τα παντα. web interface κολλημενο στα ιδια εδω και αιωνες. Αναγκη συσκευης token (ή μεσω κινητου αντιστοιχη εφαρμογη) οταν οι υπολοιποι στελνουν κωδικο σε κινητο.

εθνικη τραπεζα: δεν γνωριζω/δεν απαντω

πως "ζωντενευουμε" παλι ανενεργο λογαριασμο της eurobank? καταθεση στο ταμειο κανει δουλεια?

πως "ζωντενευουμε" παλι ανενεργο λογαριασμο της eurobank? καταθεση στο ταμειο κανει δουλεια?

Μονο με καταθεση στο ταμειο ζωντανευει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μονο με καταθεση στο ταμειο ζωντανευει

εμενα μου ζητησαν μονο ταυτοτητα.....δεν εκανα καμμια καταθεση και ενεργοποιηθηκε......

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

αν κανω web banking στην πειραιως, μπορω να βλεπω ανα πασα στιγμη το υπολοιπο μου;

η διαδικασια ειναι: κανω εγγραφη, παω τραπεζα, πληρωνω 5€ και ειμαι οκ?

αν κανω web banking στην πειραιως, μπορω να βλεπω ανα πασα στιγμη το υπολοιπο μου;

η διαδικασια ειναι: κανω εγγραφη, παω τραπεζα, πληρωνω 5€ και ειμαι οκ?

Ναι κανονικά. Μάλιστα μετά από μερικές μέρες θα λες "μα γιατί δεν το είχα κάνει τόσο καιρό, και έτρεχα στις τράπεζες???".

5 ευρώ θυμάμαι κι εγώ ότι ήταν, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.

10 λεπτά δουλειά είναι.

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg