konstantinoslp Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Βάζοντας 100 ευρώ έξτρα ο λογαριασμός σου θα γίνει -100 ευρώ . Στην συνέχεια κάθε μήνα θα μπαίνουν οι δόσεις , και μετά από κάπιους μήνες θα γίνει μηδενικός , αλλά αυτό προφανώς δεν σε επηρεάζει . Δηλαδη δεν χρειαζεται να πω στην τραπεζα οτι θελω να αποπληρωσω αυτο το προιον; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Δηλαδη δεν χρειαζεται να πω στην τραπεζα οτι θελω να αποπληρωσω αυτο το προιον; Δεν μπορείς και δεν έχει και νόημα να αποπληρώσεις το συγκεκριμένο προϊόν, και με τον τρόπο που σου λέμε, απλά θα προκαταβάλεις μέρος των μελλοντικών χρεώσεων του λογαριασμού σου, είτε αυτό είναι δόσεις είτε οτιδήποτε άλλο. Τα χρήματα δεν μπορούν να πάνε σε ένα συγκεκριμένο προϊόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Δεν μπορείς και δεν έχει και νόημα να αποπληρώσεις το συγκεκριμένο προϊόν, και με τον τρόπο που σου λέμε, απλά θα προκαταβάλεις μέρος των μελλοντικών χρεώσεων του λογαριασμού σου, είτε αυτό είναι δόσεις είτε οτιδήποτε άλλο. Τα χρήματα δεν μπορούν να πάνε σε ένα συγκεκριμένο προϊόν. Χμμ.τωρα σκαλωσα.αρα τελικα τι μπορω να κανω;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Μπορείς να πληρώσεις τα 100 ευρώ. στην συνέχεια συνέχισε να πληρώνεις την δόση του άλλου προϊόντος . έτσι θα κάνεις αυτό που θέλεις , αδιαφορώντας τι λέει ο λογαριασμός . @nefertiti84 δεν μπορείς να μάθεις για πιό λογο απορίφθηκε η αίτηση σου , ούτε πρόκειται να σου πουν . Μπορείς όμως να κάνεις υποθέσεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Μπορείς να πληρώσεις τα 100 ευρώ. στην συνέχεια συνέχισε να πληρώνεις την δόση του άλλου προϊόντος . έτσι θα κάνεις αυτό που θέλεις , αδιαφορώντας τι λέει ο λογαριασμός . @nefertiti84 δεν μπορείς να μάθεις για πιό λογο απορίφθηκε η αίτηση σου , ούτε πρόκειται να σου πουν . Μπορείς όμως να κάνεις υποθέσεις . Ok boy!!!νασαι καλα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Γεια σας, εχω ενα προβλημα.Ενω το σκεφτηκα καλα και για πολυ καιρο,ενω εψαξα τις τραπεζες για να δω ποια να επιλεξω να βγαλω μια πιστωτικη καρτα με οριο 1000ευρω η Πειραιως το απερριψε. Ειναι η τραπεζα μισθοδοσιας μου και θεωρουσα οτι θα ηταν πιο ευκολο να εγκριθει. Με εισοδημα ετησιο 11000ευρω χωρις να χρωσταω πουθενα χωρις να εχω ξανα στο παρελθον πιστωτικη η δανειο για πιο λογο δεν το ενεκρινε? Και το χειροτερο ειναι οτι δεν μου λεει η τραπεζα εναν λογο. πριν περιπου 9 μηνες ειχα κανει αιτηση και στα ικεα να βγαλω της Μillenium που συνεργαζονται για αγορες μονο εντος ικεα και πιστωτικο οριο 600ευρω και παλι δεν εγινε αποδεκτο. εχω κανει την φορολογικη μου δηλωση καθυστερημενα τον ιανουαριο μηπως παιζει καποιο ρολο αυτο? τι αλλο να υποθεσω? πραγματικα μου δενουν τα χερια γιατι μπορω να παρω καποια πραγματα απαραιτητα μονο με δοσεις και δεν εχω αλλο τροπο.πως μπορω να μαθω γιατι δεν το εγκρινουν? Δεν το ενέκρινε γιατί το δηλωθέν εισόδημα σου θεωρείται χαμηλό. Έχουν σφίξει τα πράγματα και οι τράπεζες δύσκολο βγάζουν πιστωτικές πλέον σε τέτοια εισοδήματα και λογικά όλο και πιο δύσκολα θα βγάζουν πλέον. Στους όρους της προσύμβασης που υπέγραψες αναφέρεται ότι η τράπεζα δεν είναι υποχρεωμένη να εξηγήσει γιατί απέρριψε την αίτηση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nefertiti84 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Δεν το ενέκρινε γιατί το δηλωθέν εισόδημα σου θεωρείται χαμηλό. Έχουν σφίξει τα πράγματα και οι τράπεζες δύσκολο βγάζουν πιστωτικές πλέον σε τέτοια εισοδήματα και λογικά όλο και πιο δύσκολα θα βγάζουν πλέον. Στους όρους της προσύμβασης που υπέγραψες αναφέρεται ότι η τράπεζα δεν είναι υποχρεωμένη να εξηγήσει γιατί απέρριψε την αίτηση σου. Δεν προκειται δηλαδη να μου το εγκρινουν ποτε? ουτε δανειο ουτε καρτα? να μην προσπαθησω αλλου λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Δεν προκειται δηλαδη να μου το εγκρινουν ποτε? ουτε δανειο ουτε καρτα? να μην προσπαθησω αλλου λες? Μια περίοδο ειχα κανει αιτηση για φοιτητική πιστωτική σε πολλές τράπεζες και δεν μου έβγαζε καμία (δεν δηλωνα εισόδημα), και πανω που λεω οκ, αστο... μου εβγαλε η marfin Δοκίμασε και citibank ή marfin Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Καλημερα παιδια! Εχω μια χρεωστικη καρτα στην Εθνικη. Θελω να βαλω εναν συνδικαιουχο. Οσο ομως και να ψαχνω στο ιντερνετ δεν μπορω να βρω τι δικαιολογητικα θα χρειαστει να εχει μαζι του ο συνδικαιουχος. Μηπως ξερετε και μπορειτε να βοηθησετε; Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Εκκαθαριστικό της εφορίας , ταυτότητα , και ένα χαρτί μισθοδοσίας αρκούν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nefertiti84 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Μια περίοδο ειχα κανει αιτηση για φοιτητική πιστωτική σε πολλές τράπεζες και δεν μου έβγαζε καμία (δεν δηλωνα εισόδημα), και πανω που λεω οκ, αστο... μου εβγαλε η marfin Δοκίμασε και citibank ή marfin εμεινες ικανοποιημενος σαν τραπεζα απο την marfin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 (edited) Δεν προκειται δηλαδη να μου το εγκρινουν ποτε? ουτε δανειο ουτε καρτα? να μην προσπαθησω αλλου λες? Πάνω κάτω οι περισσότερες τράπεζες τα ίδια κριτήρια έχουν. Δοκίμασε να βγάλεις κάποια από τις πιστωτικές που εκδίδουν συγκεκριμένες επιχειρήσεις σε συνεργασία με κάποιες τράπεζες. Πχ στο cosmos στην Θεσσαλονίκη κάνεις επιτόπου αίτηση για πιστωτική της eurobank (yes visa) και δεν ζητούν δικαιολογητικά παρά μόνο ταυτότητα. Οπότε εκεί δεν θα έχεις πρόβλημα. Edited May 14, 2012 by kax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Πάνω κάτω οι περισσότερες τράπεζες τα ίδια κριτήρια έχουν. Δοκίμασε να βγάλεις κάποια από τις πιστωτικές που εκδίδουν συγκεκριμένες επιχειρήσεις σε συνεργασία με κάποιες τράπεζες. Πχ στο cosmos στην Θεσσαλονίκη κάνεις επιτόπου αίτηση για πιστωτική της eurobank (yes visa) και δεν ζητούν δικαιολογητικά παρά μόνο ταυτότητα. Οπότε εκεί δεν θα έχεις πρόβλημα. κανεις λαθος. οταν συμπληρωνεις την αιτηση ζητουν μονο ταυτοτητα. οταν φτασει η αιτηση στην τραπεζα τοτε σε παιρνουν τηλεφωνο και σου ζητανε τα απαραιτητα δικαιολογητικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nefertiti84 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Πάνω κάτω οι περισσότερες τράπεζες τα ίδια κριτήρια έχουν. Δοκίμασε να βγάλεις κάποια από τις πιστωτικές που εκδίδουν συγκεκριμένες επιχειρήσεις σε συνεργασία με κάποιες τράπεζες. Πχ στο cosmos στην Θεσσαλονίκη κάνεις επιτόπου αίτηση για πιστωτική της eurobank (yes visa) και δεν ζητούν δικαιολογητικά παρά μόνο ταυτότητα. Οπότε εκεί δεν θα έχεις πρόβλημα. εχω προσπαθησει στα ικεα με την millenium για 600 ευρω πιστωτικο και τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 εχω προσπαθησει στα ικεα με την millenium για 600 ευρω πιστωτικο και τιποτα. εχει κλεισει η στροφιγγα των πιστωτικων απο τις τραπεζες. πλεον απορριπτουν και αιτησεις που δεν υπαρχει κανενας λογος να το κανουν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 εχει κλεισει η στροφιγγα των πιστωτικων απο τις τραπεζες. πλεον απορριπτουν και αιτησεις που δεν υπαρχει κανενας λογος να το κανουν Το γεγονός ότι σκάνε δάνεια και κάρτες που δεν τα περίμενες με τίποτα να σκάσουν, είναι λόγος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Το γεγονός ότι σκάνε δάνεια και κάρτες που δεν τα περίμενες με τίποτα να σκάσουν, είναι λόγος... ειναι λογος και μαλιστα πολυ σοβαρος. παντως οσο υπερβολη υπηρχε στην χορηγηση πιστωτικων καρτων πριν μερικα χρονια αλλο τοσο υπερβαλουν οι τραπεζες με τις απορριψεις αιτησεων. ειχαν κανει καποτε αιτηση σε μεγαλο σουπερ μαρκετ για την πιστωτικη go visa της εθνικης και μου ειχαν στειλει και μια mastercard. ετσι για δωρο. υπερβολη σε ολο της το μεγαλειο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nefertiti84 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 ειναι λογος και μαλιστα πολυ σοβαρος. παντως οσο υπερβολη υπηρχε στην χορηγηση πιστωτικων καρτων πριν μερικα χρονια αλλο τοσο υπερβαλουν οι τραπεζες με τις απορριψεις αιτησεων. ειχαν κανει καποτε αιτηση σε μεγαλο σουπερ μαρκετ για την πιστωτικη go visa της εθνικης και μου ειχαν στειλει και μια mastercard. ετσι για δωρο. υπερβολη σε ολο της το μεγαλειο κι εμενα υπερβολη μου φενεται , εγω ας πουμε τοσα χρονια ουτε λογος για πιστωτικη τα καταφερνα με 4-5 δοσεις σε κανεναν κωτσοβολο αραια και που και τωρα που χρειαστηκα τρωω ηττα απο παντου λες και χρωσταω πουθενα. αδικο, εχουν καρτες ατομα που ακομα δεν πληρωνουν κ δεν μπορουν να εχουν οσοι ειναι πιο τυπικοι σε τετοια θεματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 κι εμενα υπερβολη μου φενεται , εγω ας πουμε τοσα χρονια ουτε λογος για πιστωτικη τα καταφερνα με 4-5 δοσεις σε κανεναν κωτσοβολο αραια και που και τωρα που χρειαστηκα τρωω ηττα απο παντου λες και χρωσταω πουθενα. αδικο, εχουν καρτες ατομα που ακομα δεν πληρωνουν κ δεν μπορουν να εχουν οσοι ειναι πιο τυπικοι σε τετοια θεματα. συμφωνω μαζι σου. παντως να ξερεις οτι οσοι καρτες τις οποιες δεν πληρωνουν, οταν ληξει το πλαστικο οι τραπεζες δεν τους ανανεωνους τις καρτες και τις διακοπτουν. σε λιγο καιρο θα κυκλοφορουν ακομα λιγοτερες πιστωτικες, ισως τοτε χαλαρωσουν και οι τραπεζες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nefertiti84 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 συμφωνω μαζι σου. παντως να ξερεις οτι οσοι καρτες τις οποιες δεν πληρωνουν, οταν ληξει το πλαστικο οι τραπεζες δεν τους ανανεωνους τις καρτες και τις διακοπτουν. σε λιγο καιρο θα κυκλοφορουν ακομα λιγοτερες πιστωτικες, ισως τοτε χαλαρωσουν και οι τραπεζες. θεε μου! ποσο να περιμενω ακομα για εναν ρημαδοκαναπε????? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 θεε μου! ποσο να περιμενω ακομα για εναν ρημαδοκαναπε????? :p βαλε γραμματια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nefertiti84 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 βαλε γραμματια ..στα ικεα??? γιατι αλλου που εχω δει και ακριβοι ειναι και δεν μου αρεσουν.και τα ικεα ειχαν τη τακτικη να δεχονται δοσεις μονο με την πιστωτικη που οι ιδιοι βγαζουν αλλα εδω και ενα μηνα αλλαξε αυτο...το καταλαβαν και δεχονται ολες τις πιστωτικες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 ..στα ικεα??? γιατι αλλου που εχω δει και ακριβοι ειναι και δεν μου αρεσουν.και τα ικεα ειχαν τη τακτικη να δεχονται δοσεις μονο με την πιστωτικη που οι ιδιοι βγαζουν αλλα εδω και ενα μηνα αλλαξε αυτο...το καταλαβαν και δεχονται ολες τις πιστωτικες. στα ικεα απο οσο ξερω δεν γινεται. χρησιμοποιησε καποιου γνωστου σου την καρτα η καποιου συγγενη σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 κανεις λαθος. οταν συμπληρωνεις την αιτηση ζητουν μονο ταυτοτητα. οταν φτασει η αιτηση στην τραπεζα τοτε σε παιρνουν τηλεφωνο και σου ζητανε τα απαραιτητα δικαιολογητικα. Δεν κάνω κανένα λάθος. Για την συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρω και μόνο ΔΕΝ ζήτησαν διακιολογητικά. Μόνο την ταυτότητα και η κάρτα βγήκε αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Δεν κάνω κανένα λάθος. Για την συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρω και μόνο ΔΕΝ ζήτησαν διακιολογητικά. Μόνο την ταυτότητα και η κάρτα βγήκε αμέσως. αυτο το ακουω πρωτη φορα, και το αμφισβητω εντονα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts