Jump to content

Bluetooth Car-Kit (κιτ αυτοκινήτου)

enzo660
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω 1 parrot mk6100, που δυστυχώς έσπασε η βάση και το ελαστικό που έδενε στο τιμόνι για να συγκρατεί το tele-control του bluetooth.

Γνωρίζει κάποιος ποια είναι η αντιπροσωπία στην Ελλάδα της parrot? ή που θα μπορούσα να βρω αυτά τα ανταλλακτικά?

• Απαντήσεις 59
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

210 9911008 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ PARROT

:alien: ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΘΗΝΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ...ΤΟΤΕ Ο. Τ. Ε !

• 1 month later...

αυτο το γνωριζει κανεις? εχει καλά τεχνικα χαρακτηριστικα και ειναι φθηνο αλλα δεν το γνωριζω ως μαρκα και δεν ξερω τι λεει απο ποιοτητα συνομιλιας.

http://www.te-group.com/en/mrhandsfree/bluetooth-headset/blue-xs-headset/

Blue XS

* Εξαιρετικά λεπτό, κομψό και ελαφρύ Bluetooth ακουστικό.

* Υποστηρίζει Bluetooth v.2.0 και EDR

* 7 ώρες χρόνος ομιλίας

* 200 ώρες χρόνος αναμονής

* 20 μέτρα εμβέλεια

* Δυνατότητα multipairing: έως 8 συσκευές

* Εξαιρετική ποιότητα ήχου

* Επαναφορτιζόμενη μπαταρία (ο φορτιστής ταξιδιού συμπεριλαμβάνεται)

* Φωνητική κλήση

* Ψηφιακή ρύθμιση έντασης

* Με ενδεικτική λυχνία λειτουργίας LED

θα παρακαλουσα αν καποιος το εχει δουλεψει να απαντηση γιατι πρεπει συντομα να αγορασω ενα.

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Έχω 1 parrot mk6100, που δυστυχώς έσπασε η βάση και το ελαστικό που έδενε στο τιμόνι για να συγκρατεί το tele-control του bluetooth.

Γνωρίζει κάποιος ποια είναι η αντιπροσωπία στην Ελλάδα της parrot? ή που θα μπορούσα να βρω αυτά τα ανταλλακτικά?

Οφείλω να εξαρω το εξαιρετικό customer service της γαλλικής εταιρείας (parrot). Τους έστειλα μήνυμα μέσα Απο την ιστοσελίδα τους στα κεντρικά- Γαλλία και μου έστειλαν ελαστικό και βάση με courier δωρεάν!!!

Με τον έλληνα αντιπρόσωπο δεν έκανα τον κόπο να μιλήσω, οπότε δεν Έχω άποψη.

Κάποια Καλή πρόταση για Bluetooth αυτοκινήτου για iPhone 4?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

το προβλημα με το iphone 4 ειναι οτι πρεπει καθε φορα που θελεις να το συντονιζεις με το bluetouth να το βαζεις να ψαξει για ενεργεσ συσκευεσ και μετα αφου τη βρει θυμαται και το κωδικο που το εχεις παντρεψει και συνδεεται!

Νομιζω πως ειναι προβλημα αυτο και εχει να κανει με το τηλεφωνο που δεν επιτρεπει την αυτοματη συνδεση μετα την πρωτη χρηση.

Εχει κανεις καποια λυση για iphone 4 και χρηση bluetouth????

ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ...ΤΟΤΕ Ο. Τ. Ε !

Έχεις λάθος. Στο parrot που Είχα στο jazz, συνδεοταν αυτόματα κάθε φορά που έμπαινα στο αυτοκίνητο, περνώντας ως 2ο το plantronics.

Τότε θα φταίει το motorola bluetooth. Ξέρει κανείς parrot car

Kit με 2 συσκευές ταυτόχρονα;

Εδω μάλλον

ΕΣΥ έχεις λάθος! Μιλάμε για ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ 2 συσκευές!!! Και σίγουρα δεν είναι όλα τα PAROT!

• 5 weeks later...
To Parrot παιζει κανας τροπος να το κανεις να στελνει τον ηχο σε bluetooth, και οχι στα ηχεια αυτοκινητο και στο ενσωματωμενο μικροφωνο?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

• 3 months later...
μήπως ξέρετε κάποιο μαγαζί που να εμπορεύεται και να βάζει parrot bluetooth σε αυτοκίνητα στην Αθήνα? ευχαριστώ

• 3 months later...

Την παραπανω απορια την εχω κ εγω..ξερει κανεις??

Θελω για το αυτοκινητο ενα τετοιο συστηματακι που να χει κ οθονξ για αναγνωριση κλησης

:cool:

• 3 months later...
παιδιά έχει συνδέσει κανείς το 3.5mm jack του κινητού του με aux in σε αυτοκίνητο και να κάνει δουλειά? Μου είπε ένας φίλος ότι γίνεται χωρίς car kit κτλ... αν ισχύει έχει ενδιαφέρον γιατί ακόμα δεν πήρα bluetooth και τώρα μετη κριση δεν με βλέπω...!

παιδιά έχει συνδέσει κανείς το 3.5mm jack του κινητού του με aux in σε αυτοκίνητο και να κάνει δουλειά? Μου είπε ένας φίλος ότι γίνεται χωρίς car kit κτλ... αν ισχύει έχει ενδιαφέρον γιατί ακόμα δεν πήρα bluetooth και τώρα μετη κριση δεν με βλέπω...!

Τοχω κανει εγω. Ολα σχεδον τα στερεο αυτοκινητου το χουν. Το κανει ηλεκτρολογος...

Sent from Fotis o Anetos...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Analyzer ευχαριστώ για την απάντηση. τι εννοείς το κάνει ηλεκτρολόγος? μπερδεύτικα! Μήπως εννοείς ότι χρειάζεται ηλεκτρολόγος αν το αυτοκίνητό δεν έχει aux in, για να δμιουργήσει?

πάντως το δικό μου μοτορολα gleam χωρίς firmware update, νομίζω δεν υπάρχει κιόλας, ΔΕΝ συνδέεται σε parrot ck3100. Δεδομένο για να το ξέρουμε...

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Analyzer ευχαριστώ για την απάντηση. τι εννοείς το κάνει ηλεκτρολόγος? μπερδεύτικα! Μήπως εννοείς ότι χρειάζεται ηλεκτρολόγος αν το αυτοκίνητό δεν έχει aux in, για να δμιουργήσει?

πάντως το δικό μου μοτορολα gleam χωρίς firmware update, νομίζω δεν υπάρχει κιόλας, ΔΕΝ συνδέεται σε parrot ck3100. Δεδομένο για να το ξέρουμε...

Εννοω πας σε καποιον εγκαταστατη στερεοφωνικων και με ενα απλο καρφακι καλωδιο στο συνδεει το aux πισω απο το στερο και στο βγαζει κοντα στις ταχυτητεε για να συνδεεις οποια συσκευουλα θες. Το χω κανει και παιζει τουφεκι...

Sent from Fotis o Anetos...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 8 months later...
Καλησπερα εχει παρει κανει το συγκεκριμενο Bluetooth Car-Kit αν ναι ειναι καλο; μπορει να συνδεθει με τα ηχεια του αυτοκινητου ή μονο απο τα δικο του; εχει καλη ποιοτητα ηχου; συνδεεται ταυτοχρονα με τις δυο συσκευες;

• 5 months later...
Καλησπερα εχει παρει κανει το συγκεκριμενο Bluetooth Car-Kit αν ναι ειναι καλο;

Είναι μια χαρά για τα λ7 του.

Λογικα απο πριν 7 μηνες που ρωτησε ως τωρα θα τοχει διαπιστωσει μονος του αν αξιζε...

λες; :-Ρ

να μη πω και εγώ την άποψη μου τώρα που το πήρα; :rolleyes:

• 7 months later...
Θα ήθελα την γνώμη σας για αυτό http://e-finder.skroutzstore.gr/p.Plantronics-K100-Bluetooth-Handsfree-Car-kit.742965.html . Αξίζει για το αυτοκίνητο της γυναίκας μου ή αν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο ;
London for ever

• 2 years later...

υπάρχουν topics εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=75258&page=580

και εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=200388&page=4

που μπορείς να διαβάσεις απόψεις και να ρωτήσεις ότι θες ;)

• 3 months later...

Παιδιά έχει αγοράσει κανείς bluetooth car kit από Κίνα μεριά;

Και αν ναι ποιο;

Έχω εντοπίσει αυτό: http://www.tinydeal.com/bluetooth-hands-free-sunvisor-speakerphone-car-kit-p-102687.html

αλλά δεν έχω εμπειρία επί του θέματος...

• The topic was unpinned