VeCo Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 πιές και για εμάς που κάνουν κράτει :p Τι πίνεις και δεν μας δίνεις; :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micmic Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Πήρε κανείς το Επίθεση στο Σταθμό 13 από τις Νέες Αγγελίες χωρίς να του παρουσιάζει πρόβλημα στο συγχρονισμό ήχου-εικόνας μετά τα πρώτα 30-45 λεπτά? Νάτανε μόνο ο συγχρονισμός.... όλο το DVD είναι σκουπίδι. Έχει χειρότερη ποιότητα εικόνας κι από ... ραδιόφωνο. :lol: Να το ξέρουμε στο μέλλον για να αποφεύγουμε τις Νέες Αγγελίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Πήρε κανείς την "ισοτιμία" ? ... ( στο 3o dvd που δώσαν "Our Relations" ) Η πλαστική θήκη που είχε το έργο είναι για 2 dvd - ή έτυχε μόνο σε μένα!:p Ας το τσεκάρει κάποιος και ας μου πει! (παρεμπιπτόντως, η εικόνα του έργου είναι πάρα πολύ καθαρή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Πάω τώρα να το αγοράσω και θα σου πώ.. edit: εχουμε και λέμε και εμένα διπλή ήταν η θήκη.. λες να δώσουνε έξτρας ?? :lol: £3.90 (6,8 έουρος) εγώ για ένα DVD ελληνικού κινηματογράφου από την Σημερινή δεν δίνω! όλα κι όλα αλλά αυτό είναι κλεψιά! η Σημερινή μετέφερε (και καλά έκανε) τα ξένα DVD που έδινε στο ΣΑΒΒΑΤΟ. Σήμερα δίνει ορίτζιναλ MR. BEAN (Επίκαιρο κιόλας) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Πάω τώρα να το αγοράσω και θα σου πώ.. edit: εχουμε και λέμε και εμένα διπλή ήταν η θήκη.. λες να δώσουνε έξτρας ?? :lol: £3.90 (6,8 έουρος) εγώ για ένα DVD ελληνικού κινηματογράφου από την Σημερινή δεν δίνω! όλα κι όλα αλλά αυτό είναι κλεψιά! η Σημερινή μετέφερε (και καλά έκανε) τα ξένα DVD που έδινε στο ΣΑΒΒΑΤΟ. Σήμερα δίνει ορίτζιναλ MR. BEAN (Επίκαιρο κιόλας) Και επίσης μαζί έχει και το 1ο CD ROM Ντόκι 'Μαθαίνω Ισπανικά'. Παρά 7.90 ευρώ που έχει ο ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ καλύτερα 6.80 ευρώ. Εγώ πάντως θα αγοράσω όλα τα DVD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Και επίσης μαζί έχει και το 1ο CD ROM Ντόκι 'Μαθαίνω Ισπανικά'. Παρά 7.90 ευρώ που έχει ο ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ καλύτερα 6.80 ευρώ. Εγώ πάντως θα αγοράσω όλα τα DVD. α) ναι και έλεγα να μάθω ισπανικά.. β) they are counting on you.. :lol: Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Βήμα και ίσως Έθνος για μένα. Το K-Pax πάλι από το Θέμα είχε δωθεί παλιά; Μπορεί να μας πει κάποιος τα specs; (Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία..έχω πετύχει 1-2 καλά DVD από το Θέμα :p) Επίσης το Cinema Paradiso πάλι από την Ελευθεροτυπία είχε δωθεί παλιά; Είναι το Director's Cut; Τα specs του; Ευχαριστώ πολύ για τυχόν απαντήσεις! Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Βήμα και ίσως Έθνος για μένα. Το K-Pax πάλι από το Θέμα είχε δωθεί παλιά; Μπορεί να μας πει κάποιος τα specs; (Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία..έχω πετύχει 1-2 καλά DVD από το Θέμα :p) Επίσης το Cinema Paradiso πάλι από την Ελευθεροτυπία είχε δωθεί παλιά; Είναι το Director's Cut; Τα specs του; Ευχαριστώ πολύ για τυχόν απαντήσεις! Να σου πούμε τώρα για specs dvd που βγαίνουν αύριο.. λίγο δύσκολο.. Doooocccccc where's my delorian :O Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Να σου πούμε τώρα για specs dvd που βγαίνουν αύριο.. λίγο δύσκολο.. Doooocccccc where's my delorian :O :D Για αυτό ρωταώ αν είχαν δωθεί από τα ίδια έντυπα..δε νομίζω να αλλάξουν τα specs τους! Επίσης ξέρει κανείς τι δίνει το Άρθρο;:) Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 αν δεν είναι το director's cut αυτό της Ελευθεροτυπίας δεν το αγοράζω. προτιμώ να το αγοράσω απο την play.com 4-disc directors cut μαζί με το soundtrack για 14 λίρες αγγλιας Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alotan Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 αν δεν είναι το director's cut αυτό της Ελευθεροτυπίας δεν το αγοράζω. προτιμώ να το αγοράσω απο την play.com 4-disc directors cut μαζί με το soundtrack για 14 λίρες αγγλιας Ειδικά σ'αυτήν την ταινία (Σινεμά ο Παράδεισος) το director's cut έχει τεράστια διαφορά σε σχέση με την εμπορική κόπια: Σχεδόν 1 ώρα παραπάνω. Σα να βλέπεις άλλη ταινία. Φυσικά, μην περιμένετε να έχει η Ελευθεροτυπία την director's cut. Αλλά και η "απλή" έκδοση μια χαρά βλέπεται. Όποιος την έχασε την προηγούμενη φορά (-ες), αξίζει να την πάρει τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Πήγα πριν λίγο στο περίπτερο (10:00) και είχε πάρα πολλές εφημερίδες ΣΗΜΕΡΙΝΗ με το πακέτο της Finos Film. Μέχρι τέλος της μεράς δεν ξέρω αν θα πουληθούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_DOORMAN Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 DJ_DOORMAN ειδικά με τα DVD που δίνει το ΘΕΜΑ θα απολαύσεις τον ήχο :lol: Ε οχι....δεν ειμαι τρελος να εχω τετοιες προσδοκιες......το εχω αγορασει το soundtrack απο το εμποριο οταν ειχα δει τη ταινια τη πρωτη φορα...Οποτε θα εχω μονο την εικονα σαν αφορμη για να βριζω το Θεμα:mad: και μια που το φερε η κουβεντα...παω περιπτερο;) Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Πήρε κανείς την "ισοτιμία" ? ... ( στο 3o dvd που δώσαν "Our Relations" ) Η πλαστική θήκη που είχε το έργο είναι για 2 dvd - ή έτυχε μόνο σε μένα!:p Ας το τσεκάρει κάποιος και ας μου πει! (παρεμπιπτόντως, η εικόνα του έργου είναι πάρα πολύ καθαρή) Μια από τα ίδια και μένα,αλλά η εικόνα για ακόμα μια φορά απαράδεκτη όπως και η υπόθεση και το γέλιο από την ταινία (δευτεροκλασάτη). Από την άλλη το Εθνος θα βάλει όλες τις ταινίες James Bond? Aυτες που έχει προσεχώς,με αυτές τις 10 που έχουν κυκλοφορήσει μας κάνουν 17 σύνολο.Παραδειγμα το γνωστό α "view to a kill" δεν το έχει καθόλου:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Μια από τα ίδια και μένα,αλλά η εικόνα για ακόμα μια φορά απαράδεκτη...... http://img337.imageshack.us/img337/7209/plakamaskaneistk5.th.jpg Δεν μπορεί , ή μας δουλεύεις ή δεν δουλεύει η οθόνη που χρησιμοποιείς! Έχεις καταλάβει ότι μιλάμε για έργο του 1936 ? Το ίδιο το είχα πετύχει στην TV παλιά και ήταν απαράδεχτο - αυτό όμως είναι άψογο (για την κατηγορία του)! Το προτιμούσες σε high definition μήπως? (με 2 ευρώ):blink: ...anyway - φιλικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Μια από τα ίδια και μένα,αλλά η εικόνα για ακόμα μια φορά απαράδεκτη όπως και η υπόθεση και το γέλιο από την ταινία (δευτεροκλασάτη). Από την άλλη το Εθνος θα βάλει όλες τις ταινίες James Bond? Aυτες που έχει προσεχώς,με αυτές τις 10 που έχουν κυκλοφορήσει μας κάνουν 17 σύνολο.Παραδειγμα το γνωστό α "view to a kill" δεν το έχει καθόλου:cry: 20 Θα δώσει συνολικά! δεν είναι αναγκασμένοι να τα διαφημίσουν όλα! για την Κύπρο θα δωθεί στις 22/7/2007 (Θα είναι το 19ο - προ τελευταίο DVD που θα δωθεί) http://www2.phileleftheros.com/BOND/PDF/19_22072007.pdf by the way όσοι θέλουν remastered ΧΟΝΤΡΟ και ΛΙΓΝΟ ας δουν εδώ: http://ec1.images-amazon.com/images/I/41D58ZE2YXL._AA240_.jpg Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Oι ταινίες της ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ είναι πολύ καλής ποιότητας ΙΜΟ. Έχουν αρκετά καθαρή εικόνα χωρίς κοψίματα και ηχητικά παράσιτα, αν και όλοι γνωρίζουμε την ... προπολεμική ηλικία τους. Η δε συλλογή απ' ό,τι βλέπω αποτελείται από ταινίες σπάνιες, που συμπληρώνουν την ανθολογία τους και όχι από τις πέντε-δέκα κλασσικές (στυλ "Λεγεώνα των Ξένων" κλπ.) που τις βρίσκεις ξανά και ξανά στο εμπόριο (ήδη εδώ και δύο χρόνια κυκλοφορεί τέτοια συλλογή ευρέως από την ARTFREE), συνεπώς είναι κάτι παραπάνω από WELCOME, για την συμπλήρωση της συλλογής μας !!!!!!! :D :D :D Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Καθημερινή Την ερχόμενη Κυριακή, η Καθημερινή προσφέρει το επίκαιρο ντοκιμαντέρ, ʽBowling for Columbineʼ. πηγή: media@sport24.gr Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Μαζί με το 3ο DVD της Ρώμης ? Μωρε μπράβο.. θα συμφωνήσω με Χασιώτη και Νίκ για την Ισοτιμία.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poulinos2 Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Εγω θα διαφωνησω επισης τοσο με την ποιοτητα οσο και τις επιλογες της Ισοτιμιας εκτος αν κυκλοφορουν πολλες κοπιες με διαφορετικη ποιοτητα εικονας σε καθε εφημεριδα. Οσο για την σπανιοτητα της συλλογης ειναι σχετικο τι αρεσει καθενος,ειδικα αν δεν εχουν γελιο οπως τωρα.Η συλλογη του εμποριου οπως τις εχω βρει σε βιντεοκλαμπ ,περιλαμβανει ταινιες με γελιο και απο τις καλυτερες που ειναι και παλιες και αρκετες και τεχνικολορ,αντι ασπρο μαυρο με χιονια της Ισοτιμιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Εγώ προσωπικά δεν βρήκα ταινία τους που να μην είναι αστεία και να μην έχει γέλιο.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Ούτε εγώ... Όλες έχουν φοβερή φάση !!! Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Λοιπόν έχουμε και λέμε (για αρχειακούς λόγους πλέον) Εβδομάδα (23/4 - 29/4) Κυριακή 29/4 Το Βήμα - The Hunted (2003) - Widescreen, D.D(5.1), 4.18GB (termi21) Ελευθεροτυπία - Cinema Paradiso (1988) - Widescreen, D.D(2.0), 4.35GB (termi21) * Για το Cinema Paradiso να πω ότι όντως δεν είναι το Director's Cut, αλλά μου έχει πολύ ωραίο print πάνω στο δισκάκι :p To K-Pax δε διακινδύνευσα να το πάρω....Θέμα ας πρόσεχες...:p:) Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Η ημερησία σταμάτησε τους οδηγούς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Η ημερησία σταμάτησε τους οδηγούς? Ναι, την προηγούμενη εβδομάδα (21 Απριλίου), έδωσε τον τελευταίο. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts