michalis_10 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Δυστυχώς όχι...ξεκίνησε βέβαια σαν χρεωστική από πολύ παλιά αλλά τα καταστήματα που την δέχονται είναι ελάχιστα, οπότε δεν έπιασε. Είναι παράξενο βέβαια που ένας κολοσσός σαν την Mastercard έχασε με τα χέρια κάτω από την ανταγωνίστρια Visa (και την Electron της) αλλά κάποιο λόγο θα είχε. :wacko: No offence αλλα αν στο Ελλαντα δεν δεχονται την Maestro δεν σημαινει οτι δεν επιασε. Ειμαι μετα την Visa Debit, ή πιο διαδεδομενη χρεωστική καρτα που δουλευει παντου!! Visa Electron,Solo κλπ ειναι οτι χειροτερο σε θεμα χρεωστικης καρτας αφου πολλα e-shop/online wallets δεν την δεχονται, στην Αγγλια σχεδον ολοι ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ για να κανεις συμβολαιο κινητου,συναλλαγες απο το τηλεφωνο δεν κανεις ουτε με παρακλησεις και ακομα και μερικα μαγαζια δεν τις δεχονται!!! Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 No offence αλλα αν στο Ελλαντα δεν δεχονται την Maestro δεν σημαινει οτι δεν επιασε. Ειμαι μετα την Visa Debit, ή πιο διαδεδομενη χρεωστική καρτα που δουλευει παντου!! Να σου πω την αλήθεια, για την ελληνική αγορά μιλούσα καθώς δεν έχω πάει και πολλές φορές στο εξωτερικό και δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται...αν βρεις στην Ελλάδα κατάστημα που να τη δέχεται θα είσαι πολύ τυχερός! Eγώ κατάφερα να τη χρησιμοποιήσω μόνο στο Radioshack της Πατησίων και στο Glou, και πραγματικά είναι κρίμα γιατί για πολλά χρόνια η μόνη κάρτα που είχα ήταν η Εθνοcash που είναι Maestro. Visa Electron,Solo κλπ ειναι οτι χειροτερο σε θεμα χρεωστικης καρτας αφου πολλα e-shop/online wallets δεν την δεχονται, στην Αγγλια σχεδον ολοι ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ για να κανεις συμβολαιο κινητου,συναλλαγες απο το τηλεφωνο δεν κανεις ουτε με παρακλησεις και ακομα και μερικα μαγαζια δεν τις δεχονται!!! Προσωπικά, τις λίγες φορές που χρειάστηκα την Electron Visa για online χρήση δεν είχα κανένα πρόβλημα, το ίδιο και η αδερφή μου στη Σκωτία που χρησιμοποιεί ακόμη και στα super market την Electron Visa της Alphabank. Ξέρω ότι στο εξωτερικό η Maestro έχει διαφορετικές προδιαγραφές (αν τη χρησιμοποιήσεις σε online αγορές θα δεις ότι ζητάει ημερομηνία έκδοσης και λήξης, κάποιο κωδικό ασφαλείας σαν το CCV κλπ, στοιχεία δηλαδή που δεν έχουν οι ελληνικές Maestro). To θέμα δεν είναι ποιά είναι η καλύτερη ή η πιο διαδεδομένη, αλλά το γιατί στην ελληνική αγορά δεν υποστηρίχθηκε η Maestro ώστε να έχουμε κι εμείς σαν καταναλωτές περισσότερες επιλογές...αφού ξεκίνησε πολύ νωρίτερα από την Electron Visa στην Ελλάδα πώς γίνεται να έχει τόσο μικρή αποδοχή? :confused: Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Δε μας τα λέει καθόλου καλά η Alpha Bank τώρα τελευταία.... Εγώ έκανα ανάληψη σε ΑΤΜ εργάσιμη μέρα και ώρα, μου έβγαλε το μηχάνημα 50 ευρώ λιγότερο και ενώ πήγα άμεσα στο υποκατάστημα και μου είπαν ότι θα δουν το θέμα μου άμεσα, με ενημέρωσαν μετά από 1,5 βδομάδα ότι δεν βρήκαν λέει λογιστική/διαχειριστική διαφορά! Ως εκ τούτου θεωρούν ότι πήρα κανονικά όλο το ποσό! Άντε τώρα εγώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας! Και χρησιμοποιώ ΑΤΜ συνεχώς! Και έχω στεγαστικό δάνειο και πιστωτικές στην Alpha Bank... μα καλά τί νομίζουν; ότι θέλω να τους κλέψω 50 ευρώ;;; Για ελα τωρα και στη θεση του υπευθυνου εκει που βλεπει οτι δεν υπαρχει καμια διαφορα στα στοιχεια που του δινει το ΑΤΜ??? Νομιζεις οτι θελει να σου κλεψει 50€ ??? Οπως και εσυ σκεφτεσαι οτι ειναι τρελο να συμβαινει αλλο τοσο σκεφτεται και αυτος το ιδιο αφου δεν υπαρχει διαφορα γι αυτον!!! Τι να κανει να τα βαλει απο τη τσεπη του??? Γιατι τετοια λαθη (αν ειναι λαθη) τα πληρωνουν οι ταμιες/κεντρικοι ταμιες Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Για ελα τωρα και στη θεση του υπευθυνου εκει που βλεπει οτι δεν υπαρχει καμια διαφορα στα στοιχεια που του δινει το ΑΤΜ??? Νομιζεις οτι θελει να σου κλεψει 50€ ??? Οπως και εσυ σκεφτεσαι οτι ειναι τρελο να συμβαινει αλλο τοσο σκεφτεται και αυτος το ιδιο αφου δεν υπαρχει διαφορα γι αυτον!!! Τι να κανει να τα βαλει απο τη τσεπη του??? Γιατι τετοια λαθη (αν ειναι λαθη) τα πληρωνουν οι ταμιες/κεντρικοι ταμιες Φίλε μου προς το παρόν ο μόνος που πληρώνει το λάθος είμαι εγώ... ένας από τους απλούς πελάτες της τράπεζας... Είναι αυτό που λένε ότι "δε μπορείς να τα βάλεις με το σύστημα"... και οι τράπεζες είναι ένα πολύ ισχυρό σύστημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Υπάρχει και μια περίπτωση ο υπάλληλος να είδε την διαφορά στο ΑΤΜ και να κράτησε τα χρήματα για πάρτη του. Πήγες στο διευθυντή; Καλό είναι να κάνεις μια τελευταία προσπάθεια με το διευθυντή της τράπεζας και ίσως ξαφνικά να φανεί η διαφορά στο ΑΤΜ;) Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Υπάρχει και μια περίπτωση ο υπάλληλος να είδε την διαφορά στο ΑΤΜ και να κράτησε τα χρήματα για πάρτη του. Πήγες στο διευθυντή; Καλό είναι να κάνεις μια τελευταία προσπάθεια με το διευθυντή της τράπεζας και ίσως ξαφνικά να φανεί η διαφορά στο ΑΤΜ;) Φίλε μου έχω κάνει τα πάντα μέχρι τώρα... Πήγα στο διευθυντή... ζήτησα έγγραφη απάντηση.. Επικοινώνησα με την κεντρική υπηρεσία, όπου και πάλι ζήτησα έγγραφη απάντηση... Και οι 2 παραπάνω απαντήσεις ανέφεραν ότι δεν βρήκαν λογιστική/διαχειριστική διαφορά... Και τώρα έστειλα εγγράφως επιστολή με όλα τα στοιχείο στον Τραπεζικό Μεσολαβητή.. και περιμένω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peka Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Φίλε μου έχω κάνει τα πάντα μέχρι τώρα... Πήγα στο διευθυντή... ζήτησα έγγραφη απάντηση.. Επικοινώνησα με την κεντρική υπηρεσία, όπου και πάλι ζήτησα έγγραφη απάντηση... Και οι 2 παραπάνω απαντήσεις ανέφεραν ότι δεν βρήκαν λογιστική/διαχειριστική διαφορά... Και τώρα έστειλα εγγράφως επιστολή με όλα τα στοιχείο στον Τραπεζικό Μεσολαβητή.. και περιμένω.. Εχω παθει και εγω κατι αναλογο σε ΑΤΜ της Εθνικης τραπεζας και μαλιστα απογευματινη ωρα οπου η τραπεζα ηταν κλειστη. Το μηχανημα μου εβγαλε 50 ευρω λιγοτερα αλλα μαζι με τα υπολοιπα 50αρικα μου εβγαλε ενα χαρτι καταμετρησης απο τα μηχανηματα απο τα ταμεια. Μαλλον το μηχανημα περασε το χαρτι για 50αρικο. Πηγα την επομενη μερα με το χαρτι αυτο και αμεσως λυθηκε το προβλημα μου λεγοντας μου ο υπευθυνος για το ΑΤΜ οτι πολλες φορες ξεχνιουνται τα χαρτια της καταμετρησης αναμεσα στα λεφτα οπως γεμιζουν το μηχανημα. Μην φανταστειτε οτι ηταν κανενα μεγαλο χαρτι δηλ. στις διαστασεις του 50αρικου αλλα πολυ μικροτερο. Τελος παντων ολα καλα για μενα, αλλα ποιος μου λεει οτι δεν ειναι κομπινα του υπευθυνου του ΑΤΜ ωστε να βγαζει 50αρικα τσαμπα εις βαρος καποιων πελατων που μπορει να μη δωσουν την αναλογη σημασια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Ε καλα και εμεις οι υπαλληλοι των τραπεζων δουλοι ειμαστε εκει!! Ακομα και στην περιπτωση που υπαρχουν υπαλληλοι που θελουν να κλεψουν δυσκολα γινεται χωρις τη συγκαταθεση ανωτερων τους... Παντως γενικα τετοια προβληματα συνηθως λυνονται αισιως!!! Και πραγματικα απ οσους ξερω ακριβως επειδη δε θελουμε να παθουμε κ εμεις το ιδιο ως υπαλληλοι και να πληρωσουμε για πιθανα λαθη ειμαστε ευαισθητοποιημενοι απεναντι σε τετοια προβληματα... Και επανερχομαι ξανα στο θεμα και λεω αν για τον υπαλληλο/στελεχος εκει δε βρεθει διαφορα πρεπει να υπαρχουν πολλες συμπτωσεις ωστε να εχεις δικιο!! Γενικα παντως επειδη σε μενα προσωπικα ερχονται δεκαδες καθε μηνα και η πρωτη τους κουβεντα ειναι "Με κλεψατε χ Ευρω" ΠΟΤΕ μεχρι σημερα δεν εχει φυγει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ που να μην πηρε ικανοποιητικη εξηγηση για το τι ειχε γινει...και κατα 100% ηταν καποια παραληψη του/λαθος του! Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Hello παιδια Μιας κ ειμαι ασχετος κ δεν εχω μπλεξει ποτε με το λεγομενο ''πλαστικο'' χρημα θα ηθελα να με βοηθουσατε στα βασικα 1 Τι ειναι η πιστωτικη καρτα 2 Σε τι βοηθαει 3 Πως πληρωνεται 4 παραδειγματα εξοφλησεων 5 Γενικα πληροφοριες γιατι δεν ξερω.... :O π.χ μπηκα στο site της πειραιως κ εχασα την μπαλα.... Ευχαριστω οποιον εχει χρονο για καποιες βασικες απαντησεις.... Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Hello παιδια Μιας κ ειμαι ασχετος κ δεν εχω μπλεξει ποτε με το λεγομενο ''πλαστικο'' χρημα θα ηθελα να με βοηθουσατε στα βασικα 1 Τι ειναι η πιστωτικη καρτα 2 Σε τι βοηθαει 3 Πως πληρωνεται 4 παραδειγματα εξοφλησεων 5 Γενικα πληροφοριες γιατι δεν ξερω.... :O π.χ μπηκα στο site της πειραιως κ εχασα την μπαλα.... Ευχαριστω οποιον εχει χρονο για καποιες βασικες απαντησεις.... Η πιστωτική κάρτα είναι το λεγόμενο ηλεκτρονικό χρήμμα.Πας σ'ενα μαγαζί αγοράζεις ότι θέλεις δεν πληρωνεις μετρητά αλλά δίνεις την πιστωτική. Αυτοί στο μαγαζί την περνάνε σ'ενα μηχάνημα σου δίνουν μία απόδειξη και υπογράφεις μετά από 30-50 ημέρες ανάλογα την κάρτα σου έρχεται ο λογαριασμός και πληρώνεις. Την πληρώνεις στο ταχυδρομείο, στην τράπεζα έκδοσης τη κάρτας ή μέσω ιντερνετ. Το σε τι βοηθάει θέλει πολύ συζήτηση άλλους να αγοράσουν τώρα κάτι όταν δεν έχουν μετρητά. Εμένα πάλι μου γεμίζει το κινητό με μονάδες γιατί ανάλογα το ποσόν σου βάζουν μονάδες στο κινητό.Αυτές οι κάρτες είναι η citibank visa, dinners, eurobank visa. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Σήμερα μου έστειλε η Alpha bank καινούργια κάρτα αναλήψεως χρημάτων από ΑΤΜ για να αντικαταστήσω την παλιά… αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα εγώ έχω κλείσει το λογαριασμό μου στην Alpha εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια:wacko: Είμαι περίεργος να βάλω την κάρτα στο ΑΤΜ και να δω τη θα μου βγάλει:confused::ninja: Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 Η πιστωτική κάρτα είναι το λεγόμενο ηλεκτρονικό χρήμμα.Πας σ'ενα μαγαζί αγοράζεις ότι θέλεις δεν πληρωνεις μετρητά αλλά δίνεις την πιστωτική. Αυτοί στο μαγαζί την περνάνε σ'ενα μηχάνημα σου δίνουν μία απόδειξη και υπογράφεις μετά από 30-50 ημέρες ανάλογα την κάρτα σου έρχεται ο λογαριασμός και πληρώνεις. Την πληρώνεις στο ταχυδρομείο, στην τράπεζα έκδοσης τη κάρτας ή μέσω ιντερνετ. Το σε τι βοηθάει θέλει πολύ συζήτηση άλλους να αγοράσουν τώρα κάτι όταν δεν έχουν μετρητά. Εμένα πάλι μου γεμίζει το κινητό με μονάδες γιατί ανάλογα το ποσόν σου βάζουν μονάδες στο κινητό.Αυτές οι κάρτες είναι η citibank visa, dinners, eurobank visa. thank u Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jake Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 paidia egw psinomai gia pistotiki,bika se kati site kai xathika,mono stin geniki itan amesa ksekathasi...mou arese oti exei atoki periodo 50 meres.diladi agorazw kati kai mesa se 50 meres borw na valw ta lefta kai na min plirwsw toko...esis poia karta protinete kai giati?poia einai i atoki periodo tous? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch00068 Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 paidia egw psinomai gia pistotiki,bika se kati site kai xathika,mono stin geniki itan amesa ksekathasi...mou arese oti exei atoki periodo 50 meres.diladi agorazw kati kai mesa se 50 meres borw na valw ta lefta kai na min plirwsw toko...esis poia karta protinete kai giati?poia einai i atoki periodo tous? Σε όλες τις κάρτες υπάρχει η άτοκη περίοδος. Το 50 μέρες όπως θα διάβασες είναι το μέγιστο διάστημα. Κατα μέσο όρο η άτοκη περίοδος είναι 30 ημέρες και εξαρτάται από την ημερομηνία αγοράς.Αν για παραδειγμα η αγορά γίνει την τελευταία μέρα πριν την έκδοση του λογαριασμού τότε η άτοκη περίοδος είναι περίπου 20 μέρες μέχρι την ημερομηνία πληρωμής του. Αν εξοφλείς όλο το υπόλοιπο τότε δεν πληρώνεις τόκους. (Εξαιρούνται οι αναλήψεις μετρητών) Θα σου πρότεινα αφενός μία κάρτα χωρίς συνδρομή (αν και όχι αναγκαία, εξαρτάται τι προσφέρει) ή/και μια κάρτα που να έχει κάποιο πρόγραμμα ανταμοιβής όπως π.χ. η Affinity Visa των Ζαρα η οποία είναι χωρίς συνδρομή και δίνει 2,5% επιστροφή για μελλοντικές αγορές στα Ζαρα, Berskha και άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με το Direct Debit στο UK (οσους εχουν παρε δωσε με Αγγλικες τραπεζες): Ειχα μια χρεωση £ 76 με ημερομηνια 5/11 επειδη η τραπεζα θεωρησε οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμα χρηματα στο λογαριασμο μου για να πληρωθουν τα tuition fees και το accommodation. Το θεμα ειναι οτι στις 5/11 που ηταν να τραβηξει το Πανεπιστημιο τα χρηματα εγω εκανα καταθεση το ποσο και πηρα και αποδειξη απο το ΑΤΜ αμεσως οπου αναφεροταν η πληρωμη του DD και στο balance φαινοταν οτι τα χρηματα ειχαν φυγει (αρα το DD ειναι ΟΚ). Το ιδιο φαινοταν και στο ebanking την ιδια μερα. Την επομενη που πηγα στο Finance Office του Πανεπιστημιου (για αλλο λογο) μου ειπαν πως η τραπεζα εκανε reject και το DD δεν πληρωθηκε. Μετα απο μερικες ημερες, ελαβα μια επιστολη απο το Πανεπιστημιο οτι δεν μπορεσε να παρει τα λεφτα με την αιτιολογια απο την τραπεζα 'Refer to payer' :confused: και οτι θα προσπαθησει ξανα να τα τραβηξει σε ενα μηνα (5/12). Επισης, μια επιστολη απο τη Natwest με ημερομηνια 5/11 οτι επειδη δεν ειχα το απαραιτητο ποσο στο λογαριασμο, μου χρεωνει κερατιατικα £ 76 (38 για καθε DD) ως unpaid item fee. Πλεον και στο ebanking φαινεται αυτο το fee με ημερομηνια 5/11. Εγω τωρα αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον να εχω αποδειξη απο το ATM οτι τα λεφτα τραβηχτηκαν απο το Πανεπιστημιο στις 5/11; Αυριο παντως εχει πανηγυρι στη NatWest γιατι εγω κερατιατικα δεν πληρωνω :mad: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με το Direct Debit στο UK (οσους εχουν παρε δωσε με Αγγλικες τραπεζες): Εγώ νομίζω ότι δεν έχει σχέση με τις αγγλικές τράπεζες, αλλά μάλλον είναι θέμα λογιστικού και διαθέσιμου υπολοίπου: Ακόμα και στις ελληνικές τράπεζες όταν κάνεις κατάθεση σε ΑΤΜ το ποσό δεν περνά άμεσα στον λογαριασμό σου, αλλά μόνο την επόμενη ημέρα αφού πρώτα έχει ανοιχθεί ο φάκελος της κατάθεσης, έχουν καταμετρηθεί τα χρήματα και συμφωνούν με το ποσό που δήλωσες ότι κατέθεσες. Ακόμα και σε αγορές που έχω κάνει (σε Ελλάδα και εξωτερικό) με χρεωστική κάρτα, η χρέωση αργεί να περαστεί στο λογαριασμό και μέσω web-banking βλέπω διαφορετικό λογιστικό και (πραγματικά) διαθέσιμο υπόλοιπο στον λογαριασμό μου. Υποψιάζομαι λοιπόν ότι επειδή έκανες την κατάθεση τελευταία στιγμή, το ποσό δεν περάστηκε στο λογαριασμό σου (αφού έπρεπε να πάρει την ίδια μέρα τα χρήματα το Πανεπιστήμιο) παρά μόνο την επόμενη ημέρα. Από τη στιγμή όμως που όταν το πανεπιστήμιο πήγε να πάρει τα χρήματα και δεν βρήκε υπόλοιπο, η τράπεζα σε χρεώνει με κάποιο ποσό (υπερβολικό μου φαίνεται σαν ποσό πάντως). Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Συμφωνω σε ολα μαζι σου! :) αλλα... (σημαντικη παραλειψη) Πραγματι εκανα την καταθεση στις 4.20 (τελευταια στιγμη δηλαδη) αλλα το θεμα ειναι οτι την εκανα σε ταμειο, οχι σε ATM και μου δωσαν και αποδειξη οτι τα λεφτα ειναι cleared! Απο το ΑΤΜ πηρα αναλυση κινησεων αμεσως μετα για να επιβεβαιωσω οτι το DD ειναι ΟΚ, στην οποια φαινεται και η καταθεση. Αν ειχα κανει την καταθεση σε ATM φυσικα και θα πληρωνα χωρις κουβεντα τα κερατιατικα που οντως ειναι υπερβολικα σαν ποσο. Το κουφο ειναι οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο και λογιστικο αλλα μονο ενα γενικο balance. Και στην αποδειξη του ΑΤΜ και στο ebanking δεν γινεται διαχωρισμος του υπολοιπου. :ninja: Τα βιβλιαρακια με τους κανονισμους τους τα εκανα φυλλο και φτερο αλλα επεσα σε αντιφασεις: Απο τη μια λενε οτι σαν balance πιανουν το ποσο την προηγουμενης εργασιμης πριν να τραβηχτει το DD και απο την αλλη λενε οτι απλα πρεπει να εχεις το απαραιτητο ποσο cleared (να ειναι περασμενο δηλαδη στο λογαριασμο σου). Επισης, στα charges & fees αναφερεται οτι οταν πεφτει χαρατσι γινεται αμεσως και την ωρα της συναλλαγης (του DD δηλαδη) οποτε θα επρεπε να φανει στην αποδειξη απο το ATM. Τι να πω...δεν μπορεσα σημερα να παω οποτε το πανηγυρι μετατιθεται για αυριο...αν μπορουν ας μου εξηγησουν τις κινησεις απο την αποδειξη του ΑΤΜ! :mad: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Γεια σας παιδια Μιας κ ειμαι ψιλοασχετος θα ηθελα να με βοηθησετε στο εξης Θελω να παρω ενα δανειο 5000 euro. Ποια τραπεζα ξερετε οτι εχει την καλυτερη προσφορα?? Υπαρχει δανειο οπου θα μπορω να βαζω περισσοτερα χρηματα οταν εχω?? (πλεον της σταθερης δοσης που θα δινω καθε μηνα) ευχαριστω Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
creation Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 kita tin anixti grami tis euro file mou... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabai Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Κάνε ένα tour στις τράπεζες.Βασικό είναι να ξέρεις πόσο γρήγορα θα το ξεπληρώσεις.Άλλες τράπεζες έχουν χαμηλό επιτοκίο στην αρχή και μέτα ανεβαίνει άλλες έχουν ένα μέσου ύψους επιτόκιο σε όλη τη διάρκεια αποπληρωμής Παράθεση :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Eυχαριστω για το ενδιαφερον Σκεφτομαι σε 1.5 χρονο να το ξεπληρωσω,δινοντας περιπου 300-350 euro Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Πού βρίσκω συνήθως στα sites των τραπεζών τι προμήθεια υπάρχει για αναλήψεις με χρεωστική κάρτα από το εξωτερικό; Ενδιαφέρομαι για Εμπορική, Πειραιώς, Eurobank, και για περιοχές εκτός Ευρωζώνης. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Εθνικη για ΠΟ εως 900 € χωρις εκκαθαριστικο ;) Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Πιστωτικό Όριο ..φαντάζομαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabai Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Θα ήθελα απλά να προσθέσω ότι η πιστωτικές κάρτες κατά τη γνώμη μου είναι ένα προιόν αξιόλογο.Πολύ βέβαια δε θα ασπαστούν αυτήν την άποψη.Αυτό νομίζω συμβαίνει γιατί έχουμε ελλειπή πληροφόρηση.Να γνωρίζετε ότι ένα μικρό ποσοστό ατόμων ιδίως μεγαλύτερων ηλικιών γνωρίζουν ότι μπορείς να πάρεις ένα προιόν μέσω πιστωτικής και να το εξοφλήσεις μετά από 20-30 μέρες χωρίς καμμία επιβάρυνση.Ακόμη επειδή είναι και επίκαιρο,οι γνώστες των ηλεκτρονικών αγορών μπορούν να αγοράσουν προιόντα που δεν υπάρχουν στην ελλάδα ή σε πολύ καλύτερες τιμές λόγω πτώσης δολλαρίου.Αυτά γίνονται μέσω πιστωτικής πολλές φορές και με επιπλέον έκπτωση. Παράθεση :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts