gsioutas Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Έχω 1 parrot mk6100, που δυστυχώς έσπασε η βάση και το ελαστικό που έδενε στο τιμόνι για να συγκρατεί το tele-control του bluetooth. Γνωρίζει κάποιος ποια είναι η αντιπροσωπία στην Ελλάδα της parrot? ή που θα μπορούσα να βρω αυτά τα ανταλλακτικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarm Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 210 9911008 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ PARROT Παράθεση :alien: ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΘΗΝΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ...ΤΟΤΕ Ο. Τ. Ε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 αυτο το γνωριζει κανεις? εχει καλά τεχνικα χαρακτηριστικα και ειναι φθηνο αλλα δεν το γνωριζω ως μαρκα και δεν ξερω τι λεει απο ποιοτητα συνομιλιας. http://www.te-group.com/en/mrhandsfree/bluetooth-headset/blue-xs-headset/ Blue XS * Εξαιρετικά λεπτό, κομψό και ελαφρύ Bluetooth ακουστικό. * Υποστηρίζει Bluetooth v.2.0 και EDR * 7 ώρες χρόνος ομιλίας * 200 ώρες χρόνος αναμονής * 20 μέτρα εμβέλεια * Δυνατότητα multipairing: έως 8 συσκευές * Εξαιρετική ποιότητα ήχου * Επαναφορτιζόμενη μπαταρία (ο φορτιστής ταξιδιού συμπεριλαμβάνεται) * Φωνητική κλήση * Ψηφιακή ρύθμιση έντασης * Με ενδεικτική λυχνία λειτουργίας LED θα παρακαλουσα αν καποιος το εχει δουλεψει να απαντηση γιατι πρεπει συντομα να αγορασω ενα. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 (edited) Έχω 1 parrot mk6100, που δυστυχώς έσπασε η βάση και το ελαστικό που έδενε στο τιμόνι για να συγκρατεί το tele-control του bluetooth. Γνωρίζει κάποιος ποια είναι η αντιπροσωπία στην Ελλάδα της parrot? ή που θα μπορούσα να βρω αυτά τα ανταλλακτικά? Οφείλω να εξαρω το εξαιρετικό customer service της γαλλικής εταιρείας (parrot). Τους έστειλα μήνυμα μέσα Απο την ιστοσελίδα τους στα κεντρικά- Γαλλία και μου έστειλαν ελαστικό και βάση με courier δωρεάν!!! Με τον έλληνα αντιπρόσωπο δεν έκανα τον κόπο να μιλήσω, οπότε δεν Έχω άποψη. Κάποια Καλή πρόταση για Bluetooth αυτοκινήτου για iPhone 4? Edited December 5, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarm Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 το προβλημα με το iphone 4 ειναι οτι πρεπει καθε φορα που θελεις να το συντονιζεις με το bluetouth να το βαζεις να ψαξει για ενεργεσ συσκευεσ και μετα αφου τη βρει θυμαται και το κωδικο που το εχεις παντρεψει και συνδεεται! Νομιζω πως ειναι προβλημα αυτο και εχει να κανει με το τηλεφωνο που δεν επιτρεπει την αυτοματη συνδεση μετα την πρωτη χρηση. Εχει κανεις καποια λυση για iphone 4 και χρηση bluetouth???? Παράθεση :alien: ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΘΗΝΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ...ΤΟΤΕ Ο. Τ. Ε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Έχεις λάθος. Στο parrot που Είχα στο jazz, συνδεοταν αυτόματα κάθε φορά που έμπαινα στο αυτοκίνητο, περνώντας ως 2ο το plantronics. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarm Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Τότε θα φταίει το motorola bluetooth. Ξέρει κανείς parrot car Kit με 2 συσκευές ταυτόχρονα; Παράθεση :alien: ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΘΗΝΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ...ΤΟΤΕ Ο. Τ. Ε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Ολα τα parrot είναι για τουλάχιστον 2 συσκευές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarm Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Εδω μάλλον ΕΣΥ έχεις λάθος! Μιλάμε για ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ 2 συσκευές!!! Και σίγουρα δεν είναι όλα τα PAROT! Παράθεση :alien: ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΘΗΝΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ...ΤΟΤΕ Ο. Τ. Ε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Τι να σου πω αδερφε... Σ´εμενα το mk6100 δούλευε ταυτόχρονα με 2 κινητά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 To Parrot παιζει κανας τροπος να το κανεις να στελνει τον ηχο σε bluetooth, και οχι στα ηχεια αυτοκινητο και στο ενσωματωμενο μικροφωνο? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sottos64 Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 μήπως ξέρετε κάποιο μαγαζί που να εμπορεύεται και να βάζει parrot bluetooth σε αυτοκίνητα στην Αθήνα? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Την παραπανω απορια την εχω κ εγω..ξερει κανεις?? Θελω για το αυτοκινητο ενα τετοιο συστηματακι που να χει κ οθονξ για αναγνωριση κλησης Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sottos64 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 παιδιά έχει συνδέσει κανείς το 3.5mm jack του κινητού του με aux in σε αυτοκίνητο και να κάνει δουλειά? Μου είπε ένας φίλος ότι γίνεται χωρίς car kit κτλ... αν ισχύει έχει ενδιαφέρον γιατί ακόμα δεν πήρα bluetooth και τώρα μετη κριση δεν με βλέπω...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 παιδιά έχει συνδέσει κανείς το 3.5mm jack του κινητού του με aux in σε αυτοκίνητο και να κάνει δουλειά? Μου είπε ένας φίλος ότι γίνεται χωρίς car kit κτλ... αν ισχύει έχει ενδιαφέρον γιατί ακόμα δεν πήρα bluetooth και τώρα μετη κριση δεν με βλέπω...! Τοχω κανει εγω. Ολα σχεδον τα στερεο αυτοκινητου το χουν. Το κανει ηλεκτρολογος... Sent from Fotis o Anetos... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sottos64 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 (edited) Analyzer ευχαριστώ για την απάντηση. τι εννοείς το κάνει ηλεκτρολόγος? μπερδεύτικα! Μήπως εννοείς ότι χρειάζεται ηλεκτρολόγος αν το αυτοκίνητό δεν έχει aux in, για να δμιουργήσει? πάντως το δικό μου μοτορολα gleam χωρίς firmware update, νομίζω δεν υπάρχει κιόλας, ΔΕΝ συνδέεται σε parrot ck3100. Δεδομένο για να το ξέρουμε... Edited November 30, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Analyzer ευχαριστώ για την απάντηση. τι εννοείς το κάνει ηλεκτρολόγος? μπερδεύτικα! Μήπως εννοείς ότι χρειάζεται ηλεκτρολόγος αν το αυτοκίνητό δεν έχει aux in, για να δμιουργήσει? πάντως το δικό μου μοτορολα gleam χωρίς firmware update, νομίζω δεν υπάρχει κιόλας, ΔΕΝ συνδέεται σε parrot ck3100. Δεδομένο για να το ξέρουμε... Εννοω πας σε καποιον εγκαταστατη στερεοφωνικων και με ενα απλο καρφακι καλωδιο στο συνδεει το aux πισω απο το στερο και στο βγαζει κοντα στις ταχυτητεε για να συνδεεις οποια συσκευουλα θες. Το χω κανει και παιζει τουφεκι... Sent from Fotis o Anetos... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Καλησπερα εχει παρει κανει το συγκεκριμενο Bluetooth Car-Kit αν ναι ειναι καλο; μπορει να συνδεθει με τα ηχεια του αυτοκινητου ή μονο απο τα δικο του; εχει καλη ποιοτητα ηχου; συνδεεται ταυτοχρονα με τις δυο συσκευες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharkyZ Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Καλησπερα εχει παρει κανει το συγκεκριμενο Bluetooth Car-Kit αν ναι ειναι καλο; Είναι μια χαρά για τα λ7 του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Λογικα απο πριν 7 μηνες που ρωτησε ως τωρα θα τοχει διαπιστωσει μονος του αν αξιζε... Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharkyZ Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Λογικα απο πριν 7 μηνες που ρωτησε ως τωρα θα τοχει διαπιστωσει μονος του αν αξιζε... λες; :-Ρ να μη πω και εγώ την άποψη μου τώρα που το πήρα; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Θα ήθελα την γνώμη σας για αυτό http://e-finder.skroutzstore.gr/p.Plantronics-K100-Bluetooth-Handsfree-Car-kit.742965.html . Αξίζει για το αυτοκίνητο της γυναίκας μου ή αν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JethroTull Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Καμία πρόταση για bluetooth, ώστε να συνδέω το smartphone και να μιλάω στο αυτοκίνητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 υπάρχουν topics εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=75258&page=580 και εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=200388&page=4 που μπορείς να διαβάσεις απόψεις και να ρωτήσεις ότι θες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Παιδιά έχει αγοράσει κανείς bluetooth car kit από Κίνα μεριά; Και αν ναι ποιο; Έχω εντοπίσει αυτό: http://www.tinydeal.com/bluetooth-hands-free-sunvisor-speakerphone-car-kit-p-102687.html αλλά δεν έχω εμπειρία επί του θέματος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts