Jump to content

[Επίσημο] Nokia N96

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξερει κανεις αν αυτα που εχουν τα mediamarkt einai ειναι ελληνικα ή παραεισγωγης?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορείς να το διασταυρώσεις μόνος σου τσεκάρωντας το product code της συσκευής με τον ελληνικό κωδικό. :O
http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif

ναι αυτο ομως οταν το παρεις!

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

1) Μπορείς κ επιτόπου να δεις τι λέει ο κωδικός.

2) κοιτάζεις αν το τηλ εχει ελληνικους χαρακτηρες επάνω

;)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif

To Product Code αναγραφεται και στο κουτι της συσκευης :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

ο τηλεοπτικος δεκτης που αναγραφεται στα χαρακτηριστικα ειναι για τα ψηφιακα καναλια? ή ειναι σαν τα κινεζικα κινητα που πιανει ολα τα καναλια?

ευχαριστω

Είναι για την υπηρεσία δικτύου DVB-H όπως και τα N77 και N92.

Δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα ακόμη αυτή η τεχνολογία.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Παντως επειδη το τηλεφωνο το εχει ο αδερφος μου μετα την αναβαθμιση μπορουμε να μιλαμε για μια πολυ καλη συσκευη.Αν και η ποιοτητα κατασκευης του ηταν λιγο καλυτερη θα ταν τελειο...

Παιδια, ξερει κανεις αν κυκλοφορει κανα προγραμματακι για Ν96 που να αναβει κατ'επιλογη το φως της καμερας ωστε να το χρησιμοποιω σαν φακο?

Ή ο μονος τροπος ειναι να ξεκινησω βιντεοσκοπηση?

ευχαριστω για την ενημερωση παιδια

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Τελικά το έστειλα..... Η κοπέλα στο Nokia shop μου είπε ότι θα κάνει 2 βδομάδες περίπου. έχουν περάσει 15 μέρες και ακόμη περιμένω. Προσπαθώ να παραμένω αισιόδοξος!!!

ΑΙΣΧΟΣ!!!

Το πήρα τελικά πίσω μαζί με ένα χαρτί που έγραφε :

"το κινητό δοκιμάστηκε με το cover του service και ΔΕΝ παρουσίασε το πρόβλημα που αναφέρθηκε από το πελάτη. Να γίνει αλλαγή του cover αν υπάρξει το πρόβλημα"

όταν πήρα το κινητό στα χέρια:

1. το κινητό ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΧΤΕΙ..... πως το κατάλαβα?

γιατί το κουμπί κλειδώματος είχε μπλοκάρει (κάποιος έξυπνος δεν το έκλεισε σωστά!) και είχε κολλήσει στην κλειδωμένη θέση χωρίς να μπορεί να κουνηθεί από εκεί!(δεν κατάφερα να το ξεκολλήσω)

2) Το slilde δεν λειτουργούσε σωστά, κάπου έβρισκε εσωτερικά και άνοιγε μέχρι ένα σημείο, απο εκεί, έως να τερματίσει στην πάνω θέση, έκανε ένα θόρυβο, σαν κάτι να τρίβεται (άσπρα τρίματα βγήκαν μετά από μία δύο φορές που το άνοιξα)

3) το ανάποδο slide δεν ενεργοποιούσε την πλάγια προβολή, όπως θα έπρεπε

4) ΤΟ GPS ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρε παιδιά , το ρημάξανε το κινητό!

το ξαναπήγα πίσω την επόμενη μέρα στο Nokia Shop, και το ξανά έστειλαν στη NOKIA. Ευτυχώς που η κοπέλα είναι καλοπροαίρετη κ με βοηθάει

Σκέφτομαι να μπλέξω με την προστασία του καταναλωτή όσο αφορά το service της NOKIA! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να μένω 3βδομάδες χωρίς κινητό (και άλλες τρεις τώρα που θα ξαναπάει πίσω!!!)

Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά να μην διορθώνεται και το πρόβλημα, και να προκαλούνται καινούριες ζημιές, που κ εγώ δεν ξέρω κατά πόσο είναι αναστρέψιμες και να μου λέει κ ψέματα το service της NOKIA???

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Παιδια, ξερει κανεις αν κυκλοφορει κανα προγραμματακι για Ν96 που να αναβει κατ'επιλογη το φως της καμερας ωστε να το χρησιμοποιω σαν φακο?

Ή ο μονος τροπος ειναι να ξεκινησω βιντεοσκοπηση?

Δεν υπάρχει κάτι.

Ό μόνος τρόπος είναι να ξεκινάς λήψη βίντεο.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

παιδια χρειαζομαι επειγοντως helppppppppppppppppp!!!!το εχω κανα διμηνο και τα προβληματα που παρουσιαζει ειναι παμπολα..απο που να ξεκινησω..το οτι παω να παιξω την μουσικη μου και δεν μπορω,μου λεει "Γενικα:Σφαλμα Συστηματος"..το οτι κολλαει παντου οτι και αν κανω..το οτι μου σβηνει το φως στα πληκτρα και στην οθονη αλλα φαινεται μεσα το μενου σαν να λειτουργει κανονικα..το οτι κανει μονο του καθε τρεις και λιγο επαννεκινηση,αυτο γινεται καθε μερα(ενας φιλος μου ειπε οτι το κανει μονο του για προστασια!!δλδ εγω που παω να γραψω ενα μνμ και σβηνει,τι και ποιον θελει να προστατεψει???)..αφηστε που ο χρονος αποκρισης του κινητου δεν υπαρχει..ειναι ελεινος...το οτι για να βγαλω μια φωτο πρεπει να μου βγει το δαχτυλο(αλλος τροπος απο το κολοκουμπο δεν υπαρχει?)!!μην φοβαστε δεν τελειωσα με τα "καλουδια" του!!!η μνημη τηλεφωνου του καθε μερα αλλαζει χωρις εγω να κανω κατι..δλδ προχθες ειχε 20ΜΒ ελευθερα,χθες 15 και σημερα 8 χωρις εγω να βαλλω/βγαλω τπτ!!!!!πολλες φορες οταν βλεπω ενα βιντεο ξαφνικα κολλαει και δεν μπορω να κανω τπτ για να κλεισει εκτος του οτι πρεπει να βγαλω την μπαταρια..τωρα που ειπα μπαταρια δλδ ελεος τι μπαταρια ειναι αυτη ρε παιδια??σε μιση μερα εχει αδειασει..παιζω λιγη μουσικη(οχι απο το εικονιδιο μουσικη αλλα απο την διαχειρηση αρχειων γιατι οπως ειπα πιο πανω δεν γινετε αλλιως) μπαινω λιγο στο νετ..η μπαταρια παπαλα!!και το ιντερνετ,εχω το wind plus,,ειναι μονο σ'εμενα τοσοοοοο αργο ή σε ολους??επισης καθε μερα μπαινει σκονη απο μεσα στην οθονη αν και το προσεχω σαν τα ματια μου και οταν ειναι κλειστο φενεται χαλια!!δεν ξερω απο που,πως μπορω να την βγαλω??αα που και που αλλαζει απο μονο του το προφιλ ετσι για το κεφι για να γουσταρει :lol:!!(ωπ εχουμε ανανεωση δεδομενων..ξαναπηγε στα 16ΜΒ..βλεπετε φροντιζει για το καλο μου:D)τα μηνυματα της sim γιατι δεν τα δειχνει??εχει κανα προβλημα,καμια κοντρα το κινητο μου με την sim,για να τους τα βρω αν ειναι μπας και συμφιλιωθουν για να τα βλεπω!!:lol:

αποτι φαινετε πηρα κελεπουρι!!αυτα ηταν καποια απο τα "ολιγα" προβληματα του δικου μου σουπερ και φθηνου υπερκινητου...ελπιζω καποιος να μπορεσει να με βοηθησει γιατι δεν αντεχω αλλο..αυτο το κινητο θα με τρελανει με αυτα που κανει!!!ουτε φαρσα να μου εκανε!!

π.ς. σορρυ που εγινα "λιγο" κουραστικος και πλατιασα,αλλα δεν αντεχα αλλο απυδησα με αυτο το διαολι..:)

Ειλικρινά μένω άναυδος...

Εγω το εχω 1 μηνα και ειναι άψογο και απ'ότι φαίνεται θα το έχω για πολύν καιρό ακόμα!

Εκανες αναβάθμιση;

Απο τη στιγμη που δεν είσαι ικανοποιημένος και δεν φαινεται να μπορεί να φτιαχτει η συσκευή,το πετάς...

Υπάρχει και το επίσημο service βέβαια αλλά δεν ξέρω αν μπορούν κι αν θελουν να δωσουν λύση...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

παιδια χρειαζομαι επειγοντως help

Καταρχήν, πρέπει οπωσδήποτε να του κάνεις φορματ. Τα περισσότερα προβλήματά σου θα εξαφανιστούν.

Τα μηνύμτα της sim δεν φαίνονται γιατί έτσι είναι το λειτουργικό. Για να τα δεις θα μπεις στα μηνύματα και θα πατήσεις Επιλογές - Μηνύματα SIM.

Για το οτι αργεί σε μερικές εφαρμογές και στην μουσική, κάνεις φορματ στην μαζική μνήμη και στην κάρτα μνήμης, αν έχεις βέβαια.

Εννοείται πως πριν το φορματ κρατάς backup των δεδομένων σου αλλά όχι των ρυθμίσεων. Έτσι θα είναι καθαρό το κινητό και θα λειτουργεί σαν καινούριο. Για να σώσεις τα δεδομένα στην μνήμη τηλεφώνου χρησιμοποίησε το pc suite και για την μαζική/κάρτα την μαζική αποθήκευση.

παιδια please αν καποιος μπορει να βοηθησει!εχω και εγω το n96 και δεν εχει την ελληνικη γλωσσα.μπορω με καποιο τροπο να τα βαλω μονος μου?και αν υπαρχει καποιος τροπος να περασω ενα προγραμμα πλοηγησης γιατι της νοκια χρεωνει απο οτι εχω καταλαβει.Ευχαριστω πολυ!!

ευχαριστω πολυ!καποιο link για την πλοηγηση?καποιο προγραμματακι?ευχαριστω παιδες

Δες λίγο το forum... υπάρχουν επίσημα θέματα για τα καλύτερα προγράμματα πλοήγησης.

Επίσης στο λινκ που σου έδωσα πιο πάνω καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά σε όλο το FAQ!

Άμεσα λινκς προς παράνομο περιεχόμενο απαγορεύονται.

η τηλεόραση σε ποιες χωρες λειτουργει???στην ελλαδα λειτουργει??και αν ναι ποια καναλια μπορεις να δεις??και για να τα δεις πρεπει να χρεωνεσαι ή ειναι δωρεάν?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Είναι υπηρεσία δικτύου η οποία δεν υποστηρίζεται από κανένα δίκτυο εδώ στην Ελλάδα.

Οπότε όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορείς να δεις κανένα κανάλι.

LightCtrl (Light Control) και χρησιμοποιεις τα led του κινητου σαν κανονικο φακο , απο το γνωστο μαγαζακι!!!!

Υ.Γ. Ξερει κανεις πως μπορω να μεταφερω τους σελιδοδεικτες (αγαπημενα) απο τον internet explorer του PC στον αντιστοιχο του κινητου (Ν96);